Zend website

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

(Junior) PHP Ontwikkelaar bij een retail bedrijf i

Bedrijfsomschrijving Ben jij een ervaren PHP ontwikkelaar met een passie voor retail en ICT? Wil jij werken in een team dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van uitdagende applicaties voor een groot retailbedrijf in Delft? Dan zijn zij op zoek naar jou! Functieomschrijving Als PHP Ontwikkelaar werk je in een team aan de ontwikkeling van applicaties die door de gehele organisatie worden gebruikt. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en implementeren van deze applicaties. Je werkt hierbij nauw samen met andere ontwikkelaars, projectmanagers en stakeholders binnen de organisatie. Je taken bestaan onder andere uit: Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 6 7 volgende »

- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/02/2015 11:40:01
Quote Anchor link
Maar heb je dat bestand ook net aangemaakt? Geef het anders eens een nieuwe naam.
Gewijzigd op 03/02/2015 11:40:21 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 03:33:24
 
Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

03/02/2015 11:40:13
Quote Anchor link
*beheerder
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/02/2015 11:42:38
Quote Anchor link
Je bent serverbeheerder dus, en in DirectAdmin heb je dus 3 levels? User, Reseller en Admin, klopt dat?

Dan blijf ik eerst nog wel even benieuwd wat een nieuwe en verse
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php phpinfo(); ?>
zegt. Deze kan niet zomaar leeg zijn, of er is iets heel vreemds aan de hand.
Gewijzigd op 03/02/2015 11:43:08 door - Ariën -
 
Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

03/02/2015 11:43:04
Quote Anchor link
Wacht hé... want die stond daar al denk ik.
Ik controleer het even.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/02/2015 11:44:00
Quote Anchor link
Prima. Anders maak je een nieuw bestand aan wat je info.php noemt bijv.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

03/02/2015 12:09:37
Quote Anchor link
- Aar - op 03/02/2015 11:27:00:
Nogmaals, wat zie je precies? Vreemde tekens? Daar hoorde ik wat over.
En kan je een
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php phpinfo(); ?>
bestand aanmaken, en vertellen wat er in het 3e en grijze blokje staat vermeld, en welke versie je hebt?

Didier Van Canneyt op 03/02/2015 11:31:23:
Ik wil gerust mijn directadmin geven in PB, ik weet echt niet hoe dat moet.
Of als iemand mij dat kan uitleggen in gewone taal? :-)

- Aar - op 03/02/2015 11:32:43:
Maar kan je eerst vertellen wat een verse phpinfo(); nou precies zegt in je browser?

Didier Van Canneyt op 03/02/2015 11:34:12:
die code phpinfo.php staat er...
De site is nog volledig (via ftp te zien, zoals afbeelding)

- Aar - op 03/02/2015 11:35:39:
Kan je een bestand aanmaken op je webhosting die je info.php noemt. Daarin zet je vervolgens:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php phpinfo(); ?>

Didier Van Canneyt op 03/02/2015 11:38:44:
http://www.dvcgraphics.com/print/phpinfo.php is niets te zien.
Niettegenstaande staat die wel in de map /public_html/print/

- Aar - op 03/02/2015 11:42:38:
Dan blijf ik eerst nog wel even benieuwd wat een nieuwe en verse
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php phpinfo(); ?>
zegt. Deze kan niet zomaar leeg zijn, of er is iets heel vreemds aan de hand.

Didier Van Canneyt op 03/02/2015 11:43:04:
Wacht hé... want die stond daar al denk ik.
Ik controleer het even.

- Aar - op 03/02/2015 11:44:00:
Prima. Anders maak je een nieuw bestand aan wat je info.php noemt bijv.


Afbeelding
 
Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

03/02/2015 12:12:00
Quote Anchor link
Nu heb ik zitten veranderen op versio.nl
ik kan de host niet bereiken...

't is toch ook altijd iets.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/02/2015 12:18:06
Quote Anchor link
Wat heb je precies gedaan? Verder komt de request naar http://www.dvcgraphics.com/site/ gewoon door.
Wél een 404 pagina, maar dat wisten we al.
 

03/02/2015 12:32:13
Quote Anchor link
Oke, stop hold up, meneer weet niet meer hoe of wat heb ik het idee.

Mijn eerste opmerking, goedkoop = duurkoop.
Nu klopt dat niet helemaal omdat meneer 3500 euro heeft betaald. Maar software laten maken in het buitenland vindt ik persoonlijk een no-go.

Het mogelijke probleem is dat de extensie niet ingeladen is en zal dus moeten worden geinstalleerd op de server.
Daarna is het de vraag of deze werkt.

Beste meneer,
Ik kan je helpen om de website wellicht draaiend te krijgen op een virtuele server met de PHP versie die benodigd is voor uw website waar de Zend encoder op kan draaien.

Nu is alleen de vraag, hoe krijgen we het draaiend op uw server.

PM me voor wat meer info over mij zodat we wellicht uw zaak kunnen redden.
Hoelang het duurt? Geen idee? Wat de kosten zijn? I duno? Ik denk meer aan wat u nog kwijt kan en of het uiteindelijk gered is.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/02/2015 12:37:54
Quote Anchor link
Mag ook, maar als we inzicht krijgen in phpinfo(); op zijn server dan weten we ook waar het aan ligt.
In ieder geval een mooi aanbod, Rickert.

Let er wel op dat Zend Guard Guard loader, zoals dat heet, niet goed overweg kan met de nieuwste PHP-versies. Altijd een waar drama te noemen.
 

03/02/2015 13:22:18
Quote Anchor link
@aar Klopt, ik wil met Ansible een virtuele server opzetten waarmee ik gemakkelijk een server de lucht in kan schieten met een bepaalde PHP versie.
Zo hoop ik sneller op de juiste versie te komen waardoor de website goed moet werken. Mocht meneer dan een VPS hebben zonder enige config zou ik de Ansible ook op die bepaalde server kunnen draaien zodat hij dezelfde config heeft en dus de website weer werkt.

Het is en blijft een theorie, maarja.. hij heeft nu ook helemaal niets.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/02/2015 13:26:23
Quote Anchor link
Maar er kan ook worden gekeken of Zend wel goed compatible is op zijn server.
In feite kan dat ook in enkele minuten nagekeken worden, en eventueel geinstalleerd worden.

De vraag is, wat is de snelste oplossing?
 

03/02/2015 13:35:06
Quote Anchor link
Ja dat sowieso. Ik ga eerst even wat onderzoek doen op zijn server.
Mits hij goedkeuring geeft en akkoord gaat dat ik hem kan helpen
 
Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

03/02/2015 15:01:11
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php phpinfo(); ?>
staat er in hoor.
Begrijp het niet.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/02/2015 15:02:51
Quote Anchor link
En wat zie je dan als je het opent via je browser, zoals: http://www.JOUWDOMEIN.nl/phpinfo.php
Je zou dan een lap met informatie over PHP moeten zien.
 

03/02/2015 15:05:26
Quote Anchor link
Er is een pagina gevonden maar ik denk dat er nog iets niet goed gaat.
http://www.dvcgraphics.com/phpinfo.php

We krijgen wel een http 200 terug
 
Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

03/02/2015 15:06:18
Quote Anchor link
Rickert Bombaklats op 03/02/2015 12:32:13:
Oke, stop hold up, meneer weet niet meer hoe of wat heb ik het idee.

Het is ok, ik heb het weer opgelost, ik dacht dat het aan de doorverwijzingen lag.

Mijn eerste opmerking, goedkoop = duurkoop.
Nu klopt dat niet helemaal omdat meneer 3500 euro heeft betaald. Maar software laten maken in het buitenland vindt ik persoonlijk een no-go.

Ik heb nooit gezegd laten maken, ik zei dat ik zoveel heb betaald...
Het is een speciale site waar mensen een winkel kunnen openhouden, speciaal voor drukkerijen

Het mogelijke probleem is dat de extensie niet ingeladen is en zal dus moeten worden geinstalleerd op de server.
Daarna is het de vraag of deze werkt. Als phpinfo.php niet werkt, dan weet ik het ook niet meer.

Beste meneer,
Ik kan je helpen om de website wellicht draaiend te krijgen op een virtuele server met de PHP versie die benodigd is voor uw website waar de Zend encoder op kan draaien. De naam is Didier

Nu is alleen de vraag, hoe krijgen we het draaiend op uw server.
Ik kan ergens anders webruimte nemen... als ik kan weten hoe ik zend kan installeren via root is dat ook goed voor mij.
Maar ik moet het stap voor stap weten...


PM me voor wat meer info over mij zodat we wellicht uw zaak kunnen redden.
Hoelang het duurt? Geen idee? Wat de kosten zijn? I duno? Ik denk meer aan wat u nog kwijt kan en of het uiteindelijk gered is.


Ik zou het liefst stap voor stap zelf willen doen.
Zo leer ikook iets bij. (als dit mogelijk is natuurlijk)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/02/2015 15:10:35
Quote Anchor link
Zet er anders eens in:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
ini_set('display_errors',1);
error_reporting(E_ALL);
echo "Test!";
phpinfo();
echo "Test2";
?>


Wat zie je dan? Misschien dat phpinfo(); een geblokkeerde functie is?
Gewijzigd op 03/02/2015 15:11:28 door - Ariën -
 

03/02/2015 16:17:02
Quote Anchor link
@didier, uit netheid gebruikte ik het woord meneer. Maar dat terzijde.

Het zijn best wat stappen om te ondernemen om dit boven water te krijgen.
Ik persoonlijk houdt er niet van om via een forum berichten uit te wisselen en elke keer te moeten kijken of het is gelukt.
Vandaar mijn benadering. Misschien ben ik het probleem hierin, maar help u graag met uw probleem.


1. Zet voor de gehele server de error_reporting aan
- Dit kan in de php.ini, het ligt eraan welke OS u draait de map in dan ook verschillend
2. Nadat dit is gedaan hebben wij meer info waarom we geen phpinfo() zien en kunnen we vaststellen wat er gedaan moet worden.
3. Als we weten dat de Zend Guard niet geinstalleerd is op uw machine dan kunt u deze installeren
- http://grainier.net/installing-zend-guard-on-linux-distributions-centos-6-debian-ubuntu/
4. Nadat dit is gedaan moet de extensie in php.ini worden gezet zodat php weet dat hij deze library tot zijn beschikking heeft
5. Dan is het de vraag of uw systeem kan werken met de geinstalleerde versie van Zend Guard en PHP versie

Zelf doen is lastig en ik persoonlijk raadt het u af aangezien u niet de kennis heeft die u graag zou willen hebben.
Ik raadt u wel aan Virtueel met VirtualBox te oefenen en servers op te zetten zodat u bekend wordt met het systeem e.d.

Toevoeging op 03/02/2015 16:19:57:

Klein detail;

Quote:
Ik heb nooit gezegd laten maken, ik zei dat ik zoveel heb betaald...

Dit is uw topic post:
Quote:
Hallo, ik heb een paar jaar geleden een website laten maken die Zend protected was.


Sorry als ik u verkeerd begreep, maar ik haal hier uit dat u de website heeft laten maken in Oostenrijk voor 3500 euro
 
Bart V B

Bart V B

03/02/2015 16:26:12
Quote Anchor link
Misschien ingeving, maar draait überhaupt php wel?
@Dider, weet je hoe je je server kan herstarten?

Doe anders een op de commandline:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
php -v

En dan uiteraard op enter drukken.
Gewijzigd op 03/02/2015 16:29:17 door Bart V B
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 6 7 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.