Zend website

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Low Code Developer - Consultant

Functie omschrijving Wil jij fungeren als een spin in het web en samenwerken met klanten? Voor een leuke en interessante opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een Low Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten en het leiden van projecten. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb jij verstand van datamodellering en NO CODE Platformen? Lees dan snel verder! Bij deze rol horen de volgende werkzaamheden: Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform,

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »

Junior full stack developer

Functie Als full stack developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Senior PHP developer met ambities tot Software Arc

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 6 7 volgende »

Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

03/02/2015 16:26:46
Quote Anchor link
Ieder bedrijf kan brand krijgen, failliet raken, onderwater komen te staan, een bom op het dak gegooid krijgen en ga zo maar door. Belangrijk is dan ook dat je als koper goed in de gaten houdt dat je naast een werkend product ook een 'blauwdruk' krijgt van hetgeen er gekocht is. Ofwel de originele broncode waarmee je vervolgens mag doen wat je wilt en welke niet 'op slot' zit. Een harde les, hopen dat een andere koper dit leest en dit kan voorkomen.
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 21:29:06
 
Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

03/02/2015 16:32:30
Quote Anchor link
Ik heb het veranderd.
Nu staat er:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
ini_set('display_errors',1);
error_reporting(E_ALL);
echo "Test!";
phpinfo();
echo "Test2";
?>


Ik zal de server eens herstarten.
 

03/02/2015 16:33:41
Quote Anchor link
Test! Warning: phpinfo() has been disabled for security reasons in /home/dvcgraphic/domains/dvcgraphics.com/public_html/phpinfo.php on line 5 Test2
 
Bart V B

Bart V B

03/02/2015 16:34:51
Quote Anchor link
Kijk we zien al wat meer :)
Nou word het even wat lastig, maar weet je welk OS je draait?
Is het linux of Windows?
In het geval van Linux weet je ook welke distro?
 

03/02/2015 16:35:12
Quote Anchor link
Hij draait Apache dus ik neem aan een Linux Distro
 
Bart V B

Bart V B

03/02/2015 16:36:51
Quote Anchor link
Kan, maar apache werkt ook op een windows server.
Kon niet zien welke distro hij draait, dus dan word het wat lastig om duidelijk aan te geven waar hij wat moet veranderen..

EDIT is linux dus...
Gewijzigd op 03/02/2015 16:39:04 door Bart V B
 

03/02/2015 16:42:16
Quote Anchor link
Sowieso Linux want de file system is linux gebaseerd. Apache op een Windows machine draaien komt bijna niet voor. Vooral bij VPS-en niet

EDIT; server heeft nu een reboot zo te zien
Gewijzigd op 03/02/2015 16:43:13 door
 
Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

03/02/2015 16:44:56
Quote Anchor link
Frank Nietbelangrijk op 03/02/2015 16:26:46:
Ieder bedrijf kan brand krijgen, failliet raken, onderwater komen te staan, een bom op het dak gegooid krijgen en ga zo maar door. Belangrijk is dan ook dat je als koper goed in de gaten houdt dat je naast een werkend product ook een 'blauwdruk' krijgt van hetgeen er gekocht is. Ofwel de originele broncode waarmee je vervolgens mag doen wat je wilt en welke niet 'op slot' zit. Een harde les, hopen dat een andere koper dit leest en dit kan voorkomen.


Ze vroegen nog eens 1000€ erbij, ik zei dat ik al genoeg betaalde.
Eerst 1000, dan nog eens 1000, dan nog eens 1000, dan nog eens 500 omdat ik 1000€ teveel vond en ze wilde de broncode geven maar moest nog eens 1000€ betalen.

Ze antwoorden niet meer op mijn mails.
Het zijn bandieten, maar dit terzijde.
Er zijn genoeg fora waar ze over die firma praten, hopelijk zijn er niet meer zoals mij.
Maar ik denk van wel.
 
Bart V B

Bart V B

03/02/2015 16:46:15
Quote Anchor link
Dacht ergens in het topic te lezen dat het een dedicated server was.

Maar dat kan ik mis hebben. Zag eigenlijk pas na het tikken de mappen structuur, dus vandaar we naast elkaar aan het praten zijn. :)
 

03/02/2015 16:46:23
Quote Anchor link
Maar wat nu? Er moet behoorlijk wat gedaan worden wil de website weer draaien.
 
Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

03/02/2015 16:47:43
Quote Anchor link
Het is linux volgens mij.
Wat moet ik zeggen tegen de hoster, het is http://www.i3d.nl

Misschien kunnen zij iets doen.
 
Bart V B

Bart V B

03/02/2015 16:50:12
Quote Anchor link
Ik weet niet of het een idee is, maar als de hoster backups maakt kan je vragen of ze een backup terug kunnen zetten van jou (VPS?) image. Als dat niet het geval is, dan zal het manueel moeten.
 

03/02/2015 16:52:45
Quote Anchor link
Ik stel nog steeds mijn idee voor. Broncode op een virtuele server zetten en uitvogelen wat er fout gaat.
Je kan dan alles doen en proberen.
Mocht je de ideale config gevonden hebben kan je die zo instellen en aanpassen op je live server
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

03/02/2015 16:59:02
Quote Anchor link
Didier Van Canneyt op 03/02/2015 16:44:56:
Ze vroegen nog eens 1000€ erbij, ik zei dat ik al genoeg betaalde.
Eerst 1000, dan nog eens 1000, dan nog eens 1000, dan nog eens 500 omdat ik 1000€ teveel vond en ze wilde de broncode geven maar moest nog eens 1000€ betalen.

Ze antwoorden niet meer op mijn mails.
Het zijn bandieten, maar dit terzijde.
Er zijn genoeg fora waar ze over die firma praten, hopelijk zijn er niet meer zoals mij.
Maar ik denk van wel.


Heftig zeg. Hier wordt ik echt triest van. Vooral dat ze dan de broncode niet eens willen geven. Ruikt dan inderdaad echt naar tegenwerken/oplichting.
 
Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

03/02/2015 17:13:27
Quote Anchor link
Rickert, stuur ik je alles door via pb?

Wat heb je nodig, ftp en een database?
 

03/02/2015 17:18:35
Quote Anchor link
Didier Van Canneyt op 03/02/2015 17:13:27:
Rickert, stuur ik je alles door via pb?

Wat heb je nodig, ftp en een database?


Mijn benadering is een kopie maken van jou website en het werkend te krijgen op de virtuele server bij mij thuis.
Mocht dit werken kan ik kijken omhet op jou server werkend te krijgen.

Je kan me toevoegen op Skype om zo gemakkelijker contact te houden.
PM me maar
 
Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

03/02/2015 17:40:33
Quote Anchor link
Ziezo Rickert, verzonden.

Wat is je Skype?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/02/2015 18:30:14
Quote Anchor link
Rickert Bombaklats op 03/02/2015 16:33:41:
Test! Warning: phpinfo() has been disabled for security reasons in /home/dvcgraphic/domains/dvcgraphics.com/public_html/phpinfo.php on line 5 Test2

Hier wordt ik ook zo triest van....
Hoe kan je anders een site ontwikkelen terwijl je niet eens weet aan welke eisen je server voldoet. je kan de $_SERVER-array uitlezen, maar daar staat lang niet alles in.
Gewijzigd op 03/02/2015 18:37:53 door - Ariën -
 

03/02/2015 18:58:29
Quote Anchor link
Technisch gezien is een server die online staat ene productie server en wordt hier alleen software opgezet die compleet is.
maar.... dit is niet altijd het geval.

Zelf doe ik het wel op deze manier en heb ik via Git altijd een werkende Master branch die ik uitcheck in de public_html.
Dev en andere branches worden gemerged naar master om zo weer een werkende omgeving te hebben met de nieuwe feature.

Maar ik ben het wel met je eens Aar. Het is triest dat hij er nieteens bij kan.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/02/2015 19:00:08
Quote Anchor link
Maar... de server is toch in eigen beheer?
Dan kan je toch phpinfo uit de disabled-functions halen? Een kwestie van php.ini aanpassen op admin-level in DirectAdmin.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 6 7 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.