[divs] mijn rechter menu

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »
Ward

Ward

07/05/2005 17:18:00
Quote Anchor link
Hoi,

dit is mijn eerste site waar ik divs in gebruik en ik snap er niet zo veel van zou iemand me even kunnen uitleggen waarom mijn rechter menu geen 100% wilt zijn?

NU:
-------------
| |
-------------
| | | |
|-|
| |
|-|
-------------
| |
-------------

Moet worden:
-------------
| |
-------------
| | | |
|-| | |
| | | |
|-| | |
-------------
| |
-------------


Index.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<title>TEST SITE!</title>
<link rel="stylesheet" href="styles/v1.css" />
<script type="text/javascript">

</script>
</head>
<body>
    <div id="backpanel">
        <div id="banner"></div>
        <div id="menu_left">
            <div class="leftmenu">

                <div class="header"><h2><span class="span1">  + menu1 </span></h2></div>
                <div class="fill">

                            BLAAT BLAAT menu1

                 </div>

                <div class="header"><h2><span class="span1">  + menu2 </span></h2></div>
                <div class="fill">

                            BLAAT BLAAT menu2

                 </div>

                <div class="header"><h2><span class="span1">  + menu3 </span></h2></div>
                <div class="fill">

                            BLAAT BLAAT menu3

                 </div>
 
            </div>
        </div>

        <div id="fill">
            <div id="content">
                <?php include("content.php"); ?>
            </div>
        </div>

        <div id="menu_right">
            <div class="rightmenu">

                <div class="header"><h2><span class="span1">  + menu4 </span></h2></div>
                <div class="fill">

                            BLAAT BLAAT menu4

                </div>            
            </div>
        </div>
        <div id="footer"></div>
    </div>    
</body>
</html>



v1.css


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
308
309
310
311
312
313
314
315
316
317
318
319
320
321
322
323
324
325
326
327
328
329
330
331
332
333
334
335
336
337
338
339
340
341
342
343
344
345
346
347
348
349
350
351
352
353
354
355
356
357
358
359
360
361
362
363
364
365
366
367
368
369
/***********************************************************************************************/
/* IDs */
/***********************************************************************************************/
#banner , #backpanel , #footer
{
    display:block;
    width:900px;
}

#backpanel
{    
    position:absolute;
    left:50%;
    top:50px;
    
    height:100%;
    
    margin-left:-400px;

    background-image:url(../images/v1/fill.jpg);
    background-repeat:repeat-y;
}

#banner
{
    height:150px;
    float:center;
    
    background-image:url(../images/v1/header.png);
    background-color:#000000;
    background-repeat:no-repeat;
}

#menu_left
{
    display:block;
    width:190px;
    height:auto;
    float:left;
    background-color:#000000;
}

#menu_right
{
    display:block;
    width:190px;
    height:auto;
    float:right;
    background-color:#000000;
}

#content
{
    display:block;
    width:480px;

    margin-left:20px;
    margin-right:0px;
    margin-top:10px;
    margin-bottom:0px;

    font-family: verdana;
    font-size: 10px;
    color: #FFFFFF;

    height:auto;
    float:center;
    background-color:#000000;
}

#fill
{    
    display:block;
    width:520px;
    height:auto;
    
    float:left;
    background-color:#000000;
}

#footer
{    
    height:25px;
    float:left;

    background-image:url(../images/v1/footer.png);
    background-color:#000000;
    background-repeat:no-repeat;
}

/***********************************************************************************************/
/* Styles */
/***********************************************************************************************/
body
{
    background-color:black;
    margin:0px 0px 0px 0px;
    padding:0px 0px 0px 0px;
    width:100%;
    height:100%;
}

span.navb
{
    margin-left:20px;
    margin-right:0px;
    margin-top:0px;
    margin-bottom:0px;
    
    padding:0px 0px 0px 0px;

    border-left:0px;
    border-top:0px;
    border-right:0px;
}
h1,h2
{
    display:block;

    margin-left:10px;
    margin-right:10px;
    margin-top:0px;
    margin-bottom:0px;
    
    padding:0px 0px 0px 0px;

    border-left:0px;
    border-top:0px;
    border-right:0px;
    
}

h1 span.span1 , h1 span.span2 ,h1 span.span3
{
    display:block;
    height:16px;
    
    font-family:verdana;
    font-size:10px;
    font-weight:500;
    color:#FFFFFF;
}

h1 span.span1
{

}

h1 span.span2
{

}

h1 span.span3
{

}

h2 span.span1 , h2 span.span2 ,h2 span.span3
{
    display:block;
    height:16px;
    
    font-family:verdana;
    font-size:16px;
    font-weight:900;
    color:#FFFFFF;
}

h2 span.span1
{

}

h2 span.span2
{

}

h2 span.span3
{

}


/***********************************************************************************************/
/* CLASSES */
/***********************************************************************************************/

div.leftmenu
{
    display:block;
    width:190px;
    float:left;
}

div.rightmenu
{
    display:block;
    width:190px;
    float:right;
}

div.leftmenu div.header
{
    height:25px;
    width:190px;
    background-image:url(../images/v1/menu_header.png);
    background-color:#000000;
    background-repeat:no-repeat;
}

div.rightmenu div.header
{
    height:25px;
    width:190px;
    background-image:url(../images/v1/menu_header.png);
    background-color:#000000;
    background-repeat:no-repeat;

}
div.leftmenu div.fill
{
    margin-left:0px;
    margin-right:0px;
    margin-top:0px;
    margin-bottom:0px;

    width:180px;
    height:auto;

    font-family:verdana;
    font-size:10px;
    font-weight:500;
    color:#FFFFFF;

    background-image:url(../images/v1/menu_fill.png);
    background-color:#000000;
    background-repeat:repeat-y;
}

div.rightmenu div.fill
{
    margin-left:10px;
    margin-right:0px;
    margin-top:0px;
    margin-bottom:-10px;

    width:180px;
    height:auto;

    font-family:verdana;
    font-size:10px;
    font-weight:500;
    color:#FFFFFF;

    background-image:url(../images/v1/menu_fill.png);
    background-color:#000000;
    background-repeat:repeat-y;
}

a.navlink
{  
    color:#FFFFFF;
}

a.navlink:active
{
    text-decoration: none;
}

a.navlink:hover
{
    text-decoration: none;
}

input.invisible
{  
    margin-left:20px;
    margin-right:0px;
    margin-top:0px;
    margin-bottom:0px;

    background-color: #000000;
    border-style: inset;
    border-top: 1px solid #000000;
     border-left: 1px solid #000000;
    border-right: 1px solid #000000;
    border-bottom: 1px solid #000000;
    color: #FFFFFF;
    font-family: verdana;
    font-size: 10px;
}

/* error.php */
div.error
{    
    display:block;
    width:480px;

    margin-left:20px;
    margin-right:20px;
    margin-top:0px;
    margin-bottom:0px;

    font-family: Lucida Console;
    font-size: -4;
    color: #FFFFFF;

    height:auto;
    float:left;
    background-color:#000000;
}

*/ news.php */

div.mainbox
{
    font-family: verdana;
    font-size: 10px;
    color: #FFFFFF;

    height:auto;
    float:center;
    background-color:#000000;
}

div.mainbox,div.header
{
    font-family:verdana;
    font-size:10px;
    font-weight:500;
    color:#FFFFFF;

    height:25px;
    width:480px;
    background-image:url(../images/v1/main_header.png);
    background-color:#000000;
    background-repeat:no-repeat;
}

div.mainbox,div.fill
{
    width:480px;
    height:auto;

    font-family:verdana;
    font-size:10px;
    font-weight:500;
    color:#FFFFFF;

    background-image:url(../images/v1/main_fill.png);
    background-color:#000000;
    background-repeat:repeat-y;
}

div.mainbox,div.footer
{
    font-family:verdana;
    font-size:10px;
    font-weight:500;
    color:#FFFFFF;

    height:25px;
    width:480px;
    background-image:url(../images/v1/main_footer.png);
    background-color:#000000;
    background-repeat:no-repeat;
}


Edit: Sry voor de slordige tekeningetjes bovenaan en de wat slordige layout van deze post
Gewijzigd op 07/05/2005 17:23:00 door Ward
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 08:05:46
 

07/05/2005 18:27:00
Quote Anchor link
Ik denk dat je te maken hebt met IE probleem

Zet boven aan in je css

html, body {
height: 100%;
}

IE denkt namelijk dat een pagina niet 100% hoog is
 
Ward

Ward

07/05/2005 18:31:00
Quote Anchor link
Dit is geen IE probleem want het is juist hetzelfde in FF

html, body {
height: 100%;
}

bovenaan mijn css zetten lost het probleem niet op. :'(
 

07/05/2005 18:44:00
Quote Anchor link
#menu_right
{
display:block;
width:190px;
height:auto;
float:right;
background-color:#000000;
}

Moet je dan wel height: 100% van maken.
Over het hoofd gezien
 
Ward

Ward

07/05/2005 19:00:00
Quote Anchor link
alright! dat is het! :)

kdenk dak een uurtje teveel achter de pc zit :p

bedankt Webmakerij!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.