Inlogformulier controleert geen gegevens

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Trainee pega developer

Wil jij een mooie stap maken in jouw carrière? Mooi! Bij De Mandemakers Groep haal je binnen 6 maanden je CSA- en CSSA-certificaten, waarna jij aan de slag kan als Pega-developer in ons IT-team. Achter de schermen zorg jij ervoor dat collega’s efficiënt werken en klanten iedere dag beter geholpen worden. Wil jij daaraan bijdragen? En jouw ICT-skills ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog als trainee Pega-developer. Wat ga je doen? Als trainee Pega developer leiden wij je op tot gecertificeerd software developer voor het low-code platform PegaSystems. In de training ben je verantwoordelijk voor een te

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you start in a driven and diverse development team. Your team consists of 16 IT professionals, including 7 software engineers. Because your new employer is internationally active, there are also international IT professionals working in the IT department. As a result, the official language is English. As a team you are responsible for a new Cloud Native product. This product runs entirely in Azure with a Progress Database and various Azure Functions. In addition, this product has a JS front-end, a REST API system and a layer in C # .NET. The idea is therefore

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3

- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/10/2011 23:05:30
Quote Anchor link
Jerry php op 05/10/2011 22:56:42:
@aar, dus ik moet in_array gebruiken?
had je dat niet eerder kunnen zeggen?:P

Ik wil gewoon graag verder in mijn eigen code, daarom vraag ik gewoon wat ik nu moet doen om dat stukje werkend te krijgen.

Ik meen dat dat allang eerder gezegd is. Maar ik vraag me af. Is dit gewoon niet te hoog gegrepen, als je nog fouten maakt met de structuur en opbouw. is het niet zinvoller om eerst met een contactformulier te beginnen of desnoods een inlogsysteem met mysql? Die code is minder gestructuurd dan wat je nu hebt.
Gewijzigd op 05/10/2011 23:08:44 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 15:40:02
 
Jerry php

Jerry php

05/10/2011 23:09:13
Quote Anchor link
Het is inderdaad een uitdaging, maar ik ben er bijna.

Toevoeging op 05/10/2011 23:13:14:

@victor

btw het werkt niet:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php
if(empty($error))
    {

        
        
        foreach($file as $value)
        {

            $los = explode(":", $value);    
        }

            $user[$los[0]] = $los[1];
            
            if(in_array($veldnaam, $user))
            {

                if($user[$veldnaam] = $veldpass)
                {

                    echo "U bent succesvol ingelogd!";    
                }
            }

            
            else
            {
                echo "Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.";    
            }            
    }

?>
Gewijzigd op 05/10/2011 23:13:35 door Jerry php
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/10/2011 23:17:12
Quote Anchor link
en wat gebeurt er dan?
 
Jerry php

Jerry php

05/10/2011 23:17:38
Quote Anchor link
Alsnog deze melding:

Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.
 
- SanThe -

- SanThe -

05/10/2011 23:22:13
Quote Anchor link
De afsluiting op regel 9 moet op regel 11.

Toevoeging op 05/10/2011 23:23:38:

En op regel 5 moet nog dit:

$user = array();
Gewijzigd op 05/10/2011 23:23:55 door - SanThe -
 
Jerry php

Jerry php

05/10/2011 23:23:46
Quote Anchor link
Geprobeert, resultaat:

Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.

Ofwel, zelfde fout
 
- SanThe -

- SanThe -

05/10/2011 23:24:33
Quote Anchor link
Wat typ jij dan in het formulier in?
 
Jerry php

Jerry php

05/10/2011 23:25:19
Quote Anchor link
als username: piet
als wachtwoord: hoi123

Heb ook al andere users geprobeert, doet het ook niet..
 
- SanThe -

- SanThe -

05/10/2011 23:27:42
Quote Anchor link
En dit is GEEN vergelijking:

if($user[$veldnaam] = $veldpass)
 
Jerry php

Jerry php

05/10/2011 23:28:52
Quote Anchor link
Nee dat moet denk dit zijn:

if($user[$veldnaam] == $veldpass)

met dubbele ==?
 
- SanThe -

- SanThe -

05/10/2011 23:30:34
Quote Anchor link
Zet dit helemaal bovenin je script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
ini_set('display_errors', 1); // 0 = uit, 1 = aan
error_reporting(E_ALL);

// rest

?>
 
Jerry php

Jerry php

05/10/2011 23:31:45
Quote Anchor link
- SanThe - op 05/10/2011 23:30:34:
Zet dit helemaal bovenin je script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
ini_set('display_errors', 1); // 0 = uit, 1 = aan
error_reporting(E_ALL);

// rest
?>


echt boven de doctype, of boven dit:

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')

Aan het begin zeg maar?



Toevoeging op 05/10/2011 23:33:40:

Ik heb het al, hij geeft nu de error op line 74

if(empty($error))
{


foreach($file as $value)
{
$los = explode(":", $value);

$user[$los[0]] = $los[1];
}
if(in_array($veldnaam, $user))
{
if($user[$veldnaam] == $veldpass)
{
echo "U bent succesvol ingelogd!";
}
}

else
{
echo "Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.";
}
}

lijn 74 is in mijn script(hierboven natuurlijk niet) deze zin:

$user[$los[0]] = $los[1];

Toevoeging op 05/10/2011 23:35:39:

BTW, deze error:

Notice: Undefined offset: 1 in /home/deb44223/domains/dj-jeremy.nl/public_html/login.php on line 74
 
- SanThe -

- SanThe -

05/10/2011 23:56:01
Quote Anchor link
echo $value; eens
 
Jerry php

Jerry php

06/10/2011 18:04:07
Quote Anchor link
Ik heb $value geechot, resultaat is dit:

piet:hoi123 piet:hoi123 jeremy:hoi123 jeremy:hoi123 jeremy:hoi123 jeremy:hoi123 jeremy:hoi123 jeremy:hoi123 jeremy:hoi123 jeremy:hoi123 jeremy:hoi123 jeremy:hoi123

Ik krijg dus alle usernames en w8woorden achter elkaar.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/10/2011 18:32:26
Quote Anchor link
waarom heb je eigenlijk dezelfde usernames en wachtwoorden erin staan.

In een testomgeving zoals hier is al dit niet bepaald handig.
 
Jerry php

Jerry php

06/10/2011 18:33:24
Quote Anchor link
Nou in ieder geval heb ik ze nu eruit gehaald en verschillende erin gezet. Maar wat is er fout in de code?

Iemand dus suggesties?
Gewijzigd op 06/10/2011 19:20:15 door Jerry php
 

Pagina: « vorige 1 2 3



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.