htaccess

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen Je gaat aan de slag in het websites team of portals team waarin je je bezighoudt met concept & design, implementatie en ook een stukje bugfixing en onderhoud; Je werkt met je team volgens de Scrum werkwijze; Zo adviseer je ook de PO & Scrum Master over de technische architectuur, koppelingen en integratie met externe systemen en API’s; Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van C# / .NET en deelt deze kennis binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Niek Kasius

Niek Kasius

19/09/2013 18:44:54
Quote Anchor link
In welke extensie word een htaccess opgeslagen?
Ik heb namelijk een thaccess opgeslagen als .thaccess en die word niet gezien in Wamp5
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 03:43:11
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

19/09/2013 18:47:06
Quote Anchor link
is het nu th of ht?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/09/2013 18:55:35
Quote Anchor link
Het is .htaccess, met 'ht', zonder een extentie en met dubbel 'c' en 's'.
Afkomstig van Linux overigens....
Gewijzigd op 19/09/2013 18:56:28 door - Ariën -
 
Niek Kasius

Niek Kasius

19/09/2013 19:11:52
Quote Anchor link
het is htaccess

dit staat erin

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
AuthType Basic
AuthName 'Naam'
AuthUserFile /opt/www/wachtwoord/web/http://www/localhost/www/biljart/admin/team_toevoegen.php/.htpasswd
require valid-user

ik had eerst dit in de pagina staan: include("../includes/.htaccess");
En heb dat veranderd in dit: include("../includes/.htaccess.txt");

Maar nu krijg deze melding: AuthType Basic AuthName 'naam' AuthUserFile /opt/www/wachtwoord/web/http://www/localhost/www/biljart/admin/team_toevoegen.php/.htpasswd require valid-user
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/09/2013 19:13:25
Quote Anchor link
vergeet de punt ook niet ervoor.

Hét is .htaccess en dus géén htacces.txt of .htaccess.txt o.i.d

En dit is geen normaal pad:
/opt/www/wachtwoord/web/http://www/localhost/www/biljart/admin/team_toevoegen.php/.htpasswd

Draai je nou Linux?
En wat is jouw reden om .htaccess te includeren?
Gewijzigd op 19/09/2013 19:15:26 door - Ariën -
 
Niek Kasius

Niek Kasius

19/09/2013 19:23:01
Quote Anchor link
er staat een punt voor htaccess maar als ik de map includes open met wamp zie ik alles wat erin staat wel behalve .htaccess
En nee ik draai geen Linux gewoon Windows 7
Is dat een Linux versie dan?
Ik heb dat van een of anders site gehaald via een generator of zo iets dergelijks
Gewijzigd op 19/09/2013 19:25:07 door Niek Kasius
 
- SanThe -

- SanThe -

19/09/2013 19:34:31
Quote Anchor link
Werkt niet op Windows.
Gewijzigd op 19/09/2013 19:34:48 door - SanThe -
 
Erwin H

Erwin H

19/09/2013 19:38:30
Quote Anchor link
Huh? Dan vraag ik me af hoe mijn windows machine die url's elke keer herschrijft....
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/09/2013 19:41:11
Quote Anchor link
.htaccess werkt prima op Windows?

Je pad die je in je .htaccess opgeeft naar is zowaar in Linux-style (geen drives zoals C:)

Verder vraag ik me nog steeds af: Waarom wil je .htaccess includeren?
Gewijzigd op 19/09/2013 19:41:47 door - Ariën -
 
Niek Kasius

Niek Kasius

19/09/2013 22:42:32
Quote Anchor link
omdat het dan niet direct zichtbaar is voor kwaadwillende.
Maar ik zie nu dat het niet zo erg veilig is, want zoals het er nu staat kan iedere jan, piet of klaas erin met de zelfde naam als de naam die in die htaccess staat als die niet versleuteld is.
Ik heb wel een inlog bestand in mijn admin.php, maar dat werkt niet in toevoegen, en bewerken.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/09/2013 22:44:09
Quote Anchor link
Huh?
.htaccess is bij voorbaat al niet toegankelijk voor een buitenstaander. Probeer maar uit, maar dan moet het bestand ook echt daadwerkelijk zo heten. Anders werkt het niet, en is het gewoon zichtbaar voor jan en alleman.

Verder staan de inloggegevens ook niet in .htaccess, maar .htpasswd, en de wachtwoorden zijn door 'crypt' gehaald.

Als je het includeert, dan ziet iedereen de inhoud....
Gewijzigd op 19/09/2013 22:45:48 door - Ariën -
 
Niek Kasius

Niek Kasius

19/09/2013 23:10:37
Quote Anchor link
oke ik ga wel ff op zoek naar een turorial waar een htaccess word uitgelegd, want die werkt niet zoals het er nu staat, ik neem aan dat er nog wat voor en achter moet behalve alleen
AuthType Basic
AuthName 'Naam'
AuthUserFile /opt/www/wachtwoord/web/http://www/localhost/www/biljart/admin/team_toevoegen.php/.htpasswd
require valid-user
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/09/2013 23:17:09
Quote Anchor link
Dit pad slaat nergens op:

/opt/www/wachtwoord/web/http://www/localhost/www/biljart/admin/team_toevoegen.php/.htpasswd

Je begint hier met een linux-style path, terwijl je Windows draait, en een URL kan niet worden opgeroepen, omdat niemand via een URL bij .htaccess kan komen. Gebruik gewoon je volledige pad:

C:\www\htdocs\bla\bla\.htpasswd
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

19/09/2013 23:22:44
Quote Anchor link
babylonische spraakverwarring?

Volgens mij hoort een .htaccess bestand bij Apache. Apache is een programma welke in oa? een windows variant en in verschillende linux varianten te verkrijgen is.
Dus de vraag is niet zo zeer of je onder windows of linux werkt maar of je met Apache werkt (95% kans). Apache is trouwens de webserver voor als iemand dit leest die 50 jaar onder een steen gelegen heeft.
Deze webserver (Apache) leest in de public_html directory (kan ook je www of httpd directory zijn) altijd automatisch de instellingen in die in .htaccess gemaakt zijn. Bovendien zorgt Apache er voor dat bestanden met de naam .htaccess voor de buitenwereld niet zichtbaar zijn. Hij houdt ze verborgen dus.
Gewijzigd op 19/09/2013 23:34:11 door Frank Nietbelangrijk
 
Niek Kasius

Niek Kasius

20/09/2013 02:11:53
Quote Anchor link
dus ik kan geen htaccess gebruiken om een bepaalde pagina mee te blokkeren zodat niet iedereen erin kan?
En heb ik dus een admin die wel beveiligt is met een inlog script, maar waar ik eigenlijk niets aan heb.

Ik had op mijn oude pc onderstaand inlog script, en dat stond in de admin, posten, bewerken en verwijderen, en als ik dan had ingelogd kon ik in alle scripts werken zonder opnieuw in te loggen, dus een inlog script voor alles maar toch wel apart, want als je niet had ingelogd via de admin moest je in die andere wel eerst inloggen, Maar dat werkt nu niet meer, dus daar heb ik niks meer aan.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
if($_GET['actie'] = 2){

    if($_POST['gebruikersnaam'] == $adminnaam && $_POST['wachtwoord'] = $password){
        Setcookie("gebruikersnaam", $_POST['gebruikersnaam'], Time()+$_POST['tijdingelogd']);
        Setcookie("wachtwoord",$_POST['wachtwoord'], Time()+$_POST['tijdingelogd']);
        echo "<h4> Je bent succesvol ingelogd! Je wordt over 2 seconden naar je pagina gestuurd.</h4>";
        echo "<META HTTP-EQUIV=\"REFRESH\" CONTENT=\"2; URL=admin.php\">";
    }else{
        echo "<H1> <b>Error!!!!!</H1><H4>Je hebt 1 of meer velden niet correct ingevuld.</H4>";
                echo "<META HTTP-EQUIV=\"REFRESH\" CONTENT=\"2; URL=admin.php\">";
    }
}else{
    if($_COOKIE['gebruikersnaam'] != $adminnaam && $_COOKIE['wachtwoord'] != $password){
        echo "<form name=\"inloggen\" action=\"admin.php?actie=2\" method=\"POST\">

<table width=\"300\" border=\"2\" bordercolor=\"#0000A0\" celpadding=\"2\" celspacing=\"2\">
  <tr>
      <td>Gebruikersnaam: </td><td><input type=\"adminnaam\" name=\"gebruikersnaam\" style=\"width:135\"></td>
  </tr>
  <tr>
      <td>Wachtwoord: </td><td><input type=\"password\" name=\"wachtwoord\" style=\"width:135\"></td>
  </tr>
  <tr>
      <td>Ingelogdtijd: </td><td><select size=\"1\" name=\"tijdingelogd\" style=\"width:135\">
    <option value=\"900\">een kwartier</option>
    <option value=\"1800\">half uur</option>
    <option value=\"3600\">1 uur</option>
    <option value=\"7200\">2 uur</option>
    </select></td>
  </tr>
  <tr>
    <td colspan=\"2\"><input type=\"submit\"  name=\"verzenden\" value=\"login\" style=\"width:285\"></td>
  </tr>
</table>
</form>
<a href=\"http://www.cafehofland.nl\"><b>Home</b></a>
";
    }
        elseif($_GET[actie] == "uitloggen"){
            setcookie( "gebruikersnaam" , "" ); setcookie( "wachtwoord" , "" );
            echo "<h4>Je bent nu uitgelogd, je wordt naar het nieuws teruggestuurd.</h4><br><br>";
            echo "<META HTTP-EQUIV=\"REFRESH\" CONTENT=\"2; URL=admin.php\">";
    }else{


mijn nieuwe admin inlog script werkt met sessions.
En nu heb ik dat script gekopierd met een andere naam en dat werkt ook als een opzichzelf werken script.
En nu had ik dat ook met toevoegen geprobeerd, maar als ik op de toevoegen link in de admin klik gaat die wel er wel naar toe maar word de login link geblokkeerd en kan ik klikken tot ik een ons weeg, maar die doet niks

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
team_toevoegen.php
<?php
 
//Controleerd of de gebruiker is ingelogt.
if(isset($_SESSION['membername'])){

echo 'Hello &nbsp;'.$_SESSION['membername']."</a> , Klik &nbsp;<a href='team_logout.php'>Hier</a> Om uit loggen";
}

else{
echo '<h3 align="center"><font color="blue"><a href="team_toevoegen_login.php">Log In</a><br /> Om de members pagina te openen!</font></h3>';
exit();
}

?>
Gewijzigd op 20/09/2013 02:12:46 door Niek Kasius
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/09/2013 09:31:16
Quote Anchor link
Wamp bevat gewoon Apache, dus .htaccess zou gewoon moeten werken.
Over je script: Waarom sla je wachtwoorden op in een cookie?
Gewijzigd op 20/09/2013 09:33:00 door - Ariën -
 
Niek Kasius

Niek Kasius

20/09/2013 11:55:32
Quote Anchor link
lezen Aar.
Quote:
Ik had op mijn oude pc onderstaand inlog script

dat staat nog in een backup op mijn oude schijf die ik nu gebruik als externe harde schijf.
en dat wou ik ff als voorbeeld geven
Gewijzigd op 20/09/2013 11:59:03 door Niek Kasius
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/09/2013 12:21:09
Quote Anchor link
Maar hoe ziet nu inmiddels je .htaccess eruit?
 
Niek Kasius

Niek Kasius

20/09/2013 12:40:48
Quote Anchor link
Die heb ik niet meer, want dat werkt niet. want als ik dat in het script zet zoals het er staat word dat het gewoon als tekst zichtbaar
Dus er zal nog wat anders bij moeten net als php, want als je daar geen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? voor zet werkt het ook niet
Gewijzigd op 20/09/2013 12:44:59 door Niek Kasius
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/09/2013 12:44:22
Quote Anchor link
Dan klopt de bestandsnaam gewoon niet. Een .htaccess kan nooit zomaar publiekelijk zichtbaar worden.
En waarom wil je een .htaccess IN het script zetten? Ik snap die logica niet?

Verder heeft het geen zin om php-tags in je .htaccess te zetten omdat het niets anders is dan een Apache-configuratie bestand, en GEEN PHP-script.

Dus wat doe je nou precies, en wat wil je nou bereiken met het plaasen van je .htaccess IN je script?
Gewijzigd op 20/09/2013 12:45:42 door - Ariën -
 
Niek Kasius

Niek Kasius

20/09/2013 13:00:55
Quote Anchor link
nou breekt me klop.
nu heb ik het nogmaals als .htaccess en nu word het wel opgeslagen als HTACCESS bestandt, vreemd dat het gisteren niet ging.

het antwoord op je vraag: omdat ik niet wil dat andere erin kunnen zodat ik er alleen mee kan werken, want die login van mijn admin werkt niet voor een ander script blijkbaar.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.