Kan dit korter?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »

- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/10/2011 20:33:58
Quote Anchor link
Nee, lukt ook niet, ik dacht dat je dezelfde variabele gebruiktte, niet dus.

Als je nog je variabelen bovenaan die je kopieert weg zou halen, is je code nog compacter. En verder wou je ook met array's nog wel wat kunnen uitvoeren, maar voor beginners is het compact maken van de code niet echt handig. Omdat de code wel onoverzichtelijker kan worden.
Gewijzigd op 13/10/2011 20:35:46 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 09:07:31
 
Jerry php

Jerry php

13/10/2011 20:38:00
Quote Anchor link
Dus hoe moet ik dat precies doen, want dit stuk is echt lang:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?php
if(empty($vnaam))
{

    echo "U heeft geen voornaam ingevoerd, probeer het nog eens.<br />";    
    echo "<a href='index.php'><input type='submit' value='Opnieuw' /></a>";    
}


elseif(empty($anaam))
{

    echo "U heeft geen achternaam ingevoerd, probeer het nog eens.<br />";    
    echo "<a href='index.php'><input type='submit' value='Opnieuw' /></a>";
}


elseif(empty($username))
{

    echo "U heeft geen gebruikersnaam ingevoerd, probeer het nog eens.<br />";    
    echo "<a href='index.php'><input type='submit' value='Opnieuw' /></a>";
}


elseif(empty($trainer))
{

    echo "U heeft geen trainer ingevoerd, probeer het nog eens.<br />";    
    echo "<a href='index.php'><input type='submit' value='Opnieuw' /></a>";
}


?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/10/2011 20:39:08
Quote Anchor link
Valt weinig aan in te korten op dit punt.
Misschien nog wel met array;s maar dat maakt de boel wel onoverzichtelijker.
Gewijzigd op 13/10/2011 20:39:14 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

13/10/2011 20:39:48
Quote Anchor link
Ja, oke dat is goed. Toch bedankt
 
- SanThe -

- SanThe -

13/10/2011 21:00:13
Quote Anchor link
- Aar - op 13/10/2011 19:53:58:
Dan is de shorthand niet functioneel. Die werkt alleen voor if-else.


De shorthand methode werkt ook bij if-elseif-else. Echter is dat zeker niet aan te raden omdat de code daardoor zeer onoverzichtelijk wordt, maar het kán wel.

Toevoeging op 13/10/2011 21:04:44:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
$error
= '';
if(empty($vnaam))
{

    $error = 'voornaam';    
}

elseif(empty($anaam))
{

    $error = 'achternaam';
}

elseif(empty($username))
{

    $error = 'gebruikersnaam';
}

elseif(empty($trainer))
{

    $error = 'trainer';
}

if($error != '')
{

    echo 'U heeft geen ' . $error . ' ingevoerd, probeer het nog eens.<br />';    
    echo '<a href="index.php">Opnieuw</a>';
}

?>


Je kan in in <a href... geen deel van een formulier hebben staan.
Gewijzigd op 13/10/2011 21:07:14 door - SanThe -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/10/2011 21:06:44
Quote Anchor link
Dar heb je gelijk in, maar doelde op de trinairy-shorthand methode.
Dit kan uiteraard ook, en bespaart een hoop strings.
 
- SanThe -

- SanThe -

13/10/2011 21:10:20
Quote Anchor link
- Aar - op 13/10/2011 21:06:44:
Dar heb je gelijk in, maar doelde op de trinairy-shorthand methode.
Dit kan uiteraard ook, en bespaart een hoop strings.


We bedoelen waarschijnlijk beiden de ternary-shorthand.
Maar daar kan ook if-elseif-elseif-else, alleen is dat dan bijna niet meer te lezen, oftewel zeer onoverzichtelijk.
Gewijzigd op 13/10/2011 21:29:59 door - SanThe -
 
PHP Scripter

PHP Scripter

13/10/2011 21:23:09
Quote Anchor link
Jerry, wat is er mis met de huidige if constructie dan? Ik vindt hem overzichtelijk en het werkt prima.

Vergeet niet een foutmelding weer te geven wanneer geen van deze variabelen bestaat; dus voeg nog een else toe aan het einde.

EDIT: Ik zie dat je het hebt opgelost op een andere manier, maar dat kan makkelijker.
Gewijzigd op 13/10/2011 21:23:47 door PHP Scripter
 
Jerry php

Jerry php

13/10/2011 21:24:39
Quote Anchor link
Ja ik vond hem zelf nog iets te lang..

Toevoeging op 13/10/2011 21:29:31:

Hoe kan ik trouwens de trim gebruiken??

Toevoeging op 13/10/2011 21:39:12:

Als ik deze code uitvoer, en ik vul niets in dan krijg ik alleen de eerste error te zien.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

$error = array();

if(empty($_POST['voornaam']))
{

    $error[] = "U heeft geen voornaam ingevoerd, probeer het nog eens.<br />";        
}


elseif(empty($_POST['achternaam']))
{

    $error[] = "U heeft geen achternaam ingevoerd, probeer het nog eens.<br />";
}

    
elseif(empty($_POST['username']))
{

    $error[] = "U heeft geen gebruikersnaam ingevoerd, probeer het nog eens.<br />";
}


elseif($_POST['club'] == "kies")
{

    $error[] = "U heeft geen geldige club ingevoerd, probeer het nog eens.<br />";
}


if(!empty($error))
{

    foreach($error as $value)
    {

        echo $value;    
    }
}


    else
    {
    echo "<fieldset style='width: 300px;'><legend>Controleer uw gegevens: </legend>";
    echo "Voornaam: " . $vnaam . "<br />";
    echo "Achternaam: " . $anaam . "<br />";
    echo "Geboortedatum: " . $dag . "-" . $maand . "-" . $jaar . "<br />";
    echo "Voetbal je? - ";    
    
    if($_POST['voetbal'] == "ja")
        {

            echo "Ja ik voetbal <br /><br />";
        }

        
    else
        {
            echo "Nee ik voetbal niet <br /><br />";    
        }

            
    echo "Gebruikersnaam: " . $username . "<br />";
    echo "Naam van de trainer: " . $trainer . "<br />";
    echo "Uw club: " . "<b>". $club ."</b><br />";
    echo "<input type='submit' name='submit' value='Bevestigen' />";
    echo "<a href='index.php'><input type='submit' value='Opnieuw' /></a>";
    echo "</fieldset>";
    }
}

?>
 
Jaron T

Jaron T

13/10/2011 21:46:34
Quote Anchor link
omdat je elseif gebruikt..

edit; oftewel vervang alle elseif door if en het werkt..
Gewijzigd op 13/10/2011 21:46:57 door Jaron T
 
Jerry php

Jerry php

13/10/2011 21:47:42
Quote Anchor link
Dankje
 
Wouter J

Wouter J

13/10/2011 21:54:19
Quote Anchor link
Jerry php op 13/10/2011 21:24:39:
Ja ik vond hem zelf nog iets te lang..

PHP is geen scripttaal waarmee je korte codes maakt, sommige dingen zijn nu eenmaal lang...
Jerry php op 13/10/2011 21:24:39:
Hoe kan ik trouwens de trim gebruiken??

Kijk nog eens terug naar de reactie die ik je heb gegevens over php.net en ga zelf eens op pad...

Jerry php op 13/10/2011 21:24:39:
Als ik deze code uitvoer, en ik vul niets in dan krijg ik alleen de eerste error te zien.

Ja, dat klopt. Weet je überhaupt wel wat elseif betekend en waar if naar kijkt? Aan je berichtjes te zien weet je niet hoe die statements werken. Zoek eens op php.net hoe het werkt.
 
Frank WD

Frank WD

13/10/2011 22:22:55
Quote Anchor link
Jerry,

Mag ik vragen waarom jij bijna bij elk probleem in 2 forums je probleem probeert opgelost te krijgen. Jij word hier geholpen en op andere forums.

Werkt dat makelijk denk je?
Gewijzigd op 13/10/2011 22:23:10 door Frank WD
 
Jerry php

Jerry php

13/10/2011 22:25:07
Quote Anchor link
Nee was een foutje ;)

Maar even iets anders, ik loop nu tegen een css probleem aan.

Dit is mijn code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
<!DOCname html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-name" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Untitled Document</title>

<style type="text/css">


#maand
{
    position: absolute;
    margin-left: -113px;
}

#dag
{
    position: absolute;
    margin-left: -63px;
}

#fieldset
{
    position: absolute;
    top: 150px;    
}

#sgegevens
{
    position: absolute;
    top: 180px;
    margin-left: 50px;
}

#bgegevens
{
    position: absolute;
    margin-left: 50px;
}

#verplicht
{
    position: absolute;
    top: 196px;    
    margin-left: -2px;
}

#submit
{
    position: absolute;
    top: 185px;
    margin-left: 115px;
}

#reset
{
    position: absolute;
    top: 185px;
    margin-left: 205px;
}

a:link, a:visited
{
    color: #000;    
}

a:visited
{
    color: #000;    
}

</style>

</head>

<body>

<div id="formulier">

<form method="post" action="bevestigd.php">

<fieldset id="bgegevens" style="width: 300px; height: 372px;">

<table>

<legend><font color="#FF0000">*Belangrijke gegevens</font></legend>

<tr><td><label for="vname">Voornaam</label></td>
<td><input type="text" name="voornaam" id="vname"/></td></tr>

<tr><td><label for="aname">Achternaam</label></td>
<td><input type="text" name="achternaam" id="aname"/></td></tr>


<tr><td>
Geboortedatum
</td>

<td>
<select name="dag">
    
    <?php
        for($d=1;$d<=31;$d++)
        {

            echo "<option value=$d>" .$d. "</option>";    
        }

    ?>
    
</select>
</td>

<td id="maand">
<select name="maand">
    <?php
        for($m=1;$m<=12;$m++)
        {

            echo "<option value=$m>" .$m. "</option>";    
        }

    ?>
    
</select>
</td>

<td id="dag">
<select name="jaar">
    <?php
        for($j=1950;$j<=2011;$j++)
        {

            echo "<option value=$j>" .$j. "</option>";    
        }

    ?>
    
</select>  
</td></tr>

<tr><td>Voetbal je?</td>
<td>
<select name = "voetbal">
<option value="ja">Ja</option>
<option value="nee">Nee</option>
</select>
</td></tr>
</table>

</fieldset>

<fieldset id="sgegevens" style="width: 300px; height: 200px;">

<legend><font color="#FF0000">*Spel gegevens</font></legend>

<table>

<tr><td><label for="nname">Gebruikersnaam</label></td>
<td><input type="text" name="username" id="nname" /></td></tr>

<tr><td><label for="pass">Wachtwoord</label></td>
<td><input type="text" name="password" id="pass" /></td></tr>

<tr><td>&nbsp;  </td></tr>

<tr><td>Jouw club</td>
<td>
<select name="club">

<option value="kies">Kies hier je club</option>
<option value="club 1">club1</option>
<option value="club 2">club2</option>
<option value="club 3">club3</option>
<option value="club 4">club4</option>
<option value="club 5">club5</option>
<option value="club 6">club6</option>
<option value="club 7">club7</option>
<option value="club 8">club8</option>
<option value="club 9">club9</option>
<option value="club 10">club10</option>

</select>
</td></tr>

<tr><td><a href="voorwaarden.php">Voorwaarden</a></td> <td><input type="checkbox" name="voorwaarden"/></td></tr>

<tr><td id="verplicht" colspan="2"><font size="-2" color="#FF0000">*Deze velden zijn verplicht!</font></td></tr>

<tr><td id="submit"><input type="submit" value="Aanmelden" name="submit" /></td>
<td id="reset"><input type="Reset" value="Alles wissen" name="reset" /></td></tr>

</table>

</fieldset>

</form>

</div>

</body>
</html>


En als ik deze css toevoeg (de divs staan er al) krijg ik een verschuiving tussen de 2 formulieren, dan gaat de ene ineens meer omhoog, terwijl dat ik dat niet heb gevragen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
#formulier
{
    position: absolute;
    margin-left: 500px;    
}


Dit is de site (http://dj-jeremy.nl/index.php) dan zie je dat hij onderaan de balk van het formulier niet helemaal meer gelijk is, terwijl als ik de #formulier div weg haal, is hij dat wel
Gewijzigd op 13/10/2011 22:26:47 door Jerry php
 
Frank WD

Frank WD

13/10/2011 22:32:09
Quote Anchor link
Maak er gewoon eens van.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
div.formulier
{
    position: absolute;
    margin-left: 500px;    
}
?>


Was je ook al vertel in een ander forum.
Daarbij hou je style en html eens apart.
Houd je pagina een stuk overzichtelijke mee
Gewijzigd op 13/10/2011 22:32:21 door Frank WD
 
Jerry php

Jerry php

13/10/2011 22:35:05
Quote Anchor link
Frank van sloten op 13/10/2011 22:32:09:
Maak er gewoon eens van.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
div.formulier
{
    position: absolute;
    margin-left: 500px;    
}
?>


Was je ook al vertel in een ander forum.
Daarbij hou je style en html eens apart.
Houd je pagina een stuk overzichtelijke mee


Ik begrijp nu niet zo goed wat ik ermee moet, want waarom zet je het nu in een php stukje? En dat valt toch wel mee, is denk persoonlijk, ik hou namelijk niet steeds van switchen, en ik vind het wel fijn om naar boven te scrollen
 
Frank WD

Frank WD

13/10/2011 22:40:56
Quote Anchor link
Ja ma goed door dat scrollen raak je snel je overzicht kwijt.
En dat php troep kun je weg laten en je div veranderen naar class="formulier"

Ik volg al dagen jij topic's zowel hier als op het andere forum.
Maar net zoals de rest al eens heeft verteld. Jij mist gewoon een klap basis kennis zowel html, php, mysql en css. Probeer deze eens op te krikken.

Mijn persoonlijke mening is dat je te veel wilt met je kennis.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/10/2011 22:42:04
Quote Anchor link
Die php-tags hebben niks met je css te maken, zal wel een gewenning zijn van Frank :-P
 
Jerry php

Jerry php

13/10/2011 22:42:53
Quote Anchor link
Ja ik snap hem niet zo :P Ik heb er geen php in zitten, alleen de for lussen? :P
Dus nog steeds geen antwoord
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/10/2011 22:43:06
Quote Anchor link
Koop anders eens een boek ofzo, en werk deze op je gemak bladzijde voor bladzijde door.

CSS ==! PHP oftewel, CSS is niet gelijk aan PHP. Die php-tags zijn niet nodig...
Is waarschijnlijk een gewenning van Frank?

Op welk forum zit je nog meer als ik vragen mag?
Gewijzigd op 13/10/2011 22:44:37 door - Ariën -
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.