Film verwijderen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Jerry php

Jerry php

24/05/2012 11:53:36
Quote Anchor link
De films staan inderdaad in een andere map, in de map upload.

En ik heb daar al antwoord op gegeven, ik moet een film collectie site maken(intern, niet online)
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 21:02:43
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/05/2012 11:55:14
Quote Anchor link
En werkt mijn oplossing ook? Zo nee, laat je relevante code eens zien?
Gewijzigd op 24/05/2012 11:55:23 door - Ariën -
 
Chris PHP

Chris PHP

24/05/2012 11:57:58
Quote Anchor link
@Jerry, dan moet je dus naar die map verwijzen in de unlink.

Ok, ik kan me niet voorstellen dat je docent dit bedoeld als je dus specifiek iets lokaals moet draaien. Het is onefficient, en in een live omgeving zal het nooit gebruikt worden. Het vreet data, dat is het grootste probleem.

Nogmaals mijn advies om te linken naar je bestanden waar ze nu al staan, zonder ze te kopieeren naar de root en dus 2x in je omgeving hebt staan.
 
Jerry php

Jerry php

24/05/2012 12:00:54
Quote Anchor link
Nee aar.

En hoe moet ik dat dan doen, ik heb nu dus dit:
unlink(upload/$moviename);

Maar dat werkt ook niet echt.. ik krijg allemaal errors;
Warning: Division by zero in C:\test\delete_film2.php on line 32
Warning: unlink() [function.unlink]: Invalid argument in C:\test\delete_film2.php on line 32
Notice: Use of undefined constant upload - assumed 'upload' in C:\test\delete_film2.php on line 32
 
Chris PHP

Chris PHP

24/05/2012 12:09:35
Quote Anchor link
@Jerry, je ziet het verschil niet tussen PHP code en tektst upload/ moet tussen '' staan, zodat PHP weet dat het hier dus om tekst gaat en niet code.

Als je het perse zo wil blijven doen en mijn reply negeert.

Succes.
 
Jerry php

Jerry php

24/05/2012 12:12:02
Quote Anchor link
Ja, ik heb niet lang meer.. ik moet het wel zo doen, dit is een opdracht om het zo te doen.. Sorry! Maar daarom probeer ik er het beste van te maken.
 
Chris PHP

Chris PHP

24/05/2012 12:18:12
Quote Anchor link
@Jerry,

Nogmaals mijn vraag, aangezien het dus niet duidelijk overkomt.

Heeft je docent gevraagd om het specifiek zo te doen, of gewoon gevraagd om een collectie site/app te maken zonder specifiek aan te geven op welke manier je het moet doen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/05/2012 12:18:13
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if(isset($_GET['moviename'])) {
 unlink("upload/".$_GET['moviename']);
}
else {
 echo "Er is geen 'moviename' meegegeven in de URL.";
}

?>
Gewijzigd op 24/05/2012 12:22:32 door - Ariën -
 
Chris PHP

Chris PHP

24/05/2012 12:23:12
Quote Anchor link
@Aar,

Dat zou alleen werken als hij nu dus ook de extentie meegeeft in de url. Als hij zoals in het eerste bericht de extentie pas in de unlink erachter wil zetten, moet hij dat nog wel even aanpassen.

Echter belemmert hij zichzelf al wel gelijk dat hij dan nog maar alleen .mp4 bestanden kan verwijderen.

@Jerry,

Als je het script van Aar gebruikt, geen dan de extentie mee in de url (dus de .mp4, etc).
 
Jerry php

Jerry php

24/05/2012 12:25:19
Quote Anchor link
Ik heb de extensie meegegeven in de url, dat werkte perfect. het verwijderen doet het nu prima, enkel nog even een beetje opmaken. Mag ik jullie beide hartelijk danken!
 
Chris PHP

Chris PHP

24/05/2012 12:26:59
Quote Anchor link
Graag gedaan,

Hopelijk krijg je geen min punt voor onefficient werken ;)

Succes.
 
Bart V B

Bart V B

24/05/2012 12:34:55
Quote Anchor link
Geheel offtopic en puur uit nieuwsgierigheid ;)
@chris heb jij toevallig deze school opdracht geschreven?
Dat het een inefficiënte oplossing is moge dat duidelijk zijn.
Maar je hamert er zo op...
Gewijzigd op 24/05/2012 12:35:20 door Bart V B
 
Jerry php

Jerry php

24/05/2012 12:36:52
Quote Anchor link
Ja ik snap het principe ook niet echt precies.. ik zit nu in het 2e jaar van mbo. Ik denk dat ze ons eerst de basis van php willen leren, en daarna er dieper op in gaan? Dus heel het onefficiënte gedoe is denk ik duidelijk, maar daar gaan we volgend jaar dieper op in denk..

Toevoeging op 24/05/2012 12:37:10:

Maar toch ben ik hem wel heel dankbaar voor zijn hulp hoor!
 
Chris PHP

Chris PHP

24/05/2012 12:41:07
Quote Anchor link
LOL,

Wat je nu toepast vereist veel meer kennis van PHP als mijn optie. Ik weet hoe docenten zijn, en die testen hun leerlingen op denkniveau en inschattingsvermogen.

Ze geven meestal simpele opdrachten zoals maak een collectie app/site lokaal. En dan is het aan de leerlingen welke methode ze toepassen.

En met efficient heb ik het niet eens over efficient PHP schrijven, maar over je data opslag. De reden dat ik er op 'hamer' is omdat er op de vragen halve antwoorden komen en dus niet kan zien wat de docent nu specifiek heeft opgedragen.
 
Bart V B

Bart V B

24/05/2012 12:41:08
Quote Anchor link
Dat geeft ook niet Jerry.
Mijn opmerking was ook niet naar jou bedoeld.

Ik begrijp ook wel dat Chris het goed bedoeld.
Maar ik vond hem zo hard hameren, dan ik bijna dacht dat hij de opdracht had geschreven. ;)
 
Chris PHP

Chris PHP

24/05/2012 13:34:55
Quote Anchor link
@Jerry,

Ik neem aan dat dit topic en deze samenhangen voor het zelfde project?
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.