Inloggen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

Account Developer

Voor Bol.com zijn wij per direct op zoek naar een Account Developer voor 32-40 uur per week op het kantoor in Utrecht. Wil jij een directe bijdrage leveren door partners van de juiste data-inzichten te voorzien en via campagnes op nieuwe platformkansen en features te wijzen? Ben jij analytisch sterk en kun jij dit vertalen naar plannen en inspirerende gesprekken? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Salaris van €2400 - €2600 obv 40 uur Minimaal 6 maanden Werklocatie is Utrecht Werken bij bol.com wie ben jij Jij bent commercieel gedreven en weet altijd aan de juiste knoppen te

Bekijk vacature »

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Python Developer

Dit ga je doen Als Python Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van Stuurprogramma's in Python zodat er verbindingen kunnen worden gelegd tussen besturingssystemen en (AV) hardware; Het testen en debuggen van Stuurprorgamma's; Het communiceren met noodzakelijke partijen in gevallen waar extra technische details nodig zijn om een Stuurprogramma te ontwikkelen of problemen op te lossen; Het maken van de nodige technische documentatie (in het Engels); Het participeren in een Scrum/Agile omgeving. Hier ga je werken Deze internationale organisatie is wereldwijd een succesvol producent en leverancier van professionele AV hard- en software. Klanten gebruiken de producten o.a. voor het

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Ed Jeurissen

Ed Jeurissen

05/11/2021 16:06:03
Quote Anchor link
Hoi,
Ik het zo goed als mogelijk aangepast maar krijg de volgende foutmelding:

De query is niet gelukt: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'WHERE username=' ed' AND password=' abc '' at line 1

Bijgaand de code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
<!DOCTYPE html>
<html>
   <head>
       <title>Inloggen</title>
   </head>

   <body>
            <center>
                <br>
                <h1>Inloggen</h1>
                <br>
                <div style= "background-color: grey; width: 1000px">
                    <br>
                    <br>
                    <form action =# method="POST">
                        <div>
                                <label>Wachtwoord</label>
                                <input type="text" name="username" required>
                        </div>
                        <br>
                        <br>

                        <div>
                                <label>Password</label>
                                <input type="password" name="password" required>
                        </div>
                        <br>
                        <br>

                        <div>
                                <input type="submit" value="Login">
                        </div>
                    </form>
                    <br>
                </div>
            </center>

<?php

$host
= "localhost";
$user = "root";
$password ="usbw";
$db = "login";

$data = mysqli_connect($host, $user, $password, $db);

if($data==false)
{

    die ("Connection error");
}


if($_SERVER ["REQUEST_METHOD"]=="POST")
{

    $username = $_POST["username"];
    $password = $_POST["password"];

    $sql = "SELECT  * FROM login WHERE username= ' ".$username. "' AND  password= ' ".$password. " ' WHERE username=' ed' AND password=' abc '";
    

    $result = mysqli_query($data, $sql);
}


if( $result = mysqli_query($data,$sql) )
{

    $row = mysqli_fetch_array($result);
    if( $row["usertype"]=="user" )
    {

        echo "user";
    }


    elseif($row["usertype"]=="admin")
    {

        echo "admin";
    }

    else
    {
        echo "username or password incorrect";
    }
}
else {
echo "De query is niet gelukt: ".mysqli_error($data);
}


?>


zover ik weet gebruik versie 5 van ik weet of dat daar al mis gaat, maar mijn inziens niet. Wat gaat er nu mis?

Groetjes
Ed
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 17:17:03
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/11/2021 16:14:59
Quote Anchor link
WHERE AND en daarna WHERE AND?


Wat is volgens jouw het nut om eerst te kijken naar je invoer, en daarna opeens hardcoded te controleren op 'ed' en 'abc'? Dit lijkt mij een gevalletje van een foute copy-paste?

Sowieso kan je nooit WHERE AND WHERE AND als volgorde gebruiken.
 
Ed Jeurissen

Ed Jeurissen

05/11/2021 16:38:55
Quote Anchor link
hallo,

Bijna alle fouten weggewerkt maar deze blijft over:

username or password incorrect

Wat is nog het probleem?

Toevoeging op 05/11/2021 16:39:28:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
<!DOCTYPE html>
<html>
   <head>
       <title>Inloggen</title>
   </head>

   <body>
            <center>
                <br>
                <h1>Inloggen</h1>
                <br>
                <div style= "background-color: grey; width: 1000px">
                    <br>
                    <br>
                    <form action =# method="POST">
                        <div>
                                <label>Wachtwoord</label>
                                <input type="text" name="username" required>
                        </div>
                        <br>
                        <br>

                        <div>
                                <label>Password</label>
                                <input type="password" name="password" required>
                        </div>
                        <br>
                        <br>

                        <div>
                                <input type="submit" value="Login">
                        </div>
                    </form>
                    <br>
                </div>
            </center>

<?php

$host
= "localhost";
$user = "root";
$password ="usbw";
$db = "login";

$data = mysqli_connect($host, $user, $password, $db);

if($data==false)
{

    die ("Connection error");
}


if($_SERVER ["REQUEST_METHOD"]=="POST")
{

    $username = $_POST["username"];
    $password = $_POST["password"];

    $sql = "SELECT * FROM user WHERE username = ' ".$username. "' AND  password = ' ".$password. " '";

    $result = mysqli_query($data, $sql);
}


if( $result = mysqli_query($data,$sql) )
{

    $row = mysqli_fetch_array($result);
    if( $row["usertype"]=="user" )
    {

        echo "user";
    }


    elseif($row["usertype"]=="admin")
    {

        echo "admin";
    }

    else
    {
        echo "username or password incorrect";
    }
}
else
{
    echo "De query is niet gelukt: ".mysqli_error($data);
}


?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/11/2021 16:40:56
Quote Anchor link
Om deze reden:
Ivo P op 05/11/2021 12:52:30:
wel apart dat de query controleert of de username begint met een spatie, gevolgd door de opgegeven naam
En of het password in de database een spatie voor en achteraan heeft.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
WHERE username=' ed' AND password=' abc ';
 
Ed Jeurissen

Ed Jeurissen

05/11/2021 17:07:08
Quote Anchor link
Het gaat nog steeds niet goed!

het geval met spaties heb ik even als commentaar gezet

Hoe los ik het probleem nu op??

ik heb als gbn user gebruikt en als wachtwoord 1234
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/11/2021 17:12:28
Quote Anchor link
Jij voert als username ed in, en omdat je in je query een spatie hebt staan, zoekt MySQL dus naar [spatie]ed. En die gebruiker bestaat dus niet.

En dat geldt ook voor je wachtwoord.
Gewijzigd op 05/11/2021 17:13:53 door - Ariën -
 
Ed Jeurissen

Ed Jeurissen

05/11/2021 17:16:32
Quote Anchor link
Hoi Arien

Dat doe ik niet!

ik vul in user en 1234!!
 
Ivo P

Ivo P

05/11/2021 17:26:02
Quote Anchor link
ok, dan bedoelt Ariën dus

Quote:
zoekt MySQL dus naar [spatie]user.


en voor password vraag jij aan de database naar [spatie]1234[spatie]

een beeetje begrijpend lezen is misschien wel handig....
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

05/11/2021 17:26:21
Quote Anchor link
Ja Ed, dat doe je.
Maar in de query staan er SPATIES VOOR EN ACHTER.
Als je goed kijkt kan je ze zien.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$sql = "SELECT * FROM user WHERE username = ' ".$username. "' AND  password = ' ".$password. " '";


Toevoeging op 05/11/2021 17:27:16:

HBO denknivo
 
Ed Jeurissen

Ed Jeurissen

05/11/2021 17:35:02
Quote Anchor link
Oeps sorry niet gezien maar ik kom nu bij user uit!! Yippie
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/11/2021 17:43:35
Quote Anchor link
Mooi zo :-)

Volgende stappen:
- Beveiliging tegen SQL injection
- Wachtwoorden hashen om ze onleesbaar te maken, dmv. password_hash en password_verify
- Goede controle of een password of gebruikersnaam fout is. Nu kijk je naar 'usertype', en niet naar het aantal rijen die je ophaalt met je select-query (moet 1 zijn als de gebruiker bestaat, en 0 als die niet bestaat. Wachtwoorden kan controleren met password_verify().
 
Ed Jeurissen

Ed Jeurissen

05/11/2021 20:02:20
Quote Anchor link
Ja ik juichte iets te snel. doorlinken naar een andere pagina lukt wel!

Notice: Undefined variable: sql in C:\USB WebServer\root\Website\login2.php on line 67

Warning: mysqli_query(): Empty query in C:\USB WebServer\root\Website\login2.php on line 67
De query is niet gelukt:


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
<!DOCTYPE html>
<html>
   <head>
       <title>Inloggen</title>
   </head>

   <body>
            <center>
                <br>
                <h1>Inloggen</h1>
                <br>
                <div style= "background-color: grey; width: 1000px">
                    <br>
                    <br>
                    <form action =# method="POST">
                        <div>
                                <label>Wachtwoord</label>
                                <input type="text" name="username" required>
                        </div>
                        <br>
                        <br>

                        <div>
                                <label>Password</label>
                                <input type="password" name="password" required>
                        </div>
                        <br>
                        <br>

                        <div>
                                <input type="submit" value="Login">
                        </div>
                    </form>
                    <br>
                </div>
            </center>
</body>
</html>


<?php

$host
= "localhost";
$user = "root";
$password ="usbw";
$db = "login";

$data = mysqli_connect($host, $user, $password, $db);

if($data==false)
{

    die ("Connection error");
}


if($_SERVER ["REQUEST_METHOD"]=="POST")
{

    $username = $_POST["username"];
    $password = $_POST["password"];

    $sql = "SELECT * FROM user WHERE username = '".$username."' AND  password = '".$password."'";
  
    $result = mysqli_query($data,$sql);
}


if( $result = mysqli_query($data,$sql) )
{

    $row = mysqli_fetch_array($result);
    if( $row["usertype"]=="user" )
    {

        header ("location:userhome.php");
    }


    elseif($row["usertype"]=="admin")
    {

        header ("location:adminhome.php");
    }

    else
    {
        echo "username or password incorrect";
    }
}
else
{
    echo "De query is niet gelukt: ".mysqli_error($data);
}


?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/11/2021 20:08:25
Quote Anchor link
$sql is alleen beschikbaar als je het formulier ge-POST hebt. Het lijkt mij zinniger om de accolade op lijn 63 te verhuizen naar het eind.

Zie ook mijn vorige tips.
Gewijzigd op 05/11/2021 20:09:01 door - Ariën -
 
Ed Jeurissen

Ed Jeurissen

01/06/2022 17:15:53
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik ben weer vooraan begonnen. Het uploaden van de bestanden gaat nu wel, maar ik kan nog steeds niet in de database zetten. En daar ging het om,want ik wil ze weer kunnen uitlezen. Wie kan me helpen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
    $sql = "INSERT INTO imageupload(title, image) VALUES('$title','$name')";


Wat doe ik in deze regel mis?
Code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
    <title>File Upload</title>
</head>
<body>
 
<form method="post" enctype="multipart/form-data">
    <label>Titel</label>
    <input type="text" name="title">
    <label>File Upload</label>
    <input type="File" name="file">
    <input type="submit" name="submit">
 
 
</form>
 
</body>
</html>
 
<?php

//verbinding maken met de database
//$conn = mysqli_connect('localhost', 'root', 'usbw', 'imageupload');// de laatste is de naam van de dadatabase



require_once "connection.php";

if (isset($_POST["submit"]))
 {

    //file title
    $title = $_POST["title"];
    
    //file name
    $name = $_FILES["file"]["name"];
 
    //temporary file name to store file
    $tname = $_FILES["file"]["tmp_name"];
  
    //upload directory pad
    $uploads_dir = 'images';
    
    //Kopieer de dabestanden
    move_uploaded_file($tname, $uploads_dir.'/'.$name);
 
    //SQL om de de documenten in de db te zetten
    
    $sql = "INSERT INTO imageupload(title, image) VALUES('$title','$name')";
 
    if(mysqli_query($conn, $sql))
    {

     echo "File Sucessfully uploaded";
    }

    else{
        echo "Error";
    }
}
 
[
/code]
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/06/2022 18:03:34
Quote Anchor link
En wat gebeurt er precies?
Heb je je $sql al ge-echo'd?
Let op SQL-injection.
Gewijzigd op 01/06/2022 18:03:58 door - Ariën -
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

01/06/2022 19:10:22
Quote Anchor link
Dit topic gaat over inloggen.
Plots gaat het over uploaden van een bestand.
Hier dus :

https://www.phphulp.nl/php/forum/topic/pdf-in-beeld-brengen/104348/
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/06/2022 19:23:10
Quote Anchor link
En sowieso raad ik aan om eerst te kijken of de upload gelukt is, en daarna de query uit te voeren.
 
Ed Jeurissen

Ed Jeurissen

02/06/2022 12:40:44
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<html>
<body>
    <a href ="index.php"></a>
    <?php

        require_once "connection.php";

        $sql  = "SELECT * FROM imageupload ORDER BY id DESC";
        $res = mysqli_query($conn, $sql);
        //print_r ($res);

        if(mysqli_num_rows($res)> 0)
        {

            while($images = mysqli_fetch_assoc($res))
            {

               // print_r ($images);



    ?>

            
    <div class = "alb">
        <img src = "images/<?php echo $images['image']; ?>">
    <?php echo $images['title']; ?>
</div>

    <?php    }

    }

    ?>

</body>
<html>


De werkende code!
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.