Zend website

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 6 7 volgende »

- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/02/2015 11:08:52
Quote Anchor link
Dat wordt dan wel een flinke rewrite van de code, iets dat je niet eventjes opbouwt en de nodige tijd kost.

Verder denk ik dat de template_c een cachemap voor de templates is. Zou je mogelijk kunnen verwijderen, anders eerst backuppen voor het geval dat. ...
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 08:15:22
 
Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

07/02/2015 11:33:04
Quote Anchor link
Dit is het moeilijkste van de Back-up.
Ik doe het via windows (ftp) en er staat daar veel in.
Intussen kan ik weer op de Back office...

De voorkant van de website is http://print.dvcgraphics.com
Hij blijft maar zoeken/draaien als je er naartoe surft...
Waarom die mensen dat perse wilden op een subdirectory zetten weet ik niet.
Heb het ooit gevraagd maar nooit een antwoord op gekregen.
Wel weet ik dat iedereen een winkeltje kon openhouden bv. winkeltje.print.dvcgraphics.com en dat ging automatisch.

Ik heb de config file gevonden... (hoera)
't is toch al iets hé.

Ja, ze vroegen me nog eens 1000€, zou dit dan zoveel kosten om dit stuk opnieuw te schrijven?
Het is gebaseerd op de open source OScommerce of zo iets.
http://www.oscommerce.nl/

Ja, ik leer elke dag bij...




Toevoeging op 07/02/2015 12:02:39:

Ik heb een oude mail gevonden, misschien lukt het wel zo?

Hello,

Here are the technical requirements we spoke about. Make sure they are in place before installation.

- PHP v.5.2-5.3
- MySQL v.5.1
- Mod Rewrite
- ImageMagick version 6.6.5-7 2010-11-06 Q165 or later. (ImageMagick should be compiled with disable-openmp option)
- Imagick module version 2.2.1-dev
- Zend Engine v2.2 with Zend Optimizer v3.3.3
- exec() enable On
 

07/02/2015 16:00:06
Quote Anchor link
De info die je nu geeft kan wel helpen om de oude server te herbouwen met Vagrant en Ansible.
Om het Zend Guard niet meer nodig te hebben moet je bestanden decoderen e.d

Dit zal niet gemakkelijk zijn denk ik.
 
Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

07/02/2015 17:10:37
Quote Anchor link
Niet makkelijk en misschien duur.
Maar misschien vind ik wel iemand die dit kan doen voor een bepaalde prijs?
Ken je mensen of zijn er mensen die dit willen doen, zodat ik niet meer afhankelijk ben...
 
Wouter Van Marrum

Wouter Van Marrum

07/02/2015 17:36:42
Quote Anchor link
ik zag dit voorbij komen : http://stackoverflow.com/questions/4298001/decode-a-php-encoded-with-zend-guard
lees onderste reactie en beslis zelf.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/02/2015 18:24:06
Quote Anchor link
De code die je terugkrijgt is niet optimaal. Ik heb vroeger wel eens een dergelijk tooltje gebruikt, maar vaak kwam er behoorlijke 'crap' uit.

Toevoeging op 07/02/2015 18:24:11:

De code die je terugkrijgt is niet optimaal. Ik heb vroeger wel eens een dergelijk tooltje gebruikt, maar vaak kwam er behoorlijke 'crap' uit.

Toevoeging op 07/02/2015 18:24:11:

De code die je terugkrijgt is niet optimaal. Ik heb vroeger wel eens een dergelijk tooltje gebruikt, maar vaak kwam er behoorlijke 'crap' uit.
 
Wouter Van Marrum

Wouter Van Marrum

07/02/2015 18:29:24
Quote Anchor link
Aah oke Aar,

Weet daar zelf niet veel van.
Zag het voorbij komen op google en was goed bedoelt.
Maar thanks voor de info dan weet ik dat je dus nooit zulke rotzooi kunt vertrouwen.
 
Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

08/02/2015 09:33:28
Quote Anchor link
Blijkbaar kan ik nog altijd in de Back office, daar staat een knopje, server info...

Als ik er op klik zie ik:

Server info
Server host : ()
TITLE_DATABASE_HOST : localhost (127.0.0.1)
TITLE_SERVER_OS :
TITLE_DATABASE : MySQL 5.5.31-log
TITLE_SERVER_DATE :
TITLE_DATABASE_DATE :
TITLE_SERVER_UP_TIME :
TITLE_HTTP_SERVER : Apache/2
TITLE_PHP_VERSION : 5.3.28 (TITLE_ZEND_VERSION 2.3.0)
Product version : V3.2 B1755
[osCommerce Online Merchant v2.2 RC2a]
osCommerce Online Merchant v2.2 RC2a

osCommerce Online Merchant Copyright © 2008 osCommerce

osCommerce provides no warranty and is redistributable under the GNU General Public License

Powered by osCommerce

Misschien is dat interessante info?
 

08/02/2015 09:50:52
Quote Anchor link
Voor mij niet echt. Alleen de versies van de OScommerce software en welke versie van MySQL je draait

Toevoeging op 08/02/2015 09:52:47:

Ik heb in ieder geval de server nu draaiend op PHP 5.3.3 en MySQL 5.1
 
Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

08/02/2015 10:45:13
Quote Anchor link
ok, da's al goed denk ik. :-)
 

08/02/2015 10:57:45
Quote Anchor link
Progessie! De virtuele server draait met;
- PHP 5.3
- MySQL 5.5
- PhpMyAdmin

http://dev.lemon-internet.nl:8080/phpinfo.php

Laat nu het werk maar beginnen om de website hierop tot een 100% te krijgen. Er kan SSH worden gevraagd tot deze server, in overleg natuurlijk.
Dan kunnen we wellicht tot een goed einde komen.
 
Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

08/02/2015 11:00:12
Quote Anchor link
Hoe bedoel je, ben niet mee denk ik.
 
Ivo P

Ivo P

08/02/2015 11:04:41
Quote Anchor link
Staat zend optimizer er wel op?
Dat was toch het probleem?
 

08/02/2015 11:04:57
Quote Anchor link
Ik wil kijken de website hier draaiend te krijgen.
En dan kijken wat er bij jou gedaan moet worden op de server om het ook zo werkend te krijgen.

OP dit moment probeer ik Zend Guard te installeren

Toevoeging op 09/02/2015 09:18:57:

Kleine update. Ik heb alles op de server geinstalleerd wat benodigd was, inclusief Zend Guard / Zend Loader.

De website draait helaas nog niet. Waar kan ik kijken of wta kan ik doen.
 
Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

09/02/2015 13:40:48
Quote Anchor link
hoe bedoel je?
De site staat nu op http://print.dvcgraphics.com
De Back office gaat open, de frontside is blank...

Nu heb ik op internet een installable versie gevonden. (welliswaar zonder de parketplace waar mensen een winkel kunnen openhouden) geinstalleerd en eens alles geinstalleerd was kreeg ik ook de Back office open en niet de front, die is ook blank

Misschien ligt het aan de instellingen of zo... (en niet aan zend)

Toevoeging op 09/02/2015 13:41:09:

Maar ik ken er helaas helemaal niets van... :(
 

09/02/2015 14:21:53
Quote Anchor link
@didier. Ik heb je website gedownload via de FTP en aangepast zodat het werkt op "mijn" server.
Hier het bewijs.

http://dev.lemon-internet.nl:8080/installl/

Je kan zien dat ik alles heb geinstalleerd, behalve de ImageMagick. Deze krijg ik niet aan de praat, maar heb ik wel geinstalleerd naar mijn mening. misschien niet correct maar wel geinstalleerd.

Ik krijg het backend en of andere dingen niet aan de praat en weet nu niet wat te doen.

Iedereen kan nu roepen wat ze willen ik kan alles proberen en installeren op de zandbak server.

Toevoeging op 09/02/2015 14:23:26:

Dit krijg ik nu, waar ik je ook een bericht over had gestuurd.
http://dev.lemon-internet.nl:8080/installl/install.php?step=3

Toevoeging op 09/02/2015 14:24:14:

Nog meer info;
http://dev.lemon-internet.nl:8080/admin/index.php

Toevoeging op 09/02/2015 14:24:30:

Deze blijft laden
http://dev.lemon-internet.nl:8080/index.php
 
Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

09/02/2015 20:04:09
Quote Anchor link
Ja, dat deed hij ook bij mij.
Moet ik eens de licence key enz... invullen?

Met de gegevens van de database?

Toevoeging op 09/02/2015 20:08:14:

Ik heb eens alles ingevuld, nu zie ik het volgende:

Warning: mysql_select_db(): Access denied for user 'vagrant'@'localhost' (using password: NO) in /var/www/html/installl/includes/functions/database.php on line 29 Warning: mysql_select_db(): A link to the server could not be established in /var/www/html/installl/includes/functions/database.php on line 29 Warning: mysql_query() expects parameter 2 to be resource, null given in /var/www/html/installl/includes/functions/database.php on line 35 Warning: mysql_query() expects parameter 2 to be resource, null given in /var/www/html/installl/includes/functions/database.php on line 35 Warning: mysql_query() expects parameter 2 to be resource, null given in /var/www/html/installl/includes/functions/database.php on line 35 Warning: mysql_query() expects parameter 2 to be resource, null given in /var/www/html/installl/includes/functions/database.php on line 35 Warning: mysql_query() expects parameter 2 to be resource, null given in /var/www/html/installl/includes/functions/database.php on line 35 Warning: mysql_query() expects parameter 2 to be resource, null given in /var/www/html/installl/includes/functions/database.php on line 35 Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/html/installl/includes/functions/database.php on line 39 Warning: mysql_query() expects parameter 2 to be resource, null given in /var/www/html/installl/includes/functions/database.php on line 35
Database Server
Web Server
Online Store Settings
Finished!
New Installation

This web-based installation routine will correctly setup and configure CraftShirt Store to run on this server.

Please follow the on-screen instructions that will take you through the database server, web server, and store configuration options. If help is needed at any stage, please consult the documentation or seek help at the community support forums.

Step 4: Finished!

Congratulations on installing and configuring CraftShirt Store as your online store solution!

We wish you all the best with the success of your online store and welcome you to join and participate in our community.

- The CraftShirt Team

Finished!

Warning: fopen(/includes/configure.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/installl/templates/pages/install_4.php on line 212 Warning: fputs() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/html/installl/templates/pages/install_4.php on line 213 Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/html/installl/templates/pages/install_4.php on line 214
The installation and configuration was successful!

Please remove "install" directory!


Catalog Administration Tool
Copyright © 2004- CraftShirt
 

09/02/2015 20:50:41
Quote Anchor link
Sorry, de DB info is:
Edit:
Doe dit maar via PM.
Gewijzigd op 09/02/2015 21:09:48 door - Ariën -
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

09/02/2015 21:01:32
Quote Anchor link
Uhm, misschien wil je dit soort communicatie via PM's doen en/of je website afschermen op basis van IP's ofzo, anders helpt PHPHulp misschien een handje mee met het testen :).

Just saying, "the crowd is listening".
 

09/02/2015 21:34:03
Quote Anchor link
Het is een test server die in Virtualbox draait.
Er is echt niets wat je mogelijk zou kunnen stelen hier.

Ook is het ipadres niet een live iets. Zoals ik al zei in eerdere posts is het een zandbak server.
Maar ik begrijp je wel hoor Thomas

Toevoeging op 10/02/2015 10:17:52:

Voor de Smarty library kunnen we misschien hier iets mee;
http://www.smarty.net/forums/viewtopic.php?p=83768&sid=3b4ffa1d2cc8b4042ba99f0ba18bfadb

Ga ik wel naar kijken want dan kan ik het backend misschien werkend krijgen.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 6 7 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.