Gratis webhosting

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

Backend Developer Integraties API HBO REST

Samengevat: Deze werkgever is een IT-consultancy. Wil jij werken als Backend Developer Integraties? Heb jij kennis van gangbare berichtformaten? Vaste baan: Backend Developer Integraties API HBO €3.100 - €4.400 Zij bieden innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 6 volgende »

Sander

Sander

04/02/2005 14:11:00
Quote Anchor link
dhost vind ik oowk super!!!

Mijn betaalde was slechter, heb ik opgezegd!!!
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 16:05:17
 
Marijn

Marijn

04/02/2005 14:12:00
Quote Anchor link
ik heb slechte ervaringen met gratis host...
Er kwamen een hoop bezoekers op de site en dat trokken de gratis host niet...
Nu heb ik van mijn school een sever en daarnaast nog 4 andere waar ik gewoon een laag bedrag voor betaal..
Dat werkt beter dan die gratis host...
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

13/02/2005 23:42:00
Quote Anchor link
@Han op 04.02.2005 13:33

Kijk eens bij zijn vorige bericht... 2 posts :P
Gewijzigd op 13/02/2005 23:43:00 door Willem Jan Z
 

14/02/2005 08:41:00
Quote Anchor link
Ruben:
Deluxe Host
300Gig Bandwitch
1MySql
150MB Webspace

Domein: http://www.dhost.info/*jouw naam*


Klinkt handig als je files moet sharen voor downloads?
 

14/02/2005 08:43:00
Quote Anchor link
Rafael:
PHPerik: Ik praat over een 50-60 euro op jaarbasis... Das 5 euro op een maand, dat is nog niets.... :)
M'n andere site trekt dan weer wat meer kosten, omdat die 'drukker' bezocht is... Maar ik vind dat je idd wel wat over mag hebben voor een hobby ^^


5 euro in de maand.. moet je wel een rekening ontvangen / in kunnen loggen op de billing pagina van je host bedrijf (A) :D
 

23/02/2005 14:49:00
Quote Anchor link
Probeer eens http://www.funpic.org/
Helemaal gratis, maar de maximale bestandsgrote is 1 mb... Verder geen recalame en wel phpMyadmin
 
DaeDaluz

DaeDaluz

23/02/2005 14:51:00
Quote Anchor link
Die staat al in het lijstje O)
 
Berno

berno

23/02/2005 18:03:00
Quote Anchor link
ik heb 4 site's die ik moet odnerhouden, 3 met .nl en 1 met .com.. das wel btje veel (krijg er wel voor betaald:))
 
Berno

berno

23/02/2005 18:04:00
Quote Anchor link
en 2 zijn daarvan van mezelf;)
 
Eris -

Eris -

23/02/2005 23:17:00
Quote Anchor link
Geen posts maken over betaalde hosts... Ik blijf niet verwijderen...
 
Arend a

Arend a

23/02/2005 23:50:00
Quote Anchor link
Wat is er mis met betaalde hosts posten?
 
Eris -

Eris -

24/02/2005 08:28:00
Quote Anchor link
Arend:
Wat is er mis met betaalde hosts posten?


Helemaal niets, Ik gebruik ze ook gewoon. Maar deze topic is gemaakt voor gratis hosts en geen betaalde zo kan ik een lijst maken van 2000 bedrijven...
Gewijzigd op 24/02/2005 08:36:00 door Eris -
 

02/03/2005 18:57:00
Quote Anchor link
Fun 4U draait free hosting (zonder reclame) en Dutchleader Hosting, nu we een nieuwe server hebben zijn we weer stukke beter
 
Sander

Sander

06/03/2005 20:50:00
Quote Anchor link
Ja dat is zo!
 
Stephan roozing

stephan roozing

09/03/2005 20:59:00
Quote Anchor link
haha ik hbe mijn website via www.freewebs.com/*joudomein*

probeer maar of www.websitemaker.kennisnet.nl/*domein*

enne deze is handig
www.dot.tk dan wordt je site *domein*.tk

let op 1 domein per email
 

24/03/2005 22:17:00
Quote Anchor link
www.mac-hosting.tk

150 MB web space met PHP 5
1 MySQL database
1 FTP account

stuur een e-mail naar [email protected] met je aanvraag!
 
Joris van Rooij

Joris van Rooij

24/03/2005 23:40:00
Quote Anchor link
160.205.116.83.in-addr.arpa domain name pointer adsl-dc-32fa0.adsl.wanadoo.nl.

Thuis hosten wordt in?

Even om duidelijk te maken: De bandbreedte die een thuis ADSL lijn biedt is absoluut niet voldoende voor een host. Ik draai nu een webserver op mijn ADSL lijn, en ik heb al soms last van de bandbreedte voor enkel mijn site. En zo veel hits heb ik ook weer niet.

En nu maar hopen dat je server geen mac is he? Uptime <20 dagen!
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

25/03/2005 00:30:00
Quote Anchor link
stephan:
enne deze is handig
www.dot.tk dan wordt je site *domein*.tk


Ben ik niet mee eens...
Hij is nogal traag, ik gebruikte (in mijn gratis hosts tijd) http://www.joynic.com
Krijg je adres: www.domeinnaam.nl.tt
Geen reclame en niet langzaam... Toen iig
Als je wil kan je van .nl.tt ook .com.tt of .net.tt of ....
Kort samengevat, elke aanduiding die je wilt...
 

28/03/2005 01:51:00
Quote Anchor link
Ik vind de opmerkingen, over thuis hosting, in deze topic beslist nergens over gaan. Tuurlijk zijn er mensen die niet weten wat ze doen zoals de systeem beheerder(s) van fun-4u.nl. Maar over het algemeen kan het best goed zijn zolang er goed beheer is.

Ik ben zelf systeem eigenaar en beheerder van een hosting site (downfire.com) die thuis gedraaid wordt met ruim 250 websites en wij gebruiken nog niet de helft van de mogelijke bandbreedte en nog geen kwart van de cpu tijd van de servers.
De site is in 65 dagen nog niet down geweest waarvoor een uptime van 283 dagen is geleverd welke jammer genoeg onderbroken is door overmacht. We hebben gemiddeld een response tijd van 9 tot 12 ms en serveeren elke dag gemiddeld 8 miljoen request per dag.

Dit is allemaal mogelijk door goed beheer van de servers en duidelijke afspraken. Uiteraard kan het altijd verbeterd worden en ben je hier ook dagelijks mee bezig maar alles op z'n tijd.
Men leert van zijn fouten zoals ik er ook van heb geleerd en nog steeds doe en er nu na een aantal jaren een goede site staat.

Ik denk zelf dat het verstandig is, voor de mensen die vinden dat thuis hosting helemaal niet goed is, om eerst eens goed te kijken naar de mogelijkheden voor ze hun mond open doen en beginnen te praten over iets waar ze geen enkele achtergrond informatie over hebben.

Fun-4U.nl:
Fun 4U draait free hosting (zonder reclame) en Dutchleader Hosting, nu we een nieuwe server hebben zijn we weer stukke beter

fun-4u.nl weer down sinds 25 maart (http://uptime.netcraft.com/up/graph?site=www.fun-4u.nl&probe=1)
 
Hipska BE

Hipska BE

28/03/2005 11:51:00
Quote Anchor link
Willem-Jan:
Ben ik niet mee eens...
Hij is nogal traag, ik gebruikte (in mijn gratis hosts tijd) http://www.joynic.com
Krijg je adres: www.domeinnaam.nl.tt
Geen reclame en niet langzaam... Toen iig
Als je wil kan je van .nl.tt ook .com.tt of .net.tt of ....
Kort samengevat, elke aanduiding die je wilt...
Zo heb je ook www.domein.be.tc als je naar www.smartdots.com gaat ook heb je nog .be.tf maar hoe je daar moet aankomen weet ik niet zo goed meer
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 6 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.