beveiliging

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

Java Front-end Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten in Java met tools als Springboot, MS SQL Server (T-SQL) en JavaScript; Het onderhouden van de (web-)applicaties binnen een complexe omgeving; Werken aan de migratie van een monolithisch systeem naar een architectuur gebaseerd op Kubernetes; Code reviews met collega's en actieve kennisuitdelingsessies voeren; Het uitvoeren van unit- en systeemtests Experimenteren met nieuwe tools en technieken. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een uitdagende werkgever in omgeving Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste softwareontwikkelaar met kennis of ervaring met C# en SQL. In een uitdagende rol als C#.NET Developer werk je samen met een enthousiast en informeel team aan het bouwen van maatwerk software voor variërende klanten. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je houdt je bezig met het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 6 7 volgende »

- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/12/2009 11:02:00
Quote Anchor link
Prima. Laat ook dan even weten welke PHP-versie ze draaien.
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 01:33:49
 
Jaap V

Jaap V

17/12/2009 11:04:00
Quote Anchor link
ik heb je een pm gestuurd met de link,
en ze draaien:

PHP Version 5.2.6
MySQL 4.1.22
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/12/2009 11:05:00
Quote Anchor link
En ook handig om de error hier te vermelden. Dan hebben de rest er ookw at aan, ondanks dat ik het zelf al via PM gekregen heb. desnoods cencureer je maar wat URL's of paden.
 
Jaap V

Jaap V

17/12/2009 11:06:00
Quote Anchor link
die errors staan ook in sesion start () topic van me...
daarom post ik ze niet hier...
krijg dan namelijk 2 topics...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/12/2009 11:08:00
Quote Anchor link
mijn inlogsysteem gebruik geen session_start();

Maar als je met mijn MultiSess inlogsysteem deze error dus krijgt:
Quote:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at H:\Websites\logboek.vmibv.nl\index.php:8) in H:\Websites\logboek.vmibv.nl\login\index.php on line 8

Dan lijkt het erop dat er output voor functions.php staat, en die moet net als session_start(); helemaal bovenaan.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - Ariën -
 
Jaap V

Jaap V

17/12/2009 11:12:00
Quote Anchor link
ik include net de index.php van jou script,
nu heb ik inloggen.php gedaan...
deze werkt wel...

test de link maar eens
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/12/2009 11:14:00
Quote Anchor link
Totdat ik inlog met Test/Test, maar dat had ik zojuist uitgelegd.
 
Jaap V

Jaap V

17/12/2009 11:16:00
Quote Anchor link
ja dit had je uitgelegd,
in mijn config staat er dit boven:
error_reporting(E_ALL ^E_NOTICE);

maar hij doet verder toch neits met inloggen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/12/2009 11:18:00
Quote Anchor link
dat zeg ik dus. functions.php bovenaan includeren (direct na de
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php start tag), bovenaan de HTML-output, en NIET halverwege.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - Ariën -
 
Jaap V

Jaap V

17/12/2009 11:21:00
Quote Anchor link
ik heb hem nu bij index.php
onder config.php geinclude...

krijg tevens een fatal error...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/12/2009 11:24:00
Quote Anchor link
En mogen wij nu raden welke? Als je die nou zelf eens post, dan hebben anderen nog wat aan dit topic.
 
Jaap V

Jaap V

17/12/2009 11:25:00
Quote Anchor link
excuus,

Fatal error: Cannot redeclare sqlsafe() (previously declared in H:\Websites\logboek.vmibv.nl\functions.php:6) in H:\Websites\logboek.vmibv.nl\functions.php on line 9
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/12/2009 11:26:00
Quote Anchor link
je includeert functions.php dubbel vermoed ik.
In ieder geval vind PHP 2 of meer keer een zelfde fucntionnaam, en dat kan natuurlijk niet.
 
Jaap V

Jaap V

17/12/2009 11:28:00
Quote Anchor link
klopte inderdaad,
opgelost...
ik ga even de rest importeren,
en kijken of ik daar nog op problemen loop...
erg bedankt!
 
Jaap V

Jaap V

17/12/2009 12:47:00
Quote Anchor link
ik wil nu het ip adress ok bij de sessies zetten,
zodat als je op uitloggen drukt,
ook ziet van welk ip adress je allemaal mensen uitlogt,

ik heb dit zo geprobeerd:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$insert_session = mysql_query("INSERT INTO sessions (id, userid, hash, ip, logintime) VALUES ('','".$fetch_id['id']."','".$hash."', '".$ip."' ,NOW())");

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$ip= $_SERVER['REMOTE_ADDR'];

maar dit lukt niet...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jaap V
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/12/2009 13:33:00
Quote Anchor link
Als je binnenkort dit script wilt gaan updaten raad ik dit niet aan. het IP-adresveld is bedoeld om een sessie vast te koppellen aan een IP.

Als je het toch graag wilt, wat lukt er niet aan?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - Ariën -
 
Jaap V

Jaap V

17/12/2009 13:51:00
Quote Anchor link
ik loop hier nog ongeveer 5 weken stage...
daarna is de website hun pakkie an...

het is ondertussen gelukt,
nu als ik op uitloggen druk,
kan i kzien waar de sessie gestart is...
via welk ip...
daarmee kunnen ze goed in de gaten houden ofdat het een geschikte gebruiker is...

dit is allemaalgelukt...
maar wat k nu gemerkt heb!
heb bij iedere pagina de functions.php geinclude..

zover ik zag is dat de logincheck...
deze heb ik geinclude op...

website/zoeken/zoeknaam.php

maar als i knaar website/naam.php ga (deze include weer de zoeknaam.php..)

dan kan ik gewoon gebruik maken van die pagina,
zonder dat ik ingelogt ben....

opgelost!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jaap V
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/12/2009 14:06:00
Quote Anchor link
Door alleen function.php te includeren zorg je er NIEt voor om iets begeveoligd te hebben. Darvoor is de checklogin() functie die true of false terug geeft.
 
Jaap V

Jaap V

17/12/2009 14:21:00
Quote Anchor link
jep dit had ik al gezien,
daarom stond er opgelost onder (A)

stond in voorbeeld.php
 
Jaap V

Jaap V

17/12/2009 15:52:00
Quote Anchor link
ik kom er nu gewoon niet meer uit...
krijg de website er niet mee beveiligd,
krijg namelijk het volgende:

als ik gewoon naar de site ga dan is alles normaa,
dan typ ik mijn inloggegevens in en kies ik een sessie....
maar vervolgens als ik op login druk,
dan krijg ik dezlefde pagina met deze melding erboven:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at H:\Websites\logboek.vmibv.nl\index.php:21) in H:\Websites\logboek.vmibv.nl\functions.php on line 33

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at H:\Websites\logboek.vmibv.nl\index.php:21) in H:\Websites\logboek.vmibv.nl\functions.php on line 34

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at H:\Websites\logboek.vmibv.nl\index.php:21) in H:\Websites\logboek.vmibv.nl\functions.php on line 35


Gelieve Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jaap V
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 6 7 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.