Bugs

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 volgende »

Afra ca

Afra ca

15/05/2010 17:38:33
Anchor link
Awesome, phphulp back :)

* "Vroeger" linkte je naar de php documentatie met de tag. Dit is blijkbaar niet meer mogelijk, omdat nu overal in tutorials die tag er nog vrolijk bijstaat.
* Bij een php snippet staan 2 knopjes, 1 om de source te selecteren, die prima werkt, en 1 met titel "PHP script in nieuw venster" , die nu nog hetzelfde doet als de knop ernaast.
* Niet letterlijk een bug, maar nu word combinatie van voornaam en achternaam gebruikt om nickname te vormen, natuurlijk geen geweldig systeem. Hoewel sommigen het prima vinden, is het overgrote merendeel niet van plan z'n echte naam te gebruiken als nickname.
* Bij het posten van een reply zou je automatisch naar laatste pagina moeten gaan, zou ik tenminste beter vinden en is wat toegepast wordt op de meeste fora.
* Werd mysterieus uitgelogd.... Kan foutje van mij zijn, maar nooit bewust op uitloggen geklikt...
* OP forum, deze categorie: Programmeren & databasen . Databasen moet zijn databases lijkt mij.
Gewijzigd op 15/05/2010 17:50:40 door Afra ca
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 15:25:15
 
B a s
Beheerder

B a s

15/05/2010 18:19:44
Anchor link
Ok, thanks! We gaan er morgen weer bugs en features verwerken.
 
Crude Oil

Crude Oil

15/05/2010 18:26:34
Anchor link
Misschien is het mogelijk om bij priveberichten een knop te maken "nieuw bericht", om een bericht naar iemand te verzenden?
 
B a s
Beheerder

B a s

15/05/2010 18:34:08
Anchor link
Ah, leuk idee. Heb ook al een goed idee hoe zoiets te verwerken. Staat op de lijst!
 
Roel -

Roel -

15/05/2010 18:41:46
Anchor link
Als ik een script wil toevoegen (paginanummering.php) geeft hij de fout aan dat er alleen de volgende extensies mogen en daar staat php ook tussen. Klopt dat?
 
B a s
Beheerder

B a s

15/05/2010 18:47:13
Anchor link
Klopt niet. Kun je dat PHP bestand eens ergens online zetten? Op pastebin bijvoorbeeld? Dan ga ik kijken welke header dat bestand meestuurt en of het misschien wordt geblocked door mod security.

Optie: 'nieuw bericht' toegevoegd bij privé berichten. De mensen die je ooit eens een PM hebt gestuurd worden daar automatisch getoond, tenzij je nog nooit een PM hebt verstuurd.
 
Roel -

Roel -

15/05/2010 18:48:45
Anchor link
Ready, klik.
 
Roel -

Roel -

15/05/2010 18:49:56
Anchor link
Foutje, deze.

Oh, ik wist niet dat je ook kon aanpassen, sorry.
Gewijzigd op 15/05/2010 18:50:19 door Roel -
 
Henk PHP

Henk PHP

15/05/2010 19:45:33
Anchor link
Bij sommige berichten werkt het quoten niet.
 

15/05/2010 19:55:41
Anchor link
Google tag == dood.
 
Joakim Broden

Joakim Broden

15/05/2010 21:29:48
Anchor link
Niet echt een bug maar een schoonheids foutje...

Als ik mijn instellingen verander en druk op opslaan zonder iets te wijzigen krijg ik de melding: Je bent één of meerdere velden onjuist of niet ingevuld. De begin waarden zijn terug gezet ivm met leeg wachtwoord.

Als ik mijn profiel wil wijzigen vul niks in krijg ik de volgende melding: Ter controle dien je je wachtwoord in te vullen. Oftewel dezelfde fout maar word 2x anders omschreven
 
Bram Boos

Bram Boos

15/05/2010 21:34:40
Anchor link
Op: http://www.phphulp.nl/faq/ krijg ik de melding: "Could not load module faq"...
 
Gerben G

Gerben G

15/05/2010 21:44:41
Anchor link
@Bram
http://www.phphulp.nl/veel-gestelde-vragen/
Dit is de juiste link
 
Bram Boos

Bram Boos

15/05/2010 21:47:49
Anchor link
@Gerben
Dan is er een fout in de bevestigingsmail...

"Mocht je hulp nodig hebben, bekijk dan de uitgebreide FAQ op http://www.phphulp.nl/faq/ of neem een kijkje op het forum waar ook vakkundige vragen gesteld kunnen worden.
"
 
Gerben G

Gerben G

15/05/2010 21:51:38
Anchor link
@Bram
Dat kan.
http://www.phphulp.nl/faq/ was de oude link. Op de vorige versie van phphulp dus. En Bas heeft blijkbaar niet de juiste Redirect header in gesteld voor deze pagina.
 
Kurt Cobain

Kurt Cobain

15/05/2010 23:32:03
Anchor link
Als ik probeer nieuws toe te voegen met de link 'PHP Nieuws toevoegen' naast het eerste nieuwsbericht komt het nieuws niet op de voorpagina.. '-.-
 

16/05/2010 00:12:41
Anchor link
Kurt:
Als ik probeer nieuws toe te voegen met de link 'PHP Nieuws toevoegen' naast het eerste nieuwsbericht komt het nieuws niet op de voorpagina.. '-.-


Moet door een mod (lees: Bas Kreleger) worden goedgekeurd.
Gewijzigd op 16/05/2010 00:19:15 door
 
Joakim Broden

Joakim Broden

16/05/2010 09:57:07
Anchor link
laatste forum activiteiten werkt niet bij mijn profiel?
 
Erik Rijk

Erik Rijk

16/05/2010 16:23:26
Anchor link
Als je op een link kan klikken in een bericht, laat deze dan in een nieuw venster laden.

En wat ik op de vorige versie als miste: zoeken naar gebruikers.

Verder lijkt me ook weer handig om ongeacht op welke pagina je zit, het bericht van de TS altijd te zien en om automatisch binnen te komen op de laatste pagina van het topic indien meer aanwezig.
Gewijzigd op 16/05/2010 16:28:30 door Erik Rijk
 
Vdleije .

vdleije .

16/05/2010 16:30:32
Anchor link
--Geen bug, maar weet niet waar anders te plaatsen--

Er zijn nog een aantal oude topics waarin het taalgebruik niet normaal te noemen is. Misschien kunnen deze nog even worden verwijderd?

Voorbeeld:
http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/rare-namen/70831/8/
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.