Inlogsysteem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Alblasserdam zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Menno Huizinga

Menno Huizinga

27/08/2012 01:20:41
Quote Anchor link
Ik zoek een tut om een inlogsysteem te maken voor mijn website

wat ik het liefst wil
-dat je kan registreren (belangerijk)
-wachtwoord vergeten (zou wel fijn zijn maar hoeft niet)
-admin instellen (zou fijn zijn hoeft niet

Alvast bedankt

MVG, Menno
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 01:01:19
 
Koen Hollander

Koen Hollander

27/08/2012 08:27:05
Quote Anchor link
Welkom op PHPhulp, ik weet zeker dat dit je eerste reactie is, want je interpunctie is niet om over naar huis te schrijven. Ik zal je toch even helpen. Hier heb je een groot inlogsysteem. Er zijn meerdere scripts te vinden onder het kopje 'PHP scripts'. Link naar inlogsysteem: http://www.phphulp.nl/php/script/beveiliging/phpmylogon/564/

Script is slordig
Gewijzigd op 27/08/2012 14:49:28 door Koen Hollander
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

27/08/2012 08:59:09
Quote Anchor link
Koen, zie de reacties onderaan dat script. Het script is onveilig.
 
Daniyal hussain

daniyal hussain

27/08/2012 09:33:22
Quote Anchor link
gebruik phpacademy op youtube
 
Koen Hollander

Koen Hollander

27/08/2012 14:49:02
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 27/08/2012 08:59:09:
Koen, zie de reacties onderaan dat script. Het script is onveilig.


Dat script is idd slordig. Ik zie veel fouten en weinig oplossingen!
 
Jasper DS

Jasper DS

27/08/2012 15:08:36
Quote Anchor link
Koen Hollander op 27/08/2012 14:49:02:
Ozzie PHP op 27/08/2012 08:59:09:
Koen, zie de reacties onderaan dat script. Het script is onveilig.

Dat script is idd slordig. Ik zie veel fouten en weinig oplossingen!


Offtopic:

Misschien handig als je volgende keer eerst even nakijkt idpv eerst te posten en dan pas na te kijken. :-)


@TS, gebruik de zoekfunctie rechtsboven om te zoeken, ik denk wel dat er ergens een goed scriptje in de lib zit. dit is het laatste nieuwe. (Ongeveer een week geleden) Ik denk dat je daarvan wel wat kan leren.
Gewijzigd op 27/08/2012 15:09:09 door Jasper DS
 
Menno Huizinga

Menno Huizinga

27/08/2012 15:17:42
Quote Anchor link
Owke ik ga de tut wel doen helaas dat het niet veilig is maar ja ik moet iets hebben

Toevoeging op 27/08/2012 15:32:57:

Koen Hollander op 27/08/2012 08:27:05:
Welkom op PHPhulp, ik weet zeker dat dit je eerste reactie is, want je interpunctie is niet om over naar huis te schrijven. Ik zal je toch even helpen. Hier heb je een groot inlogsysteem. Er zijn meerdere scripts te vinden onder het kopje 'PHP scripts'. Link naar inlogsysteem: http://www.phphulp.nl/php/script/beveiliging/phpmylogon/564/

Script is slordig

ik kan inloggen maar waar moet je registreren?
 
Albert de Wit

Albert de Wit

27/08/2012 16:08:10
Quote Anchor link
misschien om mee te beginnen -> http://www.youtube.com/watch?v=4oSCuEtxRK8
 
Menno Huizinga

Menno Huizinga

27/08/2012 16:21:49
Quote Anchor link
ik heb al een loginsysteem maar die vind ik niet fijn ik heb alleen username ID password dus kan ik mezelf geen admin maken
kijk maar op mijn website
als iemand wil registreer met username demo password demo en mail [email protected]
http://ug-dedbase.comuf.com
 
Albert de Wit

Albert de Wit

27/08/2012 17:31:36
Quote Anchor link
uh, als ik met die gegevens inlog krijg ik niks te zien.

zou het niet handig zijn als je het ongeveer zo doet?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php
if (isset($_POST['login'])){
    //controleren of de gebruiker in de database bestaat
    $query = mysql_query("SELECT Wachtwoord,idGebruiker FROM Gebruikers WHERE Naam='".mysql_real_escape_string($_POST['username'])."' LIMIT 1");
    if (!$query){
        $error = 'Gebruiker bestaat niet';
    }
else {
        while ($row = mysql_fetch_row($query)){
            //als je gebruiker bestaat...
            if ($row[0]==mysql_real_escape_string($_POST['password'])){
                // wachtwoorden komen overeen
                $_SESSION['idGebruiker'] = $row[2];
                $error = 'Welkom '.$_POST['username'];
            }
else {
                // wachtwoord is verkeerd
                $error = 'Wachtwoord is incorrect';
            }
        }
    }
}


echo $error;

if (!isset($_SESSION['idGebruiker'])){
    // hier je inlogformulier
}
?>
Gewijzigd op 27/08/2012 17:32:18 door Albert de Wit
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

27/08/2012 17:57:26
Quote Anchor link
Menno Huizinga op 27/08/2012 16:21:49:
als iemand wil registreer met username demo password demo en mail [email protected]
http://ug-dedbase.comuf.com

Dat kun jij toch ook doen? :s
Heb geregistreerd, maar krijg geen melding dat het (niet) gelukt is.
Inloggen met demo en demo lukt niet.
Wel verspringt je hele layout (ook bij registreren).
Als ik klik op forum, krijg ik een andere layout, andere naam/logo en menu-balk is verdwenen :s

@Albert:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<?php
if (isset($_POST['login']))?>
is niet de manier om te controleren of een formulier verzonden is. gebruik daarvoor
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php  
 if (!$query){
       $error = 'Gebruiker bestaat niet';
    }
?>

Hoezo bestaat gebruiker niet?? Bouw correcte foutafhandeling in.

Waarom een while-lus? Je hebt op de query een limit van 1; je krijgt dus (maximaal) 1 resultaat.

Als je twee velden selecteert uit de database, hoe kan
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $_SESSION['idGebruiker'] = $row[2]; ?>
dan gaan werken?

Daarnaast raad ik het af om aan te geven dat of gebruiker niet bestaat of wachtwoord fout is. Geef liever aan dat gebruiker en/of wachtwoord onjuist is.
Gewijzigd op 27/08/2012 18:17:04 door Obelix Idefix
 
Albert de Wit

Albert de Wit

27/08/2012 18:23:08
Quote Anchor link
oeps, foutje van $row[2] dat moet zijn $row[1]

trouwens, waarom is het niet een manier om te controleren of een formulier verzonden is? hij controleert toch of de submit knop is aangeklikt?
 
Menno Huizinga

Menno Huizinga

27/08/2012 23:56:52
Quote Anchor link
ik maak het account wel en de loyout fix ik ff
 
Albert de Wit

Albert de Wit

28/08/2012 00:06:07
Quote Anchor link
goh, had je dat account dan nog niet?
 
Menno Huizinga

Menno Huizinga

28/08/2012 01:32:59
Quote Anchor link
Albert de Wit op 28/08/2012 00:06:07:
goh, had je dat account dan nog niet?


neej maar iemand anders ondertussne wel mooieboel XD

het test account is

gebruikersnaam: test

wachtwoord: test
 
Niel Debraune

Niel Debraune

28/08/2012 13:25:54
Quote Anchor link
Ik wil je wel helpen maar dit maak ik in phpMyAdmin omdat je dan een database kan maken voor je users etc...



Je zou dit al kunnen gebruiken maar hier ben je niets mee !
Quote:
<html>

<form action='login.php' method='POST'>
Username: <input type='text' name='username'><br>
Password: <input type='password' name='password'><br>
<input type='submit' value='Log in'>
</form>
</html>
 
Menno Huizinga

Menno Huizinga

28/08/2012 14:13:50
Quote Anchor link
Beste,

Ik HEB al een LOGINSYSTEEM.
Je kan inloggen en uitloggen dat werkt prima.
Ik wil alleen een admin toevoegen zodat ik kan werken aan mijn admin panel
 
Menno Huizinga

Menno Huizinga

30/08/2012 01:21:00
Quote Anchor link
Dus eigelijk moet ik een ander inlogsysteem wat lijkt jullie de beste tut

MVG,

Menno
 
Bart V B

Bart V B

30/08/2012 07:00:34
Quote Anchor link
En als je nou eens gewoon dit login systeem aanpast zodat je de controle hebt of het een admin is? Dat lijkt me eenvoudiger te doen dan een heel login systeem er naast te bouwen. Maak een extra kolom aan bijvoorbeeld is_admin en deze maak je standaard 0 en als je admin bent 1.

Dan kan je tijdens het aanmaken van de $_SESSION een exta session meegeven is_admin en die controleer je of hij 0 of 1 is. Als ie 1 is, dan ben je admin en mag je die pagina bekijken anders ben je gast, dus geef je een foutmelding.
 
Menno Huizinga

Menno Huizinga

30/08/2012 14:25:23
Quote Anchor link
Bart V B op 30/08/2012 07:00:34:
En als je nou eens gewoon dit login systeem aanpast zodat je de controle hebt of het een admin is? Dat lijkt me eenvoudiger te doen dan een heel login systeem er naast te bouwen. Maak een extra kolom aan bijvoorbeeld is_admin en deze maak je standaard 0 en als je admin bent 1.

Dan kan je tijdens het aanmaken van de $_SESSION een exta session meegeven is_admin en die controleer je of hij 0 of 1 is. Als ie 1 is, dan ben je admin en mag je die pagina bekijken anders ben je gast, dus geef je een foutmelding.

Kun je mij Alsjeblief helpen via skype of msn?
 
Bart V B

Bart V B

30/08/2012 16:11:00
Quote Anchor link
Quote:
Kun je mij Alsjeblief helpen via skype of msn?

Ik heb een veel beter idee, plaats hier je relevante code.
Zo hebben anderen er ook nog wat aan als men met een soortgelijk probleem zit.
Dus het stukje waar je de session aanmaakt.
Het is hier geen php dating buro, dus op een forum lopen meerdere mensen rond.
Grotere kans dat je sneller aan een oplossing bent geholpen.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.