Kan dit korter?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Database ontwikkelaar

Functieomschrijving Wil jij aan gave logistieke softwareprojecten werken en bij een uniek softwarebedrijf in de regio van Tilburg? Wacht niet langer en reageer snel op deze vacature. Als Database ontwikkelaar ga je aan de slag het schrijven van stored procedures en verder uitbouwen van de SQL database. Je werkt in een database team, met allemaal mensen die energie krijgen van software en techniek. Verder krijg je als taak: Optimaliseren en uitbouwen van de MS SQL databases die gebruikt worden; Optimaliseren van query's, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden; Je werkt met de technieken T-SQL of PL/SQL; Bij interesse kan je

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »

Jerry php

Jerry php

13/10/2011 22:43:46
Quote Anchor link
ik heb het boek van php, en het boek van xhtml, css en javascript
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 22:49:14
 
Frank WD

Frank WD

13/10/2011 22:48:36
Quote Anchor link
Aar en de rest helpen jou zoveel maar mijn idee is dat er totaal niks blijft hangen.
Tevens lees ik diverse malen dat anderen een idee aandragen en Jerry gooit dit weer over boort door zijn eigen intipetatie.

wat jij wil hebben AUB

<!DOCname html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-name" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Untitled Document</title>

<style type="text/css">


#maand
{
position: absolute;
margin-left: -113px;
}

#dag
{
position: absolute;
margin-left: -63px;
}

#fieldset
{
position: absolute;
top: 150px;
}

#sgegevens
{
position: absolute;
top: 180px;
margin-left: 50px;
}

#bgegevens
{
position: absolute;
margin-left: 50px;
}

#verplicht
{
position: absolute;
top: 196px;
margin-left: -2px;
}

#submit
{
position: absolute;
top: 185px;
margin-left: 115px;
}

#reset
{
position: absolute;
top: 185px;
margin-left: 205px;
}

a:link, a:visited
{
color: #000;
}

a:visited
{
color: #000;
}

div.formulier
{
position: absolute;
margin-left: 500px;
}

</style>

</head>

<body>

<div class="formulier">

<form method="post" action="bevestigd.php">

<fieldset id="bgegevens" style="width: 300px;">



<legend><font color="#FF0000">*Belangrijke gegevens</font></legend>
<table>
<tr><td><label for="vname">Voornaam</label></td>
<td><input type="text" name="voornaam" id="vname"/></td></tr>

<tr><td><label for="aname">Achternaam</label></td>
<td><input type="text" name="achternaam" id="aname"/></td></tr>


<tr><td>
Geboortedatum
</td>

<td>
<select name="dag">

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
        for($d=1;$d<=31;$d++)
        {

            echo "<option value=$d>" .$d. "</option>";    
        }

    ?>

</select>
</td>

<td id="maand">
<select name="maand">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
        for($m=1;$m<=12;$m++)
        {

            echo "<option value=$m>" .$m. "</option>";    
        }

    ?>

</select>
</td>

<td id="dag">
<select name="jaar">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
        for($j=1950;$j<=2011;$j++)
        {

            echo "<option value=$j>" .$j. "</option>";    
        }

    ?>

</select>
</td></tr>

<tr><td>Voetbal je?</td>
<td>
<select name = "voetbal">
<option value="ja">Ja</option>
<option value="nee">Nee</option>
</select>
</td></tr>
</table>

</fieldset>

<fieldset id="sgegevens" style="width: 300px;">

<legend><font color="#FF0000">*Spel gegevens</font></legend>

<table>

<tr><td><label for="nname">Gebruikersnaam</label></td>
<td><input type="text" name="username" id="nname" /></td></tr>

<tr><td><label for="pass">Wachtwoord</label></td>
<td><input type="text" name="password" id="pass" /></td></tr>

<tr><td>&nbsp; </td></tr>

<tr><td>Jouw club</td>
<td>
<select name="club">

<option value="kies">Kies hier je club</option>
<option value="club 1">club1</option>
<option value="club 2">club2</option>
<option value="club 3">club3</option>
<option value="club 4">club4</option>
<option value="club 5">club5</option>
<option value="club 6">club6</option>
<option value="club 7">club7</option>
<option value="club 8">club8</option>
<option value="club 9">club9</option>
<option value="club 10">club10</option>

</select>
</td></tr>

<tr><td><a href="voorwaarden.php">Voorwaarden</a></td> <td><input type="checkbox" name="voorwaarden"/></td></tr>

<tr><td id="verplicht" colspan="2"><font size="-2" color="#FF0000">*Deze velden zijn verplicht!</font></td></tr>

<tr><td id="submit"><input type="submit" value="Aanmelden" name="submit" /></td>
<td id="reset"><input type="Reset" value="Alles wissen" name="reset" /></td></tr>

</table>

</fieldset>

</form>

</div>

</body>
</html>
 
Jerry php

Jerry php

13/10/2011 22:50:50
Quote Anchor link
Sorry hoor, maar er blijft echt wel wat hangen! ik ben juist blij dat ze me allemaal helpen! maar je code is niet echt juist, kijk maar: www.dj-jeremy.nl/index.php
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/10/2011 22:51:27
Quote Anchor link
Als je het helemaal goed wilt doen, dan schrap je die HTML <font> entables, en ga je het helemaal afmaken in CSS....
 
Frank WD

Frank WD

13/10/2011 22:52:27
Quote Anchor link
- Aar - op 13/10/2011 22:43:06:
Koop anders eens een boek ofzo, en werk deze op je gemak bladzijde voor bladzijde door.

CSS ==! PHP oftewel, CSS is niet gelijk aan PHP. Die php-tags zijn niet nodig...
Is waarschijnlijk een gewenning van Frank?

Op welk forum zit je nog meer als ik vragen mag?


Ja die
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php ?>
gedoe ik voor mij gewenning.Omdat ik op phpfreaks hem altijd wel gewoon gebruik. Vaak stel ik zelf persoonlijk ook wel eens vragen waar ik niet uit kom. En dan auto die php tags gebruik. Ik zit ook dus op phpfreaks of wel pfz.nl.

Denk dat Jerry daar al uit gescheten is. Want er zijn zeker al meer dan 7 topic gesloten en verwijdert van hem. Omdat Jerry niet luisterd na wat men zegt. En telkens bij dingen begint waar hij nog geen kennis genoeg voor heeft.

Dit is trouwens niet afvallen tegen over Jerry. Ma meer iets om hem eens wakker te maken dat werken met php niet zoma ff iets is.

Ik doe al 2 jaar met php en zelf ik loop tegen bepaalde dingen aan waar ik niet uit kom.
Als voorbeeld een foreach maken in een query die foreign key gebruikt.
Gewijzigd op 13/10/2011 22:53:20 door Frank WD
 
Jerry php

Jerry php

13/10/2011 22:52:42
Quote Anchor link
Maar scheelt dat ook met die positie? want hij verschuift gewoon in een keer terwijl ik dat niet wil
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/10/2011 22:53:20
Quote Anchor link
Jerry php op 13/10/2011 22:50:50:
Sorry hoor, maar er blijft echt wel wat hangen!

Niet rottig bedoeld, maar Santhe (of ik) had al eerder uitgelegd afgelopen maandag of dinsdag dat je je HTML in je input moest beveiligen. En vandaag vraag je het alweer?
Gewijzigd op 13/10/2011 22:53:44 door - Ariën -
 
Frank WD

Frank WD

13/10/2011 22:55:34
Quote Anchor link
Jerry,

Pak anders keer deze TUT.
Zelf ik gebruik na 2 jaar deze tut nog wel eens voor basis kennis als ik ergens niet uit kom. http://www.groenewoud.nl/subsites/informatica/php/index.php?id=1
 
Jerry php

Jerry php

13/10/2011 22:56:30
Quote Anchor link
Oke dankje, daar kan ik wat mee!
 
Frank WD

Frank WD

13/10/2011 22:58:11
Quote Anchor link
Jerry php op 13/10/2011 22:50:50:
Sorry hoor, maar er blijft echt wel wat hangen! ik ben juist blij dat ze me allemaal helpen! maar je code is niet echt juist, kijk maar: www.dj-jeremy.nl/index.php



Waarom zal die niet kloppen dan?
Als jij je css en html goed opbouwt heb je daar geen last van.
 
Jerry php

Jerry php

13/10/2011 23:00:21
Quote Anchor link
Mijn css en html is gewoon goed opgebouwt hoor, omdat ik ineens gewoon een margin-left invoer, en hij ook een keer van top verandert?
 
Frank WD

Frank WD

13/10/2011 23:02:20
Quote Anchor link
Jerry php op 13/10/2011 23:00:21:
Mijn css en html is gewoon goed opgebouwt hoor, omdat ik ineens gewoon een margin-left invoer, en hij ook een keer van top verandert?


Neej is niet geod opgebouwt.
kijk het verschik.
http://mob.perfectfm.nl/albums/jerry.php
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/10/2011 23:02:20
Quote Anchor link
Valideer hem eerst maar eens op http://validator.w3schools.com
 
PHP Scripter

PHP Scripter

13/10/2011 23:02:53
Quote Anchor link
Dit topic gaat helemaal de verkeerde kant op. Misschien een idee om weer on-topic te gaan?

Wat wil er niet lukken qua PHP-code?
 
Jerry php

Jerry php

13/10/2011 23:05:15
Quote Anchor link
@aar ik snap het niet, wat is dat?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/10/2011 23:05:58
Quote Anchor link
Dat is een HTML-validator..

Die kan je HTML-code controleren, en zeggen wat er eventueel fout aan is.
 
Jerry php

Jerry php

13/10/2011 23:06:00
Quote Anchor link
Qua php code lukt alles, maar qua css niet, zoals ik zei, als ik alleen die formulier div toevoeg verandert hij de top, wat ik niet eens invoer..
 
Frank WD

Frank WD

13/10/2011 23:06:16
Quote Anchor link
- Aar - op 13/10/2011 23:02:20:
Valideer hem eerst maar eens op http://validator.w3schools.com


Ook dat. Maar bouw je pagina eens goed en op zoals het hoort.
Deze code is totaal onoverzichtelijk als je ma hebben kan.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php


Tip:
<
table>
  <
tr>
    <
td>
      Inhoud
    </td>
  <
/tr>
<
/table>

OF

<table>
<
tr><td>
Inhoud
</td></tr>
<
/table>

?>


PHP tags ff zodat mijn tabs blijven staan.
Gewijzigd op 13/10/2011 23:08:15 door Frank WD
 
Jerry php

Jerry php

13/10/2011 23:09:25
Quote Anchor link
Dat is netheid, daar kan geen fout in zitten? Maar inderdaad ik moet het netter doen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/10/2011 23:09:58
Quote Anchor link
beter gebruikt hij geen tabellen, maar netjes CSS....
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.