Inloggen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Ed Jeurissen

Ed Jeurissen

05/11/2021 16:06:03
Quote Anchor link
Hoi,
Ik het zo goed als mogelijk aangepast maar krijg de volgende foutmelding:

De query is niet gelukt: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'WHERE username=' ed' AND password=' abc '' at line 1

Bijgaand de code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
<!DOCTYPE html>
<html>
   <head>
       <title>Inloggen</title>
   </head>

   <body>
            <center>
                <br>
                <h1>Inloggen</h1>
                <br>
                <div style= "background-color: grey; width: 1000px">
                    <br>
                    <br>
                    <form action =# method="POST">
                        <div>
                                <label>Wachtwoord</label>
                                <input type="text" name="username" required>
                        </div>
                        <br>
                        <br>

                        <div>
                                <label>Password</label>
                                <input type="password" name="password" required>
                        </div>
                        <br>
                        <br>

                        <div>
                                <input type="submit" value="Login">
                        </div>
                    </form>
                    <br>
                </div>
            </center>

<?php

$host
= "localhost";
$user = "root";
$password ="usbw";
$db = "login";

$data = mysqli_connect($host, $user, $password, $db);

if($data==false)
{

    die ("Connection error");
}


if($_SERVER ["REQUEST_METHOD"]=="POST")
{

    $username = $_POST["username"];
    $password = $_POST["password"];

    $sql = "SELECT  * FROM login WHERE username= ' ".$username. "' AND  password= ' ".$password. " ' WHERE username=' ed' AND password=' abc '";
    

    $result = mysqli_query($data, $sql);
}


if( $result = mysqli_query($data,$sql) )
{

    $row = mysqli_fetch_array($result);
    if( $row["usertype"]=="user" )
    {

        echo "user";
    }


    elseif($row["usertype"]=="admin")
    {

        echo "admin";
    }

    else
    {
        echo "username or password incorrect";
    }
}
else {
echo "De query is niet gelukt: ".mysqli_error($data);
}


?>


zover ik weet gebruik versie 5 van ik weet of dat daar al mis gaat, maar mijn inziens niet. Wat gaat er nu mis?

Groetjes
Ed
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 11:52:21
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/11/2021 16:14:59
Quote Anchor link
WHERE AND en daarna WHERE AND?


Wat is volgens jouw het nut om eerst te kijken naar je invoer, en daarna opeens hardcoded te controleren op 'ed' en 'abc'? Dit lijkt mij een gevalletje van een foute copy-paste?

Sowieso kan je nooit WHERE AND WHERE AND als volgorde gebruiken.
 
Ed Jeurissen

Ed Jeurissen

05/11/2021 16:38:55
Quote Anchor link
hallo,

Bijna alle fouten weggewerkt maar deze blijft over:

username or password incorrect

Wat is nog het probleem?

Toevoeging op 05/11/2021 16:39:28:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
<!DOCTYPE html>
<html>
   <head>
       <title>Inloggen</title>
   </head>

   <body>
            <center>
                <br>
                <h1>Inloggen</h1>
                <br>
                <div style= "background-color: grey; width: 1000px">
                    <br>
                    <br>
                    <form action =# method="POST">
                        <div>
                                <label>Wachtwoord</label>
                                <input type="text" name="username" required>
                        </div>
                        <br>
                        <br>

                        <div>
                                <label>Password</label>
                                <input type="password" name="password" required>
                        </div>
                        <br>
                        <br>

                        <div>
                                <input type="submit" value="Login">
                        </div>
                    </form>
                    <br>
                </div>
            </center>

<?php

$host
= "localhost";
$user = "root";
$password ="usbw";
$db = "login";

$data = mysqli_connect($host, $user, $password, $db);

if($data==false)
{

    die ("Connection error");
}


if($_SERVER ["REQUEST_METHOD"]=="POST")
{

    $username = $_POST["username"];
    $password = $_POST["password"];

    $sql = "SELECT * FROM user WHERE username = ' ".$username. "' AND  password = ' ".$password. " '";

    $result = mysqli_query($data, $sql);
}


if( $result = mysqli_query($data,$sql) )
{

    $row = mysqli_fetch_array($result);
    if( $row["usertype"]=="user" )
    {

        echo "user";
    }


    elseif($row["usertype"]=="admin")
    {

        echo "admin";
    }

    else
    {
        echo "username or password incorrect";
    }
}
else
{
    echo "De query is niet gelukt: ".mysqli_error($data);
}


?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/11/2021 16:40:56
Quote Anchor link
Om deze reden:
Ivo P op 05/11/2021 12:52:30:
wel apart dat de query controleert of de username begint met een spatie, gevolgd door de opgegeven naam
En of het password in de database een spatie voor en achteraan heeft.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
WHERE username=' ed' AND password=' abc ';
 
Ed Jeurissen

Ed Jeurissen

05/11/2021 17:07:08
Quote Anchor link
Het gaat nog steeds niet goed!

het geval met spaties heb ik even als commentaar gezet

Hoe los ik het probleem nu op??

ik heb als gbn user gebruikt en als wachtwoord 1234
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/11/2021 17:12:28
Quote Anchor link
Jij voert als username ed in, en omdat je in je query een spatie hebt staan, zoekt MySQL dus naar [spatie]ed. En die gebruiker bestaat dus niet.

En dat geldt ook voor je wachtwoord.
Gewijzigd op 05/11/2021 17:13:53 door - Ariën -
 
Ed Jeurissen

Ed Jeurissen

05/11/2021 17:16:32
Quote Anchor link
Hoi Arien

Dat doe ik niet!

ik vul in user en 1234!!
 
Ivo P

Ivo P

05/11/2021 17:26:02
Quote Anchor link
ok, dan bedoelt Ariën dus

Quote:
zoekt MySQL dus naar [spatie]user.


en voor password vraag jij aan de database naar [spatie]1234[spatie]

een beeetje begrijpend lezen is misschien wel handig....
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

05/11/2021 17:26:21
Quote Anchor link
Ja Ed, dat doe je.
Maar in de query staan er SPATIES VOOR EN ACHTER.
Als je goed kijkt kan je ze zien.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$sql = "SELECT * FROM user WHERE username = ' ".$username. "' AND  password = ' ".$password. " '";


Toevoeging op 05/11/2021 17:27:16:

HBO denknivo
 
Ed Jeurissen

Ed Jeurissen

05/11/2021 17:35:02
Quote Anchor link
Oeps sorry niet gezien maar ik kom nu bij user uit!! Yippie
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/11/2021 17:43:35
Quote Anchor link
Mooi zo :-)

Volgende stappen:
- Beveiliging tegen SQL injection
- Wachtwoorden hashen om ze onleesbaar te maken, dmv. password_hash en password_verify
- Goede controle of een password of gebruikersnaam fout is. Nu kijk je naar 'usertype', en niet naar het aantal rijen die je ophaalt met je select-query (moet 1 zijn als de gebruiker bestaat, en 0 als die niet bestaat. Wachtwoorden kan controleren met password_verify().
 
Ed Jeurissen

Ed Jeurissen

05/11/2021 20:02:20
Quote Anchor link
Ja ik juichte iets te snel. doorlinken naar een andere pagina lukt wel!

Notice: Undefined variable: sql in C:\USB WebServer\root\Website\login2.php on line 67

Warning: mysqli_query(): Empty query in C:\USB WebServer\root\Website\login2.php on line 67
De query is niet gelukt:


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
<!DOCTYPE html>
<html>
   <head>
       <title>Inloggen</title>
   </head>

   <body>
            <center>
                <br>
                <h1>Inloggen</h1>
                <br>
                <div style= "background-color: grey; width: 1000px">
                    <br>
                    <br>
                    <form action =# method="POST">
                        <div>
                                <label>Wachtwoord</label>
                                <input type="text" name="username" required>
                        </div>
                        <br>
                        <br>

                        <div>
                                <label>Password</label>
                                <input type="password" name="password" required>
                        </div>
                        <br>
                        <br>

                        <div>
                                <input type="submit" value="Login">
                        </div>
                    </form>
                    <br>
                </div>
            </center>
</body>
</html>


<?php

$host
= "localhost";
$user = "root";
$password ="usbw";
$db = "login";

$data = mysqli_connect($host, $user, $password, $db);

if($data==false)
{

    die ("Connection error");
}


if($_SERVER ["REQUEST_METHOD"]=="POST")
{

    $username = $_POST["username"];
    $password = $_POST["password"];

    $sql = "SELECT * FROM user WHERE username = '".$username."' AND  password = '".$password."'";
  
    $result = mysqli_query($data,$sql);
}


if( $result = mysqli_query($data,$sql) )
{

    $row = mysqli_fetch_array($result);
    if( $row["usertype"]=="user" )
    {

        header ("location:userhome.php");
    }


    elseif($row["usertype"]=="admin")
    {

        header ("location:adminhome.php");
    }

    else
    {
        echo "username or password incorrect";
    }
}
else
{
    echo "De query is niet gelukt: ".mysqli_error($data);
}


?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/11/2021 20:08:25
Quote Anchor link
$sql is alleen beschikbaar als je het formulier ge-POST hebt. Het lijkt mij zinniger om de accolade op lijn 63 te verhuizen naar het eind.

Zie ook mijn vorige tips.
Gewijzigd op 05/11/2021 20:09:01 door - Ariën -
 
Ed Jeurissen

Ed Jeurissen

01/06/2022 17:15:53
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik ben weer vooraan begonnen. Het uploaden van de bestanden gaat nu wel, maar ik kan nog steeds niet in de database zetten. En daar ging het om,want ik wil ze weer kunnen uitlezen. Wie kan me helpen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
    $sql = "INSERT INTO imageupload(title, image) VALUES('$title','$name')";


Wat doe ik in deze regel mis?
Code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
    <title>File Upload</title>
</head>
<body>
 
<form method="post" enctype="multipart/form-data">
    <label>Titel</label>
    <input type="text" name="title">
    <label>File Upload</label>
    <input type="File" name="file">
    <input type="submit" name="submit">
 
 
</form>
 
</body>
</html>
 
<?php

//verbinding maken met de database
//$conn = mysqli_connect('localhost', 'root', 'usbw', 'imageupload');// de laatste is de naam van de dadatabase



require_once "connection.php";

if (isset($_POST["submit"]))
 {

    //file title
    $title = $_POST["title"];
    
    //file name
    $name = $_FILES["file"]["name"];
 
    //temporary file name to store file
    $tname = $_FILES["file"]["tmp_name"];
  
    //upload directory pad
    $uploads_dir = 'images';
    
    //Kopieer de dabestanden
    move_uploaded_file($tname, $uploads_dir.'/'.$name);
 
    //SQL om de de documenten in de db te zetten
    
    $sql = "INSERT INTO imageupload(title, image) VALUES('$title','$name')";
 
    if(mysqli_query($conn, $sql))
    {

     echo "File Sucessfully uploaded";
    }

    else{
        echo "Error";
    }
}
 
[
/code]
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/06/2022 18:03:34
Quote Anchor link
En wat gebeurt er precies?
Heb je je $sql al ge-echo'd?
Let op SQL-injection.
Gewijzigd op 01/06/2022 18:03:58 door - Ariën -
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

01/06/2022 19:10:22
Quote Anchor link
Dit topic gaat over inloggen.
Plots gaat het over uploaden van een bestand.
Hier dus :

https://www.phphulp.nl/php/forum/topic/pdf-in-beeld-brengen/104348/
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/06/2022 19:23:10
Quote Anchor link
En sowieso raad ik aan om eerst te kijken of de upload gelukt is, en daarna de query uit te voeren.
 
Ed Jeurissen

Ed Jeurissen

02/06/2022 12:40:44
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<html>
<body>
    <a href ="index.php"></a>
    <?php

        require_once "connection.php";

        $sql  = "SELECT * FROM imageupload ORDER BY id DESC";
        $res = mysqli_query($conn, $sql);
        //print_r ($res);

        if(mysqli_num_rows($res)> 0)
        {

            while($images = mysqli_fetch_assoc($res))
            {

               // print_r ($images);



    ?>

            
    <div class = "alb">
        <img src = "images/<?php echo $images['image']; ?>">
    <?php echo $images['title']; ?>
</div>

    <?php    }

    }

    ?>

</body>
<html>


De werkende code!
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.