Zend website

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 6 7 volgende »

Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

10/02/2015 17:48:28
Quote Anchor link
De backhand werkt hoor op de live website....
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 00:09:08
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

10/02/2015 18:00:38
Quote Anchor link
Didier Van Canneyt op 10/02/2015 17:48:28:
De backhand werkt hoor op de live website....

Ben je aan het tennissen? :)
 
Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

11/02/2015 01:58:52
Quote Anchor link
Hoe heet dit weer, back office? :p
Nee, ik zit niet in een achterkamertje op kantoor... héhé
Gewijzigd op 11/02/2015 01:59:05 door Didier Van Canneyt
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/02/2015 04:17:38
Quote Anchor link
Shorthand zal je bedoelen ;-)
 

11/02/2015 11:48:50
Quote Anchor link
Bij mij werkt het backend niet omdat ik iets van Smarty niet goed heb staan.
Zal kijken of ik dit kan oplossen. Ik heb op internet iets gelezen dat je een pad moet opgeven voor Smarty ofzo.

En als jullie allemaal nou eens grappig meehelpen en denken ipv grapjes maken over de technische kennis van Didier :p ;)
 
Bart V B

Bart V B

11/02/2015 11:56:27
Quote Anchor link
Ik zie in de installatie procedure dat mod_rewrite niet groen is.
Weet niet of de backend een los staand ding is?
Maar misschien werkt het daarom niet?
 

11/02/2015 12:24:07
Quote Anchor link
Klopt maar mod_rewrite is wel aangezet. Ik heb het gecheckt. En zal het demonstreren hier.

http://dev.lemon-internet.nl:8080/test.php
 
Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

12/02/2015 12:18:58
Quote Anchor link
Ik zie niets hoor.

Wat is dat van die Smarty, ik heb daar ook iets van gehoord vroeger...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/02/2015 12:53:55
Quote Anchor link
Een tempalteparser waarmee je de view-laag (HTML,CSS,JS code) gescheiden van houden uit de PHP laag.
Biedt enkele voordelen:
* Eigen functies om bijv, makkelijk formulierelementen te maken of tabs te strippen
* Mensen die een frontend-taak hebben bij het ontwikkelen, en zich niet bezighouden met de achterliggende code, kunnen erg makkelijk een design te ontwerpen, zonder PHP ervaring
* Nettere code
* Automatische caching van templates, om de boel snel te houden, en niet steeds alles opnieuw op te halen.

Persoonlijk kan je hetzelfde bereiken met PHP als je output buffering gebruikt op de juiste manier, dat is ook een reden dat ik van Smarty af ga stappen.
 

12/02/2015 13:32:33
Quote Anchor link
Server was ff down, sorry.. Mac herstart en Apache draaide nog niet.

Smarty is klote vindt ik persoonlijk. Wel maak ik altijd gebruik van template engines.
Gewoon om PHP code uit te sluiten en via een uniforme manier te werken.

Iedereen kan templates maken met een engine.

TWIG for the win!
 
Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

12/02/2015 20:50:50
Quote Anchor link
Ik heb eens ergens anders een beetje webruimte "gehuurd"
Alles overgepomt en nu staat er dit: Fatal error: Unable to read 181129 bytes in /home/dvcgrcn122/domains/dvcgraphics.com/public_html/print/modules/marketplace/classes/marketplace.php on line 0

Waarschijnlijk omdat zend niet geinstalleerd is.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/02/2015 20:56:05
Quote Anchor link
Dan heb je dat bestand geuploadt als ASCII i.pv. BINAIRY. Als Zend Loader niet geinstalleerd was zag je heel wat 'troep' op je scherm.
 
Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

12/02/2015 21:25:26
Quote Anchor link
Oei, en hoe doe je dat in binary.
ik laad het gewoon op via FTP

Ik gebruik Flashfxp
http://www.flashfxp.com/

Zal eens uitzoeken hoe in binary kan uploaden.
Kan ik gewoon alles overschrijven?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/02/2015 21:26:48
Quote Anchor link
Jep...
 
Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

13/02/2015 07:27:39
Quote Anchor link
Ik heb nu alles in binary ge-upload....

http://http://print.dvcgraphics.com

witter dan witte pagina :(
 

13/02/2015 09:39:26
Quote Anchor link
Oke, ik snap 1 ding niet.
Deze "nieuwe" gehuurde webruimte is hetzelfde als mijn virtuele server en hier werkt het ook niet op.

Waarom zou je het dan op een andere/nieuwe hosting plaatsen?

Kan aan mij liggen maar ik snap het niet.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/02/2015 09:57:36
Quote Anchor link
Didier Van Canneyt op 13/02/2015 07:27:39:
Ik heb nu alles in binary ge-upload....

http://http://print.dvcgraphics.com

witter dan witte pagina :(

Zet display_errors en error_reporting(E_ALL) aan.
Gewijzigd op 13/02/2015 09:57:59 door - Ariën -
 

13/02/2015 10:15:49
Quote Anchor link
Begint weer van voor af aan.
Zet dit aan, die phpinfo.php uploaden.

Letterlijk wat ik op de server heb gedaan bij mij......
 
Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

15/02/2015 09:57:58
Quote Anchor link
Ik wilde eens op een server installeren bij versio zeiden ze dat die configuratie wel ok was..
Tot ik alles uploade en toen zeiden ze dat exec() enable On niet kon wegens niet veilig.

Tja...

Toevoeging op 15/02/2015 09:58:33:

Weer alles naar mijn dedicated server laten linken. (ip adressen)
 
Bart V B

Bart V B

15/02/2015 10:11:56
Quote Anchor link
Ik weet niet wat er allemaal gecodeerd staat, maar denkt gewoon hardop mee..
Kan het niet zo zijn dat ze de "beveiliging" over een bepaald ip hebben gezet?
Als de meeste modules zijn aangezet op de server dan zou je toch verwachten dat er iets van output uitgepoept zou moeten worden al dan niet met evt. error.

Hmm... Liep de applicatie misschien over https? en is die module wel ingeschakeld?

Rickert, heb je ook eens gekeken of je ergens in de code hem in development mode kan zetten?
Misschien ergens een optie in het admin gedeelte o.i.d?
Je zou kunnen proberen om hem als localhost te benaderen.

En ik weet even niet of je al opnieuw bent begonnen, maar hebben de mappen de juiste rechten? Je zou daarin even het je heel gemakkelijk kunnen maken door chmod 0777 te geven. Al is het maar om te proberen of er wat uit komt. :)
Gewijzigd op 15/02/2015 10:20:35 door Bart V B
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 6 7 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.