jQuery Plugin

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

Lead Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig wil bezig houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator door middel van

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

02/11/2010 16:47:44
Quote Anchor link
Effe snel een onbenullig script gemaakt dat laat zien hoe simpel het is,
Kan zijn dat het niet perfect werkt maar simpelweg omdat ik het effe snel gemaakt heb, Dus commentaar over fouten mag je voor je houden tenzij je het script beter wil maken.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
<head>
<title>jQuery</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-639-1" />
<meta http-equiv="Content-Style-Type" content="text/css" />
<script type="text/javascript" src="jquery.js"></script>
<script type="text/javascript">
jQuery(document).ready(function() {
    jQuery("#go_right").click(function() {
        jQuery(".left_on").each(function() {
            jQuery(this).appendTo("#div2");
            jQuery(this).removeClass("left_on");
            jQuery(this).addClass("right_off");
        });
    });
    jQuery("#go_left").click(function() {
        jQuery(".right_on").each(function() {
            jQuery(this).appendTo("#div1");
            jQuery(this).removeClass("right_on");
            jQuery(this).addClass("left_off");
        });
    });
    jQuery(".left_off").click(function() {
        jQuery(this).removeClass("left_off");
        jQuery(this).addClass("left_on");
    });
    jQuery(".right_off").click(function() {
        jQuery(this).removeClass("right_off");
        jQuery(this).addClass("right_on");
    });
    jQuery(".left_on").click(function() {
        jQuery(this).removeClass("left_on");
        jQuery(this).addClass("left_off");
    });
    jQuery(".right_on").click(function() {
        jQuery(this).removeClass("right_on");
        jQuery(this).addClass("right_off");
    });
});
</script>
<style>
.div1 {
    border: 1px solid black;
    width: 40%;
    float: left;
    height: 300px;
}
.div2 {
    border: 1px solid blue;
    width: 40%;
    float: right;
    height: 300px;
}
.left_off {
    background: #CCCCCC;
    border-bottom: 1px solid black;
    cursor: pointer;
}
.left_on {
    background: orange;
    border-bottom: 1px solid black;
    cursor: pointer;
}
.right_off {
    background: #CCCCCC;
    border-bottom: 1px solid black;
    cursor: pointer;
}
.right_on {
    background: orange;
    border-bottom: 1px solid black;
    cursor: pointer;
}
</style>
<body>
    <div id="div1" class="div1">
        <div id="move1" class="left_off">
            Move1
        </div>
        <div id="move2" class="left_off">
            Move2
        </div>
    </div>
    
    <div id="div2" class="div2">
        <div id="move3" class="right_off">
            Move3
        </div>
    </div>
    <input id="go_right" type="submit" value=">>"><br />
    <input id="go_left" type="submit" value="<<">
</body>
</html>


Het kan natuurlijk ook nog op veel meer manieren maar dit is een simpele waar ik even de tijd voor genomen heb om te maken. Succes
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 14:34:25
 
Maarten PHP

Maarten PHP

02/11/2010 17:23:04
Quote Anchor link
Deze doet het!! Alleen werkt nog niet perfect
Gewijzigd op 02/11/2010 17:32:53 door Maarten PHP
 

02/11/2010 17:32:51
Quote Anchor link
Tim Kampherbeek op 02/11/2010 16:47:44:
Effe snel een onbenullig script gemaakt dat laat zien hoe simpel het is,
Kan zijn dat het niet perfect werkt maar simpelweg omdat ik het effe snel gemaakt heb, Dus commentaar over fouten mag je voor je houden tenzij je het script beter wil maken.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
<head>
<title>jQuery</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-639-1" />
<meta http-equiv="Content-Style-Type" content="text/css" />
<script type="text/javascript" src="jquery.js"></script>
<script type="text/javascript">
jQuery(document).ready(function() {
    jQuery("#go_right").click(function() {
        jQuery(".left_on").each(function() {
            jQuery(this).appendTo("#div2");
            jQuery(this).removeClass("left_on");
            jQuery(this).addClass("right_off");
        });
    });
    jQuery("#go_left").click(function() {
        jQuery(".right_on").each(function() {
            jQuery(this).appendTo("#div1");
            jQuery(this).removeClass("right_on");
            jQuery(this).addClass("left_off");
        });
    });
    jQuery(".left_off").click(function() {
        jQuery(this).removeClass("left_off");
        jQuery(this).addClass("left_on");
    });
    jQuery(".right_off").click(function() {
        jQuery(this).removeClass("right_off");
        jQuery(this).addClass("right_on");
    });
    jQuery(".left_on").click(function() {
        jQuery(this).removeClass("left_on");
        jQuery(this).addClass("left_off");
    });
    jQuery(".right_on").click(function() {
        jQuery(this).removeClass("right_on");
        jQuery(this).addClass("right_off");
    });
});
</script>
<style>
.div1 {
    border: 1px solid black;
    width: 40%;
    float: left;
    height: 300px;
}
.div2 {
    border: 1px solid blue;
    width: 40%;
    float: right;
    height: 300px;
}
.left_off {
    background: #CCCCCC;
    border-bottom: 1px solid black;
    cursor: pointer;
}
.left_on {
    background: orange;
    border-bottom: 1px solid black;
    cursor: pointer;
}
.right_off {
    background: #CCCCCC;
    border-bottom: 1px solid black;
    cursor: pointer;
}
.right_on {
    background: orange;
    border-bottom: 1px solid black;
    cursor: pointer;
}
</style>
<body>
    <div id="div1" class="div1">
        <div id="move1" class="left_off">
            Move1
        </div>
        <div id="move2" class="left_off">
            Move2
        </div>
    </div>
    
    <div id="div2" class="div2">
        <div id="move3" class="right_off">
            Move3
        </div>
    </div>
    <input id="go_right" type="submit" value=">>"><br />
    <input id="go_left" type="submit" value="<<">
</body>
</html>


Het kan natuurlijk ook nog op veel meer manieren maar dit is een simpele waar ik even de tijd voor genomen heb om te maken. Succes


Ik zou zoiets doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
<head>
<script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1/jquery.min.js"></script>
<title>jQuery</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-639-1" />
<meta http-equiv="Content-Style-Type" content="text/css" />
<script type="text/javascript">
$(document).ready(function () {
  $(".move").click(function() {
    $(this).toggleClass('on').toggleClass('off');
  });
  $('#go_right').click(function() {
    $('#div1 > div.on').each(function() {
      $(this).appendTo('#div2').toggleClass('on').toggleClass('off');
    });
  });
  $('#go_left').click(function() {
    $('#div2 > div.on').each(function() {
      $(this).appendTo('#div1').toggleClass('on').toggleClass('off');
    });
  });
});
</script>
<style>
#div1 {
    border: 1px solid black;
    width: 40%;
    float: left;
    height: 300px;
}
#div2 {
    border: 1px solid blue;
    width: 40%;
    float: right;
    height: 300px;
}
.off {
    background: #CCCCCC;
    border-bottom: 1px solid black;
    cursor: pointer;
}
.on {
    background: orange;
    border-bottom: 1px solid black;
    cursor: pointer;
}
</style>
<body>
    <div id="div1">
        <div class="off move">
            Move1
        </div>
        <div class="off move">
            Move2
        </div>
    </div>
    
    <div id="div2">
        <div class="off move">
            Move3
        </div>
    </div>
    <input id="go_right" type="submit" value=">>"><br />
    <input id="go_left" type="submit" value="<<">
</body>
</html>

Kleiner, simpeler, duidelijker en makkelijker, ook in onderhoud.
Gewijzigd op 02/11/2010 17:33:32 door
 
Joakim Broden

Joakim Broden

02/11/2010 18:04:49
Quote Anchor link
Bedankt Tim en Karl voor de voorbeelden. later post ik wel even mij script.
 
Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

03/11/2010 13:04:03
Quote Anchor link
Dankje voor het verbeteren Karl
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.