Inlogformulier .txt reageert niet!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers met passie voor hun vak. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van ontwerp en ontwikkeling zullen samenkomen in een proof of concept. Nadat is vastgesteld dat de oplossing voldoet aan de belangrijkste behoeftes worden producten of services gevalideerd door middel van korte iteraties. Hiermee zorgen ze ervoor dat het werk voldoet aan de technische vereisten en gebruikersbehoefte. Door het inzetten van de nieuwste technologieën die toekomstbestendig zijn weten ze klanten omver te blazen. Ook geven en organiseren ze veel

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 ... 8 9 10 11 volgende »

- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/10/2011 23:49:01
Quote Anchor link
Dat heb je al....
Je weet nu waar je de afhandeling van je formulier moet plaatsen....
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 04:06:15
 
Jerry php

Jerry php

11/10/2011 23:51:52
Quote Anchor link
Ja maar dan staat er dit:

Uw naam is: U heeft geen naam ingevoerd.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/10/2011 23:53:32
Quote Anchor link
Je controleert met $_SERVER['REQUEST_METHOD'] =="POST" of het formulier is verstuurd, je controleer er niet mee of iets ingevuld is.

Dus in dat gedeelte moet je weer een controle bouwen met if en else.
Gewijzigd op 11/10/2011 23:53:56 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

11/10/2011 23:57:09
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/10/2011 23:58:08
Quote Anchor link
Ja, totdat ik HTML gebruik: <b>hallo</b>. In dit voorbeeld niet echt schokkend, maar wel als er een hele gebruikersapplicatie omheen zit.

Zie ook XSS
Gewijzigd op 11/10/2011 23:59:07 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

11/10/2011 23:59:47
Quote Anchor link
Maar wat wil je daar mee zeggen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/10/2011 00:00:04
Quote Anchor link
Lees achter de link.
 
Jerry php

Jerry php

12/10/2011 00:01:39
Quote Anchor link
Ja ik heb het vlotjes doorgelezen, maar ik wil eigenlijk een nieuwe opdracht :D
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/10/2011 00:03:08
Quote Anchor link
Ik zou wel terzijner tijd de tijd nemen om het eens goed door te lezen.

Probeer eens een gastenboekje te bouwen.
Gewijzigd op 12/10/2011 00:03:20 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

12/10/2011 00:03:48
Quote Anchor link
Gastenboekje met mysql? al weet niet precies hoe dat moet.. ik heb het al die tijden met txt gedaan
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/10/2011 00:06:02
Quote Anchor link
Jerry php op 12/10/2011 00:03:48:
Al weet niet precies hoe dat moet.. ik heb het al die tijden met txt gedaan

Aldoende leert men.... ;-)
 
Jerry php

Jerry php

12/10/2011 00:06:45
Quote Anchor link
Dus mysql :P haha.
Maar hoe kom ik bij mijn mysql database achter dj-jeremy.nl?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/10/2011 00:13:07
Quote Anchor link
aanmaken via je controlpanel van DirectAdmin, aanvragen bij je hosting?
Gewijzigd op 12/10/2011 00:13:36 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

12/10/2011 00:15:43
Quote Anchor link
hoe kom ik ook alweer bij controlpanel?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/10/2011 00:16:12
Quote Anchor link
www.dj-jeremy.nl:2222
Gewijzigd op 12/10/2011 00:16:49 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

12/10/2011 00:26:18
Quote Anchor link
Oke ik ben erin. Ik ga nu slapen, ik ga morgen deze volgen:

http://www.phptuts.nl/view/41/
 
- SanThe -

- SanThe -

12/10/2011 00:29:55
Quote Anchor link
- Aar - op 11/10/2011 23:58:08:
Ja, totdat ik HTML gebruik: <b>hallo</b>. In dit voorbeeld niet echt schokkend, maar wel als er een hele gebruikersapplicatie omheen zit.

Zie ook XSS


Hoi Aar, dus die van mij is goed?
 
Jerry php

Jerry php

12/10/2011 10:51:23
Quote Anchor link
Ik zoek eigenlijk een betere nederlandse tutorial waar ze alles stap voor stap uitleggen over dat mysql?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/10/2011 10:54:20
Quote Anchor link
klik hier

Zorg dat je de kennis bezit van:
- Variabelen
- Operators (< > && OR || etc..)
- Functies
- Formulierafhandeling
Gewijzigd op 12/10/2011 10:57:01 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

12/10/2011 10:55:19
Quote Anchor link
Ja dat kan ik zelf ook wel, maar ik bedoel dat ze ook echt iets maken. En graag een engelse
 

Pagina: « vorige 1 2 3 ... 8 9 10 11 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.