Inlogsysteem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Menno Huizinga

Menno Huizinga

27/08/2012 01:20:41
Quote Anchor link
Ik zoek een tut om een inlogsysteem te maken voor mijn website

wat ik het liefst wil
-dat je kan registreren (belangerijk)
-wachtwoord vergeten (zou wel fijn zijn maar hoeft niet)
-admin instellen (zou fijn zijn hoeft niet

Alvast bedankt

MVG, Menno
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 06:32:26
 
Koen Hollander

Koen Hollander

27/08/2012 08:27:05
Quote Anchor link
Welkom op PHPhulp, ik weet zeker dat dit je eerste reactie is, want je interpunctie is niet om over naar huis te schrijven. Ik zal je toch even helpen. Hier heb je een groot inlogsysteem. Er zijn meerdere scripts te vinden onder het kopje 'PHP scripts'. Link naar inlogsysteem: http://www.phphulp.nl/php/script/beveiliging/phpmylogon/564/

Script is slordig
Gewijzigd op 27/08/2012 14:49:28 door Koen Hollander
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

27/08/2012 08:59:09
Quote Anchor link
Koen, zie de reacties onderaan dat script. Het script is onveilig.
 
Daniyal hussain

daniyal hussain

27/08/2012 09:33:22
Quote Anchor link
gebruik phpacademy op youtube
 
Koen Hollander

Koen Hollander

27/08/2012 14:49:02
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 27/08/2012 08:59:09:
Koen, zie de reacties onderaan dat script. Het script is onveilig.


Dat script is idd slordig. Ik zie veel fouten en weinig oplossingen!
 
Jasper DS

Jasper DS

27/08/2012 15:08:36
Quote Anchor link
Koen Hollander op 27/08/2012 14:49:02:
Ozzie PHP op 27/08/2012 08:59:09:
Koen, zie de reacties onderaan dat script. Het script is onveilig.

Dat script is idd slordig. Ik zie veel fouten en weinig oplossingen!


Offtopic:

Misschien handig als je volgende keer eerst even nakijkt idpv eerst te posten en dan pas na te kijken. :-)


@TS, gebruik de zoekfunctie rechtsboven om te zoeken, ik denk wel dat er ergens een goed scriptje in de lib zit. dit is het laatste nieuwe. (Ongeveer een week geleden) Ik denk dat je daarvan wel wat kan leren.
Gewijzigd op 27/08/2012 15:09:09 door Jasper DS
 
Menno Huizinga

Menno Huizinga

27/08/2012 15:17:42
Quote Anchor link
Owke ik ga de tut wel doen helaas dat het niet veilig is maar ja ik moet iets hebben

Toevoeging op 27/08/2012 15:32:57:

Koen Hollander op 27/08/2012 08:27:05:
Welkom op PHPhulp, ik weet zeker dat dit je eerste reactie is, want je interpunctie is niet om over naar huis te schrijven. Ik zal je toch even helpen. Hier heb je een groot inlogsysteem. Er zijn meerdere scripts te vinden onder het kopje 'PHP scripts'. Link naar inlogsysteem: http://www.phphulp.nl/php/script/beveiliging/phpmylogon/564/

Script is slordig

ik kan inloggen maar waar moet je registreren?
 
Albert de Wit

Albert de Wit

27/08/2012 16:08:10
Quote Anchor link
misschien om mee te beginnen -> http://www.youtube.com/watch?v=4oSCuEtxRK8
 
Menno Huizinga

Menno Huizinga

27/08/2012 16:21:49
Quote Anchor link
ik heb al een loginsysteem maar die vind ik niet fijn ik heb alleen username ID password dus kan ik mezelf geen admin maken
kijk maar op mijn website
als iemand wil registreer met username demo password demo en mail [email protected]
http://ug-dedbase.comuf.com
 
Albert de Wit

Albert de Wit

27/08/2012 17:31:36
Quote Anchor link
uh, als ik met die gegevens inlog krijg ik niks te zien.

zou het niet handig zijn als je het ongeveer zo doet?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php
if (isset($_POST['login'])){
    //controleren of de gebruiker in de database bestaat
    $query = mysql_query("SELECT Wachtwoord,idGebruiker FROM Gebruikers WHERE Naam='".mysql_real_escape_string($_POST['username'])."' LIMIT 1");
    if (!$query){
        $error = 'Gebruiker bestaat niet';
    }
else {
        while ($row = mysql_fetch_row($query)){
            //als je gebruiker bestaat...
            if ($row[0]==mysql_real_escape_string($_POST['password'])){
                // wachtwoorden komen overeen
                $_SESSION['idGebruiker'] = $row[2];
                $error = 'Welkom '.$_POST['username'];
            }
else {
                // wachtwoord is verkeerd
                $error = 'Wachtwoord is incorrect';
            }
        }
    }
}


echo $error;

if (!isset($_SESSION['idGebruiker'])){
    // hier je inlogformulier
}
?>
Gewijzigd op 27/08/2012 17:32:18 door Albert de Wit
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

27/08/2012 17:57:26
Quote Anchor link
Menno Huizinga op 27/08/2012 16:21:49:
als iemand wil registreer met username demo password demo en mail [email protected]
http://ug-dedbase.comuf.com

Dat kun jij toch ook doen? :s
Heb geregistreerd, maar krijg geen melding dat het (niet) gelukt is.
Inloggen met demo en demo lukt niet.
Wel verspringt je hele layout (ook bij registreren).
Als ik klik op forum, krijg ik een andere layout, andere naam/logo en menu-balk is verdwenen :s

@Albert:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<?php
if (isset($_POST['login']))?>
is niet de manier om te controleren of een formulier verzonden is. gebruik daarvoor
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php  
 if (!$query){
       $error = 'Gebruiker bestaat niet';
    }
?>

Hoezo bestaat gebruiker niet?? Bouw correcte foutafhandeling in.

Waarom een while-lus? Je hebt op de query een limit van 1; je krijgt dus (maximaal) 1 resultaat.

Als je twee velden selecteert uit de database, hoe kan
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $_SESSION['idGebruiker'] = $row[2]; ?>
dan gaan werken?

Daarnaast raad ik het af om aan te geven dat of gebruiker niet bestaat of wachtwoord fout is. Geef liever aan dat gebruiker en/of wachtwoord onjuist is.
Gewijzigd op 27/08/2012 18:17:04 door Obelix Idefix
 
Albert de Wit

Albert de Wit

27/08/2012 18:23:08
Quote Anchor link
oeps, foutje van $row[2] dat moet zijn $row[1]

trouwens, waarom is het niet een manier om te controleren of een formulier verzonden is? hij controleert toch of de submit knop is aangeklikt?
 
Menno Huizinga

Menno Huizinga

27/08/2012 23:56:52
Quote Anchor link
ik maak het account wel en de loyout fix ik ff
 
Albert de Wit

Albert de Wit

28/08/2012 00:06:07
Quote Anchor link
goh, had je dat account dan nog niet?
 
Menno Huizinga

Menno Huizinga

28/08/2012 01:32:59
Quote Anchor link
Albert de Wit op 28/08/2012 00:06:07:
goh, had je dat account dan nog niet?


neej maar iemand anders ondertussne wel mooieboel XD

het test account is

gebruikersnaam: test

wachtwoord: test
 
Niel Debraune

Niel Debraune

28/08/2012 13:25:54
Quote Anchor link
Ik wil je wel helpen maar dit maak ik in phpMyAdmin omdat je dan een database kan maken voor je users etc...



Je zou dit al kunnen gebruiken maar hier ben je niets mee !
Quote:
<html>

<form action='login.php' method='POST'>
Username: <input type='text' name='username'><br>
Password: <input type='password' name='password'><br>
<input type='submit' value='Log in'>
</form>
</html>
 
Menno Huizinga

Menno Huizinga

28/08/2012 14:13:50
Quote Anchor link
Beste,

Ik HEB al een LOGINSYSTEEM.
Je kan inloggen en uitloggen dat werkt prima.
Ik wil alleen een admin toevoegen zodat ik kan werken aan mijn admin panel
 
Menno Huizinga

Menno Huizinga

30/08/2012 01:21:00
Quote Anchor link
Dus eigelijk moet ik een ander inlogsysteem wat lijkt jullie de beste tut

MVG,

Menno
 
Bart V B

Bart V B

30/08/2012 07:00:34
Quote Anchor link
En als je nou eens gewoon dit login systeem aanpast zodat je de controle hebt of het een admin is? Dat lijkt me eenvoudiger te doen dan een heel login systeem er naast te bouwen. Maak een extra kolom aan bijvoorbeeld is_admin en deze maak je standaard 0 en als je admin bent 1.

Dan kan je tijdens het aanmaken van de $_SESSION een exta session meegeven is_admin en die controleer je of hij 0 of 1 is. Als ie 1 is, dan ben je admin en mag je die pagina bekijken anders ben je gast, dus geef je een foutmelding.
 
Menno Huizinga

Menno Huizinga

30/08/2012 14:25:23
Quote Anchor link
Bart V B op 30/08/2012 07:00:34:
En als je nou eens gewoon dit login systeem aanpast zodat je de controle hebt of het een admin is? Dat lijkt me eenvoudiger te doen dan een heel login systeem er naast te bouwen. Maak een extra kolom aan bijvoorbeeld is_admin en deze maak je standaard 0 en als je admin bent 1.

Dan kan je tijdens het aanmaken van de $_SESSION een exta session meegeven is_admin en die controleer je of hij 0 of 1 is. Als ie 1 is, dan ben je admin en mag je die pagina bekijken anders ben je gast, dus geef je een foutmelding.

Kun je mij Alsjeblief helpen via skype of msn?
 
Bart V B

Bart V B

30/08/2012 16:11:00
Quote Anchor link
Quote:
Kun je mij Alsjeblief helpen via skype of msn?

Ik heb een veel beter idee, plaats hier je relevante code.
Zo hebben anderen er ook nog wat aan als men met een soortgelijk probleem zit.
Dus het stukje waar je de session aanmaakt.
Het is hier geen php dating buro, dus op een forum lopen meerdere mensen rond.
Grotere kans dat je sneller aan een oplossing bent geholpen.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.