BAD GATEWAY meldingen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 6 7 volgende »

Tim Wolf

Tim Wolf

01/02/2016 22:30:51
Quote Anchor link
Bij mij kreeg hij op de een of andere manier niet die laatste forum berichten te zien.
Gewijzigd op 01/02/2016 22:39:57 door Tim Wolf
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 16:08:12
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

01/02/2016 22:40:00
Quote Anchor link
>> ik weet niet zeker of dit nou een beetje flauwe opmerking was zo kwam het wel een beetje over.

Over welke opmerking heb je het?


Laat maar, ik zie dat je je opmerking inmiddels hebt weggehaald.
Gewijzigd op 01/02/2016 22:57:55 door Ozzie PHP
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/02/2016 00:11:27
Quote Anchor link
Om 00:10 en 00:11 wederom een 'Bad gateway' van Nginx op http://www.phphulp.nl/.
En om 00:17 ook weer.



Toevoeging op 02/02/2016 00:40:29:

En om 00:30 nog steeds een: 'Service Unavailable' vanwege 'maintenance downtime or capacity problems.', namens
Apache Server at www.phphulp.nl Port 443

Misschien is dit alleen opgelost voor poort 80, en nog niet op poort 443 (SSL)? Zomaar een ingevingkje?
Gewijzigd op 02/02/2016 00:17:59 door - Ariën -
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

02/02/2016 00:41:50
Quote Anchor link
Ah ... we zijn weer live :-)

Toevoeging op 02/02/2016 00:46:27:

En de Bad Gateway meldingen zijn er nog steeds helaas ...
 
Veur Heur

Veur Heur

02/02/2016 01:26:38
Quote Anchor link
01:26
https://www.phphulp.nl/php/forum/topic/migratie-mijndomeinnl-naar-php-56/99398/last/

Daarnaast diverse melding tijdens en na het inloggen.
 
Gerhard l

gerhard l

06/02/2016 00:09:15
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

06/02/2016 02:42:12
Quote Anchor link
Niet bepaald verrassend als er nog niets zinnigs gedaan is. Alleen de https meldingen zijn opgelost. Er wordt gefocust op het verkeerde probleem. Zorg ervoor dat PHP geen last heeft van backups, bijvoorbeeld door voor de backups ionice te gebruiken, en geen REPAIR oid standaard aan te roepen op de database.
 
Johan de wit

johan de wit

06/02/2016 19:40:32
Quote Anchor link
Schema voor back-up kan naar week zodat we tijdelijk wekelijks foutmeldingen zien tot dat bug is opgelost?
 
Ivo P

Ivo P

06/02/2016 20:35:08
Quote Anchor link
backups en dergelijke activiteiten worden door hosters vaak op 0:00 gestart. Niet handig want dan lopen al dat soort processen gelijktijdig. Mogelijk ook gelijktijdig met processen als "prijslijst van de dag" ophalen, en statistieken van de site bijwerken.

>> drukte voor de server.

Daarnaast is er kennelijk op de site Phphulp nog de nodige activiteit om 0:00.
Misschien is dat niet het geval voor het gros van de sites, maar wel voor de doelgroep van Phphulp. In dit geval kan de backup misschien beter pas om 3:00 of zo gestart worden.
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

06/02/2016 21:11:22
Quote Anchor link
Ik kies er zelf altijd voor om inderdaad om 2 of 3 uur 's nachts backups te draaien. Ook doe ik het nooit precies op het hele uur, maar bijvoorbeeld de ene om 2 over, de andere om 5 over etc. Dus zoals feitelijk ook aanbevolen wordt bij het gebruik van cronjobs.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/02/2016 20:05:17
Quote Anchor link
Zojuist kreeg ik teruggekoppeld dat er aanpassingen zijn gedaan. We zijn benieuwd of het nu na middernacht beter werkt.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

07/02/2016 20:40:21
Quote Anchor link
Thanks voor het melden Aar.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/02/2016 21:17:13
Quote Anchor link
Graag gedaan, ik weet niet of ik het nog tot dan uit kan houden. Dus voor wie wakker is, alvast bedankt :-)
 
Eschwin Moerkerken

Eschwin Moerkerken

08/02/2016 00:49:51
Quote Anchor link
Ik heb tot nu toe nog geen bad gateway meldingen gekregen na een aantal topics bekeken te hebben.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/02/2016 10:09:59
Quote Anchor link
Ik heb even kort gekeken, en ik heb ook niks vreemds gemerkt. Ik was wel de enige op de site zag ik.
Ik houd het topic nog even open zodat anderen hun bevindingen kunnen melden.
 
- SanThe -

- SanThe -

08/02/2016 10:12:26
Quote Anchor link
Ook niks meer gezien, ook vannacht niet.
 
Arjen Halma
Moderator

Arjen Halma

08/02/2016 19:54:29
Quote Anchor link
Nice, nu even weekje wachten, dan weten we het zeker :)
 
Bart V B

Bart V B

08/02/2016 23:42:01
Quote Anchor link
23.39 bad gateway.
www.phphulp.nl

Moet niet gekker worden:
23:43 refresh Witte pagina. Dus zonder melding.
Gewijzigd op 08/02/2016 23:44:59 door Bart V B
 
Arjen Halma
Moderator

Arjen Halma

08/02/2016 23:45:16
Quote Anchor link
Bart, was een foutje van mij, phphulp.nl is niet php7 compatible :)
 
Bart V B

Bart V B

08/02/2016 23:47:16
Quote Anchor link
:) keep up the good work Arjen.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 6 7 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.