[divs] mijn rechter menu

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SQL beheerder / ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een klant in omgeving Tiel zijn wij op zoek naar een SQL beheerder met affiniteit met technisch applicatiebeheer. Je krijgt een fijne in-house werkplek waar je gaat werken aan diverse projecten. Dit bedrijf doet het beheer van databases voor een aantal bancaire klanten. Op dit momenten hebben zij ruim 1500 databases in beheer. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat de development afdeling ondersteunen bij het ontwikkelen van MS SQL Scripts. Je zal zowel zelfstandig als in teamverband MS SQL databases installeren & beheren. Je monitort en onderzoekt incidenten en de achterliggende oorzaken. Je

Bekijk vacature »

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »
Ward

Ward

07/05/2005 17:18:00
Quote Anchor link
Hoi,

dit is mijn eerste site waar ik divs in gebruik en ik snap er niet zo veel van zou iemand me even kunnen uitleggen waarom mijn rechter menu geen 100% wilt zijn?

NU:
-------------
| |
-------------
| | | |
|-|
| |
|-|
-------------
| |
-------------

Moet worden:
-------------
| |
-------------
| | | |
|-| | |
| | | |
|-| | |
-------------
| |
-------------


Index.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<title>TEST SITE!</title>
<link rel="stylesheet" href="styles/v1.css" />
<script type="text/javascript">

</script>
</head>
<body>
    <div id="backpanel">
        <div id="banner"></div>
        <div id="menu_left">
            <div class="leftmenu">

                <div class="header"><h2><span class="span1">  + menu1 </span></h2></div>
                <div class="fill">

                            BLAAT BLAAT menu1

                 </div>

                <div class="header"><h2><span class="span1">  + menu2 </span></h2></div>
                <div class="fill">

                            BLAAT BLAAT menu2

                 </div>

                <div class="header"><h2><span class="span1">  + menu3 </span></h2></div>
                <div class="fill">

                            BLAAT BLAAT menu3

                 </div>
 
            </div>
        </div>

        <div id="fill">
            <div id="content">
                <?php include("content.php"); ?>
            </div>
        </div>

        <div id="menu_right">
            <div class="rightmenu">

                <div class="header"><h2><span class="span1">  + menu4 </span></h2></div>
                <div class="fill">

                            BLAAT BLAAT menu4

                </div>            
            </div>
        </div>
        <div id="footer"></div>
    </div>    
</body>
</html>



v1.css


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
308
309
310
311
312
313
314
315
316
317
318
319
320
321
322
323
324
325
326
327
328
329
330
331
332
333
334
335
336
337
338
339
340
341
342
343
344
345
346
347
348
349
350
351
352
353
354
355
356
357
358
359
360
361
362
363
364
365
366
367
368
369
/***********************************************************************************************/
/* IDs */
/***********************************************************************************************/
#banner , #backpanel , #footer
{
    display:block;
    width:900px;
}

#backpanel
{    
    position:absolute;
    left:50%;
    top:50px;
    
    height:100%;
    
    margin-left:-400px;

    background-image:url(../images/v1/fill.jpg);
    background-repeat:repeat-y;
}

#banner
{
    height:150px;
    float:center;
    
    background-image:url(../images/v1/header.png);
    background-color:#000000;
    background-repeat:no-repeat;
}

#menu_left
{
    display:block;
    width:190px;
    height:auto;
    float:left;
    background-color:#000000;
}

#menu_right
{
    display:block;
    width:190px;
    height:auto;
    float:right;
    background-color:#000000;
}

#content
{
    display:block;
    width:480px;

    margin-left:20px;
    margin-right:0px;
    margin-top:10px;
    margin-bottom:0px;

    font-family: verdana;
    font-size: 10px;
    color: #FFFFFF;

    height:auto;
    float:center;
    background-color:#000000;
}

#fill
{    
    display:block;
    width:520px;
    height:auto;
    
    float:left;
    background-color:#000000;
}

#footer
{    
    height:25px;
    float:left;

    background-image:url(../images/v1/footer.png);
    background-color:#000000;
    background-repeat:no-repeat;
}

/***********************************************************************************************/
/* Styles */
/***********************************************************************************************/
body
{
    background-color:black;
    margin:0px 0px 0px 0px;
    padding:0px 0px 0px 0px;
    width:100%;
    height:100%;
}

span.navb
{
    margin-left:20px;
    margin-right:0px;
    margin-top:0px;
    margin-bottom:0px;
    
    padding:0px 0px 0px 0px;

    border-left:0px;
    border-top:0px;
    border-right:0px;
}
h1,h2
{
    display:block;

    margin-left:10px;
    margin-right:10px;
    margin-top:0px;
    margin-bottom:0px;
    
    padding:0px 0px 0px 0px;

    border-left:0px;
    border-top:0px;
    border-right:0px;
    
}

h1 span.span1 , h1 span.span2 ,h1 span.span3
{
    display:block;
    height:16px;
    
    font-family:verdana;
    font-size:10px;
    font-weight:500;
    color:#FFFFFF;
}

h1 span.span1
{

}

h1 span.span2
{

}

h1 span.span3
{

}

h2 span.span1 , h2 span.span2 ,h2 span.span3
{
    display:block;
    height:16px;
    
    font-family:verdana;
    font-size:16px;
    font-weight:900;
    color:#FFFFFF;
}

h2 span.span1
{

}

h2 span.span2
{

}

h2 span.span3
{

}


/***********************************************************************************************/
/* CLASSES */
/***********************************************************************************************/

div.leftmenu
{
    display:block;
    width:190px;
    float:left;
}

div.rightmenu
{
    display:block;
    width:190px;
    float:right;
}

div.leftmenu div.header
{
    height:25px;
    width:190px;
    background-image:url(../images/v1/menu_header.png);
    background-color:#000000;
    background-repeat:no-repeat;
}

div.rightmenu div.header
{
    height:25px;
    width:190px;
    background-image:url(../images/v1/menu_header.png);
    background-color:#000000;
    background-repeat:no-repeat;

}
div.leftmenu div.fill
{
    margin-left:0px;
    margin-right:0px;
    margin-top:0px;
    margin-bottom:0px;

    width:180px;
    height:auto;

    font-family:verdana;
    font-size:10px;
    font-weight:500;
    color:#FFFFFF;

    background-image:url(../images/v1/menu_fill.png);
    background-color:#000000;
    background-repeat:repeat-y;
}

div.rightmenu div.fill
{
    margin-left:10px;
    margin-right:0px;
    margin-top:0px;
    margin-bottom:-10px;

    width:180px;
    height:auto;

    font-family:verdana;
    font-size:10px;
    font-weight:500;
    color:#FFFFFF;

    background-image:url(../images/v1/menu_fill.png);
    background-color:#000000;
    background-repeat:repeat-y;
}

a.navlink
{  
    color:#FFFFFF;
}

a.navlink:active
{
    text-decoration: none;
}

a.navlink:hover
{
    text-decoration: none;
}

input.invisible
{  
    margin-left:20px;
    margin-right:0px;
    margin-top:0px;
    margin-bottom:0px;

    background-color: #000000;
    border-style: inset;
    border-top: 1px solid #000000;
     border-left: 1px solid #000000;
    border-right: 1px solid #000000;
    border-bottom: 1px solid #000000;
    color: #FFFFFF;
    font-family: verdana;
    font-size: 10px;
}

/* error.php */
div.error
{    
    display:block;
    width:480px;

    margin-left:20px;
    margin-right:20px;
    margin-top:0px;
    margin-bottom:0px;

    font-family: Lucida Console;
    font-size: -4;
    color: #FFFFFF;

    height:auto;
    float:left;
    background-color:#000000;
}

*/ news.php */

div.mainbox
{
    font-family: verdana;
    font-size: 10px;
    color: #FFFFFF;

    height:auto;
    float:center;
    background-color:#000000;
}

div.mainbox,div.header
{
    font-family:verdana;
    font-size:10px;
    font-weight:500;
    color:#FFFFFF;

    height:25px;
    width:480px;
    background-image:url(../images/v1/main_header.png);
    background-color:#000000;
    background-repeat:no-repeat;
}

div.mainbox,div.fill
{
    width:480px;
    height:auto;

    font-family:verdana;
    font-size:10px;
    font-weight:500;
    color:#FFFFFF;

    background-image:url(../images/v1/main_fill.png);
    background-color:#000000;
    background-repeat:repeat-y;
}

div.mainbox,div.footer
{
    font-family:verdana;
    font-size:10px;
    font-weight:500;
    color:#FFFFFF;

    height:25px;
    width:480px;
    background-image:url(../images/v1/main_footer.png);
    background-color:#000000;
    background-repeat:no-repeat;
}


Edit: Sry voor de slordige tekeningetjes bovenaan en de wat slordige layout van deze post
Gewijzigd op 07/05/2005 17:23:00 door Ward
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 02:55:23
 

07/05/2005 18:27:00
Quote Anchor link
Ik denk dat je te maken hebt met IE probleem

Zet boven aan in je css

html, body {
height: 100%;
}

IE denkt namelijk dat een pagina niet 100% hoog is
 
Ward

Ward

07/05/2005 18:31:00
Quote Anchor link
Dit is geen IE probleem want het is juist hetzelfde in FF

html, body {
height: 100%;
}

bovenaan mijn css zetten lost het probleem niet op. :'(
 

07/05/2005 18:44:00
Quote Anchor link
#menu_right
{
display:block;
width:190px;
height:auto;
float:right;
background-color:#000000;
}

Moet je dan wel height: 100% van maken.
Over het hoofd gezien
 
Ward

Ward

07/05/2005 19:00:00
Quote Anchor link
alright! dat is het! :)

kdenk dak een uurtje teveel achter de pc zit :p

bedankt Webmakerij!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.