iframe (ontzichtbaar)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »
Tom aan t Goor

Tom aan t Goor

13/05/2011 17:49:36
Quote Anchor link
Als je een iframe hebt, dan zie je de zijbalken van het frame.
Nu wil ik dus, dat het net alsof lijkt dat de pagina (van je iframe) lijkt alsof het gewoon een onderdeel is van de echte pagina.

Deze code werkt niet:

<iframe src="http://www.***.nl/forum.php?topic=12"></iframe>

En moet ik anders misschien iets anders gebruiken om een pagina, in mijn pagina, te laten zien?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 09:17:09
 
Veur Heur

Veur Heur

13/05/2011 18:12:00
Quote Anchor link
<iframe frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0" src="#"></iframe>
Gewijzigd op 13/05/2011 18:12:54 door Veur Heur
 
Dennis meijer

dennis meijer

13/05/2011 18:12:03
Quote Anchor link
Werk alstublieft niet met iframes tenzij je een heel eind terug in de tijd leeft.

Gebruik divs: Tutorial
 
Tom aan t Goor

Tom aan t Goor

13/05/2011 18:18:06
Quote Anchor link
Opolo Webdesign op 13/05/2011 18:12:00:
<iframe frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0" src="#"></iframe>


Dit werkt niet dan krijgt je een best klein scherm (tenminste met Google Chrome en Safari)

Toevoeging op 13/05/2011 18:18:51:

Dennis meijer op 13/05/2011 18:12:03:
Werk alstublieft niet met iframes tenzij je een heel eind terug in de tijd leeft.

Gebruik divs: Tutorial


met divs :(
ik heb echt een hekel aan divs omdat ik er best slecht in ben, maar met divs kan je toch geen "groote geen van een andere pagina" instellen?
Gewijzigd op 13/05/2011 18:19:05 door Tom aan t Goor
 
Michael -

Michael -

13/05/2011 18:19:24
Quote Anchor link
Dennis meijer op 13/05/2011 18:12:03:
Werk alstublieft niet met iframes tenzij je een heel eind terug in de tijd leeft.

Gebruik divs: Tutorial


Yup daarom wordt 't ook steeds vaker weer gebruikt. Ook door grote bedrijven als hotmail, google, youtube, etc. Google Maps en Youtubes filmpjes zitten steeds vaker in iframes.

Tom Tom op 13/05/2011 18:18:06:
Opolo Webdesign op 13/05/2011 18:12:00:
<iframe frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0" src="#"></iframe>


Dit werkt niet dan krijgt je een best klein scherm (tenminste met Google Chrome en Safari)

Toevoeging op 13/05/2011 18:18:51:

Dennis meijer op 13/05/2011 18:12:03:
Werk alstublieft niet met iframes tenzij je een heel eind terug in de tijd leeft.

Gebruik divs: Tutorial


met divs :(
ik heb echt een hekel aan divs omdat ik er best slecht in ben, maar met divs kan je toch geen "groote geen van een andere pagina" instellen?


Ben jij verbannen van de zoekmachines of zo? Even zoeken op "iframe" of "html iframe" en je had dat van die border gevonden. Ook zie je dan dat je width en height kan gebruiken om de grote van iframe in te stellen.

Divs is op het begin lastig, maar als je 't eenmaal door hebt ben je toch blij dat je 't hebt geleerd. Dus waag eens een poging om het te gaan leren.
Gewijzigd op 13/05/2011 18:22:34 door Michael -
 
Bart Bart

Bart Bart

30/06/2011 08:25:49
Quote Anchor link
Quote:
met divs :(
ik heb echt een hekel aan divs omdat ik er best slecht in ben, maar met divs kan je toch geen "groote geen van een andere pagina" instellen?


Div's zijn heel handig als je ze met css positioneert.
 
Jack Sierkstra

Jack Sierkstra

30/06/2011 12:20:12
Quote Anchor link
Het is mij niet echt duidelijk of je een hele pagina in een iframe wilt laden of een gedeelte ervan. Maar om een pagina te laden dien je deze code te gebruiken:

<iframe src="***JOUW LINK***" width="***BREEDTE IN PIXELS***" height="***HOOGTE IN PIXELS***" frameborder="0">
</iframe>

Toevoeging:

Breedte en hoogte kunnen ook in procenten.

Als je een gedeelte van een andere pagina direct wilt kopiëren met de inhoud erbij. Dan raad ik je aan om een aantal tutorials te volgen over "Screen Scraping". Maar aangezien jij al moeite hebt met het tonen van divs kan je dit laatste gedeelte negeren. Maar misschien handig voor de liefhebber.
Gewijzigd op 30/06/2011 12:21:08 door Jack Sierkstra
 
Joakim Broden

Joakim Broden

30/06/2011 15:03:18
Quote Anchor link
Dennis meijer op 13/05/2011 18:12:03:
Werk alstublieft niet met iframes tenzij je een heel eind terug in de tijd leeft.

Gebruik divs: Tutorial


Ben ik het niet met je eens. iFframes kun je nog best gebruiken. Het licht er alleen aan hoe je ze gebruikt.
 
Michael -

Michael -

30/06/2011 17:25:29
Quote Anchor link
Wat is het nut om ineens weer actief te gaan reageren in een topic van 6 weken oud?
De vraag van de TS is waarschijnlijk al opgelost dus niet meer reageren.
(Waarom worden topics naar een maand inactief ook niet automatisch op slot gezet. Weer een gemis.)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.