Zend website

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Senior Product Developer

Functieomschrijving Als senior Product Developer ben je verantwoordelijk voor bestaande mobiliteitsproducten en de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsconcepten. Met behulp van diverse klantonderzoeken, klantsessies en salesmeetings zorg je ervoor dat je de veranderende mobiliteitsbehoeften in de markt kent. Hier speel je op in door innovatieve, flexibele, efficiënte en duurzame vervoersoplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren en uiteindelijk samen met Sales en Marketing collega’s in de markt te zetten. Je initieert en neemt deel aan (internationale en afdeling overschrijdende) projecten, vaak in de rol van projectleider. In die rol bewaak je de voortgang, coördineer je de activiteiten en zorg je voor

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 ... 5 6 7 volgende »

Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

03/02/2015 10:32:27
Quote Anchor link
Hallo, ik heb een paar jaar geleden een website laten maken die Zend protected was.
Ik was er tevreden van, toen deed ik een update naar een andere server en die werkte niet meer.
Ik vroeg aan de makers wat ik moest doen, ik wacht na een jaar zagen, mailen nog altijd op een antwoord.
Schijnt dat die firma niet meer bestaat en dat ik iemand moet zoeken die die de site weer kan doen werken.
De back office werkt nog, ik heb alles, database... De volledige site.. Maar de frontpage is blank.
http://www.dvcgraphics.com/site/

Het is een site waar mensen op een plaats een winkel kunnen openen
Een speciale winkel want ik druk Textiel en ze moeten enkel hun logo uploaden.
Ik kreeg dan de druk in PDF en moest enkel die pdf op een T-shirt drukken.
Iedereen kon dan zo'n winkeltje openen en ik drukte zo hun (verenigingen) gerief zonder dat ze hoeven te investeren.

Nu, ze zijn weg men mijn geld, (3500€ betaald) en ben er helemaal niets mee.
Wie kan mij helpen om dat beschermd stuk te analyseren en opnieuw te maken zodat het niet meer zend protected is?
Dan kan ik die weer laten draaien, ik kan er jammer genoeg niet teveel geld meer tegen smijten, misschien een leuk project.

Alvast bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 08:33:36
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

03/02/2015 10:37:45
Quote Anchor link
U bedoelt waarschijnlijk dat de website gebouwd is met het Zend framework?

Ik ben zelf ervaren in Symfony maar ik kan u zeggen dat er zeker mensen op dit board zijn die goed thuis zijn in Zend en dat het nooit een vreselijk probleem kan zijn voor een ervaren zend developper.
 
- wes  -

- wes -

03/02/2015 10:53:03
Quote Anchor link
Frank Nietbelangrijk op 03/02/2015 10:37:45:
U bedoelt waarschijnlijk dat de website gebouwd is met het Zend framework?

Ik ben zelf ervaren in Symfony maar ik kan u zeggen dat er zeker mensen op dit board zijn die goed thuis zijn in Zend en dat het nooit een vreselijk probleem kan zijn voor een ervaren zend developper.


Nee ik denk dat hij bedoelt wat hij zegt: Website is versleuteld met Zend Encode. Kan inderdaad lastig zijn om weer aan de gang te krijgen, sowieso kan je fluiten naar de broncode (niet 100% te reversen).
 
Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

03/02/2015 10:54:51
Quote Anchor link
Ik ken er niets van....

Ik wil gewoon dat die site werkt en dat hij open is, dat ik er zelf mee kan spelen in PHP
Nu zijn het allemaal rare tekens en begrijp er niets van. ;-)

Het frustreert me dat ik zoveel betaalde voor iets dat niet werkt.
Nu het begon wat te lopen en iedereen die ik kende had een winkeltje.

Nu heeft niemand niets meer en sommigen nemen het me kwalijk. Jammergenoeg
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/02/2015 10:56:22
Quote Anchor link
Nee, protected met Zend Guard, zal Didier bedoelen. Dan kan je de orginele sourcecode niet meer terughalen.

Verder geeft de link een 404 aan, de website is dus verwijderd, lijkt wel. Als je niet meer in contact kunt komen met het bedrijf, raad ik aan om hun contract eens door te lezen. Misschien staat er wel wat zinvols in.
Anders is het inderdaad zo dat de site opnieuw moet worden opgebouwd.
Gewijzigd op 03/02/2015 10:57:51 door - Ariën -
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

03/02/2015 10:56:27
Quote Anchor link
Oh :O dat zou minder zijn inderdaad. ai ai is er geen backup van voor de update?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/02/2015 10:58:02
Quote Anchor link
Nu er gesproken wordt over rare tekens, heb ik eerder het idee dat op de hosting geen Zend Optimizer geinstalleerd is, dus er is waarschijnlijk nog geen man overboord. De webhosting moet alleen Zend Optimizer installeren.
Gewijzigd op 03/02/2015 10:58:31 door - Ariën -
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

03/02/2015 10:58:10
Quote Anchor link
Ik neem aan dat het gaat om Zend Guard, klik.

Op de website staat:

Quote:
Preventing other people from changing your code (all files are rendered as un-editable and external changes will corrupt the code) protecting the files against external tampering.

De originele code zul je dus echt moeten terughalen bij de makers.

Toevoeging op 03/02/2015 10:59:35:

@Aar:

>> heb ik eerder het idee dat op de hosting geen Zend Encoder geinstalleerd

Dan nog zul je een of andere licentie-key moeten hebben, vrees ik.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/02/2015 11:00:24
Quote Anchor link
Als je een
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php phpinfo(); ?>
bestand maakt. Wat staat er dan precies in het derde en grijze tekstblokje over Zend?

Toevoeging op 03/02/2015 11:01:33:

Ozzie PHP op 03/02/2015 10:58:10:
Dan nog zul je een of andere licentie-key moeten hebben, vrees ik.

De loader voor Zend Safe Guard is gratis, voor zover ik weet. Die moet dus geinstalleerd worden. Met DirectAdmin op de server is het echt appeltje en een eitje.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

03/02/2015 11:07:28
Quote Anchor link
Het zou kunnen Aar, hoewel ik in de screenshot op hun website wel een kopje "licensing" zie staan met een opmerking over een private key. Tja, ik weet het verder ook niet.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/02/2015 11:09:27
Quote Anchor link
Het is een optie voor als het encoded wordt, dit staat los van de loader die op de server geinstalleerd moet zijn. Die loader is gewoon gratis.
Gewijzigd op 03/02/2015 11:09:53 door - Ariën -
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

03/02/2015 11:13:18
Quote Anchor link
Ah oké. Dus encoden zodat het niet meer leesbaar is zonder key, maar het is nog wel altijd uitvoerbaar wil je zeggen?

Ofwel, de code kan nog wel gebruikt worden (mits niet verouderd), maar niet meer aangepast.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/02/2015 11:16:19
Quote Anchor link
Ik weet niet hoe die key instellingen in Zend Safe Guard werken. Misschien wordt er wel juist geen key gebruikt, maar dan blijft de code wel encoded.

Maar ik denk zelf dat het probleem minder erg is dan gedacht, en dat de Zend loader op de server ontbreekt.
 
Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

03/02/2015 11:20:59
Quote Anchor link
- Aar - op 03/02/2015 10:56:22:
Nee, protected met Zend Guard, zal Didier bedoelen. Dan kan je de orginele sourcecode niet meer terughalen.

Verder geeft de link een 404 aan, de website is dus verwijderd, lijkt wel. Als je niet meer in contact kunt komen met het bedrijf, raad ik aan om hun contract eens door te lezen. Misschien staat er wel wat zinvols in.
Anders is het inderdaad zo dat de site opnieuw moet worden opgebouwd.

Ik heb geen contract, ik heb hen op voorhand betaald.
Het is een bedrijf uit Oostenrijk, ik zag goede referenties, de site werkte goed.
Tot ik een forum zag met negatieve dingen over de firma, viel mijn euro.
Ze doen de site werken, en dan geen support meer om andere klanten geld af te troggelen.
Volgens mij is er maar een stukje die niet meer werkt. De Back office werkt wel.
De site is gebaseerd op een open source site.. Afbeelding



 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/02/2015 11:27:00
Quote Anchor link
Nogmaals, wat zie je precies? Vreemde tekens? Daar hoorde ik wat over.
En kan je een
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php phpinfo(); ?>
bestand aanmaken, en vertellen wat er in het 3e en grijze blokje staat vermeld, en welke versie je hebt?
 
Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

03/02/2015 11:31:23
Quote Anchor link
- Aar - op 03/02/2015 11:00:24:
Als je een
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php phpinfo(); ?>
bestand maakt. Wat staat er dan precies in het derde en grijze tekstblokje over Zend?

Toevoeging op 03/02/2015 11:01:33:

Ozzie PHP op 03/02/2015 10:58:10:
Dan nog zul je een of andere licentie-key moeten hebben, vrees ik.

De loader voor Zend Safe Guard is gratis, voor zover ik weet. Die moet dus geinstalleerd worden. Met DirectAdmin op de server is het echt appeltje en een eitje.


Ik wil gerust mijn directadmin geven in PB, ik weet echt niet hoe dat moet.
Of als iemand mij dat kan uitleggen in gewone taal? :-)
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

03/02/2015 11:32:36
Quote Anchor link
Didier Van Canneyt op 03/02/2015 10:32:27:
Ik was er tevreden van, toen deed ik een update naar een andere server en die werkte niet meer.
Dan maakt het terugzetten van de back-up en het herstellen van de oorspronkelijke serverconfiguratie voorlopig de meeste kans van slagen.

Mogelijk is het ordinaire chantage, maar als het bedrijf niet meer bestaat, is het waarschijnlijker dat het bedrijf niet meer bestaat ;-)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/02/2015 11:32:43
Quote Anchor link
Didier Van Canneyt op 03/02/2015 11:31:23:
Ik wil gerust mijn directadmin geven in PB, ik weet echt niet hoe dat moet.
Of als iemand mij dat kan uitleggen in gewone taal? :-)

Installeren gaat op root-niveau dus je meot wel volledige controle over de server hebben. Maar kan je eerst vertellen wat een verse phpinfo(); nou precies zegt in je browser?
Gewijzigd op 03/02/2015 11:33:57 door - Ariën -
 
Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

03/02/2015 11:34:12
Quote Anchor link
die code phpinfo.php staat er...
De site is nog volledig (via ftp te zien, zoals afbeelding)

Ik weet niet hoe het komt dat dit niet werkt.
Ik wil gerust mijn paswoord enz.. geven in PB als iemand mij kan helpen.

ook om zend te installeren weet ik niet hoe dat moet in directadmin.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/02/2015 11:35:39
Quote Anchor link
Kan je een bestand aanmaken op je webhosting die je info.php noemt. Daarin zet je vervolgens:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php phpinfo(); ?>


En ben je ook beheerder van de server? Of heb je alleen een hostingpakket die je bij een webhostingbedrijf afneemt? Dat maakt uit of de Zend loader makkelijk kan worden geinstalleerd of juist niet.
Gewijzigd op 03/02/2015 11:39:16 door - Ariën -
 
Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

03/02/2015 11:38:44
Quote Anchor link
http://www.dvcgraphics.com/print/phpinfo.php is niets te zien.
Niettegenstaande staat die wel in de map /public_html/print/

ze sturen me naar http://www.dvcgraphics.com/phpinfo.php dia daar ook staat maar niets geeft...

pfff, word er moedeloos van.

Toevoeging op 03/02/2015 11:39:33:

Ja, ik ben behaarder van de server...
Het is een dedicated server...

Al is dat geen goede keuze als je er zelf niets van afweet :)
 

Pagina: 1 2 3 ... 5 6 7 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.