Gratis webhosting

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/Senior Front-end Developers gezocht (Utrech

Functie Het team bestaat uit 10+ gespecialiseerde (veel senior) front-end ontwikkelaars en ontwerpers die werken aan projecten voor klanten van verschillende groottes (kan twee jaar bezig zijn met 1 klant). Je helpt klanten met ingewikkelde front-end vraagstukken, hierbij kun je denken aan: UX/UI design, CI/CD, architectuur en integratie met back-end systemen. De werkzaamheden verricht je op locatie bij de klant, dit is vaak in de Randstad. De organisatiestructuur is plat en er heerst een informele sfeer, zo kun je met vragen dus terecht bij de directie. Er wordt veel nadruk gelegd op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling door middel van

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Senior Product Developer

Functieomschrijving Als senior Product Developer ben je verantwoordelijk voor bestaande mobiliteitsproducten en de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsconcepten. Met behulp van diverse klantonderzoeken, klantsessies en salesmeetings zorg je ervoor dat je de veranderende mobiliteitsbehoeften in de markt kent. Hier speel je op in door innovatieve, flexibele, efficiënte en duurzame vervoersoplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren en uiteindelijk samen met Sales en Marketing collega’s in de markt te zetten. Je initieert en neemt deel aan (internationale en afdeling overschrijdende) projecten, vaak in de rol van projectleider. In die rol bewaak je de voortgang, coördineer je de activiteiten en zorg je voor

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Developer Mendix / Maatschappelijk Betrok

Dit ga je doen Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Werken met Scrum methodiek; Ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen; Meedenken over nieuwe applicaties en ontwikkelingen; On the job eigen maken van de Mendix omgeving. Hier ga je werken Deze dynamische en snelgroeiende organisatie begeeft zich in de recyclingbranche. Zij nemen op duurzame en efficiënte manier de recycling op zich. Vanwege hun snelle groei zijn zij op zoek naar een young professional die zich graag wilt ontwikkelen als Mendix Developer. Je komt te werken binnen een IT team van +/- 15 medewerkers. Het huidige ‘vaste’

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 6 volgende »

Sander

Sander

04/02/2005 14:11:00
Quote Anchor link
dhost vind ik oowk super!!!

Mijn betaalde was slechter, heb ik opgezegd!!!
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 21:13:03
 
Marijn

Marijn

04/02/2005 14:12:00
Quote Anchor link
ik heb slechte ervaringen met gratis host...
Er kwamen een hoop bezoekers op de site en dat trokken de gratis host niet...
Nu heb ik van mijn school een sever en daarnaast nog 4 andere waar ik gewoon een laag bedrag voor betaal..
Dat werkt beter dan die gratis host...
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

13/02/2005 23:42:00
Quote Anchor link
@Han op 04.02.2005 13:33

Kijk eens bij zijn vorige bericht... 2 posts :P
Gewijzigd op 13/02/2005 23:43:00 door Willem Jan Z
 

14/02/2005 08:41:00
Quote Anchor link
Ruben:
Deluxe Host
300Gig Bandwitch
1MySql
150MB Webspace

Domein: http://www.dhost.info/*jouw naam*


Klinkt handig als je files moet sharen voor downloads?
 

14/02/2005 08:43:00
Quote Anchor link
Rafael:
PHPerik: Ik praat over een 50-60 euro op jaarbasis... Das 5 euro op een maand, dat is nog niets.... :)
M'n andere site trekt dan weer wat meer kosten, omdat die 'drukker' bezocht is... Maar ik vind dat je idd wel wat over mag hebben voor een hobby ^^


5 euro in de maand.. moet je wel een rekening ontvangen / in kunnen loggen op de billing pagina van je host bedrijf (A) :D
 

23/02/2005 14:49:00
Quote Anchor link
Probeer eens http://www.funpic.org/
Helemaal gratis, maar de maximale bestandsgrote is 1 mb... Verder geen recalame en wel phpMyadmin
 
DaeDaluz

DaeDaluz

23/02/2005 14:51:00
Quote Anchor link
Die staat al in het lijstje O)
 
Berno

berno

23/02/2005 18:03:00
Quote Anchor link
ik heb 4 site's die ik moet odnerhouden, 3 met .nl en 1 met .com.. das wel btje veel (krijg er wel voor betaald:))
 
Berno

berno

23/02/2005 18:04:00
Quote Anchor link
en 2 zijn daarvan van mezelf;)
 
Eris -

Eris -

23/02/2005 23:17:00
Quote Anchor link
Geen posts maken over betaalde hosts... Ik blijf niet verwijderen...
 
Arend a

Arend a

23/02/2005 23:50:00
Quote Anchor link
Wat is er mis met betaalde hosts posten?
 
Eris -

Eris -

24/02/2005 08:28:00
Quote Anchor link
Arend:
Wat is er mis met betaalde hosts posten?


Helemaal niets, Ik gebruik ze ook gewoon. Maar deze topic is gemaakt voor gratis hosts en geen betaalde zo kan ik een lijst maken van 2000 bedrijven...
Gewijzigd op 24/02/2005 08:36:00 door Eris -
 

02/03/2005 18:57:00
Quote Anchor link
Fun 4U draait free hosting (zonder reclame) en Dutchleader Hosting, nu we een nieuwe server hebben zijn we weer stukke beter
 
Sander

Sander

06/03/2005 20:50:00
Quote Anchor link
Ja dat is zo!
 
Stephan roozing

stephan roozing

09/03/2005 20:59:00
Quote Anchor link
haha ik hbe mijn website via www.freewebs.com/*joudomein*

probeer maar of www.websitemaker.kennisnet.nl/*domein*

enne deze is handig
www.dot.tk dan wordt je site *domein*.tk

let op 1 domein per email
 

24/03/2005 22:17:00
Quote Anchor link
www.mac-hosting.tk

150 MB web space met PHP 5
1 MySQL database
1 FTP account

stuur een e-mail naar [email protected] met je aanvraag!
 
Joris van Rooij

Joris van Rooij

24/03/2005 23:40:00
Quote Anchor link
160.205.116.83.in-addr.arpa domain name pointer adsl-dc-32fa0.adsl.wanadoo.nl.

Thuis hosten wordt in?

Even om duidelijk te maken: De bandbreedte die een thuis ADSL lijn biedt is absoluut niet voldoende voor een host. Ik draai nu een webserver op mijn ADSL lijn, en ik heb al soms last van de bandbreedte voor enkel mijn site. En zo veel hits heb ik ook weer niet.

En nu maar hopen dat je server geen mac is he? Uptime <20 dagen!
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

25/03/2005 00:30:00
Quote Anchor link
stephan:
enne deze is handig
www.dot.tk dan wordt je site *domein*.tk


Ben ik niet mee eens...
Hij is nogal traag, ik gebruikte (in mijn gratis hosts tijd) http://www.joynic.com
Krijg je adres: www.domeinnaam.nl.tt
Geen reclame en niet langzaam... Toen iig
Als je wil kan je van .nl.tt ook .com.tt of .net.tt of ....
Kort samengevat, elke aanduiding die je wilt...
 

28/03/2005 01:51:00
Quote Anchor link
Ik vind de opmerkingen, over thuis hosting, in deze topic beslist nergens over gaan. Tuurlijk zijn er mensen die niet weten wat ze doen zoals de systeem beheerder(s) van fun-4u.nl. Maar over het algemeen kan het best goed zijn zolang er goed beheer is.

Ik ben zelf systeem eigenaar en beheerder van een hosting site (downfire.com) die thuis gedraaid wordt met ruim 250 websites en wij gebruiken nog niet de helft van de mogelijke bandbreedte en nog geen kwart van de cpu tijd van de servers.
De site is in 65 dagen nog niet down geweest waarvoor een uptime van 283 dagen is geleverd welke jammer genoeg onderbroken is door overmacht. We hebben gemiddeld een response tijd van 9 tot 12 ms en serveeren elke dag gemiddeld 8 miljoen request per dag.

Dit is allemaal mogelijk door goed beheer van de servers en duidelijke afspraken. Uiteraard kan het altijd verbeterd worden en ben je hier ook dagelijks mee bezig maar alles op z'n tijd.
Men leert van zijn fouten zoals ik er ook van heb geleerd en nog steeds doe en er nu na een aantal jaren een goede site staat.

Ik denk zelf dat het verstandig is, voor de mensen die vinden dat thuis hosting helemaal niet goed is, om eerst eens goed te kijken naar de mogelijkheden voor ze hun mond open doen en beginnen te praten over iets waar ze geen enkele achtergrond informatie over hebben.

Fun-4U.nl:
Fun 4U draait free hosting (zonder reclame) en Dutchleader Hosting, nu we een nieuwe server hebben zijn we weer stukke beter

fun-4u.nl weer down sinds 25 maart (http://uptime.netcraft.com/up/graph?site=www.fun-4u.nl&probe=1)
 
Hipska BE

Hipska BE

28/03/2005 11:51:00
Quote Anchor link
Willem-Jan:
Ben ik niet mee eens...
Hij is nogal traag, ik gebruikte (in mijn gratis hosts tijd) http://www.joynic.com
Krijg je adres: www.domeinnaam.nl.tt
Geen reclame en niet langzaam... Toen iig
Als je wil kan je van .nl.tt ook .com.tt of .net.tt of ....
Kort samengevat, elke aanduiding die je wilt...
Zo heb je ook www.domein.be.tc als je naar www.smartdots.com gaat ook heb je nog .be.tf maar hoe je daar moet aankomen weet ik niet zo goed meer
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 6 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.