Gratis webhosting

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Alblasserdam zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij als developer werken bij een interne organisatie en de eigen software verder helpen ontwikkelen? Lees dan snel verder! In deze functie ga je werken als PHP Developer en de interne software en applicaties verder ontwikkelen. In het kort houdt dit in: Je gaat de interne applicaties en software verder optimaliseren. Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen. Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen. Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief in het

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jij begint als .NET ontwikkelaar in een team met 10 andere Software Engineers. De werkzaamheden zijn afwisselend, zo kan het dat jij bezig bent met volledig nieuwe features of het door ontwikkelen van bestaande sites of shops. Wij ontwikkelen web applicaties, maar ook mobiele applicaties. Daarnaast bijt jij je soms ook van in externe koppelingen met systemen zoals een ERP. Als team is er een duidelijke focus m.b.t. het waarborgen van de performance en snelheid van webshops. Ook zijn wij expert op het gebied van configuratoren. Kortom enorm veel afwisselende werkzaamheden! Ook jouw werkplek kan afwisselend zijn. Soms heb

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 6 volgende »

Mike de Klerk

Mike de Klerk

11/12/2005 17:15:00
Quote Anchor link
gratis webhost :P? ik heb er zoveel ;) totaal anoniem :D hehehe. Maar dat is een ander verhaal :P
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 05:27:29
 
Robert stevens

robert stevens

23/12/2005 01:05:00
Quote Anchor link
www.wyger.nl is gratis
20 mb schijfruimte
geen recklame
mysql
php
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

23/12/2005 01:08:00
Quote Anchor link
Die stond er dus al 3 keer....
 
Raymond ---

Raymond ---

29/12/2005 13:02:00
Quote Anchor link
http://www.web1000.com
geen datalimiet
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

30/12/2005 11:47:00
Quote Anchor link
ik zit bij lycos vind perfecte host reclame is makkelijk weg te halen en je kan zelfs je eigen error pagina maken!
 
Robert Deiman

Robert Deiman

30/12/2005 11:51:00
Quote Anchor link
mebus:
ik zit bij lycos vind perfecte host reclame is makkelijk weg te halen en je kan zelfs je eigen error pagina maken!


Eigen error is een pluspunt, maar die reclame weghalen is niet zo'n goed plan :P Je hebt kans (al is die niet zo heel erg groot) dat je site eraf wordt gehaald, omdat je de reclame blokkeert! En het is ook nog eens illegaal, en dat ondersteunen we hier niet.
Als je legaal een gratis iets wil, zit je vaak toch wel met een beetje reclame.
En als je geen reclame wil, betaal dan een paar euro per maand, dan heb je:

- geen reclame
- vaak zelfs al een domein
- meer mogelijkheden
 

31/12/2005 14:47:00
Quote Anchor link
Ik zie dat er hier wyger.nl gebruikers zitten, kun je aub voor mij de site van dree007 en/of vhj007 opzoeken? Dat moet daar ergens zitten. Bedankt !
 

31/12/2005 15:45:00
Quote Anchor link
Google is je vriend. Zoek met dree007 site:wyger.nl
 

31/12/2005 17:05:00
Quote Anchor link
www.cjb.net
(ondersteund geen php)
 

14/01/2006 21:36:00
Quote Anchor link
Getyourhost.be 150MB - 10+GB bandwith

adres: getyourhost.be/yourname
geen reclame!

www.getyourhost.be
 
Kalle P

Kalle P

14/01/2006 21:44:00
Quote Anchor link
Robert:
mebus:
ik zit bij lycos vind perfecte host reclame is makkelijk weg te halen en je kan zelfs je eigen error pagina maken!


Eigen error is een pluspunt, maar die reclame weghalen is niet zo'n goed plan :P Je hebt kans (al is die niet zo heel erg groot) dat je site eraf wordt gehaald, omdat je de reclame blokkeert! En het is ook nog eens illegaal, en dat ondersteunen we hier niet.
Als je legaal een gratis iets wil, zit je vaak toch wel met een beetje reclame.
En als je geen reclame wil, betaal dan een paar euro per maand, dan heb je:

- geen reclame
- vaak zelfs al een domein
- meer mogelijkheden


Bij www.frihsot.com Heb je d8 ik 4 verschillende error paginas die je kan instellen. En het is reclamevrij.
 
Rrrrrrromia

rrrrrrromia

15/01/2006 02:10:00
Quote Anchor link
ik gebruik tripod.lycos.nl en de adds maken me gek!
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

17/01/2006 00:32:00
Quote Anchor link
Weet niet hoe goed jou nederlands is, maar het topic heet echt 'Gratis webhosting'
 

17/01/2006 07:38:00
Quote Anchor link
Onzin, zit hier thuis op een 10mbit glasvezel verbinding. Verhuur het dan niet ofzo. Maar het gaat als een speer. En nog goedkoper ook. Kan een terrabyte per maand verspillen en niemand die komt zeiken. Verder hangt er 500gb aan schijfruimte in. Doe dat maar na voor 18 euro stroom in de maand bij een provider. En 10mbit up en down is voor de gemiddelde site meeer dan voldoende. Het ligt eerder aan de machine die je erachter hebt hangen.
 

17/01/2006 08:03:00
Quote Anchor link
oh ik repliede op iemand van de 1e pagina, dacht dat t een nieuw topic was.
 
Andries Louw Wolthuizen

Andries Louw Wolthuizen

22/02/2006 13:17:00
Quote Anchor link
Ik weet niet of ie al gesubmit was, maar toch:
http://www.awardspace.com/
Bevalt me erg goed, PHP&MySQL, enkele nadelen:

Bestands limiet: 500kb,
Geen connectie mogelijk met andere (externe bijv. je eigen localhost) databases, ook geen externe connectie mogelijk met je awardspace DB,
Engels (alhoewel dat geen probleem mag zijn :p).

Specificaties:

200MB Disk Space (Moet genoeg zijn, en anders maak je meerdere accounts aan...)
5GB Monthly Traffic (Beetje aan de krappe kant)
2 Domains Hosting (Betaald is dat, je krijgt geen gratis .com ofzo...)
5 Subdomains (Wel gratis)
Free DNS Server
PHP, Perl/CGI-BIN (Klopt!)
1 MySQL Database (Wel jammer dat het er maar 1 is)
FTP/FrontPage Access (Klopt!/Geen ervaring mee..)
5 POP3/IMAP E-mails (Geen ervaring mee..)
Instant Account Setup (Klopt!)
Web-based File Manager (Is leuk, maar ik hou het bij net2ftp.com)
Easy-to-use Control Panel (Klopt!)
Reliable RAID Backups (Zal wel :p)
GRID Hosting Platform (Zal wel :p)
Super Fast Servers (Klopt!)
Reliable Data Center (Zal wel :p)
99.8% Uptime Guarantee (Klopt!)
24x7 Network Monitoring (Zal wel :p)
24x7 Forum Support (Klopt!)
NO BANNER ADS (Ik ben nog geen enkele banner tegengekomen, behalve op de Error (404/403/enz...)page)
Fully Upgradeable (Klopt!)

Verder is het een erg goede host.
 
Andries Louw Wolthuizen

Andries Louw Wolthuizen

22/02/2006 13:22:00
Quote Anchor link
Ik heb nog een HEEEL Grooot nadeel van wyger, hij is TE vaak OFFLINE!!! Zelf gebruik ik nu HJHosting (niet helemaal gratis, maar bevalt super) & Ik gebruik AwardSpace (zie mijn reactie hierboven)
 
PHP Newbie

PHP Newbie

04/03/2006 11:23:00
Quote Anchor link
Andries,

nog een nadeel (gebruik hem zelf nl ook)

je kunt niet gebruik maken van mail() aangezien smtp is geblokeerd in de free accounts
 
ArendJan

ArendJan

06/03/2006 11:42:00
Quote Anchor link
awardspace.com:

5GIG bandwijdte
200MB webspace
reclamevrij
1 database
domain/subdomain

Echt een aanrader!
 
Steven

steven

12/04/2006 15:21:00
Quote Anchor link
www.downfire.com super host!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 6 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.