jQuery Plugin

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers met passie voor hun vak. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van ontwerp en ontwikkeling zullen samenkomen in een proof of concept. Nadat is vastgesteld dat de oplossing voldoet aan de belangrijkste behoeftes worden producten of services gevalideerd door middel van korte iteraties. Hiermee zorgen ze ervoor dat het werk voldoet aan de technische vereisten en gebruikersbehoefte. Door het inzetten van de nieuwste technologieën die toekomstbestendig zijn weten ze klanten omver te blazen. Ook geven en organiseren ze veel

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

02/11/2010 16:47:44
Quote Anchor link
Effe snel een onbenullig script gemaakt dat laat zien hoe simpel het is,
Kan zijn dat het niet perfect werkt maar simpelweg omdat ik het effe snel gemaakt heb, Dus commentaar over fouten mag je voor je houden tenzij je het script beter wil maken.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
<head>
<title>jQuery</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-639-1" />
<meta http-equiv="Content-Style-Type" content="text/css" />
<script type="text/javascript" src="jquery.js"></script>
<script type="text/javascript">
jQuery(document).ready(function() {
    jQuery("#go_right").click(function() {
        jQuery(".left_on").each(function() {
            jQuery(this).appendTo("#div2");
            jQuery(this).removeClass("left_on");
            jQuery(this).addClass("right_off");
        });
    });
    jQuery("#go_left").click(function() {
        jQuery(".right_on").each(function() {
            jQuery(this).appendTo("#div1");
            jQuery(this).removeClass("right_on");
            jQuery(this).addClass("left_off");
        });
    });
    jQuery(".left_off").click(function() {
        jQuery(this).removeClass("left_off");
        jQuery(this).addClass("left_on");
    });
    jQuery(".right_off").click(function() {
        jQuery(this).removeClass("right_off");
        jQuery(this).addClass("right_on");
    });
    jQuery(".left_on").click(function() {
        jQuery(this).removeClass("left_on");
        jQuery(this).addClass("left_off");
    });
    jQuery(".right_on").click(function() {
        jQuery(this).removeClass("right_on");
        jQuery(this).addClass("right_off");
    });
});
</script>
<style>
.div1 {
    border: 1px solid black;
    width: 40%;
    float: left;
    height: 300px;
}
.div2 {
    border: 1px solid blue;
    width: 40%;
    float: right;
    height: 300px;
}
.left_off {
    background: #CCCCCC;
    border-bottom: 1px solid black;
    cursor: pointer;
}
.left_on {
    background: orange;
    border-bottom: 1px solid black;
    cursor: pointer;
}
.right_off {
    background: #CCCCCC;
    border-bottom: 1px solid black;
    cursor: pointer;
}
.right_on {
    background: orange;
    border-bottom: 1px solid black;
    cursor: pointer;
}
</style>
<body>
    <div id="div1" class="div1">
        <div id="move1" class="left_off">
            Move1
        </div>
        <div id="move2" class="left_off">
            Move2
        </div>
    </div>
    
    <div id="div2" class="div2">
        <div id="move3" class="right_off">
            Move3
        </div>
    </div>
    <input id="go_right" type="submit" value=">>"><br />
    <input id="go_left" type="submit" value="<<">
</body>
</html>


Het kan natuurlijk ook nog op veel meer manieren maar dit is een simpele waar ik even de tijd voor genomen heb om te maken. Succes
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 04:12:26
 
Maarten PHP

Maarten PHP

02/11/2010 17:23:04
Quote Anchor link
Deze doet het!! Alleen werkt nog niet perfect
Gewijzigd op 02/11/2010 17:32:53 door Maarten PHP
 

02/11/2010 17:32:51
Quote Anchor link
Tim Kampherbeek op 02/11/2010 16:47:44:
Effe snel een onbenullig script gemaakt dat laat zien hoe simpel het is,
Kan zijn dat het niet perfect werkt maar simpelweg omdat ik het effe snel gemaakt heb, Dus commentaar over fouten mag je voor je houden tenzij je het script beter wil maken.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
<head>
<title>jQuery</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-639-1" />
<meta http-equiv="Content-Style-Type" content="text/css" />
<script type="text/javascript" src="jquery.js"></script>
<script type="text/javascript">
jQuery(document).ready(function() {
    jQuery("#go_right").click(function() {
        jQuery(".left_on").each(function() {
            jQuery(this).appendTo("#div2");
            jQuery(this).removeClass("left_on");
            jQuery(this).addClass("right_off");
        });
    });
    jQuery("#go_left").click(function() {
        jQuery(".right_on").each(function() {
            jQuery(this).appendTo("#div1");
            jQuery(this).removeClass("right_on");
            jQuery(this).addClass("left_off");
        });
    });
    jQuery(".left_off").click(function() {
        jQuery(this).removeClass("left_off");
        jQuery(this).addClass("left_on");
    });
    jQuery(".right_off").click(function() {
        jQuery(this).removeClass("right_off");
        jQuery(this).addClass("right_on");
    });
    jQuery(".left_on").click(function() {
        jQuery(this).removeClass("left_on");
        jQuery(this).addClass("left_off");
    });
    jQuery(".right_on").click(function() {
        jQuery(this).removeClass("right_on");
        jQuery(this).addClass("right_off");
    });
});
</script>
<style>
.div1 {
    border: 1px solid black;
    width: 40%;
    float: left;
    height: 300px;
}
.div2 {
    border: 1px solid blue;
    width: 40%;
    float: right;
    height: 300px;
}
.left_off {
    background: #CCCCCC;
    border-bottom: 1px solid black;
    cursor: pointer;
}
.left_on {
    background: orange;
    border-bottom: 1px solid black;
    cursor: pointer;
}
.right_off {
    background: #CCCCCC;
    border-bottom: 1px solid black;
    cursor: pointer;
}
.right_on {
    background: orange;
    border-bottom: 1px solid black;
    cursor: pointer;
}
</style>
<body>
    <div id="div1" class="div1">
        <div id="move1" class="left_off">
            Move1
        </div>
        <div id="move2" class="left_off">
            Move2
        </div>
    </div>
    
    <div id="div2" class="div2">
        <div id="move3" class="right_off">
            Move3
        </div>
    </div>
    <input id="go_right" type="submit" value=">>"><br />
    <input id="go_left" type="submit" value="<<">
</body>
</html>


Het kan natuurlijk ook nog op veel meer manieren maar dit is een simpele waar ik even de tijd voor genomen heb om te maken. Succes


Ik zou zoiets doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
<head>
<script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1/jquery.min.js"></script>
<title>jQuery</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-639-1" />
<meta http-equiv="Content-Style-Type" content="text/css" />
<script type="text/javascript">
$(document).ready(function () {
  $(".move").click(function() {
    $(this).toggleClass('on').toggleClass('off');
  });
  $('#go_right').click(function() {
    $('#div1 > div.on').each(function() {
      $(this).appendTo('#div2').toggleClass('on').toggleClass('off');
    });
  });
  $('#go_left').click(function() {
    $('#div2 > div.on').each(function() {
      $(this).appendTo('#div1').toggleClass('on').toggleClass('off');
    });
  });
});
</script>
<style>
#div1 {
    border: 1px solid black;
    width: 40%;
    float: left;
    height: 300px;
}
#div2 {
    border: 1px solid blue;
    width: 40%;
    float: right;
    height: 300px;
}
.off {
    background: #CCCCCC;
    border-bottom: 1px solid black;
    cursor: pointer;
}
.on {
    background: orange;
    border-bottom: 1px solid black;
    cursor: pointer;
}
</style>
<body>
    <div id="div1">
        <div class="off move">
            Move1
        </div>
        <div class="off move">
            Move2
        </div>
    </div>
    
    <div id="div2">
        <div class="off move">
            Move3
        </div>
    </div>
    <input id="go_right" type="submit" value=">>"><br />
    <input id="go_left" type="submit" value="<<">
</body>
</html>

Kleiner, simpeler, duidelijker en makkelijker, ook in onderhoud.
Gewijzigd op 02/11/2010 17:33:32 door
 
Joakim Broden

Joakim Broden

02/11/2010 18:04:49
Quote Anchor link
Bedankt Tim en Karl voor de voorbeelden. later post ik wel even mij script.
 
Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

03/11/2010 13:04:03
Quote Anchor link
Dankje voor het verbeteren Karl
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.