Zend website

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 6 7 volgende »

03/02/2015 19:17:20
Quote Anchor link
Ja klopt is idd eigen beheer. Mij werd altijd geleerd, live server dicht timmeren.. alles wat je niet nodig hebt moet je niet aan of open zetten.
Maar ik geef je gelijk hoor Aar, triest triest.

Ben op het moment bezig de website te rippen van de FTP en op de virtuele server klaar te stomen.
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 17:15:00
 
Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

04/02/2015 09:41:11
Quote Anchor link
Lukt het? :-)
 

04/02/2015 10:55:44
Quote Anchor link
Het is gelukt, als het goed is. Er is in totaal 1,6gb aan bestanden overgebracht.
Ik ga nu de website op de virtuele server zetten en kijken wat eruit komt.

Wat ik wel voorbij zag komen zijn heeel veel .tmp bestanden


De virtuele server draait met PHP Version 5.5.21
Ik ga nu de bestanden overzetten naar de virtuele server. Ik zal een link posten als deze klaar is met transferren.

Toevoeging op 04/02/2015 13:19:40:

Bestanden staan op de server.
Server heeft wat problemen met Mysql en ik moet updaten naar versie 5.5

--

Problemen met MySQL versie zijn opgelost. Phpmyadmin draait nu op de virtuele server.
Ik loop hem met Ansible na om hem up to date te hebben en hem vanaf buitenaf benaderbaar te maken.


Work-in-progress... update volgt
Gewijzigd op 04/02/2015 13:46:27 door
 
Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

04/02/2015 23:10:37
Quote Anchor link
okey

ben benieuwd. :-)
 

05/02/2015 01:22:17
Quote Anchor link
Loop tegen wat problemen aan met de database.
Ook is de virtuele server een beetje een bitch. Ik wil er php5.5 op hebben maar begint te zeuren over conflicten.
Ik ga morgen weer verder, we komen er uiteindelijk wel.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/02/2015 01:25:29
Quote Anchor link
Ik wil geen roet in het eten gooien, maar de de topicstarter had zelf toch ook toegang tot de server?
Wat houdt dan tegen om phpinfo weer beschikbaar te maken en te kijken of ZendGuard -loader correct geinstalleerd is?

Ik neem aan dat er nu een groot aantal statische HTML-pagina's worden opgehaald, gezien de originele source encrypted is?
Gewijzigd op 05/02/2015 01:25:53 door - Ariën -
 

05/02/2015 08:50:44
Quote Anchor link
Ik wil zelf (nog) geen wijzigingen op de server toepassen. Ik wil eerst weten of ik het opgelost krijg in de zandbak
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/02/2015 09:12:32
Quote Anchor link
Euh.... okee.
Denk alleen dat mijn idee sneller resultaat zou geven, terwijl je daarna op een rewrite van de code kan richten, bijv.
 

05/02/2015 10:04:35
Quote Anchor link
Ik snap je helemaal hoor Aar, alleen wil ik de server niet om zeep helpen. Dus ik kan de phpinfo wel aanzetten maar dan ben ik op een live server aan het werk en zo wrk ik liever niet.

Daarintegen snap ik je punt wel hoor.
 
Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

06/02/2015 09:01:48
Quote Anchor link
Lukt zo een beetje Rickert?

Ik wil gerust voor deze site een andere webruimte nemen hoor.
 
Ivo P

Ivo P

06/02/2015 10:28:11
Quote Anchor link
maar terug naar het oorspronkelijke probleem:

meerdere mensen hadden de indruk dat dit veroorzaakt kon worden doordat zend optimizer niet geinstalleerd was en dat daarom de gecodeerde files niet uitgevoerd konden worden.

Ik meen me te herinneren dat in zo'n geval de gecodeerde files dat zelf in een zinnige foutmelding weergaven. Maar mogelijk gaat dat mis als slechts een deel van de site gecodeerd is?

Met phpinfo(); is de aanwezigheid van Zend Optimizer te controleren, maar het kan ook met

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo function_exists('zend_optimizer_version')?'Yes':'No';
?>
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

06/02/2015 11:02:30
Quote Anchor link
Je kunt toch ook even in php.ini kijken?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
zend_extension=<full_path_to_ZendOptimizer.so>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/02/2015 11:06:14
Quote Anchor link
Of kijk hiermee welke zend-extenties geladen zijn.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
 
Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

06/02/2015 11:18:50
Quote Anchor link
- Aar - op 06/02/2015 11:06:14:
Of kijk hiermee welke zend-extenties geladen zijn.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3



Dan staat er : Array ( [0] => the ionCube PHP Loader [1] => Zend Guard Loader )



Toevoeging op 06/02/2015 11:22:58:

Ward van der Put op 06/02/2015 11:02:30:
Je kunt toch ook even in php.ini kijken?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
zend_extension=<full_path_to_ZendOptimizer.so>


in php.ini staat
Local Variables:
; tab-width: 4
; End:
zend_extension=/usr/local/lib/ioncube_loader_lin_5.3.so
zend_extension=/usr/local/lib/ZendGuardLoader.so
extension=imagick.so
 

06/02/2015 12:30:04
Quote Anchor link
Ik krijg de server maar niet aan de praat. Op 1 of andere manier wil het niet lukken en geeft hij elke keer meldingen dat hij een conflict heeft met een ander pakket die geinstalleerd is.

Ik kan ook via SSH op de server kijken of ik het aan de praat krijg, maar dat is dan op de live server.
En dat is waar iedereen ook op doelt hier.
 
Ivo P

Ivo P

06/02/2015 12:48:58
Quote Anchor link
draait er meer op de live server dan deze ene website. Want als die ene website toch al niet draait, kun je ook niet zo heel veel slopen in het probeer-proces.
 

06/02/2015 13:09:01
Quote Anchor link
Ja idd, daar ben ik dus bang voor of dat er mail draait of weet ik het wat.
In mijn Vagrant + Ansible server kan ik doen en slopen wat ik wil, ik provision de rotzooi en hij draait weer zoals hij was.
Maar met PHP5.5 en MySQL 5.5 gaat hij lopen zeiken dat er bepaalde dingen conflicteren en ik ben al 2 dagen bezig om het eruit te krijgen maar het lukt verdomme niet.

Ben er nu weer mee bezig
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/02/2015 13:12:30
Quote Anchor link
Rickert, wel tof dat je meehelpt en je op de nieuwe server wilt richten, maar is het niet een oplossing om te kijken naar de bestaande server? Misschien dat de site van de TS weer zo snel mogelijk in de lucht kan? Als je na enkele dagen erachter komt dat de installatie van de nieuwe server door onvoorziene omstandigheden niet lukt, komt het wel uit verspilde tijd.

Maar ik vroeg me af of er nou sprake is van vreemde tekens bij het openen van een PHP-file? Dat duidt op een foute ZendGuardLoader installatie. Zet ook de display_errors via htaccess aan. Misschien zijn er wel meldingen van de server omdat ZendGaurd Loader niet meer compatible is na een update van PHP.
Gewijzigd op 06/02/2015 13:15:49 door - Ariën -
 

06/02/2015 16:32:33
Quote Anchor link
Aar, het is niet een nieuwe server voor hem ofzo maar puur een zandbak om in te rommelen.
Maar krijg hem niet correct online.

Als ik de ssh inlog kan krijgen van hem dan kan ik wat dingen proberen.
Dan zal het misschien wat vlotten ipv wachten op de server die loopt te zeiken over mysqllib versies
 
Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

07/02/2015 08:36:36
Quote Anchor link
De bedoeling was om die zend niet meer nodig te hebben.
Ik ken er niet zoveel van, maar ik hoor dat het hier teveel tijd in beslag neemt.
Wel leuk dat er mensen zijn die mij willen helpen natuurlijk.

Eens de site draait wil ik toch dat die Zend niet meer nodig is.
Want ik hou er niet van dat ze mij in bedwang houden.

P.S. mag die /cache map geleegd worden via ftp?
Wat zouden die template_c bestanden zijn?
Gewijzigd op 07/02/2015 09:43:48 door Didier Van Canneyt
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 6 7 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.