Inlogsysteem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

SQL beheerder / ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een klant in omgeving Tiel zijn wij op zoek naar een SQL beheerder met affiniteit met technisch applicatiebeheer. Je krijgt een fijne in-house werkplek waar je gaat werken aan diverse projecten. Dit bedrijf doet het beheer van databases voor een aantal bancaire klanten. Op dit momenten hebben zij ruim 1500 databases in beheer. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat de development afdeling ondersteunen bij het ontwikkelen van MS SQL Scripts. Je zal zowel zelfstandig als in teamverband MS SQL databases installeren & beheren. Je monitort en onderzoekt incidenten en de achterliggende oorzaken. Je

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Albert de Wit

Albert de Wit

30/08/2012 16:16:23
Quote Anchor link
Albert de Wit op 27/08/2012 16:08:10:
misschien om mee te beginnen -> http://www.youtube.com/watch?v=4oSCuEtxRK8


Ik heb dit al eerder gepost en nog blijf je hangen voor een tutorial, hier heb je hem nogmaals.
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 18:48:55
 
Bart V B

Bart V B

30/08/2012 16:30:33
Quote Anchor link
Nee Albert, hij blijft hangen voor een antwoord op zijn probleem.
Als de TS nou gewoon dat ene stukje relevante code post kunnen we hem helpen.
 
Albert de Wit

Albert de Wit

30/08/2012 16:41:21
Quote Anchor link
Dit is geen chinees heh...
 
Menno Huizinga

Menno Huizinga

30/08/2012 20:03:34
Quote Anchor link
Ik post wel gelijk alles

class.login.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
<?php

class Login
{
  private $_id;
  private $_username;
  private $_password;
  private $_passmd5;

  private $_errors;
  private $_access;
  private $_login;
  private $_token;

  public function __construct()
  {

    $this->_errors = array();
    $this->_login  = isset($_POST['login'])? 1 : 0;
    $this->_access = 0;
    $this->_token  = $_POST['token'];

    $this->_id       = 0;
    $this->_username = ($this->_login)? $this->filter($_POST['username']) : $_SESSION['username'];
    $this->_password = ($this->_login)? $this->filter($_POST['password']) : '';
    $this->_passmd5  = ($this->_login)? md5($this->_password) : $_SESSION['password'];
  }


  public function isLoggedIn()
  {
    (
$this->_login)? $this->verifyPost() : $this->verifySession();

    return $this->_access;
  }


  public function filter($var)
  {

    return preg_replace('/[^a-zA-Z0-9]/','',$var);
  }


  public function verifyPost()
  {

    try
    {
      if(!$this->isTokenValid())
         throw new Exception('Invalid Form Submission');

      if(!$this->isDataValid())
         throw new Exception('Invalid Form Data');

      if(!$this->verifyDatabase())
         throw new Exception('Invalid Username/Password');

    $this->_access = 1;
    $this->registerSession();
    }

    catch(Exception $e)
    {

      $this->_errors[] = $e->getMessage();
    }
  }


  public function verifySession()
  {

    if($this->sessionExist() && $this->verifyDatabase())
       $this->_access = 1;
  }


  public function verifyDatabase()
  {

    //Database Connection Data
    mysql_connect("localhost", "root", "********") or die(mysql_error());
    mysql_select_db("UG") or die(mysql_error());

    $data = mysql_query("SELECT ID FROM users WHERE username = '{$this->_username}' AND password = '{$this->_passmd5}'");

    if(mysql_num_rows($data))
      {

        list($this->_id) = @array_values(mysql_fetch_assoc($data));
        return true;
      }

    else
      { return false; }
  }


  public function isDataValid()
  {

    return (preg_match('/^[a-zA-Z0-9]{5,12}$/',$this->_username) && preg_match('/^[a-zA-Z0-9]{5,12}$/',$this->_password))? 1 : 0;
  }


  public function isTokenValid()
  {

    return (!isset($_SESSION['token']) || $this->_token != $_SESSION['token'])? 0 : 1;
  }


  public function registerSession()
  {

    $_SESSION['ID'] = $this->_id;
    $_SESSION['username'] = $this->_username;
    $_SESSION['password'] = $this->_passmd5;
  }


  public function sessionExist()
  {

    return (isset($_SESSION['username']) && isset($_SESSION['password']))? 1 : 0;
  }


  public function showErrors()
  {

    echo "<h3>Errors</h3>";

    foreach($this->_errors as $key=>$value)
      echo $value."<br>";
  }
}


?>

Login.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php
include "Thema.php"
?>


<h3><?php
session_start();

if(isset($_POST['login']))
{

  include "class.login.php";

  $login = new Login();

  if($login->isLoggedIn())
     header('location: index2.php');
  else
    $login->showErrors();

}

$token = $_SESSION['token'] = md5(uniqid(mt_rand(),true));
?>

<form method="POST" action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF'];?>">
<table>
 <tr><td><h4>Gebruikersnaam:</h4></td><td><input type="text" name="username" /></td></tr>
 <tr><td><h4>Wachtwoord:</h4></td><td><input type="password" name="password" /></td></tr>
</table>
<input type="hidden" name="token" value="<?php echo $token;?>" />
<input type="submit" name="login" value="Login" />
</form></h3>


class.register.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
<?php

class Register
{
  private $username;
  private $password;
  private $passmd5;
  private $email;

  private $errors;
  private $token;

  public function __construct()
  {

    $this->errors = array();

    $this->username = $this->filter($_POST['ruser']);
    $this->password = $this->filter($_POST['rpass']);
    $this->email    = $this->filter($_POST['remail']);
    $this->token    = $_POST['token'];

    $this->passmd5  = md5($this->password);
  }


  public function process()
  {

    if($this->valid_token() && $this->valid_data())
         $this->register();

    return count($this->errors)? 0 : 1;
  }


  public function filter($var)
  {

    return preg_replace('/[^a-zA-Z0-9@.]/','',$var);
  }


  public function register()
  {

   mysql_connect("localhost", "root", "*******") or die(mysql_error());
    mysql_select_db("UG") or die(mysql_error());

   mysql_query("INSERT INTO users(username,password) VALUES ('{$this->username}','{$this->passmd5}')");

   if(mysql_affected_rows()< 1)
     $this->errors[] = 'Could Not Process Form';
  }


  public function user_exists()
  {

    mysql_connect("localhost", "root", "********") or die(mysql_error());
    mysql_select_db("UG") or die(mysql_error());

    $data = mysql_query("SELECT ID FROM users WHERE username = '{$this->username}'");

    return mysql_num_rows($data)? 1 : 0;
  }


  public function show_errors()
  {

    echo "<h3>Errors</h3>";

    foreach($this->errors as $key=>$value)
      echo $value."<br>";
  }


  public function valid_data()
  {

    if($this->user_exists())
      $this->errors[] = 'Gebruikersnaam is al ingebruik';
    if(empty($this->username))
      $this->errors[] = 'Verkeerde gebruikersnaam';
    if(empty($this->password))
      $this->errors[] = 'Verkeerd wachtwoord';
    if(empty($this->email) || !eregi('^[a-zA-Z0-9._-]+@[a-zA-Z0-9._-]+\.[a-zA-Z]{2,4}$',$this->email))
      $this->errors[] = 'Geen geldig Email';

  return count($this->errors)? 0 : 1;
  }



  public function valid_token()
  {

   if(!isset($_SESSION['token']) || $this->token != $_SESSION['token'])
     $this->errors[] = 'Error probeer later nog is';

   return count($this->errors)? 0 : 1;
  }
}


?>


register.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?php
include "Thema.php";
?>

<h3>
    <?php
    session_start();

    if(isset($_POST['register']))
    {

      include_once "class.register.php";
    
      $register = new Register();
    
      if($register->process())
        echo "<h6>Successvol geregistreert!</h6>";
      else
        $register->show_errors();
    }


    $token = $_SESSION['token'] = md5(uniqid(mt_rand(),true));
    ?>

    <form method="POST" action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF'];?>">
     <table>
      <tr><td><h4>Gebruikersnaam:</h4></td><td><input type="text" name="ruser"/></td></tr>
      <tr><td><h4>Wachtwoord:</h4></td><td><input type="password" name="rpass"/></td></tr>
      <tr><td><h4>E-mail:</h4></td><td><input type="text" name="remail"/></td></tr>
     </table>
     <input type="hidden" name="token" value="<?php echo $token;?>"/>
     <input type="submit" name="register" value="Registreer"/>
    </form>
</h3>

zo dat was het
 
Eddy E

Eddy E

30/08/2012 20:23:03
Quote Anchor link
En wat is de relevante code nu?
Ik ga geen 200 regels doorspitten op zoek naar iets wat jij wellicht zelf ook kan zien....


Wat wilde je ook al weer? Jezelf admin maken?
Gewijzigd op 30/08/2012 20:24:47 door Eddy E
 
Menno Huizinga

Menno Huizinga

30/08/2012 21:42:30
Quote Anchor link
Eddy Erkelens op 30/08/2012 20:23:03:
En wat is de relevante code nu?
Ik ga geen 200 regels doorspitten op zoek naar iets wat jij wellicht zelf ook kan zien....


Wat wilde je ook al weer? Jezelf admin maken?


Ja en dat als je ingelogt bent alleen de button adminvoor jou zigtbaar is en dat de admin pagina checkt of je ook egt admin bent
 
Donny Wie weet

Donny Wie weet

31/08/2012 00:47:06
Quote Anchor link
Kan je je admin keuze niet in je database zetten? Altijd handig voor als je er later een admin bij wil, of hulpadmin/moderator...
 
Eddy E

Eddy E

31/08/2012 08:33:18
Quote Anchor link
Op de pagina die je wilt tonen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if($login->isLoggedIn())
 {

 echo '<a href="adminpaneel/">Adminpaneel</a>';
 }

?>
 
Albert de Wit

Albert de Wit

31/08/2012 11:08:40
Quote Anchor link
ik zeg niet zo dat het is maar jouw code lijkt verekte veel op die van deze->

http://www.dreamincode.net/forums/topic/290181-login-class-error/

aka

ik denk niet dat je dit zelf hebt gemaakt. even een tip hoor... antwoorden krijgen en kopieeren maakt je geen php programmeur, dat moet je zelf leren, ik heb al eerder een link gegeven hoe je simpel kan beginnen. succes
Gewijzigd op 31/08/2012 11:09:13 door Albert de Wit
 
Reshad F

Reshad F

31/08/2012 11:21:13
Quote Anchor link
volgens mij snap je normale php niet echt.. laat staan OOP..

als je dit als OOP wilt gaan doen zou je sowieso een PERSON class o.i.d. moeten hebben. waar de algemene dingen in komen en vervolgens iets van ADMIN class en een USER class die allebei de PERSON class extenden beide met hun eigen rechten etc.. probeer het is eerst met normale php en zonder kopieren plakken. eventueel de basis van php leren en dan beginnen met simpele projectjes ...
 
Albert de Wit

Albert de Wit

31/08/2012 12:10:39
Quote Anchor link
dat is ongeveer wat ik probeerde te zeggen

totaal geen kennis van php maar ook niet de moeite doen om het te leren
 
- Raoul -

- Raoul -

31/08/2012 12:15:58
Quote Anchor link
Ten eerste, een paar classes die je poste zijn TOTAAL niet OOP. Denk aan Register en Login. In OOP moet je denken in objecten, wat jij niet doet.

Als je toch iets wilt maken als registreren in OOP, maak je beter een UserMapper en daarin een create() functie ofzo.

Waarom verbind je trouwens bij iedere functie met MySQL?
Gewijzigd op 31/08/2012 15:35:17 door - Raoul -
 
Albert de Wit

Albert de Wit

31/08/2012 12:25:12
Quote Anchor link
hij verbond ze niet want dit is niet zijn code, hij heeft dit ergens vandaan gekopieerd. als dit zijn code was, hoefde hij onze hulp niet
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.