iframe (ontzichtbaar)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-End Developer in Laravel / PHP

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP Laravel Developer voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Voor een enthousiast team die zich graag bezig houdt met softwareontwikkeling zijn wij op zoek naar versterking. Je werkt in een klein ontwikkelteam en bent zeer betrokken bij alle aspecten van de softwareoplossingen. Van het ontwerpen tot de oplevering. Binnen deze functie ga je aan de slag met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je krijgt veel te maken met koppelingen naar systemen en de verzoeken van de klant. Je komt terecht in een team, waarbij

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »
Tom aan t Goor

Tom aan t Goor

13/05/2011 17:49:36
Quote Anchor link
Als je een iframe hebt, dan zie je de zijbalken van het frame.
Nu wil ik dus, dat het net alsof lijkt dat de pagina (van je iframe) lijkt alsof het gewoon een onderdeel is van de echte pagina.

Deze code werkt niet:

<iframe src="http://www.***.nl/forum.php?topic=12"></iframe>

En moet ik anders misschien iets anders gebruiken om een pagina, in mijn pagina, te laten zien?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 05:39:18
 
Veur Heur

Veur Heur

13/05/2011 18:12:00
Quote Anchor link
<iframe frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0" src="#"></iframe>
Gewijzigd op 13/05/2011 18:12:54 door Veur Heur
 
Dennis meijer

dennis meijer

13/05/2011 18:12:03
Quote Anchor link
Werk alstublieft niet met iframes tenzij je een heel eind terug in de tijd leeft.

Gebruik divs: Tutorial
 
Tom aan t Goor

Tom aan t Goor

13/05/2011 18:18:06
Quote Anchor link
Opolo Webdesign op 13/05/2011 18:12:00:
<iframe frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0" src="#"></iframe>


Dit werkt niet dan krijgt je een best klein scherm (tenminste met Google Chrome en Safari)

Toevoeging op 13/05/2011 18:18:51:

Dennis meijer op 13/05/2011 18:12:03:
Werk alstublieft niet met iframes tenzij je een heel eind terug in de tijd leeft.

Gebruik divs: Tutorial


met divs :(
ik heb echt een hekel aan divs omdat ik er best slecht in ben, maar met divs kan je toch geen "groote geen van een andere pagina" instellen?
Gewijzigd op 13/05/2011 18:19:05 door Tom aan t Goor
 
Michael -

Michael -

13/05/2011 18:19:24
Quote Anchor link
Dennis meijer op 13/05/2011 18:12:03:
Werk alstublieft niet met iframes tenzij je een heel eind terug in de tijd leeft.

Gebruik divs: Tutorial


Yup daarom wordt 't ook steeds vaker weer gebruikt. Ook door grote bedrijven als hotmail, google, youtube, etc. Google Maps en Youtubes filmpjes zitten steeds vaker in iframes.

Tom Tom op 13/05/2011 18:18:06:
Opolo Webdesign op 13/05/2011 18:12:00:
<iframe frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0" src="#"></iframe>


Dit werkt niet dan krijgt je een best klein scherm (tenminste met Google Chrome en Safari)

Toevoeging op 13/05/2011 18:18:51:

Dennis meijer op 13/05/2011 18:12:03:
Werk alstublieft niet met iframes tenzij je een heel eind terug in de tijd leeft.

Gebruik divs: Tutorial


met divs :(
ik heb echt een hekel aan divs omdat ik er best slecht in ben, maar met divs kan je toch geen "groote geen van een andere pagina" instellen?


Ben jij verbannen van de zoekmachines of zo? Even zoeken op "iframe" of "html iframe" en je had dat van die border gevonden. Ook zie je dan dat je width en height kan gebruiken om de grote van iframe in te stellen.

Divs is op het begin lastig, maar als je 't eenmaal door hebt ben je toch blij dat je 't hebt geleerd. Dus waag eens een poging om het te gaan leren.
Gewijzigd op 13/05/2011 18:22:34 door Michael -
 
Bart Bart

Bart Bart

30/06/2011 08:25:49
Quote Anchor link
Quote:
met divs :(
ik heb echt een hekel aan divs omdat ik er best slecht in ben, maar met divs kan je toch geen "groote geen van een andere pagina" instellen?


Div's zijn heel handig als je ze met css positioneert.
 
Jack Sierkstra

Jack Sierkstra

30/06/2011 12:20:12
Quote Anchor link
Het is mij niet echt duidelijk of je een hele pagina in een iframe wilt laden of een gedeelte ervan. Maar om een pagina te laden dien je deze code te gebruiken:

<iframe src="***JOUW LINK***" width="***BREEDTE IN PIXELS***" height="***HOOGTE IN PIXELS***" frameborder="0">
</iframe>

Toevoeging:

Breedte en hoogte kunnen ook in procenten.

Als je een gedeelte van een andere pagina direct wilt kopiëren met de inhoud erbij. Dan raad ik je aan om een aantal tutorials te volgen over "Screen Scraping". Maar aangezien jij al moeite hebt met het tonen van divs kan je dit laatste gedeelte negeren. Maar misschien handig voor de liefhebber.
Gewijzigd op 30/06/2011 12:21:08 door Jack Sierkstra
 
Joakim Broden

Joakim Broden

30/06/2011 15:03:18
Quote Anchor link
Dennis meijer op 13/05/2011 18:12:03:
Werk alstublieft niet met iframes tenzij je een heel eind terug in de tijd leeft.

Gebruik divs: Tutorial


Ben ik het niet met je eens. iFframes kun je nog best gebruiken. Het licht er alleen aan hoe je ze gebruikt.
 
Michael -

Michael -

30/06/2011 17:25:29
Quote Anchor link
Wat is het nut om ineens weer actief te gaan reageren in een topic van 6 weken oud?
De vraag van de TS is waarschijnlijk al opgelost dus niet meer reageren.
(Waarom worden topics naar een maand inactief ook niet automatisch op slot gezet. Weer een gemis.)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.