Alert venster

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3

Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

19/12/2010 12:56:10
Quote Anchor link
Mitchel V op 19/12/2010 11:50:56:
fancybox ziet er leuk uit!
Maar ik heb nu url write en dan doet hij het niet :S
wel in voorbeeld.php maar niet in /voorbeeld
de pagina ziet er wel het zelfde uit, maar als ik op een plaatje klik dan opent hij hem in een nieuwe tab blad o.O

:S:S:SS:S:S:S: Hij doet het niet :S:S:S:S:S :S

Misschien vind je hier wat.
Edit: Misschien heb je hier, hier of misschien hier ook wat aan.
Gewijzigd op 19/12/2010 13:03:07 door Dalando De Zuil
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 04:28:38
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2010 13:29:29
Quote Anchor link
Mitchel V op 19/12/2010 11:50:56:
fancybox ziet er leuk uit!
Maar ik heb nu url write en dan doet hij het niet :S
wel in voorbeeld.php maar niet in /voorbeeld
de pagina ziet er wel het zelfde uit, maar als ik op een plaatje klik dan opent hij hem in een nieuwe tab blad o.O

Doe eens met relevante code komen? En met een voorbeeld komen?

Mijn glazen bol geeft sneeuw aan. Waarschijnlijk omdat het DVB-t signaal verstoord wordt, welke normaal vanuit de Lopik-toren in IJsselstein de juiste beelden uit de sterren opvangt en door mijn glazen bol opgevangen wordt ;-)
Gewijzigd op 19/12/2010 13:33:46 door - Ariën -
 
Mitchel V

Mitchel V

19/12/2010 13:46:59
Quote Anchor link
ik gebruik hun voorbeeld code..
ook gebruik ik hele url's zodat hij altijd het path vindt want ik gebruik url rewrite.

voorbeeld.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
<head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />
    <meta http-equiv="imagetoolbar" content="no" />
    <title>FancyBox 1.3.4 | Demonstration</title>
    <script type="text/javascript" src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.4/jquery.min.js"></script>
    <script>
        !window.jQuery && document.write('<script src="http://www.website.net/betaalbaar/jquery-1.4.3.min.js"><\/script>');
    </script>
    <script type="text/javascript" src="http://www.website.net/betaalbaar/fancybox/jquery.mousewheel-3.0.4.pack.js"></script>
    <script type="text/javascript" src="http://www.website.net/betaalbaar/fancybox/jquery.fancybox-1.3.4.pack.js"></script>
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.website.net/betaalbaar/fancybox/jquery.fancybox-1.3.4.css" media="screen" />
    <script type="text/javascript">
        $(document).ready(function() {
            /*
            *   Examples - images
            */

            $("a#example1").fancybox();

            $("a#example2").fancybox({
                'overlayShow'    : false,
                'transitionIn'    : 'elastic',
                'transitionOut'    : 'elastic'
            });

            $("a#example3").fancybox({
                'transitionIn'    : 'none',
                'transitionOut'    : 'none'    
            });

            $("a#example4").fancybox({
                'opacity'        : true,
                'overlayShow'    : false,
                'transitionIn'    : 'elastic',
                'transitionOut'    : 'none'
            });

            $("a#example5").fancybox();

            $("a#example6").fancybox({
                'titlePosition'        : 'outside',
                'overlayColor'        : '#000',
                'overlayOpacity'    : 0.9
            });

            $("a#example7").fancybox({
                'titlePosition'    : 'inside'
            });

            $("a#example8").fancybox({
                'titlePosition'    : 'over'
            });

            $("a[rel=example_group]").fancybox({
                'transitionIn'        : 'none',
                'transitionOut'        : 'none',
                'titlePosition'     : 'over',
                'titleFormat'        : function(title, currentArray, currentIndex, currentOpts) {
                    return '<span id="fancybox-title-over">Image ' + (currentIndex + 1) + ' / ' + currentArray.length + (title.length ? ' &nbsp; ' + title : '') + '</span>';
                }
            });

            /*
            *   Examples - various
            */

            $("#various1").fancybox({
                'titlePosition'        : 'inside',
                'transitionIn'        : 'none',
                'transitionOut'        : 'none'
            });

            $("#various2").fancybox();

            $("#various3").fancybox({
                'width'                : '75%',
                'height'            : '75%',
                'autoScale'            : false,
                'transitionIn'        : 'none',
                'transitionOut'        : 'none',
                'type'                : 'iframe'
            });

            $("#various4").fancybox({
                'padding'            : 0,
                'autoScale'            : false,
                'transitionIn'        : 'none',
                'transitionOut'        : 'none'
            });
        });
    </script>
</head>
<body>
<div id="content">
    <h1>fancybox <span>v1.3.4</span></h1>

    <p>This is a demonstration. <a href="http://fancybox.net">Home page</a></p>

    <hr />

    <p>
        Different animations<br />

        <a id="example1" href="http://www.website.net/betaalbaar/example/1_b.jpg"><img alt="example1" src="http://www.website.net/betaalbaar/example/1_s.jpg" /></a>

        <a id="example2" href="http://www.website.net/betaalbaar/example/2_b.jpg"><img alt="example2" src="http://www.website.net/betaalbaar/example/2_s.jpg" /></a>

        <a id="example3" href="http://www.website.net/betaalbaar/example/3_b.jpg"><img alt="example3" src="http://www.website.net/betaalbaar/example/3_s.jpg" /></a>
        
        <a id="example4" href="http://www.website.net/betaalbaar/example/4_b.jpg"><img class="last" alt="example4" src="http://www.website.net/betaalbaar/example/4_s.jpg" /></a>
    </p>

    <p>
        Different title positions<br />

        <a id="example5" href="http://www.website.net/betaalbaar/example/5_b.jpg" title="Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit."><img alt="example4" src="http://www.website.net/betaalbaar/example/5_s.jpg" /></a>
        
        <a id="example6" href="http://www.website.net/betaalbaar/example/6_b.jpg" title="Etiam quis mi eu elit tempor facilisis id et neque. Nulla sit amet sem sapien. Vestibulum imperdiet porta ante ac ornare. Vivamus fringilla congue laoreet."><img alt="example5" src="http://www.website.net/betaalbaar/example/6_s.jpg" /></a>

        <a id="example7" href="http://www.website.net/betaalbaar/example/7_b.jpg" title="Cras neque mi, semper at interdum id, dapibus in leo. Suspendisse nunc leo, eleifend sit amet iaculis et, cursus sed turpis."><img alt="example6" src="http://www.website.net/betaalbaar/example/7_s.jpg" /></a>

        <a id="example8" href="http://www.website.net/betaalbaar/example/8_b.jpg" title="Sed vel sapien vel sem tempus placerat eu ut tortor. Nulla facilisi. Sed adipiscing, turpis ut cursus molestie, sem eros viverra mauris, quis sollicitudin sapien enim nec est. ras pulvinar placerat diam eu consectetur."><img class="last" alt="example7" src="http://www.website.net/betaalbaar/example/8_s.jpg" /></a>
    </p>

    <p>
        Image gallery (ps, try using mouse scroll wheel)<br />

        <a rel="example_group" href="http://www.website.net/betaalbaar/example/9_b.jpg" title="Lorem ipsum dolor sit amet"><img alt="" src="http://www.website.net/betaalbaar/example/9_s.jpg" /></a>

        <a rel="example_group" href="http://www.website.net/betaalbaar/example/10_b.jpg" title=""><img alt="" src="http://www.website.net/betaalbaar/example/10_s.jpg" /></a>

        <a rel="example_group" href="http://www.website.net/betaalbaar/example/11_b.jpg" title=""><img alt="" src="http://www.website.net/betaalbaar/example/11_s.jpg" /></a>
        
        <a rel="example_group" href="http://www.website.net/betaalbaar/example/12_b.jpg" title=""><img class="last" alt="" src="http://www.website.net/betaalbaar/example/12_s.jpg" /></a>
    </p>

    <p>
        Various examples
    </p>

    <ul>
        <li><a id="various1" href="#inline1" title="Lorem ipsum dolor sit amet">Inline</a></li>
        <li><a id="various2" href="ajax.txt">Ajax</a></li>
        <li><a id="various3" href="http://google.ca">Iframe</a></li>
        <li><a id="various4" href="http://http://www.adobe.com/jp/events/cs3_web_edition_tour/swfs/perform.swf">Swf</a></li>
    </ul>

    <div style="display: none;">
        <div id="inline1" style="width:400px;height:100px;overflow:auto;">
            Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam quis mi eu elit tempor facilisis id et neque. Nulla sit amet sem sapien. Vestibulum imperdiet porta ante ac ornare. Nulla et lorem eu nibh adipiscing ultricies nec at lacus. Cras laoreet ultricies sem, at blandit mi eleifend aliquam. Nunc enim ipsum, vehicula non pretium varius, cursus ac tortor. Vivamus fringilla congue laoreet. Quisque ultrices sodales orci, quis rhoncus justo auctor in. Phasellus dui eros, bibendum eu feugiat ornare, faucibus eu mi. Nunc aliquet tempus sem, id aliquam diam varius ac. Maecenas nisl nunc, molestie vitae eleifend vel, iaculis sed magna. Aenean tempus lacus vitae orci posuere porttitor eget non felis. Donec lectus elit, aliquam nec eleifend sit amet, vestibulum sed nunc.
        </div>
    </div>

    <p>
        Ajax example will not run from your local computer and requires a server to run.
    </p>
    <p>
        Photo Credit: <a href="http://http://www.flickr.com/people/kharied/">Katie Harris</a>
    </p>
</div>
</body>
</html>


zo doet hij het.
maar als ik het include in mijn index.php dan doet hij het niet.
ik heb geprobeerd om alle styles en script in de voorbeeld.php te zetten, maar dan doet hij het gewoon.
ik snap niet wat ik fout doe.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2010 14:19:58
Quote Anchor link
Als je het includeert, dan moet je wel de paden aanpassen naar de plek daar waar je het vandaan includeert.
 
Mitchel V

Mitchel V

19/12/2010 15:10:56
Quote Anchor link
over welke paden heb je het nu?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2010 17:39:29
Quote Anchor link
nvm, dacht dat je relatieve paden gebruiktte.

maar goed, kom eens met een tastbaar voorbeeld aan?
Gewijzigd op 19/12/2010 17:39:41 door - Ariën -
 
Mitchel V

Mitchel V

19/12/2010 20:43:36
Quote Anchor link
ok hier het volgende:

voorbeeld.php
http://verschoof.net/Webdesign/betaalbaar/voorbeeld.php
include voorbeeld.php
http://verschoof.net/Webdesign/betaalbaar/voorbeeld

het klopt dat hij niet midden in het venster komt omdat ik hem niet in de content waarde mee geeft.
Maar dat is nu niet belangrijk.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2010 20:48:14
Quote Anchor link
Waarom voeg je de jQuery lib 2x toe?
In jquesy-latest.js, en de minified versie later.
 

19/12/2010 20:48:20
Quote Anchor link
http://verschoof.net/Webdesign/betaalbaar/voorbeeld
Uncaught exception: TypeError: '$("a#example1").fancybox' is not a function

Error thrown at line 7, column 3 in <anonymous function>() in http://verschoof.net/Webdesign/betaalbaar/voorbeeld:
$("a#example1").fancybox();
called from line 29, column 165 in <anonymous function: ready>(j) in http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.4/jquery.min.js:
j.call(t,b);
called via Function.prototype.call() from line 37, column 7 in <anonymous function: u>() in http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.4/jquery.min.js:
b.ready()

<script type="text/javascript" src="http://code.jquery.com/jquery-latest.js"></script>
<script type="text/javascript" src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.4/jquery.min.js"></script>

En Aar is mij voor.
Gewijzigd op 19/12/2010 20:49:33 door
 
Mitchel V

Mitchel V

19/12/2010 21:46:10
Quote Anchor link
Nou, dat gebeurt omdat voorbeeld.php anders niet zou werken.
en omdat in de index.php het script ook moet.

Maar zal dat het probleem zijn?
en welke zou ik dan moeten verwijderen?
 

19/12/2010 21:51:51
Quote Anchor link
Ja, dat is het probleem.
En maakt op zich niet zoveel uit welke je weghaalt.
 
Mitchel V

Mitchel V

19/12/2010 22:10:57
Quote Anchor link
als ik :

<script type="text/javascript" src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.4/jquery.min.js"></script>

weg haal doet hij het nog niet
 

19/12/2010 22:14:06
 
Mitchel V

Mitchel V

19/12/2010 22:15:20
Quote Anchor link
haha precies toen jij hebt gekeken heb ik 1sec hem uit mijn index.php gehaald:

<!-- <script type="text/javascript" src="http://code.jquery.com/jquery-latest.js"></script> -->

Bedankt!
Gewijzigd op 19/12/2010 22:19:19 door Mitchel V
 

Pagina: « vorige 1 2 3



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.