beveiliging

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you start in a driven and diverse development team. Your team consists of 16 IT professionals, including 7 software engineers. Because your new employer is internationally active, there are also international IT professionals working in the IT department. As a result, the official language is English. As a team you are responsible for a new Cloud Native product. This product runs entirely in Azure with a Progress Database and various Azure Functions. In addition, this product has a JS front-end, a REST API system and a layer in C # .NET. The idea is therefore

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 6 7 volgende »

- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/12/2009 16:14:00
Quote Anchor link
Ik had een link gepost naar een inlogscript van mij. De scripting is niet helemaal je van het, maar praktisch is het wel duidelijk hoe je een veilig inlogscript maakt.
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 01:24:29
 
Jaap V

Jaap V

11/12/2009 16:46:00
Quote Anchor link
oke zal dit script maandag even bekijken,
alvast bedankt
 
Jaap V

Jaap V

14/12/2009 08:50:00
Quote Anchor link
hallo,
hier ben ik weer....

ik heb het afgelopen weekend flink op internet gezocht,
en kreeg als resultaat wel enkele login scripten,
maar hier zat geen admin functie in...
die er bij mij wel inzit...
het login enzo werkt helemaal perfect...
behalve dus de beveiliging wordt nu bewezen...

is er niet iets wat ik er zo in kan zetten zodat het beter beveiligd wordt?


en wat is precies het verschil tussen:

mysql_fetch_assoc
en
mysql_fetch_array?

want die assoc werkt niet bij mij...
krijg allemaal errors..
en dat hij nietm eer dan 30 dingen kan uitvoeren.
 
John Cena

John Cena

14/12/2009 09:13:00
Quote Anchor link
assoc is sneller.

assoc werkt iets anders, daarom krijg je fouten

Zo dus:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php

$link
= //je database shit;
$sql  = //je query.

//array

mysql_fetch_array($sql)

//assoc
mysql_fetch_assoc($link, $sql)


?>
 
Jaap V

Jaap V

14/12/2009 09:16:00
Quote Anchor link
en toch snap ik het nog niet xD

assoc voert dus 2 dingen uit?
hij connect eerst met database?
maar dat doet array toch ook?

en met het ophalen van gegevens moest het ook al anders begreep ik...
krijg alleen maar errors
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/12/2009 09:27:00
Quote Anchor link
*_assoc doet het zelfde als array, maar net op een snellere manier die ik niet even uit mijn hoofd te vertellen weet. Heeft in ieder geval met 'indexen' te maken.
Connecten moet je net als bij *_array ook met mysql_connect, maar de connect-identifier is net als bij *_array bij *_assoc optioneel en niet verplicht als je met 1 database werkt.
 
Jaap V

Jaap V

14/12/2009 09:31:00
Quote Anchor link
maar is het dan echt van hoge nood dat ik dit ga veranderen?

zijn nogal wat pagina,s
en er moet dan dus nogal wat aangepast worden...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/12/2009 09:38:00
Quote Anchor link
Het is in ieder geval wel wat sneller. Voor een grote site zal het effect zeker wel zichtbaar kunnen worden. Maar ik heb het gewoon aangeleerd.

En veel werk? come on.. search, find & replace does the work als je het ook wilt. Met NetBeans IDE kan je dat in een heel project (alle bijbehorende bestanden) aanpassen.
 
Jaap V

Jaap V

14/12/2009 10:10:00
Quote Anchor link
ja dat snap ik,
in notepad ++ kun je gewoon gemakelijk regels vervangen met ctrl+f

maar bij de gegevensophalen moest ook nogal wat aangepast worden...
en dat weet ik zo neit...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/12/2009 10:29:00
Quote Anchor link
bij het ophalen van gegevens zijn het array's die je gebruikt. Zowel voor *_assoc als voor *_array. met *_object is het anders, en dan gebruik je pijlen.

*_object:
$show->bericht

*_assoc en *_array:
$show['bericht']
 
Jaap V

Jaap V

14/12/2009 11:09:00
Quote Anchor link
dus het enigste wat ik moet doen bij alles is gewoon array veranderen in assoc?

en dan blijft het werken maar is het sneller?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/12/2009 11:31:00
Quote Anchor link
Dat klopt inderdaad.
 
John Cena

John Cena

14/12/2009 11:37:00
Quote Anchor link
Ja, als je even verder leest Aar, geeft hij dus al aan dat dat niet werkt.

Zou gewoon mijn optie eens proberen...
 
Jaap V

Jaap V

14/12/2009 11:48:00
Quote Anchor link
kun je daar dan wat meer informatie over vrijgeven?
 
John Cena

John Cena

14/12/2009 12:21:00
Quote Anchor link
Meer informatie op deze manier?

Chilion schreef op 14.12.2009 09:13:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php

$link
= //je database shit;
$sql  = //je query.

//array

mysql_fetch_array($sql)

//assoc
mysql_fetch_assoc($link, $sql)


?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/12/2009 12:28:00
Quote Anchor link
@Chilion. Dat kan ook niet. Je kan geen identifier ($sql) meegeven met een fetch_assoc . Alleen met een array, en dan is het de tweede parameter.
 
John Cena

John Cena

14/12/2009 13:43:00
Quote Anchor link
Burp, niet goed enzo
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door John Cena
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/12/2009 15:28:00
Quote Anchor link
Bijna ...

nu is hij wel goed :-).

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php

$link
= //je database shit;
$sql  = //je query.

$res = mysql_query($sql);

//array
$row = mysql_fetch_array($res, $link);

//assoc
$row = mysql_fetch_assoc($res);

?>
 
John Cena

John Cena

14/12/2009 15:31:00
Quote Anchor link
ach stom, ik zit naar mysqli te kijken. Smart guy
 
Pim -

Pim -

14/12/2009 16:10:00
Quote Anchor link
*_assoc is sneller omdat het alleen geassocieerde arrays teruggeeft (met de veldnaam als key).
*_array geeft daarnaast ook geïndexeerde arrays terug (met $array[0] voor het eerste veld)
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 6 7 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.