Gratis webhosting

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als developer heb jij de keuze om aan te sluiten bij het team (13 developers) die op locatie projectmatig bij klanten werkt. Wanneer jij liever intern bij de werkgever werkt is er ook alle ruimte voor jou in het interne team (8 developers) van dit bedrijf. Je werkt samen aan verschillende projecten bij of voor de klant. Het project wordt aangeleverd door sales aan de project manager. Die maakt samen met de Resourcer een planning en op basis daarvan wordt uit het development team een “projectgroep” opgesteld. Hoeveel en welke projecten jij wilt oppakken gebeurt geheel in samenspraak met

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 6 volgende »

02/07/2005 17:23:00
Quote Anchor link
http://www.buildtolearn.com
De homepage van b2l zelf ligt er nu ff uit, dus ik kan niet zeggen wat ze allemaal hebben. Maar het is de beste gratis host op internet!!!
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 22:20:19
 
Jelmer -

Jelmer -

02/07/2005 17:39:00
 
Hellolo

Hellolo

02/07/2005 19:08:00
Quote Anchor link
Jelmer:
Lekker omslachting voor een gratis host.
coolforum.nl:
Omdat dit een beetje onduidelijk is:
Je hoeft geen geld te storten, maar je alleen te registreren en de mail door te sturen. VERDER NIETS.

coolforum.nl:
Er moeten minimaal 75, en maximaal 150 mensen zich registreren op de site. Als dit er op 3 juli 2005 minder dan 75 zijn, houdt [ :: Cool Forum :: ] de hostingen en domeinen. Wees er dus snel bij, want als er meer dan 150 registraties zijn, reserveren wij niet meer! Alleen de leden die zich dus op tijd hebben geregistreerd, reserveren wij.


En die lui hebben een hotmailadres?! Waarom niet [email protected] oid?


Ik heb ze gemaild.
info@coolforum staat er nu op.
:=)
Gewijzigd op 02/07/2005 19:10:00 door Hellolo
 

15/07/2005 17:01:00
Quote Anchor link
Ik ben al heel lang opzoek naar allerlei hostingen maar ik wil het wel doen alleen het mag gewoon niet van me ouders.. :P.
Maar ik ben nog zo iemand die een beetje aan het kloote is net begonnen met php.. het lukt nog niej helemaal maar het komt al een beetje :D

Had eerst een site bij lycos over Anime's daarna ben ik de crimes in gegaan maar "that suck's man" !!
Ik raad het zeker af!!
en me hobbie is nu games te maken met php :D
 
Jorik

Jorik

15/07/2005 18:10:00
Quote Anchor link
Herejezus.nl (HJhosting.nl)
# 512 MB webspace
# Een origineel e-mail adres
# 1024 Megabyte POP3 Mailbox
# FTP toegang
# Inclusief 5 GB dataverkeer
# Webmail toegang
# 0 euro per maand
# Eenmalig verificatie per telefoon of SMS

Of die eenmalige verificatie nu wel of niet moet is mij ene raadsel..
Keuze uit een waslijst domeinnamen, waaronder herejezus & hjhosting.nl...
 

17/07/2005 23:27:00
Quote Anchor link
en als je goed leest heb je een heeeleboel restricties
geen functie mail()
geen fopen etc ect ga zo maar door

(de kleine lettertjes)
 

17/07/2005 23:30:00
Quote Anchor link
Quote:
# Kan ik mijn eigen scripts draaien ?
# Ja, dat kan. We bieden ondersteuning voor het draaien van eigen PHP en PERL/CGI scripts. PHP draait in Safe Mode, dus houd hier rekening mee. Als je niet weet wat Safe Mode voor PHP inhoud, raad ik je aan dit even met je favoriete zoekmachine op te zoeken.
[/QUOTE]

zoek dat dan maar eens op ...
 

28/07/2005 15:36:00
Quote Anchor link
Hellolo:
Op www.coolforum.nl bieden ze gratis hosting aan.
Het werkt wel, ik heb er ook al een.

Hmm, volgens hun zijn ze pas 1 aug online?

En gratis hosting? Je bedoeld dat die site op downfire.com staat gehost. Maakt niet uit hoor, maar daar valt niets te halen.
 
Marc

Marc

05/08/2005 09:27:00
Quote Anchor link
www.topservers.nl

bied gratis hosting met goede kwaliteit aan. heeft geen reclame banners...

hun betaal pakketten zijn trouwens ook leuk :D
 
Andries Louw Wolthuizen

Andries Louw Wolthuizen

05/08/2005 11:22:00
Quote Anchor link
En wat vinden we van wyger.nl?
 
Reint

Reint

05/08/2005 12:01:00
Quote Anchor link
jemug zo goedkoop , ik betaal 5 euro per maand ,maar t werkt allemaal wel perfect :) , ik host het van lycos :P
 

16/08/2005 22:54:00
Quote Anchor link
www.downfire.com

15 MB ruimte
1 MySQL database
FTP

Gratis!
 
Bas

Bas

23/09/2005 22:13:00
Quote Anchor link
kijk eens op www.wyger.nl

daar heb je:

- Gratis webhosting zonder reclame
- Ondersteunt onder andere PHP en MySQL.
- Heeft ook vele extra dingen zoals tellers, een berichtenbar, link statestieken en sinds kort ook subdomeinen.
- Je krijgt een mooie korte en vooral handige URL namelijk http://"gebruikersnaam".wyger.nl!

tis maar een tip, doe er je voordeel mee
 
The Hosh

The Hosh

24/09/2005 07:54:00
Quote Anchor link
echte free hosts:
packages (allemaal gratis):
http://www.bbace.net/forums/viewtopic.php?t=3

signup:
http://www.bbace.net/forums/viewforum.php?f=15

nederlands ook geaccepteerd
de site zelf is van een premodded phpBB versie, maar sinds kort hebben ze ook gratis hosting :D
geen reclame of wat dan ook, en indien je wilt ook domein naam, ook gratis volges mij (maar weet k niet zeker :P)

Quote:
Our free Web Hosting accounts from bbace.net come with up to 10 GB of disk space and up to 100 GB of monthly bandwidth, CPanel 10, PHP 4, mySQL, CGI, Perl and everything else you need to enjoy a good web hosting expererience. Fantastico is also included with a multitude of preinstalled scripts.

We also do Free Domain Hosting (optional)

All of our hosting Packages are FREE and there is no intrusive ad's or banners and no forum posting qouta.

*There is no limitations on our web packages other than what is offered

Forum Hosting
===========
Disk Space - 500 MB
Bandwith - 1 GB
MySQL Databases - 2
Mail & FTP Users - 2

Gaming / Clan Hosting
==============
Disk Space - 750 MB
Bandwith - 1 GB
MySQL Databases - 3
Mail & FTP Users - 3



BBaCE1
--------------------
Disk Space - 1 GB
Bandwidth - 5 GB
Subdomains - 5
MySQL Databases - 5
Mail & FTP Users -5
Domain Aliases -5
E-Mail Autoresponders -5


BBaCE2
--------------------
Disk Space - 2 GB
Bandwidth - 10 GB
Subdomains - 10
MySQL Databases - 10
Mail & FTP Users -10
Domain Aliases -10
E-Mail Autoresponders -10


BBaCE3
--------------------
Disk Space - 5 GB
Bandwidth - 50 GB
Subdomains - 15
MySQL Databases - 15
Mail & FTP Users -15
Domain Aliases -15
E-Mail Autoresponders -15


BBaCE4
--------------------
Disk Space - 10 GB
Bandwidth - 100 GB
Subdomains - UNMETERED
MySQL Databases - UNMETERED
Mail & FTP Users -UNMETERED
Domain Aliases -UNMETERED
E-Mail Autoresponders -UNMETERED
Gewijzigd op 24/09/2005 08:00:00 door The Hosh
 

05/10/2005 16:26:00
Quote Anchor link
Zoek een baan en breidt je hobby uit.
 
Dennis S

Dennis S

12/10/2005 00:04:00
Quote Anchor link
Ik maak gebruik van de server van m'n hogeschool.

Apache/2.0.54 (NETWARE) PHP/4.3.10 mod_jk/1.2.14

Onbeperkte bandwidth
Onbeperkte opslagruimte
Onbeperkte subdomains
Webmail en ftp toegang
SSL gecertificeerde verbindingen
en de server heeft een glasvezelverbinding (+/- 1gig per seconde)
 

20/10/2005 19:51:00
Quote Anchor link
wat is een user?
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

20/10/2005 20:51:00
Quote Anchor link
vertaald vanuit het engels zou ik zeggen : gebruiker
 

20/10/2005 22:27:00
Quote Anchor link
ooow oke
 

02/11/2005 03:35:00
Quote Anchor link
Ik zie dat er veel belang hebben bij forum liefst gratis hier is een url die forum hosting gratis is en onbeperkte posted members etc

http://www.iphorum.com/index.html

ik gebruik het zelf ook voor me sites die ik op zet
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 6 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.