habbo's online

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

PHP Laravel Ontwikkelaar

Functie omschrijving Weet jij alles over Laravel en krijg je energie van het developen van software hiermee? Laat het weten want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch voor klein bedrijf welke softwareoplossingen maakt voor hun klanten. Jouw taken hierbij: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Documentatie schrijven over applicaties. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein bedrijf. Er werken circa 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Robin Albers

Robin Albers

25/12/2006 16:29:00
Quote Anchor link
Ik wil het aantal habbo dat online is op habbo.nl laten weergeven door het volgende script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php

$url
= "http://www.habbohotel.nl/help";
$start = '<div id="topbar-count">';
$end = "</div>";
$read = file_get_contents($url);
$data = eregi("$start(.*)$end", $read, $output);
$output = $output[1];

echo "Wist je dat er op dit moment ".$output." Habbo's in HabboHotel Nederland";

?>


Alleen laat hij het aantal $output niet zien zie hier

Hoe kan dat?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 08:14:30
 
Michael -

Michael -

25/12/2006 16:33:00
Quote Anchor link
ik zie op http://www.habbo.nl/help geen aantal staan?
 
Robin Albers

Robin Albers

25/12/2006 16:34:00
Quote Anchor link
links boven in!
 
PHP Newbie

PHP Newbie

25/12/2006 16:35:00
Quote Anchor link
zet die file_get_contents() even een if/else combinatie, dan weet je iig of die gelukt is. Want waarschijnlijk mag jij geen externe connecties maken van je host.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door PHP Newbie
 
Robin Albers

Robin Albers

25/12/2006 16:39:00
Quote Anchor link
hoe doe ik dat??
 
PHP Newbie

PHP Newbie

25/12/2006 16:49:00
Quote Anchor link
if(($read = file_get_contents($url)))
{
echo 'ja hoor, verbinding maken mag/kan';
}
else
{
echo 'we mogen/kunnen geen verbinding maken';
}
 
Michael -

Michael -

25/12/2006 16:51:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
if($data)
echo "Wist je dat er op dit moment ".$output." Habbo's in HabboHotel Nederland";
else
echo 'Error';
?>


Dit geeft error

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
if($read)
echo "Wist je dat er op dit moment ".$output." Habbo's in HabboHotel Nederland";
else
echo 'Error';
?>


geeft geen error, dus moet t aan $data liggen.

edit: bij mij in iedergeval
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Michael -
 
Robin Albers

Robin Albers

25/12/2006 16:56:00
Quote Anchor link
Ik heb zelfde bij data krijg ik error bij read niet.

Edit:

hier kan je het checken klikje
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robin Albers
 
Thijs X

Thijs X

25/12/2006 17:01:00
Quote Anchor link
Maak van $start en $end dit

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
$start
= '<td id="topbar-count">';
$end = "</td>";
?>
 
Michael -

Michael -

25/12/2006 17:21:00
Quote Anchor link
@ thijs, dan werkt de end op een of andere manier niet.

Zo werk ie wel.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
$url
= "http://www.habbohotel.nl/help";
$start = '<td id="topbar-count">';
$end = 'Habbos in het Hotel</td>';
$read = file_get_contents($url);
$data = eregi($start."(.*)".$end, $read, $output);

if(isset($output))
echo "Wist je dat er op dit moment ".$output[1]."  Habbo's zijn in HabboHotel Nederland";
else
echo 'Er is een fout opgetreden';
?>
 
Robin Albers

Robin Albers

25/12/2006 17:24:00
Quote Anchor link
Hij werkt nu half:S hij laat de hele site van habbo erbij zien:( hoe kan ik dat weg laten zie hier klikje
 
Michael -

Michael -

25/12/2006 17:39:00
Quote Anchor link
Dat had ik dus met die van thijs. Als je mijne gewoon zo overneemt (want nou heb je 'm samengevoegd met wat anders) doet hij t dan wel goed?
 
Robin Albers

Robin Albers

25/12/2006 17:41:00
Quote Anchor link
@turmin bedankt deze werkt perfect!

Nu wil ik ook de missie van een persoon hebben ik heb deze code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
$url
= "http://www.habbo.nl/home/mr.honda";
$start = '<div class="profile-motto">';
$end = '</div>';
$read = file_get_contents($url);
$data = eregi($start."(.*)".$end, $read, $output);

if(isset($output))
echo "".$output[1]."";
else
echo 'Er is een fout opgetreden';
?>


Alleen is hier weer het probleem de hele site word weergegven?
 
Michael -

Michael -

25/12/2006 19:28:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
echo "".$output[1].""; // FOUT!!

echo $output[1]; // goed!
?>

quotes zijn alleen nodig wanneer je tekst er voor of erachter wilt gebruiken!
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
echo 'De output is: '.$output[1]; // goed
echo $output[1].' Is de output'; // goed
?>


Je moet even wat spelen met de $end. Probeer hier wat meer in te vullen, zoals ik deed in mijn scriptje.
ipv </td> deed ik Habbos in het Hotel</td> en dat werkte wel.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Michael -
 
Robin Albers

Robin Albers

25/12/2006 23:17:00
Quote Anchor link
Ik kom er niet uit..
 
Michael -

Michael -

26/12/2006 00:44:00
Quote Anchor link
Ik krijg het ook niet erg netjes. Misschien weet iemand hier hoe je de eerste <div class="clear"></div> als $end kunt gebruiken, want volgens mij neemt ie altijd de laatste als er meerdere zijn. Erg irritant dus.
 
Thijs X

Thijs X

26/12/2006 00:50:00
Quote Anchor link
Probeer dit eens:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
$url
= "http://www.habbo.nl/home/mr.honda";
$start = '<div class="profile-motto">';
$end = '<div class="clear"></div></div></html>';
$read = file_get_contents($url);
$data = eregi($start."(.*)".$end, $read, $output);

if(isset($output))
{

    echo $output[1];
}

else
{
    echo 'Er is een fout opgetreden';
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Thijs X
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

26/12/2006 00:51:00
Quote Anchor link
Volgens mij geeft hij met preg_match_all alle mogelijke matches terug in een array (als parameter opgegeven is)
Dus zowel alles tot de eerste div als tot de laatste.


Edit:
Omdat ik in een goede bui ben
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Willem Jan Z
 
Michael -

Michael -

26/12/2006 10:47:00
Quote Anchor link
WJ die is wel beter als mijne maar mijne werkte ook al. We ware nou bezig met ander script, zie reactie van thijs.

Edit: 500e post! :P
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Michael -
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

26/12/2006 13:41:00
 
Thijs X

Thijs X

26/12/2006 14:15:00
Quote Anchor link
WJ dat is idd een makkelijkere oplossing ^^ die van mij was ook niet helemaal goed op een of andere manier. well done
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.