jQuery Plugin

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Back-End Developer in Laravel / PHP

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP Laravel Developer voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Voor een enthousiast team die zich graag bezig houdt met softwareontwikkeling zijn wij op zoek naar versterking. Je werkt in een klein ontwikkelteam en bent zeer betrokken bij alle aspecten van de softwareoplossingen. Van het ontwerpen tot de oplevering. Binnen deze functie ga je aan de slag met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je krijgt veel te maken met koppelingen naar systemen en de verzoeken van de klant. Je komt terecht in een team, waarbij

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Lead Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig wil bezig houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator door middel van

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Joakim Broden

Joakim Broden

01/11/2010 13:40:08
Quote Anchor link
Ik zoek een jQuery plugin, alleen weet niet hoe ik het moet omschrijven/vinden.

Het onderstaande moet hij ongeveer kunnen, ik heb 2 divs/tables naast elkaar staan met 2 pijltjes er tussen in en dan wil ik dat je een item in die divs/tables selecteert en dan op een pijltje druk dat hij naar de andere div/table gaat.

Ter verduidelijking:
Afbeelding
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 04:25:57
 
SilverWolf NL

SilverWolf NL

01/11/2010 15:02:25
Quote Anchor link
Lijkt mij een goed om dat te doen in combinatie met draggable (jQuery UI). Maak divs en zorg dat er bij het verplaatsen een lijst aangepast wordt welke waarde er wel en niet in staan. Je kan met event handlers een heel eind komen, maar ik weet niet of er zo een losse plugin is die dat doet...
Gewijzigd op 01/11/2010 15:23:23 door SilverWolf NL
 
Joakim Broden

Joakim Broden

02/11/2010 09:35:28
Quote Anchor link
Iemand nog meer steekworden of iets dergelijke?
 
Moe BE

Moe BE

02/11/2010 09:44:19
Quote Anchor link
Wat heb je al geprobeerd?

Want met deze site en een beetje kennis van jquery, kom je er toch zo.
 
Joakim Broden

Joakim Broden

02/11/2010 10:04:50
Quote Anchor link
Ja klopt, maar het liefste wil ik echt met knoppen werken (in dit geval die pijltjes) en misschien is iemand zoiets op internet tegen gekomen?
 
Moe BE

Moe BE

02/11/2010 10:32:49
Quote Anchor link
Wij zijn geen zoekmachine voor jou he!

Door simpelweg wat voorbeelden op de jquery site te bekijken en de bijhorende documentatie eens te bekijken kom je al ver.
link

Moest je er echt niet uit komen, vraag je het hier nog maar eens. Vergeet ook niet aan te geven wat je al geprobeerd hebt (eventueel met wat voorbeeld code).
Gewijzigd op 02/11/2010 10:34:10 door Moe BE
 
Joakim Broden

Joakim Broden

02/11/2010 11:01:57
Quote Anchor link
Offtopic:

Moe BE op 02/11/2010 10:32:49:
Wij zijn geen zoekmachine voor jou he!


ogh mensen kap nou eens met die stomme 'nutteloze' reacties, als je iedereen en alles doorverwijst naar google stop dan gewoon met deze website. ALLES is wel op google te vinden. We zijn hier om elkaar te helpen daarom is het ook phpHULP.

ik vraag niet om uitgebreid te zoeken, 'misschien is iemand zoiets op internet tegen gekomen?' ik vraag gewoon of iemand toevallig zoiets weet of iets dergelijke.
 
Moe BE

Moe BE

02/11/2010 11:45:59
Quote Anchor link
OFFTOPIC, COMPLEET NUTTELOOS MAAR WEL VOLLEDIGE WAARHEID:

Oetzie = lui

ONTOPIC:

De documentatie waarnaar ik verwezen heb zou je al een stuk verder moeten helpen. Gewoon stap voor stap proberen, geraak je er dan niet uit. Dan helpen we je graag verder.
 
Joakim Broden

Joakim Broden

02/11/2010 12:01:41
Quote Anchor link
Offtopic:

Moe BE op 28/10/2010 12:19:00:
Moest er iemand nog een css optie kennen die bovenstaand probleem had kunnen oplossen, dan mag dit nog steeds vermeld worden.


Moe BE op 20/10/2010 12:17:19:
Bestaat er een mogelijkheid om bij het event op het kind element te negeren?


Google!


omg eigenlijk best zielig dat ik hier nog op jou reageer...
 
Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

02/11/2010 12:49:16
Quote Anchor link
Opzich als je een beetje van jQuery afweet heb je hier geen plugin voor nodig

Je kan bijvoorbeeld eerst een laten selecteren door de optie click en daardoor weer ophalen bij het veranderen van zijde.

Je kijkt dan simpel weg naar degene die geselecteerd zijn in het vak waar ze uit gehaalt moeten worden en laat ze overgezet worden. Je kan bijv de div een detroy geven en opnieuw laten maken in het andere tabel
 
Joakim Broden

Joakim Broden

02/11/2010 13:15:20
Quote Anchor link
Tim klopt, zo heel moeilijk is het ook weer niet, alleen waarom zou ik het gelijk gaan maken? waarschijnlijk bestaat het al. Misschien is iemand het tegengekomen op internet weet toevallig nog waar te vinden.

Dus als iemand nog iets weet hoor ik het graag, en anders moet ik het zelf maar maken.
Gewijzigd op 02/11/2010 13:15:44 door Joakim Broden
 
Jacco Engel

Jacco Engel

02/11/2010 13:19:20
Quote Anchor link
No offence maar dit is zo simpel met jQuery dat ik me niet kan voorstellen dat iemand er tijd in gestoken heeft er een plugin van te maken.

http://dpatri.com/technology/jquery/move-list-box-items-from-left-to-right-using-jquery/


als je nog minder wil doen kun je beter andere hobby zoeken denk ik :)
Gewijzigd op 02/11/2010 13:22:10 door Jacco Engel
 
Wouter J

Wouter J

02/11/2010 14:06:44
Quote Anchor link
Jacco Engel op 02/11/2010 13:19:20:
als je nog minder wil doen kun je beter andere hobby zoeken denk ik :)

Als wij al voor hem moeten gaan googlen....
 
Jacco Engel

Jacco Engel

02/11/2010 14:13:01
Quote Anchor link
Wouter de Jong op 02/11/2010 14:06:44:
Jacco Engel op 02/11/2010 13:19:20:
als je nog minder wil doen kun je beter andere hobby zoeken denk ik :)

Als wij al voor hem moeten gaan googlen....


ach ik heb zo vaak dat ik net ff niet de goeie term om op te googelen weet :)
 
Joakim Broden

Joakim Broden

02/11/2010 14:14:00
Quote Anchor link
Ogh 'schijnheilige' wouter... Komt dit je nog bekend voor?

Wouter de Jong op 31/10/2010 14:25:30:
Ik lees hier op het forum vaak dat een script niet veilig is. Vaak wordt daar ook SQL injection bij genoemt.

Ik ben een beginner en heb de taal redelijk onder de knie, nu vraag ik mij af welke onveilige dingen er nog meer kunnen zijn en hoe je die kunt vermijden?
Hebben jullie daar misschien goede tutorials over of hebben jullie goede functie's die je kan gebruiken?

Alvast bedankt!


GOOGLE GOOGLE GOOGLE!

echt wat moet ik me hier soms zo erg verlagen tot een niveau dat ik niet snap waarom ik nog reageer.

Oh wacht ik verwijs mij zelf even door naar google! Dat is de beste hulp wat er is.

Toevoeging op 02/11/2010 14:18:49:

Jacco Engel op 02/11/2010 14:13:01:
Wouter de Jong op 02/11/2010 14:06:44:
Jacco Engel op 02/11/2010 13:19:20:
als je nog minder wil doen kun je beter andere hobby zoeken denk ik :)

Als wij al voor hem moeten gaan googlen....


ach ik heb zo vaak dat ik net ff niet de goeie term om op te googelen weet :)


Aaaah met jou kan ik praten!
 
Moe BE

Moe BE

02/11/2010 14:38:20
Quote Anchor link
Weet je wat het probleem is Oetzie.

Hier zitten heel veel mensen die je willen helpen als je met problemen zit en kunt aantonen dat je al geprobeerd hebt.

Dat laatste deed jij niet, waardoor je zulke reacties krijgt en dat vindt ik niet meer dan normaal.
 
Joakim Broden

Joakim Broden

02/11/2010 14:46:33
Quote Anchor link
Moe BE op 02/11/2010 14:38:20:
Weet je wat het probleem is Oetzie.

Hier zitten heel veel mensen die je willen helpen als je met problemen zit en kunt aantonen dat je al geprobeerd hebt.

Dat laatste deed jij niet, waardoor je zulke reacties krijgt en dat vindt ik niet meer dan normaal.


Nee weet jij wat het probleem is? Jij helpt zelden iemand, het vaakste wat jij in een topic zegt is: Wat heb je al geprobeerd... En let eens op hoe vaak iemand door gewezen word naar google.

Mijn vraag was gewoon: Ik zoek een jQuery plugin, alleen weet niet hoe ik het moet omschrijven/vinden.

Om te laten zien wat ik al gedaan heb moet ik dan al mijn google zoekopdrachten tonen? Als je toch iemand door wilt verwijzen naar google reageer dan gewoon niet op een topic, anders kun je wel in ELK topic de TS doorverwijzen naar google, oh wacht we stoppen met phphulp want alles is op google te vinden... blagh!
 
Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

02/11/2010 15:32:53
Quote Anchor link
Nou laat ik maar even het goeie voorbeeld geven dan, Oetzi kun je even het HTML gedeelte voor me POSTEN hier zodat ik er een leuk systeem achter kan zetten.
Zal erbij ook even uitleg geven wat ik doe en waarom, Hoop dat je er dan wat van opsteekt en ook ziet waarom mensen hier geen plugins voor maken.

Voor de rest mensen, Dit is een hulp forum, ik zie ook vaak dingen waarbij ik denk, google effe, maar ik stel ook zelf vragen waar mensen zeggen google het effe, uiteraard doen mensen dit of willen gewoon een specifieke Nederlandse uitleg erbij.
En als je een google opmerking wil geven of kritiek op mensen wil voeren, zoals ik ook vaak wil doen, bespaar de moeite en reageer gewoon niet, Laat mensen in hun waarde. Niet iedereen is even slim you know. zelfs ik haha.
 

02/11/2010 16:28:53
Quote Anchor link
Heb je dan Jacco's link dan al geprobeert? Wel nuttig om dat effe te vermelden i.p.v. verder ruzie te maken.

Verder ben ik het wel met Moe eens, er wordt vaak niet nagedacht of niet gezocht.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

02/11/2010 16:37:24
Quote Anchor link
Vanaf hier graag enkel weer on-topic reacties.

De link die Jacco geeft lijkt mij een antwoord op de vraag?
 
Joakim Broden

Joakim Broden

02/11/2010 16:38:06
Quote Anchor link
Karl Karl op 02/11/2010 16:28:53:
Heb je dan Jacco's link dan al geprobeert? Wel nuttig om dat effe te vermelden i.p.v. verder ruzie te maken.


Daar ga ik van de week mee bezig, ondertussen kunnen mensen die nog wat voorbeelden/plugins hebben gewoon in dit topic.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.