Gratis webhosting

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als developer heb jij de keuze om aan te sluiten bij het team (13 developers) die op locatie projectmatig bij klanten werkt. Wanneer jij liever intern bij de werkgever werkt is er ook alle ruimte voor jou in het interne team (8 developers) van dit bedrijf. Je werkt samen aan verschillende projecten bij of voor de klant. Het project wordt aangeleverd door sales aan de project manager. Die maakt samen met de Resourcer een planning en op basis daarvan wordt uit het development team een “projectgroep” opgesteld. Hoeveel en welke projecten jij wilt oppakken gebeurt geheel in samenspraak met

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 5 6 volgende »

Eris -

Eris -

03/01/2005 11:47:00
Quote Anchor link
Dat iedereen webhosting zo goed koop mogelijk is is te raden.
Maar ongeveer 10 topics per week host voor mij echt niet over het onder werp.

Aangezien hier gewoon immidels standaard een paar personen reclame maken lijkt mij het beter om gewoon even goed overzicht te maken op:
http://www.phphulp.nl/php/links/

Heb je een host PM me maar. Ik zal ze zo spoedig mogelijk toevoegen. En alle posts die mensen openen verwijs me maar naar daar naar toe!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Eris -
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 04:38:20
 
Ruben

Ruben

07/01/2005 23:21:00
Quote Anchor link
Deluxe Host
300Gig Bandwitch
1MySql
150MB Webspace

Domein: http://www.dhost.info/*jouw naam*
 

08/01/2005 09:44:00
Quote Anchor link
http://fun-4u.nl

Super host, ik gebruik het ook!
 
Jorik

Jorik

08/01/2005 10:39:00
Quote Anchor link
Je moet em pm'en..
 
Eris -

Eris -

08/01/2005 10:45:00
Quote Anchor link
gerben:
http://fun-4u.nl

Super host, ik gebruik het ook!


Geen wonder dat het zo goedkoop kunnen ^^ ze doen het thuis. Dus betrouwbaar lijkt me het niet.

7 17 ms 17 ms 17 ms fia-400.kpn.hccnet.nl [62.251.0.177]
8 21 ms 21 ms 21 ms 195.190.249.43
 
Piet

Piet

09/01/2005 16:42:00
Quote Anchor link
Super host hoor, hun website werkt niet eens..
 
John John

John John

09/01/2005 19:27:00
Quote Anchor link
Ik vind het anders gewoon heel normaal, is toch logisch dat dat niet super kan werken?
maarja sommige begrijpen dat niet en liggen daarom ook nog te klagen ook, teneerste vind ik dat ze al blij mogen zijn dat er van die gekken bestaan die hun eigen servertje thuis voor publiek draaien! niet dan?
 
PHP erik

PHP erik

09/01/2005 21:09:00
Quote Anchor link
dat is inderdaad 'te gek', namelijk te gek voor woorden.

waarom zijn mensen zo zielig dat ze niet eens een host kunnen betalen? 1,50 per maand is al genoeg (ik zal geen links geven)...

volgens mij zijn de gratis hosts voor 2 groepen bedoeld:
- hackers/scammers/etc
- kindertjes
 
Jorik

Jorik

09/01/2005 21:13:00
Quote Anchor link
En mensen die het meer als een hobbytje hebben, of die gewoon niet zoveel geld er voor (over) hebben..

Ikzelf heb een gratis host omdat ik er niet zoveel geld voor over heb, en de gratis host bevalt me goed genoeg :)
 
PHP erik

PHP erik

09/01/2005 21:15:00
Quote Anchor link
mensen die het als hobby hebben zouden toch juist geld er in "moeten" steken? welke hobby is nou gratis? en je wilt toch dat je je hobby een beetje goed kan uitoefenen. en waar praten we hier nou over, 16 euro per jaar? w00t..
 
Alfred -

Alfred -

09/01/2005 21:24:00
Quote Anchor link
PHPerik: Ik praat over een 50-60 euro op jaarbasis... Das 5 euro op een maand, dat is nog niets.... :)
M'n andere site trekt dan weer wat meer kosten, omdat die 'drukker' bezocht is... Maar ik vind dat je idd wel wat over mag hebben voor een hobby ^^
 
Bo az

Bo az

09/01/2005 22:10:00
Quote Anchor link
idd, ik geef 2.5e per maand uit aan me hobby ;)
iemand die een goedkopere hobby heeft? :P
Gewijzigd op 09/01/2005 22:11:00 door Bo az
 

26/01/2005 18:16:00
Quote Anchor link
Nee, wel duurder:) 75 euro per maand, maar dat is dan ook een eigen dedicated server..:D
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

26/01/2005 19:50:00
Quote Anchor link
Mwah... als ik over eigen servers praat.. :) Over de 1000 euro per kwartaal, maar dan is het ook iets meer dan een hobby.. ;)

Elwin
 
Jorik

Jorik

26/01/2005 19:51:00
Quote Anchor link
Niet iedere student/scholier oid heeft er 15 euro per jaar voor over, die willen gewoon wat met php aan het kloten zijn, gewoon een prive-site hebben om het uit te proberen.

Waaronder ik dus val :P..
 

26/01/2005 20:47:00
Quote Anchor link
ja en ik heb gewoon een hele aardige pappie die voor mij betaald, hij gebruikt ook wat voor zich zelf maar dat scheelt mij weer 1.50 per maand :-)
 
Jorik

Jorik

26/01/2005 21:02:00
Quote Anchor link
da heb ik dus nei :P
 
Philip van Leeuwen

Philip van Leeuwen

02/02/2005 14:14:00
Quote Anchor link
er zijn zat hobby's die vaak gratis zijn, fietsen,lopen,slapen,slapen in combinatie met iemand van het andere geslacht enz.

ik ben als noob tevreden met mn gratis host, nog geen problemen mee gehad en zo goed als geen banners/pop ups..

maarja ff on topic, ik gebruik www.freeprohost.com en ik doe geen PM, zo hebben andere er misschien ook nog wat aan
 
Johan

Johan

02/02/2005 14:54:00
Quote Anchor link
hebbe ze tog ook?? als die bij de links komt, heeft iedereen die de links bekijkt er wat aan... :)
 

02/02/2005 14:57:00
Quote Anchor link
ok:) Sorry ik kom hier nooit zo vaak, dat kun je wel zien aan het aantal posts;)
 
Han eev

Han eev

04/02/2005 13:33:00
Quote Anchor link
Philip:
ok:) Sorry ik kom hier nooit zo vaak, dat kun je wel zien aan het aantal posts;)

0 :P
(je bent geen user) denk ik
 

Pagina: 1 2 3 4 5 6 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.