Inlogsysteem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een uitdagende werkgever in omgeving Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste softwareontwikkelaar met kennis of ervaring met C# en SQL. In een uitdagende rol als C#.NET Developer werk je samen met een enthousiast en informeel team aan het bouwen van maatwerk software voor variërende klanten. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je houdt je bezig met het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Albert de Wit

Albert de Wit

30/08/2012 16:16:23
Quote Anchor link
Albert de Wit op 27/08/2012 16:08:10:
misschien om mee te beginnen -> http://www.youtube.com/watch?v=4oSCuEtxRK8


Ik heb dit al eerder gepost en nog blijf je hangen voor een tutorial, hier heb je hem nogmaals.
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 10:22:54
 
Bart V B

Bart V B

30/08/2012 16:30:33
Quote Anchor link
Nee Albert, hij blijft hangen voor een antwoord op zijn probleem.
Als de TS nou gewoon dat ene stukje relevante code post kunnen we hem helpen.
 
Albert de Wit

Albert de Wit

30/08/2012 16:41:21
Quote Anchor link
Dit is geen chinees heh...
 
Menno Huizinga

Menno Huizinga

30/08/2012 20:03:34
Quote Anchor link
Ik post wel gelijk alles

class.login.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
<?php

class Login
{
  private $_id;
  private $_username;
  private $_password;
  private $_passmd5;

  private $_errors;
  private $_access;
  private $_login;
  private $_token;

  public function __construct()
  {

    $this->_errors = array();
    $this->_login  = isset($_POST['login'])? 1 : 0;
    $this->_access = 0;
    $this->_token  = $_POST['token'];

    $this->_id       = 0;
    $this->_username = ($this->_login)? $this->filter($_POST['username']) : $_SESSION['username'];
    $this->_password = ($this->_login)? $this->filter($_POST['password']) : '';
    $this->_passmd5  = ($this->_login)? md5($this->_password) : $_SESSION['password'];
  }


  public function isLoggedIn()
  {
    (
$this->_login)? $this->verifyPost() : $this->verifySession();

    return $this->_access;
  }


  public function filter($var)
  {

    return preg_replace('/[^a-zA-Z0-9]/','',$var);
  }


  public function verifyPost()
  {

    try
    {
      if(!$this->isTokenValid())
         throw new Exception('Invalid Form Submission');

      if(!$this->isDataValid())
         throw new Exception('Invalid Form Data');

      if(!$this->verifyDatabase())
         throw new Exception('Invalid Username/Password');

    $this->_access = 1;
    $this->registerSession();
    }

    catch(Exception $e)
    {

      $this->_errors[] = $e->getMessage();
    }
  }


  public function verifySession()
  {

    if($this->sessionExist() && $this->verifyDatabase())
       $this->_access = 1;
  }


  public function verifyDatabase()
  {

    //Database Connection Data
    mysql_connect("localhost", "root", "********") or die(mysql_error());
    mysql_select_db("UG") or die(mysql_error());

    $data = mysql_query("SELECT ID FROM users WHERE username = '{$this->_username}' AND password = '{$this->_passmd5}'");

    if(mysql_num_rows($data))
      {

        list($this->_id) = @array_values(mysql_fetch_assoc($data));
        return true;
      }

    else
      { return false; }
  }


  public function isDataValid()
  {

    return (preg_match('/^[a-zA-Z0-9]{5,12}$/',$this->_username) && preg_match('/^[a-zA-Z0-9]{5,12}$/',$this->_password))? 1 : 0;
  }


  public function isTokenValid()
  {

    return (!isset($_SESSION['token']) || $this->_token != $_SESSION['token'])? 0 : 1;
  }


  public function registerSession()
  {

    $_SESSION['ID'] = $this->_id;
    $_SESSION['username'] = $this->_username;
    $_SESSION['password'] = $this->_passmd5;
  }


  public function sessionExist()
  {

    return (isset($_SESSION['username']) && isset($_SESSION['password']))? 1 : 0;
  }


  public function showErrors()
  {

    echo "<h3>Errors</h3>";

    foreach($this->_errors as $key=>$value)
      echo $value."<br>";
  }
}


?>

Login.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php
include "Thema.php"
?>


<h3><?php
session_start();

if(isset($_POST['login']))
{

  include "class.login.php";

  $login = new Login();

  if($login->isLoggedIn())
     header('location: index2.php');
  else
    $login->showErrors();

}

$token = $_SESSION['token'] = md5(uniqid(mt_rand(),true));
?>

<form method="POST" action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF'];?>">
<table>
 <tr><td><h4>Gebruikersnaam:</h4></td><td><input type="text" name="username" /></td></tr>
 <tr><td><h4>Wachtwoord:</h4></td><td><input type="password" name="password" /></td></tr>
</table>
<input type="hidden" name="token" value="<?php echo $token;?>" />
<input type="submit" name="login" value="Login" />
</form></h3>


class.register.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
<?php

class Register
{
  private $username;
  private $password;
  private $passmd5;
  private $email;

  private $errors;
  private $token;

  public function __construct()
  {

    $this->errors = array();

    $this->username = $this->filter($_POST['ruser']);
    $this->password = $this->filter($_POST['rpass']);
    $this->email    = $this->filter($_POST['remail']);
    $this->token    = $_POST['token'];

    $this->passmd5  = md5($this->password);
  }


  public function process()
  {

    if($this->valid_token() && $this->valid_data())
         $this->register();

    return count($this->errors)? 0 : 1;
  }


  public function filter($var)
  {

    return preg_replace('/[^a-zA-Z0-9@.]/','',$var);
  }


  public function register()
  {

   mysql_connect("localhost", "root", "*******") or die(mysql_error());
    mysql_select_db("UG") or die(mysql_error());

   mysql_query("INSERT INTO users(username,password) VALUES ('{$this->username}','{$this->passmd5}')");

   if(mysql_affected_rows()< 1)
     $this->errors[] = 'Could Not Process Form';
  }


  public function user_exists()
  {

    mysql_connect("localhost", "root", "********") or die(mysql_error());
    mysql_select_db("UG") or die(mysql_error());

    $data = mysql_query("SELECT ID FROM users WHERE username = '{$this->username}'");

    return mysql_num_rows($data)? 1 : 0;
  }


  public function show_errors()
  {

    echo "<h3>Errors</h3>";

    foreach($this->errors as $key=>$value)
      echo $value."<br>";
  }


  public function valid_data()
  {

    if($this->user_exists())
      $this->errors[] = 'Gebruikersnaam is al ingebruik';
    if(empty($this->username))
      $this->errors[] = 'Verkeerde gebruikersnaam';
    if(empty($this->password))
      $this->errors[] = 'Verkeerd wachtwoord';
    if(empty($this->email) || !eregi('^[a-zA-Z0-9._-]+@[a-zA-Z0-9._-]+\.[a-zA-Z]{2,4}$',$this->email))
      $this->errors[] = 'Geen geldig Email';

  return count($this->errors)? 0 : 1;
  }



  public function valid_token()
  {

   if(!isset($_SESSION['token']) || $this->token != $_SESSION['token'])
     $this->errors[] = 'Error probeer later nog is';

   return count($this->errors)? 0 : 1;
  }
}


?>


register.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?php
include "Thema.php";
?>

<h3>
    <?php
    session_start();

    if(isset($_POST['register']))
    {

      include_once "class.register.php";
    
      $register = new Register();
    
      if($register->process())
        echo "<h6>Successvol geregistreert!</h6>";
      else
        $register->show_errors();
    }


    $token = $_SESSION['token'] = md5(uniqid(mt_rand(),true));
    ?>

    <form method="POST" action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF'];?>">
     <table>
      <tr><td><h4>Gebruikersnaam:</h4></td><td><input type="text" name="ruser"/></td></tr>
      <tr><td><h4>Wachtwoord:</h4></td><td><input type="password" name="rpass"/></td></tr>
      <tr><td><h4>E-mail:</h4></td><td><input type="text" name="remail"/></td></tr>
     </table>
     <input type="hidden" name="token" value="<?php echo $token;?>"/>
     <input type="submit" name="register" value="Registreer"/>
    </form>
</h3>

zo dat was het
 
Eddy E

Eddy E

30/08/2012 20:23:03
Quote Anchor link
En wat is de relevante code nu?
Ik ga geen 200 regels doorspitten op zoek naar iets wat jij wellicht zelf ook kan zien....


Wat wilde je ook al weer? Jezelf admin maken?
Gewijzigd op 30/08/2012 20:24:47 door Eddy E
 
Menno Huizinga

Menno Huizinga

30/08/2012 21:42:30
Quote Anchor link
Eddy Erkelens op 30/08/2012 20:23:03:
En wat is de relevante code nu?
Ik ga geen 200 regels doorspitten op zoek naar iets wat jij wellicht zelf ook kan zien....


Wat wilde je ook al weer? Jezelf admin maken?


Ja en dat als je ingelogt bent alleen de button adminvoor jou zigtbaar is en dat de admin pagina checkt of je ook egt admin bent
 
Donny Wie weet

Donny Wie weet

31/08/2012 00:47:06
Quote Anchor link
Kan je je admin keuze niet in je database zetten? Altijd handig voor als je er later een admin bij wil, of hulpadmin/moderator...
 
Eddy E

Eddy E

31/08/2012 08:33:18
Quote Anchor link
Op de pagina die je wilt tonen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if($login->isLoggedIn())
 {

 echo '<a href="adminpaneel/">Adminpaneel</a>';
 }

?>
 
Albert de Wit

Albert de Wit

31/08/2012 11:08:40
Quote Anchor link
ik zeg niet zo dat het is maar jouw code lijkt verekte veel op die van deze->

http://www.dreamincode.net/forums/topic/290181-login-class-error/

aka

ik denk niet dat je dit zelf hebt gemaakt. even een tip hoor... antwoorden krijgen en kopieeren maakt je geen php programmeur, dat moet je zelf leren, ik heb al eerder een link gegeven hoe je simpel kan beginnen. succes
Gewijzigd op 31/08/2012 11:09:13 door Albert de Wit
 
Reshad F

Reshad F

31/08/2012 11:21:13
Quote Anchor link
volgens mij snap je normale php niet echt.. laat staan OOP..

als je dit als OOP wilt gaan doen zou je sowieso een PERSON class o.i.d. moeten hebben. waar de algemene dingen in komen en vervolgens iets van ADMIN class en een USER class die allebei de PERSON class extenden beide met hun eigen rechten etc.. probeer het is eerst met normale php en zonder kopieren plakken. eventueel de basis van php leren en dan beginnen met simpele projectjes ...
 
Albert de Wit

Albert de Wit

31/08/2012 12:10:39
Quote Anchor link
dat is ongeveer wat ik probeerde te zeggen

totaal geen kennis van php maar ook niet de moeite doen om het te leren
 
- Raoul -

- Raoul -

31/08/2012 12:15:58
Quote Anchor link
Ten eerste, een paar classes die je poste zijn TOTAAL niet OOP. Denk aan Register en Login. In OOP moet je denken in objecten, wat jij niet doet.

Als je toch iets wilt maken als registreren in OOP, maak je beter een UserMapper en daarin een create() functie ofzo.

Waarom verbind je trouwens bij iedere functie met MySQL?
Gewijzigd op 31/08/2012 15:35:17 door - Raoul -
 
Albert de Wit

Albert de Wit

31/08/2012 12:25:12
Quote Anchor link
hij verbond ze niet want dit is niet zijn code, hij heeft dit ergens vandaan gekopieerd. als dit zijn code was, hoefde hij onze hulp niet
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.