habbo's online

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Backend Developer Integraties API HBO REST

Samengevat: Deze werkgever is een IT-consultancy. Wil jij werken als Backend Developer Integraties? Heb jij kennis van gangbare berichtformaten? Vaste baan: Backend Developer Integraties API HBO €3.100 - €4.400 Zij bieden innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Robin Albers

Robin Albers

25/12/2006 16:29:00
Quote Anchor link
Ik wil het aantal habbo dat online is op habbo.nl laten weergeven door het volgende script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php

$url
= "http://www.habbohotel.nl/help";
$start = '<div id="topbar-count">';
$end = "</div>";
$read = file_get_contents($url);
$data = eregi("$start(.*)$end", $read, $output);
$output = $output[1];

echo "Wist je dat er op dit moment ".$output." Habbo's in HabboHotel Nederland";

?>


Alleen laat hij het aantal $output niet zien zie hier

Hoe kan dat?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 07:30:00
 
Michael -

Michael -

25/12/2006 16:33:00
Quote Anchor link
ik zie op http://www.habbo.nl/help geen aantal staan?
 
Robin Albers

Robin Albers

25/12/2006 16:34:00
Quote Anchor link
links boven in!
 
PHP Newbie

PHP Newbie

25/12/2006 16:35:00
Quote Anchor link
zet die file_get_contents() even een if/else combinatie, dan weet je iig of die gelukt is. Want waarschijnlijk mag jij geen externe connecties maken van je host.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door PHP Newbie
 
Robin Albers

Robin Albers

25/12/2006 16:39:00
Quote Anchor link
hoe doe ik dat??
 
PHP Newbie

PHP Newbie

25/12/2006 16:49:00
Quote Anchor link
if(($read = file_get_contents($url)))
{
echo 'ja hoor, verbinding maken mag/kan';
}
else
{
echo 'we mogen/kunnen geen verbinding maken';
}
 
Michael -

Michael -

25/12/2006 16:51:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
if($data)
echo "Wist je dat er op dit moment ".$output." Habbo's in HabboHotel Nederland";
else
echo 'Error';
?>


Dit geeft error

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
if($read)
echo "Wist je dat er op dit moment ".$output." Habbo's in HabboHotel Nederland";
else
echo 'Error';
?>


geeft geen error, dus moet t aan $data liggen.

edit: bij mij in iedergeval
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Michael -
 
Robin Albers

Robin Albers

25/12/2006 16:56:00
Quote Anchor link
Ik heb zelfde bij data krijg ik error bij read niet.

Edit:

hier kan je het checken klikje
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robin Albers
 
Thijs X

Thijs X

25/12/2006 17:01:00
Quote Anchor link
Maak van $start en $end dit

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
$start
= '<td id="topbar-count">';
$end = "</td>";
?>
 
Michael -

Michael -

25/12/2006 17:21:00
Quote Anchor link
@ thijs, dan werkt de end op een of andere manier niet.

Zo werk ie wel.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
$url
= "http://www.habbohotel.nl/help";
$start = '<td id="topbar-count">';
$end = 'Habbos in het Hotel</td>';
$read = file_get_contents($url);
$data = eregi($start."(.*)".$end, $read, $output);

if(isset($output))
echo "Wist je dat er op dit moment ".$output[1]."  Habbo's zijn in HabboHotel Nederland";
else
echo 'Er is een fout opgetreden';
?>
 
Robin Albers

Robin Albers

25/12/2006 17:24:00
Quote Anchor link
Hij werkt nu half:S hij laat de hele site van habbo erbij zien:( hoe kan ik dat weg laten zie hier klikje
 
Michael -

Michael -

25/12/2006 17:39:00
Quote Anchor link
Dat had ik dus met die van thijs. Als je mijne gewoon zo overneemt (want nou heb je 'm samengevoegd met wat anders) doet hij t dan wel goed?
 
Robin Albers

Robin Albers

25/12/2006 17:41:00
Quote Anchor link
@turmin bedankt deze werkt perfect!

Nu wil ik ook de missie van een persoon hebben ik heb deze code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
$url
= "http://www.habbo.nl/home/mr.honda";
$start = '<div class="profile-motto">';
$end = '</div>';
$read = file_get_contents($url);
$data = eregi($start."(.*)".$end, $read, $output);

if(isset($output))
echo "".$output[1]."";
else
echo 'Er is een fout opgetreden';
?>


Alleen is hier weer het probleem de hele site word weergegven?
 
Michael -

Michael -

25/12/2006 19:28:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
echo "".$output[1].""; // FOUT!!

echo $output[1]; // goed!
?>

quotes zijn alleen nodig wanneer je tekst er voor of erachter wilt gebruiken!
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
echo 'De output is: '.$output[1]; // goed
echo $output[1].' Is de output'; // goed
?>


Je moet even wat spelen met de $end. Probeer hier wat meer in te vullen, zoals ik deed in mijn scriptje.
ipv </td> deed ik Habbos in het Hotel</td> en dat werkte wel.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Michael -
 
Robin Albers

Robin Albers

25/12/2006 23:17:00
Quote Anchor link
Ik kom er niet uit..
 
Michael -

Michael -

26/12/2006 00:44:00
Quote Anchor link
Ik krijg het ook niet erg netjes. Misschien weet iemand hier hoe je de eerste <div class="clear"></div> als $end kunt gebruiken, want volgens mij neemt ie altijd de laatste als er meerdere zijn. Erg irritant dus.
 
Thijs X

Thijs X

26/12/2006 00:50:00
Quote Anchor link
Probeer dit eens:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
$url
= "http://www.habbo.nl/home/mr.honda";
$start = '<div class="profile-motto">';
$end = '<div class="clear"></div></div></html>';
$read = file_get_contents($url);
$data = eregi($start."(.*)".$end, $read, $output);

if(isset($output))
{

    echo $output[1];
}

else
{
    echo 'Er is een fout opgetreden';
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Thijs X
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

26/12/2006 00:51:00
Quote Anchor link
Volgens mij geeft hij met preg_match_all alle mogelijke matches terug in een array (als parameter opgegeven is)
Dus zowel alles tot de eerste div als tot de laatste.


Edit:
Omdat ik in een goede bui ben
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Willem Jan Z
 
Michael -

Michael -

26/12/2006 10:47:00
Quote Anchor link
WJ die is wel beter als mijne maar mijne werkte ook al. We ware nou bezig met ander script, zie reactie van thijs.

Edit: 500e post! :P
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Michael -
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

26/12/2006 13:41:00
 
Thijs X

Thijs X

26/12/2006 14:15:00
Quote Anchor link
WJ dat is idd een makkelijkere oplossing ^^ die van mij was ook niet helemaal goed op een of andere manier. well done
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.