Inlogformulier .txt reageert niet!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Programmeren van zelflerende robots Werken op kantoor en testen in de bedrijfshal Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en je mag werken naar eigen inzicht De organisatie Hier ga je aan de slag Een bedrijf dat innovatieve robottoepassingen ontwerpt en bouwt voor onder andere de staal industrie, energie- bouw- en agrarische sector. De robots die vaak in combinatie met diverse randapparatuur geleverd worden vormen een totaaloplossing voor de klant. Dit zijn klanten over de hele wereld, van België en Duitsland tot China, India, maar ook in Nederland. Projecten waar momenteel aan wordt

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Ontwerpen en bouwen van nieuwe functionaliteiten binnen de complexe omgeving; Proactief de processen kwalitatief en efficient inrichten; Opzetten van Unit Tests; Code Reviews; Regie nemen voor innovatieve projecten; Landschap beheren en de bijbehorende ketens hierbij in het oog houden. Hier ga je werken De organisatie is actief binnen de financiele branche en heeft een IT afdeling van circa 450 man. De organisatie voorziet de maatschappij binnen de financiele dienstverlening en is gedurende de jaren een onmisbare schakel geworden. Het is een high profile organisatie waar ze veel te maken hebben met veranderingen voortkomend uit maatschappelijke ontwikkelingen,

Bekijk vacature »

Microsoft Acess Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Software Developer, en komen de volgende kennisgebieden jou niet vreemd voor: MS Acces, C# & SQL? Vind jij het daarnaast leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een bijzondere branche? Lees dan snel verder! Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 ... 9 10 11 volgende »

Jerry php

Jerry php

06/10/2011 22:54:40
Quote Anchor link
Ik heb een formulier gemaakt waardoor ik kan inloggen. aanmeld pagina is al gemaakt, en hij voegt de gegevens in een .txt bestand. de gegevens staan alsvolgt in het tekstbestand:

jeremy:hoi123
pietjebel:lalala
jerry:kloer
joey:jerry

Waarmee dit de indeling is:
username:wachtwoord

Dit is mijn code, onder de code staat nog klein stukje uitleg:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
<?php

ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL);

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{


$file = file('users.txt');
$name = $_POST['user'];
$pass = $_POST['pass'];

$error = array();

$veldnaam = trim($name);
$veldpass = trim($pass);            
            
    //gebruikersnaam controleren
    if(isset($name))
    {

        if(empty($name))
        {

            $error[] = "U heeft uw gebruikersnaam niet ingevuld";    
        }
    }

    
    //wachtwoord controleren
    if(isset($pass))
    {

        if(empty($pass))
        {

            $error[] = "U heeft uw wachtwoord niet ingevuld";    
        }
    }

    
    //controleren of er errors zijn
    if(empty($error))
    {

        
        
        foreach($file as $value)
        {

            $los = explode(":", $value);    

            $user[$los[0]] = $los[1];
        }
            
            if(in_array($veldnaam, $user))
            {

                if($user[$veldnaam] == $veldpass)
                {

                    echo "U bent succesvol ingelogd!";    
                }
            }

            
            else
            {
                echo "Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.";    
            }            
    }

    
    else
    {
        if(count($error[1]))
        {

        echo "Er zijn meerdere dingen fout gegaan: ";
        
        foreach($error as $showerror)
            {

                echo "<br /> -" . $showerror;    
            }    
        }

        
        else
        {
            foreach($error as $showerror)
            {

                echo $showerror;    
            }    
        }
    }
}

?>


Deze error krijg ik:

Notice: Undefined offset: 1 in /home/deb44223/domains/dj-jeremy.nl/public_html/login.php on line 74

En als ik $value uitlees krijg ik het zo weergegeven op het scherm:

jeremy:hoi123 pietjebel:lalala jerry:kloer joey:jerry

Dus alles achter elkaar, en in het .txt bestand staat het onder elkaar. (zie boven)

Het probleem is dus dat hij de gegevens niet controleert om in te loggen.

Wat moet ik doen?
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 12:35:28
 
- SanThe -

- SanThe -

06/10/2011 23:01:43
Quote Anchor link
Wat is er mis om gewoon door te gaan in je reeds open staande topic?

Hier kan een slotje op.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/10/2011 23:02:38
Quote Anchor link
En een notice is geen error....
Wel is het iets dat verholpen moet worden, maar daarover kan je verder gaan in je vorige topic.
 
Victor -

Victor -

06/10/2011 23:04:12
Quote Anchor link
het probleem is regel 63:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(count($error[1])) ?>


Als je die vervangt door:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(count($error) > 0) ?>

moet hij goed gaan..

P.S.:
Waarom start je iedere keer een nieuw topic?


Edit:

Quote:
En als ik $value uitlees krijg ik het zo weergegeven op het scherm:

jeremy:hoi123 pietjebel:lalala jerry:kloer joey:jerry


Je doet een foreach, dus iedere $value laat hij zien;)
Gewijzigd op 06/10/2011 23:06:28 door Victor -
 
Jerry php

Jerry php

06/10/2011 23:11:21
Quote Anchor link
Sorry voor het nieuwe topic, maar aangezien hij niet meer in beeld was en niemand reageerde heb ik een nieuwe gemaakt.

@victor

heb het verandert, geen resultaat:

Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.
 
Victor -

Victor -

06/10/2011 23:13:28
Quote Anchor link
Dat heb je hierboven ook niet gevraagd, de error is weg nu..
 
Jerry php

Jerry php

06/10/2011 23:15:48
Quote Anchor link
Quote:
Het probleem is dus dat hij de gegevens niet controleert om in te loggen.


dat is toch echt mijn probleem nog steeds, want hij controleert de gegevens niet, want hij geef ten alle tijden die error..
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/10/2011 23:16:13
Quote Anchor link
Je vergelijking klopt niet....
 
Jerry php

Jerry php

06/10/2011 23:17:40
Quote Anchor link
- Aar - op 06/10/2011 23:16:13:
Je vergelijking klopt niet....


Welke bedoel je, deze:
if($user[$veldnaam] == $veldpass)

Wat is er fout aan?
 
- SanThe -

- SanThe -

06/10/2011 23:17:49
Quote Anchor link
Aangezien er toch bijna nooit een mod online is en niemand er blijkbaar mee zit.

Maak van dit:
$user[$los[0]] = $los[1];

Dit:
$user[$los[0]] = trim($los[1]);
 
Jerry php

Jerry php

06/10/2011 23:19:24
Quote Anchor link
@santhe

werk niet, nog steeds dezelfde zin:
Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.
 
- SanThe -

- SanThe -

06/10/2011 23:26:51
Quote Anchor link
Maak van:
if(in_array($veldnaam, $user))

Dit:
if(array_key_exists($veldnaam, $user))
Gewijzigd op 06/10/2011 23:32:37 door - SanThe -
 
Jerry php

Jerry php

06/10/2011 23:33:44
Quote Anchor link
@santhe

je bent een held!
waarom doet die array_key_exists het wel?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/10/2011 23:35:22
Quote Anchor link
in_array controleert op value, en die array_key_exists() controleert de key van het array-element.
Gewijzigd op 06/10/2011 23:35:44 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

06/10/2011 23:36:38
Quote Anchor link
- Aar - op 06/10/2011 23:35:22:
in_array controleert op value, en die array_key_exists() controleert de key van het array-element.


dus waar zoeken ze nu in dit geval dan op?

Toevoeging op 06/10/2011 23:38:48:

PS:
Ik moet wel zeggen, hij doet het niet als ik deze trim er niet bij zet, hoe komt dat dan?

$user[$los[0]] = trim($los[1]);
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/10/2011 23:39:12
Quote Anchor link
de key dus, als je het leest.....
 
Jerry php

Jerry php

06/10/2011 23:40:39
Quote Anchor link
Ja, maar ik bedoel wat is de key in dit geval.

PS:
Ik moet wel zeggen, hij doet het niet als ik deze trim er niet bij zet, hoe komt dat dan?

$user[$los[0]] = trim($los[1]);
Gewijzigd op 06/10/2011 23:40:57 door Jerry php
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/10/2011 23:43:12
Quote Anchor link
In de key staat de username. Daar controleer je tenminste op.

Als je even een boekje open had gedaan over array's dan had je het immers wel zelf kunnen zien. ;-)

trim stript spaties aan de uiteinden van een string. Dus je kan de conclusie wel trekken.
 
- SanThe -

- SanThe -

06/10/2011 23:43:37
Quote Anchor link
Jerry php op 06/10/2011 23:40:39:
Ik moet wel zeggen, hij doet het niet als ik deze trim er niet bij zet, hoe komt dat dan?

$user[$los[0]] = trim($los[1]);


Omdat de trim de newline (\n) weghaalt die aan het regeleinde staat.
 
Jerry php

Jerry php

06/10/2011 23:45:09
Quote Anchor link
Oke bedankt allemaal!

Nu is de volgende vraag, kan ik het het beste met session of met cookie werken, om de login vast te zetten zodat ze niet elke keer moeten inloggen na een refresh of iets dergelijks
Gewijzigd op 06/10/2011 23:45:33 door Jerry php
 
- SanThe -

- SanThe -

06/10/2011 23:46:10
Quote Anchor link
Session is gewoon veiliger.
 

Pagina: 1 2 3 ... 9 10 11 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.