Ledensysteem help!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »

Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

23/03/2007 15:47:00
Quote Anchor link
Als je gebruikers gewoon opslaat in een .php bestand is er niks aan de hand omdat het server side is dus als je al je leden in een array zet en de wachtwoorden ken je ze gewoon doorlopen.. Zo zouw ik het dan doen teminste als ik niet over MySQL of PostgreSQL beschikte maar gelukkig heb ik dat beide.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 14:15:59
 
Jasper Zegikniet

Jasper Zegikniet

23/03/2007 15:49:00
Quote Anchor link
ik weet eigelijk niet wat CSV is :$
maar is eigelijk net zoiets als een textbestandje maar dan ietsje veiliger?
is het dus niet met die user pass en data zoals bij mysql waar ik niks van snap?
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

23/03/2007 15:50:00
Quote Anchor link
SQL is in jou geval erg simpel.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
session_start();

$query = "SELECT username, password FROM users where username='".$_POST['username']."' AND password='".$_POST['password']"' ";


if(!$result = mysql_query($query)){

echo 'error';

}
else{

//er kan maar 1 gebruiker zijn met hetzelfde gebruikersnaam
if(mysql_num_rows($result) == 1){

$_SESSION['login'] = $_POST['username'];

}


?>


zoiets..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jurgen assaasas
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

23/03/2007 15:52:00
Quote Anchor link
Jurgen schreef op 23.03.2007 15:50:
SQL is in jou geval erg simpel.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
session_start();

$query = "SELECT username, password FROM users where username='".$_POST['username']."' AND password='".$_POST['password']"' ";


if(!mysql_query($query)){

echo 'error';

}
else{

//er kan maar 1 gebruiker zijn met hetzelfde gebruikersnaam
if(mysql_num_rows = 1){

$_SESSION['login'] = $_POST['username'];

}


?>


zoiets..


Hij wilt het toch zonder MySQL?!?!

Pffff iedereen zeuren het is niet veilig dit dat ja wie slaat het dan ook op in een text bestandje gebruikersnamen en wachtwoorden?:S Als je die gewoon opslaat in een variabele in een php bestand is der niks aan de hand en zet je ze in een array dan ken je ze ook nog eens lkkr makkelijk door lopen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mebus Hackintosh
 
Jasper Zegikniet

Jasper Zegikniet

23/03/2007 15:54:00
Quote Anchor link
HET MAAKT MIJ NIKS UIT DAT HET VEILIG IS OF NIET!
ALS IK MAAR GEWOON EEN SIMPEL LEDENSYSTEEM ZONDER MYSQL MET NAAM WACHTWOORD REGISTRATIE EN BEVEILIGDE PAGE IS!
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

23/03/2007 15:55:00
Quote Anchor link
jasper schreef op 23.03.2007 15:54:
HET MAAKT MIJ NIKS UIT DAT HET VEILIG IS OF NIET!
ALS IK MAAR GEWOON EEN SIMPEL LEDENSYSTEEM ZONDER MYSQL MET NAAM WACHTWOORD REGISTRATIE EN BEVEILIGDE PAGE IS!


Dan heb je aan PHP al genoeg eigenlijk:)
 
Jasper Zegikniet

Jasper Zegikniet

23/03/2007 15:56:00
Quote Anchor link
ja en iedereen zijken om sql :S
 
Joren de Wit

Joren de Wit

23/03/2007 15:57:00
Quote Anchor link
En registreren dan mebus? Als je de wachtwoorden en gebruikersnamen in een variabele in een php bestand gaat opslaan is het toch nog veel foutgevoeliger? Dan is de kans nog veel groter dan dat je op een gegeven moment met corrupte data blijft zitten!
 
Jasper Zegikniet

Jasper Zegikniet

23/03/2007 15:58:00
Quote Anchor link
zoals ik al zij... het kan ook opgeslagen worden in een txt bestand :P
 
Joren de Wit

Joren de Wit

23/03/2007 16:00:00
Quote Anchor link
Een CSV is een soort tekst bestand. Maar ben je nu al eens gaan kijken in de php handleiding hoe je eigenlijk dingen weg kunt schrijven naar en uit kunt lezen uit een tekst bestandje?
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

23/03/2007 16:01:00
Quote Anchor link
Blanche schreef op 23.03.2007 15:57:
En registreren dan mebus? Als je de wachtwoorden en gebruikersnamen in een variabele in een php bestand gaat opslaan is het toch nog veel foutgevoeliger? Dan is de kans nog veel groter dan dat je op een gegeven moment met corrupte data blijft zitten!


Zolang je het goed doet is der niks aan de hand hoor:) en sorry ik zouw het liever in een array doen:)

En registreer pagina gebruik je toch de functies fopen fwrite en zo zijn er nog wat functies die je hiervoor kan gebruiken

edit: splaakgeblek
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mebus Hackintosh
 
Joren de Wit

Joren de Wit

23/03/2007 16:08:00
Quote Anchor link
@Mebus: ja absoluut. Maar inderdaad heel belangrijk wat je zelf zegt: 'als je het goed doet'.

Maarja, feit blijft dat het wel een stuk lastiger te scripten is dan een txt bestandje. Toevoegen en uitlezen van gegevens zal nog redelijk eenvoudig gaan, maar wat nu als je gegeven moet gaan verwijderen of aanpassen! Dit is al lastig als je het binnen een txt bestandje moet doen, laat staan dat je ook nog je php code intact moet houden in een php bestand.

En dan rekening houdend met het feit dat de TS al niet wist wat een CSV bestand is, denk ik niet dat dit script eenvoudig uit zijn mouw rolt. En om dan ook direct maar weer terug te komen op mn database verhaal: dit zal in ieder geval meer tijd kosten dat het leren werken met een database ;)
 
Jasper Zegikniet

Jasper Zegikniet

23/03/2007 16:10:00
Quote Anchor link
als jullie "toevallig" iets tegenkomen op interent :D
ik hoor het graag
maar nu moetik afsluiten dus tijdelijk geen antwoord :S
 
Jasper Zegikniet

Jasper Zegikniet

23/03/2007 18:18:00
Quote Anchor link
kep toenet ffies 5 minuten liggen zoeken en zoeken maar vond niks meer als een pagina met autommatische naam en wachtwoord
geen registreer pagina...
 
Joren de Wit

Joren de Wit

23/03/2007 18:23:00
Quote Anchor link
Wow, je hebt wel 5 minuten gezocht? Vrij kort als je het mij vraagt...

Maar goed, misschien is de reden dat je nog niets gevonden hebt, dat dit soort problemen vaak niet op deze manier opgelost wordt.

Je zult dus zelf aan de slag moeten en ik mag wel zeggen dat er in dit topic al genoeg punten aangedragen zijn waar je mee zou kunnen beginnen. Allereerst dus het uitzoeken hoe je met php kunt lezen en schrijven in tekstbestanden.
 
Jasper Zegikniet

Jasper Zegikniet

23/03/2007 18:24:00
Quote Anchor link
ik heb wel wat gevonden hoor :S
ik weet niej of het wel wat is da bennik aant uitzoeken
 
Jasper Zegikniet

Jasper Zegikniet

23/03/2007 18:25:00
Quote Anchor link
http://www.radiochillers.nl.tt/loginding daar staatie :)
beetje uitbreiden en miss klaar :P
 
Joren de Wit

Joren de Wit

23/03/2007 18:27:00
Quote Anchor link
Jasper, wil je stoppen met bumpen. Als je wat aan een bericht hebt toe te voegen, gebruik dan gewoon de edit-knop bij dat bericht.

Maar goed, succes met het uitbreiden en laat ons even weten of het je gelukt is. :)
 
Jasper Zegikniet

Jasper Zegikniet

23/03/2007 18:34:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<html>
<body><form action="welcome.php" method="post">
Naam: <input type="text" name="name" /><br>
Wachtwoord: <input type="password" name="password" /><br>
<input type="submit" />
</form></body>
</html>


dit is zoals bij www.radiochillers.nl.tt/loginding
hoe maak ik ervan dat hij het opslaat in een bestand "ledensysteem.txt"
 
Joren de Wit

Joren de Wit

23/03/2007 18:39:00
Quote Anchor link
Ja dit is alleen het formuliertje. Nu zul je nog een php script moeten schrijven dat deze gegevens uit kan lezen en weg kan schrijven naar een txt bestandje.

Om je een opzetje te geven:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    // Hier ga je de code schrijven
    // die de gegevens gaat uitlezen.
    // De variabelen uit het formulier kun je met
    // $_POST['var'] ophalen.

}
?>

En nu kun je 'var' natuurlijk vervangen door de veldnamen uit je formulier dus in jouw geval 'name' en 'password'.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.