Inlogsysteem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

Medior/Senior Front-end Developers gezocht (Utrech

Functie Het team bestaat uit 10+ gespecialiseerde (veel senior) front-end ontwikkelaars en ontwerpers die werken aan projecten voor klanten van verschillende groottes (kan twee jaar bezig zijn met 1 klant). Je helpt klanten met ingewikkelde front-end vraagstukken, hierbij kun je denken aan: UX/UI design, CI/CD, architectuur en integratie met back-end systemen. De werkzaamheden verricht je op locatie bij de klant, dit is vaak in de Randstad. De organisatiestructuur is plat en er heerst een informele sfeer, zo kun je met vragen dus terecht bij de directie. Er wordt veel nadruk gelegd op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling door middel van

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Menno Huizinga

Menno Huizinga

27/08/2012 01:20:41
Quote Anchor link
Ik zoek een tut om een inlogsysteem te maken voor mijn website

wat ik het liefst wil
-dat je kan registreren (belangerijk)
-wachtwoord vergeten (zou wel fijn zijn maar hoeft niet)
-admin instellen (zou fijn zijn hoeft niet

Alvast bedankt

MVG, Menno
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 05:26:39
 
Koen Hollander

Koen Hollander

27/08/2012 08:27:05
Quote Anchor link
Welkom op PHPhulp, ik weet zeker dat dit je eerste reactie is, want je interpunctie is niet om over naar huis te schrijven. Ik zal je toch even helpen. Hier heb je een groot inlogsysteem. Er zijn meerdere scripts te vinden onder het kopje 'PHP scripts'. Link naar inlogsysteem: http://www.phphulp.nl/php/script/beveiliging/phpmylogon/564/

Script is slordig
Gewijzigd op 27/08/2012 14:49:28 door Koen Hollander
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

27/08/2012 08:59:09
Quote Anchor link
Koen, zie de reacties onderaan dat script. Het script is onveilig.
 
Daniyal hussain

daniyal hussain

27/08/2012 09:33:22
Quote Anchor link
gebruik phpacademy op youtube
 
Koen Hollander

Koen Hollander

27/08/2012 14:49:02
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 27/08/2012 08:59:09:
Koen, zie de reacties onderaan dat script. Het script is onveilig.


Dat script is idd slordig. Ik zie veel fouten en weinig oplossingen!
 
Jasper DS

Jasper DS

27/08/2012 15:08:36
Quote Anchor link
Koen Hollander op 27/08/2012 14:49:02:
Ozzie PHP op 27/08/2012 08:59:09:
Koen, zie de reacties onderaan dat script. Het script is onveilig.

Dat script is idd slordig. Ik zie veel fouten en weinig oplossingen!


Offtopic:

Misschien handig als je volgende keer eerst even nakijkt idpv eerst te posten en dan pas na te kijken. :-)


@TS, gebruik de zoekfunctie rechtsboven om te zoeken, ik denk wel dat er ergens een goed scriptje in de lib zit. dit is het laatste nieuwe. (Ongeveer een week geleden) Ik denk dat je daarvan wel wat kan leren.
Gewijzigd op 27/08/2012 15:09:09 door Jasper DS
 
Menno Huizinga

Menno Huizinga

27/08/2012 15:17:42
Quote Anchor link
Owke ik ga de tut wel doen helaas dat het niet veilig is maar ja ik moet iets hebben

Toevoeging op 27/08/2012 15:32:57:

Koen Hollander op 27/08/2012 08:27:05:
Welkom op PHPhulp, ik weet zeker dat dit je eerste reactie is, want je interpunctie is niet om over naar huis te schrijven. Ik zal je toch even helpen. Hier heb je een groot inlogsysteem. Er zijn meerdere scripts te vinden onder het kopje 'PHP scripts'. Link naar inlogsysteem: http://www.phphulp.nl/php/script/beveiliging/phpmylogon/564/

Script is slordig

ik kan inloggen maar waar moet je registreren?
 
Albert de Wit

Albert de Wit

27/08/2012 16:08:10
Quote Anchor link
misschien om mee te beginnen -> http://www.youtube.com/watch?v=4oSCuEtxRK8
 
Menno Huizinga

Menno Huizinga

27/08/2012 16:21:49
Quote Anchor link
ik heb al een loginsysteem maar die vind ik niet fijn ik heb alleen username ID password dus kan ik mezelf geen admin maken
kijk maar op mijn website
als iemand wil registreer met username demo password demo en mail [email protected]
http://ug-dedbase.comuf.com
 
Albert de Wit

Albert de Wit

27/08/2012 17:31:36
Quote Anchor link
uh, als ik met die gegevens inlog krijg ik niks te zien.

zou het niet handig zijn als je het ongeveer zo doet?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php
if (isset($_POST['login'])){
    //controleren of de gebruiker in de database bestaat
    $query = mysql_query("SELECT Wachtwoord,idGebruiker FROM Gebruikers WHERE Naam='".mysql_real_escape_string($_POST['username'])."' LIMIT 1");
    if (!$query){
        $error = 'Gebruiker bestaat niet';
    }
else {
        while ($row = mysql_fetch_row($query)){
            //als je gebruiker bestaat...
            if ($row[0]==mysql_real_escape_string($_POST['password'])){
                // wachtwoorden komen overeen
                $_SESSION['idGebruiker'] = $row[2];
                $error = 'Welkom '.$_POST['username'];
            }
else {
                // wachtwoord is verkeerd
                $error = 'Wachtwoord is incorrect';
            }
        }
    }
}


echo $error;

if (!isset($_SESSION['idGebruiker'])){
    // hier je inlogformulier
}
?>
Gewijzigd op 27/08/2012 17:32:18 door Albert de Wit
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

27/08/2012 17:57:26
Quote Anchor link
Menno Huizinga op 27/08/2012 16:21:49:
als iemand wil registreer met username demo password demo en mail [email protected]
http://ug-dedbase.comuf.com

Dat kun jij toch ook doen? :s
Heb geregistreerd, maar krijg geen melding dat het (niet) gelukt is.
Inloggen met demo en demo lukt niet.
Wel verspringt je hele layout (ook bij registreren).
Als ik klik op forum, krijg ik een andere layout, andere naam/logo en menu-balk is verdwenen :s

@Albert:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<?php
if (isset($_POST['login']))?>
is niet de manier om te controleren of een formulier verzonden is. gebruik daarvoor
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php  
 if (!$query){
       $error = 'Gebruiker bestaat niet';
    }
?>

Hoezo bestaat gebruiker niet?? Bouw correcte foutafhandeling in.

Waarom een while-lus? Je hebt op de query een limit van 1; je krijgt dus (maximaal) 1 resultaat.

Als je twee velden selecteert uit de database, hoe kan
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $_SESSION['idGebruiker'] = $row[2]; ?>
dan gaan werken?

Daarnaast raad ik het af om aan te geven dat of gebruiker niet bestaat of wachtwoord fout is. Geef liever aan dat gebruiker en/of wachtwoord onjuist is.
Gewijzigd op 27/08/2012 18:17:04 door Obelix Idefix
 
Albert de Wit

Albert de Wit

27/08/2012 18:23:08
Quote Anchor link
oeps, foutje van $row[2] dat moet zijn $row[1]

trouwens, waarom is het niet een manier om te controleren of een formulier verzonden is? hij controleert toch of de submit knop is aangeklikt?
 
Menno Huizinga

Menno Huizinga

27/08/2012 23:56:52
Quote Anchor link
ik maak het account wel en de loyout fix ik ff
 
Albert de Wit

Albert de Wit

28/08/2012 00:06:07
Quote Anchor link
goh, had je dat account dan nog niet?
 
Menno Huizinga

Menno Huizinga

28/08/2012 01:32:59
Quote Anchor link
Albert de Wit op 28/08/2012 00:06:07:
goh, had je dat account dan nog niet?


neej maar iemand anders ondertussne wel mooieboel XD

het test account is

gebruikersnaam: test

wachtwoord: test
 
Niel Debraune

Niel Debraune

28/08/2012 13:25:54
Quote Anchor link
Ik wil je wel helpen maar dit maak ik in phpMyAdmin omdat je dan een database kan maken voor je users etc...



Je zou dit al kunnen gebruiken maar hier ben je niets mee !
Quote:
<html>

<form action='login.php' method='POST'>
Username: <input type='text' name='username'><br>
Password: <input type='password' name='password'><br>
<input type='submit' value='Log in'>
</form>
</html>
 
Menno Huizinga

Menno Huizinga

28/08/2012 14:13:50
Quote Anchor link
Beste,

Ik HEB al een LOGINSYSTEEM.
Je kan inloggen en uitloggen dat werkt prima.
Ik wil alleen een admin toevoegen zodat ik kan werken aan mijn admin panel
 
Menno Huizinga

Menno Huizinga

30/08/2012 01:21:00
Quote Anchor link
Dus eigelijk moet ik een ander inlogsysteem wat lijkt jullie de beste tut

MVG,

Menno
 
Bart V B

Bart V B

30/08/2012 07:00:34
Quote Anchor link
En als je nou eens gewoon dit login systeem aanpast zodat je de controle hebt of het een admin is? Dat lijkt me eenvoudiger te doen dan een heel login systeem er naast te bouwen. Maak een extra kolom aan bijvoorbeeld is_admin en deze maak je standaard 0 en als je admin bent 1.

Dan kan je tijdens het aanmaken van de $_SESSION een exta session meegeven is_admin en die controleer je of hij 0 of 1 is. Als ie 1 is, dan ben je admin en mag je die pagina bekijken anders ben je gast, dus geef je een foutmelding.
 
Menno Huizinga

Menno Huizinga

30/08/2012 14:25:23
Quote Anchor link
Bart V B op 30/08/2012 07:00:34:
En als je nou eens gewoon dit login systeem aanpast zodat je de controle hebt of het een admin is? Dat lijkt me eenvoudiger te doen dan een heel login systeem er naast te bouwen. Maak een extra kolom aan bijvoorbeeld is_admin en deze maak je standaard 0 en als je admin bent 1.

Dan kan je tijdens het aanmaken van de $_SESSION een exta session meegeven is_admin en die controleer je of hij 0 of 1 is. Als ie 1 is, dan ben je admin en mag je die pagina bekijken anders ben je gast, dus geef je een foutmelding.

Kun je mij Alsjeblief helpen via skype of msn?
 
Bart V B

Bart V B

30/08/2012 16:11:00
Quote Anchor link
Quote:
Kun je mij Alsjeblief helpen via skype of msn?

Ik heb een veel beter idee, plaats hier je relevante code.
Zo hebben anderen er ook nog wat aan als men met een soortgelijk probleem zit.
Dus het stukje waar je de session aanmaakt.
Het is hier geen php dating buro, dus op een forum lopen meerdere mensen rond.
Grotere kans dat je sneller aan een oplossing bent geholpen.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.