BAD GATEWAY meldingen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

Low Code Developer - Consultant

Functie omschrijving Wil jij fungeren als een spin in het web en samenwerken met klanten? Voor een leuke en interessante opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een Low Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten en het leiden van projecten. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb jij verstand van datamodellering en NO CODE Platformen? Lees dan snel verder! Bij deze rol horen de volgende werkzaamheden: Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform,

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 6 7 volgende »

Tim Wolf

Tim Wolf

01/02/2016 22:30:51
Quote Anchor link
Bij mij kreeg hij op de een of andere manier niet die laatste forum berichten te zien.
Gewijzigd op 01/02/2016 22:39:57 door Tim Wolf
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 19:10:11
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

01/02/2016 22:40:00
Quote Anchor link
>> ik weet niet zeker of dit nou een beetje flauwe opmerking was zo kwam het wel een beetje over.

Over welke opmerking heb je het?


Laat maar, ik zie dat je je opmerking inmiddels hebt weggehaald.
Gewijzigd op 01/02/2016 22:57:55 door Ozzie PHP
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/02/2016 00:11:27
Quote Anchor link
Om 00:10 en 00:11 wederom een 'Bad gateway' van Nginx op http://www.phphulp.nl/.
En om 00:17 ook weer.



Toevoeging op 02/02/2016 00:40:29:

En om 00:30 nog steeds een: 'Service Unavailable' vanwege 'maintenance downtime or capacity problems.', namens
Apache Server at www.phphulp.nl Port 443

Misschien is dit alleen opgelost voor poort 80, en nog niet op poort 443 (SSL)? Zomaar een ingevingkje?
Gewijzigd op 02/02/2016 00:17:59 door - Ariën -
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

02/02/2016 00:41:50
Quote Anchor link
Ah ... we zijn weer live :-)

Toevoeging op 02/02/2016 00:46:27:

En de Bad Gateway meldingen zijn er nog steeds helaas ...
 
Veur Heur

Veur Heur

02/02/2016 01:26:38
Quote Anchor link
01:26
https://www.phphulp.nl/php/forum/topic/migratie-mijndomeinnl-naar-php-56/99398/last/

Daarnaast diverse melding tijdens en na het inloggen.
 
Gerhard l

gerhard l

06/02/2016 00:09:15
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

06/02/2016 02:42:12
Quote Anchor link
Niet bepaald verrassend als er nog niets zinnigs gedaan is. Alleen de https meldingen zijn opgelost. Er wordt gefocust op het verkeerde probleem. Zorg ervoor dat PHP geen last heeft van backups, bijvoorbeeld door voor de backups ionice te gebruiken, en geen REPAIR oid standaard aan te roepen op de database.
 
Johan de wit

johan de wit

06/02/2016 19:40:32
Quote Anchor link
Schema voor back-up kan naar week zodat we tijdelijk wekelijks foutmeldingen zien tot dat bug is opgelost?
 
Ivo P

Ivo P

06/02/2016 20:35:08
Quote Anchor link
backups en dergelijke activiteiten worden door hosters vaak op 0:00 gestart. Niet handig want dan lopen al dat soort processen gelijktijdig. Mogelijk ook gelijktijdig met processen als "prijslijst van de dag" ophalen, en statistieken van de site bijwerken.

>> drukte voor de server.

Daarnaast is er kennelijk op de site Phphulp nog de nodige activiteit om 0:00.
Misschien is dat niet het geval voor het gros van de sites, maar wel voor de doelgroep van Phphulp. In dit geval kan de backup misschien beter pas om 3:00 of zo gestart worden.
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

06/02/2016 21:11:22
Quote Anchor link
Ik kies er zelf altijd voor om inderdaad om 2 of 3 uur 's nachts backups te draaien. Ook doe ik het nooit precies op het hele uur, maar bijvoorbeeld de ene om 2 over, de andere om 5 over etc. Dus zoals feitelijk ook aanbevolen wordt bij het gebruik van cronjobs.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/02/2016 20:05:17
Quote Anchor link
Zojuist kreeg ik teruggekoppeld dat er aanpassingen zijn gedaan. We zijn benieuwd of het nu na middernacht beter werkt.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

07/02/2016 20:40:21
Quote Anchor link
Thanks voor het melden Aar.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/02/2016 21:17:13
Quote Anchor link
Graag gedaan, ik weet niet of ik het nog tot dan uit kan houden. Dus voor wie wakker is, alvast bedankt :-)
 
Eschwin Moerkerken

Eschwin Moerkerken

08/02/2016 00:49:51
Quote Anchor link
Ik heb tot nu toe nog geen bad gateway meldingen gekregen na een aantal topics bekeken te hebben.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/02/2016 10:09:59
Quote Anchor link
Ik heb even kort gekeken, en ik heb ook niks vreemds gemerkt. Ik was wel de enige op de site zag ik.
Ik houd het topic nog even open zodat anderen hun bevindingen kunnen melden.
 
- SanThe -

- SanThe -

08/02/2016 10:12:26
Quote Anchor link
Ook niks meer gezien, ook vannacht niet.
 
Arjen Halma
Moderator

Arjen Halma

08/02/2016 19:54:29
Quote Anchor link
Nice, nu even weekje wachten, dan weten we het zeker :)
 
Bart V B

Bart V B

08/02/2016 23:42:01
Quote Anchor link
23.39 bad gateway.
www.phphulp.nl

Moet niet gekker worden:
23:43 refresh Witte pagina. Dus zonder melding.
Gewijzigd op 08/02/2016 23:44:59 door Bart V B
 
Arjen Halma
Moderator

Arjen Halma

08/02/2016 23:45:16
Quote Anchor link
Bart, was een foutje van mij, phphulp.nl is niet php7 compatible :)
 
Bart V B

Bart V B

08/02/2016 23:47:16
Quote Anchor link
:) keep up the good work Arjen.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 6 7 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.