Ledensysteem help!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

Medior/senior Python developer

Functie Bedrijven komen bij deze organisatie om technische vraagstukken op te lossen en hierin ook tot oplossingen te komen waar ze zelf misschien niet aan gedacht hadden. Jij gaat vanuit je ervaring dus niet alleen hands-on aan de slag met het ontwikkelen, maar zult ook zeker adviseren en proactief meedenken met de klant. Er zijn meerdere lange en/of korte projecten en het type klanten is heel uiteenlopend. Zo kun je terecht komen in een multidisciplinair scrumteam waarin je als Python developer meewerkt, of juist voor een kleiner (Greenfield) project aan de slag gaan waarin je veel breder bezig bent. Door

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer Consultancy

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »

Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

23/03/2007 15:47:00
Quote Anchor link
Als je gebruikers gewoon opslaat in een .php bestand is er niks aan de hand omdat het server side is dus als je al je leden in een array zet en de wachtwoorden ken je ze gewoon doorlopen.. Zo zouw ik het dan doen teminste als ik niet over MySQL of PostgreSQL beschikte maar gelukkig heb ik dat beide.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 04:57:18
 
Jasper Zegikniet

Jasper Zegikniet

23/03/2007 15:49:00
Quote Anchor link
ik weet eigelijk niet wat CSV is :$
maar is eigelijk net zoiets als een textbestandje maar dan ietsje veiliger?
is het dus niet met die user pass en data zoals bij mysql waar ik niks van snap?
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

23/03/2007 15:50:00
Quote Anchor link
SQL is in jou geval erg simpel.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
session_start();

$query = "SELECT username, password FROM users where username='".$_POST['username']."' AND password='".$_POST['password']"' ";


if(!$result = mysql_query($query)){

echo 'error';

}
else{

//er kan maar 1 gebruiker zijn met hetzelfde gebruikersnaam
if(mysql_num_rows($result) == 1){

$_SESSION['login'] = $_POST['username'];

}


?>


zoiets..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jurgen assaasas
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

23/03/2007 15:52:00
Quote Anchor link
Jurgen schreef op 23.03.2007 15:50:
SQL is in jou geval erg simpel.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
session_start();

$query = "SELECT username, password FROM users where username='".$_POST['username']."' AND password='".$_POST['password']"' ";


if(!mysql_query($query)){

echo 'error';

}
else{

//er kan maar 1 gebruiker zijn met hetzelfde gebruikersnaam
if(mysql_num_rows = 1){

$_SESSION['login'] = $_POST['username'];

}


?>


zoiets..


Hij wilt het toch zonder MySQL?!?!

Pffff iedereen zeuren het is niet veilig dit dat ja wie slaat het dan ook op in een text bestandje gebruikersnamen en wachtwoorden?:S Als je die gewoon opslaat in een variabele in een php bestand is der niks aan de hand en zet je ze in een array dan ken je ze ook nog eens lkkr makkelijk door lopen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mebus Hackintosh
 
Jasper Zegikniet

Jasper Zegikniet

23/03/2007 15:54:00
Quote Anchor link
HET MAAKT MIJ NIKS UIT DAT HET VEILIG IS OF NIET!
ALS IK MAAR GEWOON EEN SIMPEL LEDENSYSTEEM ZONDER MYSQL MET NAAM WACHTWOORD REGISTRATIE EN BEVEILIGDE PAGE IS!
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

23/03/2007 15:55:00
Quote Anchor link
jasper schreef op 23.03.2007 15:54:
HET MAAKT MIJ NIKS UIT DAT HET VEILIG IS OF NIET!
ALS IK MAAR GEWOON EEN SIMPEL LEDENSYSTEEM ZONDER MYSQL MET NAAM WACHTWOORD REGISTRATIE EN BEVEILIGDE PAGE IS!


Dan heb je aan PHP al genoeg eigenlijk:)
 
Jasper Zegikniet

Jasper Zegikniet

23/03/2007 15:56:00
Quote Anchor link
ja en iedereen zijken om sql :S
 
Joren de Wit

Joren de Wit

23/03/2007 15:57:00
Quote Anchor link
En registreren dan mebus? Als je de wachtwoorden en gebruikersnamen in een variabele in een php bestand gaat opslaan is het toch nog veel foutgevoeliger? Dan is de kans nog veel groter dan dat je op een gegeven moment met corrupte data blijft zitten!
 
Jasper Zegikniet

Jasper Zegikniet

23/03/2007 15:58:00
Quote Anchor link
zoals ik al zij... het kan ook opgeslagen worden in een txt bestand :P
 
Joren de Wit

Joren de Wit

23/03/2007 16:00:00
Quote Anchor link
Een CSV is een soort tekst bestand. Maar ben je nu al eens gaan kijken in de php handleiding hoe je eigenlijk dingen weg kunt schrijven naar en uit kunt lezen uit een tekst bestandje?
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

23/03/2007 16:01:00
Quote Anchor link
Blanche schreef op 23.03.2007 15:57:
En registreren dan mebus? Als je de wachtwoorden en gebruikersnamen in een variabele in een php bestand gaat opslaan is het toch nog veel foutgevoeliger? Dan is de kans nog veel groter dan dat je op een gegeven moment met corrupte data blijft zitten!


Zolang je het goed doet is der niks aan de hand hoor:) en sorry ik zouw het liever in een array doen:)

En registreer pagina gebruik je toch de functies fopen fwrite en zo zijn er nog wat functies die je hiervoor kan gebruiken

edit: splaakgeblek
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mebus Hackintosh
 
Joren de Wit

Joren de Wit

23/03/2007 16:08:00
Quote Anchor link
@Mebus: ja absoluut. Maar inderdaad heel belangrijk wat je zelf zegt: 'als je het goed doet'.

Maarja, feit blijft dat het wel een stuk lastiger te scripten is dan een txt bestandje. Toevoegen en uitlezen van gegevens zal nog redelijk eenvoudig gaan, maar wat nu als je gegeven moet gaan verwijderen of aanpassen! Dit is al lastig als je het binnen een txt bestandje moet doen, laat staan dat je ook nog je php code intact moet houden in een php bestand.

En dan rekening houdend met het feit dat de TS al niet wist wat een CSV bestand is, denk ik niet dat dit script eenvoudig uit zijn mouw rolt. En om dan ook direct maar weer terug te komen op mn database verhaal: dit zal in ieder geval meer tijd kosten dat het leren werken met een database ;)
 
Jasper Zegikniet

Jasper Zegikniet

23/03/2007 16:10:00
Quote Anchor link
als jullie "toevallig" iets tegenkomen op interent :D
ik hoor het graag
maar nu moetik afsluiten dus tijdelijk geen antwoord :S
 
Jasper Zegikniet

Jasper Zegikniet

23/03/2007 18:18:00
Quote Anchor link
kep toenet ffies 5 minuten liggen zoeken en zoeken maar vond niks meer als een pagina met autommatische naam en wachtwoord
geen registreer pagina...
 
Joren de Wit

Joren de Wit

23/03/2007 18:23:00
Quote Anchor link
Wow, je hebt wel 5 minuten gezocht? Vrij kort als je het mij vraagt...

Maar goed, misschien is de reden dat je nog niets gevonden hebt, dat dit soort problemen vaak niet op deze manier opgelost wordt.

Je zult dus zelf aan de slag moeten en ik mag wel zeggen dat er in dit topic al genoeg punten aangedragen zijn waar je mee zou kunnen beginnen. Allereerst dus het uitzoeken hoe je met php kunt lezen en schrijven in tekstbestanden.
 
Jasper Zegikniet

Jasper Zegikniet

23/03/2007 18:24:00
Quote Anchor link
ik heb wel wat gevonden hoor :S
ik weet niej of het wel wat is da bennik aant uitzoeken
 
Jasper Zegikniet

Jasper Zegikniet

23/03/2007 18:25:00
Quote Anchor link
http://www.radiochillers.nl.tt/loginding daar staatie :)
beetje uitbreiden en miss klaar :P
 
Joren de Wit

Joren de Wit

23/03/2007 18:27:00
Quote Anchor link
Jasper, wil je stoppen met bumpen. Als je wat aan een bericht hebt toe te voegen, gebruik dan gewoon de edit-knop bij dat bericht.

Maar goed, succes met het uitbreiden en laat ons even weten of het je gelukt is. :)
 
Jasper Zegikniet

Jasper Zegikniet

23/03/2007 18:34:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<html>
<body><form action="welcome.php" method="post">
Naam: <input type="text" name="name" /><br>
Wachtwoord: <input type="password" name="password" /><br>
<input type="submit" />
</form></body>
</html>


dit is zoals bij www.radiochillers.nl.tt/loginding
hoe maak ik ervan dat hij het opslaat in een bestand "ledensysteem.txt"
 
Joren de Wit

Joren de Wit

23/03/2007 18:39:00
Quote Anchor link
Ja dit is alleen het formuliertje. Nu zul je nog een php script moeten schrijven dat deze gegevens uit kan lezen en weg kan schrijven naar een txt bestandje.

Om je een opzetje te geven:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    // Hier ga je de code schrijven
    // die de gegevens gaat uitlezen.
    // De variabelen uit het formulier kun je met
    // $_POST['var'] ophalen.

}
?>

En nu kun je 'var' natuurlijk vervangen door de veldnamen uit je formulier dus in jouw geval 'name' en 'password'.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.