Ledensysteem help!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving In deze uitdagende functie als Software Developer ga je de volgende taken uitvoeren: Maatwerk back-end software programmeren; API koppelingen bouwen; Software optimaliseren voor klanten; Bouwen maatwerk applicaties; Werken met Microsoft stack zoals C#, .NET (Core) en Entity framework; Bedrijfsprofiel Je gaat werken bij een klein softwareontwikkelingsbureau, die maatwerk software bouwt voor klanten door heel Nederland. Dit doen zij al meer dan 20 jaar. Het is van oorsprong een familiebedrijf, opgezet door de eigenaar, die er nog steeds werkt. Het team bestaat vooral uit back-end developers en één systeembeheerder. Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen en krijgt tevens

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4

Jasper Zegikniet

Jasper Zegikniet

24/03/2007 20:43:00
Quote Anchor link
ik will geen sql gebruiken!!!
hoevaak heb ik het wel niet gezegt
moderator sluit dit topic maar al die mensen zanikken toch over SQL leren :S
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 18:01:20
 
Jasper Zegikniet

Jasper Zegikniet

24/03/2007 20:44:00
Quote Anchor link
trouwes... Coekies of zoiets werken zonder sql...
 
Dizzy

Dizzy

24/03/2007 20:45:00
Quote Anchor link
Offtopic:

@menno: :) ik hoop niet ALLES want dan is men paswoord niet meer veilig ;)
 
Dizzy

Dizzy

24/03/2007 20:46:00
Quote Anchor link
cookies werken idd met javascript
 
Joren de Wit

Joren de Wit

24/03/2007 20:46:00
Quote Anchor link
jasper schreef op 24.03.2007 20:44:
trouwes... Coekies of zoiets werken zonder sql...
Maar dat is dan ook maar een onderdeel van je loginsysteem. Als zou ik je aanraden om met sessies te werken.

Waar je een database of txt bestanden voor gebruikt is om de gegevens van je gebruikers in op te slaan. Dus in ieder geval een gebruikersnaam en wachtwoord. Tijdens het inloggen controleer je dan of de ingevulde combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord ook in jouw opgeslagen gegevens voorkomt. Als dat zo is, gebruik je sessie of cookies om het inloggen van een gebruiker te voltrekken.

edit:
Quote:
cookies werken idd met javascript

Cookies werken net zo goed met php als met javascript. Voordeel van php is dat alle verwerking serverside gebeurt en dat je dus niet in de problemen komt als een gebruiker javascript uit heeft geschakeld.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 
Jasper Zegikniet

Jasper Zegikniet

24/03/2007 20:47:00
Quote Anchor link
vind ik vaak ook alles wat simpel is is onveilig
welke mensen op een klein basischooltje houd zich bezig met zulke hackdinger :S
antwoord NIEMAND!
 
Jasper Zegikniet

Jasper Zegikniet

24/03/2007 20:48:00
Quote Anchor link
Blanche schreef op 24.03.2007 20:46:
jasper schreef op 24.03.2007 20:44:
trouwes... Coekies of zoiets werken zonder sql...
Maar dat is dan ook maar een onderdeel van je loginsysteem. Als zou ik je aanraden om met sessies te werken.

Waar je een database of txt bestanden voor gebruikt is om de gegevens van je gebruikers in op te slaan. Dus in ieder geval een gebruikersnaam en wachtwoord. Tijdens het inloggen controleer je dan of de ingevulde combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord ook in jouw opgeslagen gegevens voorkomt. Als dat zo is, gebruik je sessie of cookies om het inloggen van een gebruiker te voltrekken.


kijk zoiets zocht ik nouw
maar sessies werken toch ook met SQL?
en is een .sql bestand ook met phpmyadmin?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

24/03/2007 20:51:00
Quote Anchor link
Sessies en cookies hebben vrij weinig te maken met een database of data in txt bestandjes, dat zijn twee aparte dingen. En natuurlijk zijn deze twee aparte dingen wel prima met elkaar te combineren...

In een .sql bestandje hebt je vaak een aantal queries staan die in een SQL database uitgevoerd kunnen worden. Echter dit gebruik je bijna nooit in een webpage. Hooguit om voor de eerste keer een website op te zetten of te restoren van een backup.

edit:
Quote:
welke mensen op een klein basischooltje houd zich bezig met zulke hackdinger :S
Maar wie zegt dat alleen mensen van jouw kleine basisschool jouw site bezoeken! Het is toegankelijk voor iedereen!

edit2:
Jasper, gebruik de edit knop als je nog iets wilt toevoegen. Typ niet voor elke zin een nieuw bericht. Dat valt onder bumpen en bij herhalen wordt je topic daardoor gesloten...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 
Jasper Zegikniet

Jasper Zegikniet

24/03/2007 20:52:00
Quote Anchor link
hmmm die koocies en die Sessies klinken best goed...
waar kan ik ze leren?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

24/03/2007 20:54:00
 
Jasper Zegikniet

Jasper Zegikniet

25/03/2007 12:16:00
Quote Anchor link
:O bedankt :)
ff vertalen met Altavista babblefish :P
 
Nick Mulder

Nick Mulder

25/03/2007 12:19:00
Quote Anchor link
Geen hackers op een basisschool hè, kom je achter...
 
Jasper Zegikniet

Jasper Zegikniet

25/03/2007 12:20:00
Quote Anchor link
een basisschool met 75 kinderen zowat :S
 
Jasper Zegikniet

Jasper Zegikniet

25/03/2007 12:21:00
Quote Anchor link
kun je koekies kombineren met sessies?
 
Jasper Zegikniet

Jasper Zegikniet

25/03/2007 12:21:00
Quote Anchor link
en opslaan in een .dat bestand?
 
Jasper Zegikniet

Jasper Zegikniet

25/03/2007 12:24:00
Quote Anchor link
ff tusse haakjes...
ik ben ff bezig met een snel nieuwsbriefsysteem :$

voor admin panel is dit een goede logincode?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?PHP
$user
= "Naam";
$pass = "wachtwoord";
$pass = "wachtwoord";
$error = "verkeerd wachtwoord of gebruiker";


$name = basename ($PHP_SELF);
if ( (!isset($PHP_AUTH_USER)) || ! (($PHP_AUTH_USER == $user) && ( $PHP_AUTH_PW == "$pass" )) ) {
header("WWW-Authenticate: Basic entrer=\"Form2txt admin\"");
header("HTTP/1.0 401 Unauthorized");
echo "$error";
exit;
}



?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jasper Zegikniet
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

25/03/2007 12:29:00
Quote Anchor link
wij helpen je met je systeem en bieden je iets beters aan dan wat je wilt? Waarom ga je dat niet leren. Je bent toch wel een erg slechte programmeur om niet open te staan voor betere dingen.
 
Jasper Zegikniet

Jasper Zegikniet

25/03/2007 12:30:00
Quote Anchor link
weet ik maar ik doe meestal meer dingen dan 1 :$
ik weet het een slechte instelling maar dan loop ik te klooien met welke ik moet beginnen en welke erna :P
dus daarom heb ik wat minder tijd :P
klinkt onnozel ik weet het...
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.