jQuery Plugin

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

Full Stack Developer/ Applicatie Ontwikkelaar

Wat jij doet Als Applicatie Ontwikkelaar ben je onderdeel van het team die de Rimote omgeving ontwikkeld en onderhoud. Hierbij kan je denk aan de cloud, on premise en webapplicaties welke worden gebruikt in bijvoorbeeld industriële bakkerijen, biogasinstallaties en kwekerijen. Deze applicaties verzorgen (remote) de aansturing en monitoring van processen, machines en robots. Van a tot z ben je betrokken bij projecten. Dit betekent vanaf ontwerp tot oplevering. Je moet samen met jouw team een goed product neer zetten. Dit begint met het opzetten van het ontwerp. De basis van de software moet staan als een huis. Daarvoor moet jij

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

02/11/2010 16:47:44
Quote Anchor link
Effe snel een onbenullig script gemaakt dat laat zien hoe simpel het is,
Kan zijn dat het niet perfect werkt maar simpelweg omdat ik het effe snel gemaakt heb, Dus commentaar over fouten mag je voor je houden tenzij je het script beter wil maken.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
<head>
<title>jQuery</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-639-1" />
<meta http-equiv="Content-Style-Type" content="text/css" />
<script type="text/javascript" src="jquery.js"></script>
<script type="text/javascript">
jQuery(document).ready(function() {
    jQuery("#go_right").click(function() {
        jQuery(".left_on").each(function() {
            jQuery(this).appendTo("#div2");
            jQuery(this).removeClass("left_on");
            jQuery(this).addClass("right_off");
        });
    });
    jQuery("#go_left").click(function() {
        jQuery(".right_on").each(function() {
            jQuery(this).appendTo("#div1");
            jQuery(this).removeClass("right_on");
            jQuery(this).addClass("left_off");
        });
    });
    jQuery(".left_off").click(function() {
        jQuery(this).removeClass("left_off");
        jQuery(this).addClass("left_on");
    });
    jQuery(".right_off").click(function() {
        jQuery(this).removeClass("right_off");
        jQuery(this).addClass("right_on");
    });
    jQuery(".left_on").click(function() {
        jQuery(this).removeClass("left_on");
        jQuery(this).addClass("left_off");
    });
    jQuery(".right_on").click(function() {
        jQuery(this).removeClass("right_on");
        jQuery(this).addClass("right_off");
    });
});
</script>
<style>
.div1 {
    border: 1px solid black;
    width: 40%;
    float: left;
    height: 300px;
}
.div2 {
    border: 1px solid blue;
    width: 40%;
    float: right;
    height: 300px;
}
.left_off {
    background: #CCCCCC;
    border-bottom: 1px solid black;
    cursor: pointer;
}
.left_on {
    background: orange;
    border-bottom: 1px solid black;
    cursor: pointer;
}
.right_off {
    background: #CCCCCC;
    border-bottom: 1px solid black;
    cursor: pointer;
}
.right_on {
    background: orange;
    border-bottom: 1px solid black;
    cursor: pointer;
}
</style>
<body>
    <div id="div1" class="div1">
        <div id="move1" class="left_off">
            Move1
        </div>
        <div id="move2" class="left_off">
            Move2
        </div>
    </div>
    
    <div id="div2" class="div2">
        <div id="move3" class="right_off">
            Move3
        </div>
    </div>
    <input id="go_right" type="submit" value=">>"><br />
    <input id="go_left" type="submit" value="<<">
</body>
</html>


Het kan natuurlijk ook nog op veel meer manieren maar dit is een simpele waar ik even de tijd voor genomen heb om te maken. Succes
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 00:28:05
 
Maarten PHP

Maarten PHP

02/11/2010 17:23:04
Quote Anchor link
Deze doet het!! Alleen werkt nog niet perfect
Gewijzigd op 02/11/2010 17:32:53 door Maarten PHP
 

02/11/2010 17:32:51
Quote Anchor link
Tim Kampherbeek op 02/11/2010 16:47:44:
Effe snel een onbenullig script gemaakt dat laat zien hoe simpel het is,
Kan zijn dat het niet perfect werkt maar simpelweg omdat ik het effe snel gemaakt heb, Dus commentaar over fouten mag je voor je houden tenzij je het script beter wil maken.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
<head>
<title>jQuery</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-639-1" />
<meta http-equiv="Content-Style-Type" content="text/css" />
<script type="text/javascript" src="jquery.js"></script>
<script type="text/javascript">
jQuery(document).ready(function() {
    jQuery("#go_right").click(function() {
        jQuery(".left_on").each(function() {
            jQuery(this).appendTo("#div2");
            jQuery(this).removeClass("left_on");
            jQuery(this).addClass("right_off");
        });
    });
    jQuery("#go_left").click(function() {
        jQuery(".right_on").each(function() {
            jQuery(this).appendTo("#div1");
            jQuery(this).removeClass("right_on");
            jQuery(this).addClass("left_off");
        });
    });
    jQuery(".left_off").click(function() {
        jQuery(this).removeClass("left_off");
        jQuery(this).addClass("left_on");
    });
    jQuery(".right_off").click(function() {
        jQuery(this).removeClass("right_off");
        jQuery(this).addClass("right_on");
    });
    jQuery(".left_on").click(function() {
        jQuery(this).removeClass("left_on");
        jQuery(this).addClass("left_off");
    });
    jQuery(".right_on").click(function() {
        jQuery(this).removeClass("right_on");
        jQuery(this).addClass("right_off");
    });
});
</script>
<style>
.div1 {
    border: 1px solid black;
    width: 40%;
    float: left;
    height: 300px;
}
.div2 {
    border: 1px solid blue;
    width: 40%;
    float: right;
    height: 300px;
}
.left_off {
    background: #CCCCCC;
    border-bottom: 1px solid black;
    cursor: pointer;
}
.left_on {
    background: orange;
    border-bottom: 1px solid black;
    cursor: pointer;
}
.right_off {
    background: #CCCCCC;
    border-bottom: 1px solid black;
    cursor: pointer;
}
.right_on {
    background: orange;
    border-bottom: 1px solid black;
    cursor: pointer;
}
</style>
<body>
    <div id="div1" class="div1">
        <div id="move1" class="left_off">
            Move1
        </div>
        <div id="move2" class="left_off">
            Move2
        </div>
    </div>
    
    <div id="div2" class="div2">
        <div id="move3" class="right_off">
            Move3
        </div>
    </div>
    <input id="go_right" type="submit" value=">>"><br />
    <input id="go_left" type="submit" value="<<">
</body>
</html>


Het kan natuurlijk ook nog op veel meer manieren maar dit is een simpele waar ik even de tijd voor genomen heb om te maken. Succes


Ik zou zoiets doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
<head>
<script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1/jquery.min.js"></script>
<title>jQuery</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-639-1" />
<meta http-equiv="Content-Style-Type" content="text/css" />
<script type="text/javascript">
$(document).ready(function () {
  $(".move").click(function() {
    $(this).toggleClass('on').toggleClass('off');
  });
  $('#go_right').click(function() {
    $('#div1 > div.on').each(function() {
      $(this).appendTo('#div2').toggleClass('on').toggleClass('off');
    });
  });
  $('#go_left').click(function() {
    $('#div2 > div.on').each(function() {
      $(this).appendTo('#div1').toggleClass('on').toggleClass('off');
    });
  });
});
</script>
<style>
#div1 {
    border: 1px solid black;
    width: 40%;
    float: left;
    height: 300px;
}
#div2 {
    border: 1px solid blue;
    width: 40%;
    float: right;
    height: 300px;
}
.off {
    background: #CCCCCC;
    border-bottom: 1px solid black;
    cursor: pointer;
}
.on {
    background: orange;
    border-bottom: 1px solid black;
    cursor: pointer;
}
</style>
<body>
    <div id="div1">
        <div class="off move">
            Move1
        </div>
        <div class="off move">
            Move2
        </div>
    </div>
    
    <div id="div2">
        <div class="off move">
            Move3
        </div>
    </div>
    <input id="go_right" type="submit" value=">>"><br />
    <input id="go_left" type="submit" value="<<">
</body>
</html>

Kleiner, simpeler, duidelijker en makkelijker, ook in onderhoud.
Gewijzigd op 02/11/2010 17:33:32 door
 
Joakim Broden

Joakim Broden

02/11/2010 18:04:49
Quote Anchor link
Bedankt Tim en Karl voor de voorbeelden. later post ik wel even mij script.
 
Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

03/11/2010 13:04:03
Quote Anchor link
Dankje voor het verbeteren Karl
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.