Ledensysteem help!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

Database ontwikkelaar

Functieomschrijving Wil jij aan gave logistieke softwareprojecten werken en bij een uniek softwarebedrijf in de regio van Tilburg? Wacht niet langer en reageer snel op deze vacature. Als Database ontwikkelaar ga je aan de slag het schrijven van stored procedures en verder uitbouwen van de SQL database. Je werkt in een database team, met allemaal mensen die energie krijgen van software en techniek. Verder krijg je als taak: Optimaliseren en uitbouwen van de MS SQL databases die gebruikt worden; Optimaliseren van query's, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden; Je werkt met de technieken T-SQL of PL/SQL; Bij interesse kan je

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »

Jasper Zegikniet

Jasper Zegikniet

23/03/2007 18:43:00
Quote Anchor link
dus...
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{


$_post['name']
$_POST['password']


}

?>

maar euh
hoe slaat hij het op in een txt dan?
sorry dattik zoveel vraag :$


EDIT:
hmmm nee dit klopt niej...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jasper Zegikniet
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 23:49:09
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

23/03/2007 18:48:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
    $fp
=fopen ('bestand.txt', 'wb');
    fputs ($fp, $_POST['name'] . '|' . $_POST['password']);
    fclose ($fp);
?>
 
Joren de Wit

Joren de Wit

23/03/2007 18:49:00
Quote Anchor link
Offtopic:
Quote:
html goed tot gemiddeld
javascript goed tot gemiddeld
Java goed
php goed
asp gemiddeld
css een beetje tot slecht
rest heel slecht

Sorry ik kon het niet laten, maar dit trek ik uit je profiel. En dan met name: php goed?

Maar goed, nu weer ontopic. Nu komt het moment waarop jij een beroep moet gaan doen op de php handleiding op php.net.

En kijk dan met name naar de functies fopen, fwrite en voor het uitlezen file of file_get_contents.

Vergeet je ook niet eerst eens af te vragen hoe jij dacht de gegeven in je tekst bestand op te slaan. Om je hier een goede tip te geven: ik zou elke aparte gebruiker op een nieuwe regel zetten en gebruikersnaam en wachtwoord van elkaar scheiden door bijvoorbeeld een punt-komma.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 
Jasper Zegikniet

Jasper Zegikniet

23/03/2007 18:50:00
Quote Anchor link
ow sorry ik doe dit samen met een vriend een accound...
die heeft nu een eigen :P
 
Jasper Zegikniet

Jasper Zegikniet

24/03/2007 20:04:00
Quote Anchor link
kan iemand me misschien nog helpen?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

24/03/2007 20:08:00
Quote Anchor link
Waar loop je nu nog vast dan?
 
Jasper Zegikniet

Jasper Zegikniet

24/03/2007 20:12:00
Quote Anchor link
krijg error...
 
Joren de Wit

Joren de Wit

24/03/2007 20:15:00
Quote Anchor link
Wat voor error, in wat voor script? De glazen bol is nog niet uitgevonden weet je....
 
Jasper Zegikniet

Jasper Zegikniet

24/03/2007 20:16:00
Quote Anchor link
in welcome.php
 
Jasper Zegikniet

Jasper Zegikniet

24/03/2007 20:17:00
Quote Anchor link
is er geen simpele manier om een makkelijk loginscript te maken met een .txt database?
en een "soort van" profiel?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

24/03/2007 20:28:00
Quote Anchor link
Jasper, volgens mij moet dat wel duidelijk worden als je dit hele topic nog een keer doorleest. Er zijn al genoeg oplossingen aangedragen waarmee je verder kunt.

Het lijkt er nu meer op dat je gewoon iemand zoekt die een kant en klaar scriptje kan schrijven aangepast aan jouw wensen. Plaats dan gewoon een topic in het aanvragen board maar besef dat je dan in de meeste gevallen ook met een geldbedrag over de brug moet komen.

Verder heet het hier phphulp. Als jij zelf al dingen geprobeerd hebt en je bent vastgelopen, dan kun je hier prima om hulp vragen. Een vereiste is wel dat je dan je vraag duidelijk stelt, de foutmeldingen geeft en een stukje relevante code plaatst waarin het fout gaat. En dus niet dingen als: 'Ik krijg error' en 'In welcome.php'.
 
Jasper Zegikniet

Jasper Zegikniet

24/03/2007 20:30:00
Quote Anchor link
:S ik ben de hele dag op zoek :S
 
Dizzy

Dizzy

24/03/2007 20:32:00
Quote Anchor link
;) ga je oogjes dan maar toedoen en doe morgen dan maar verden :)
 
Jasper Zegikniet

Jasper Zegikniet

24/03/2007 20:32:00
Quote Anchor link
waarom this nog lang geen 12 uur :S
 
Joren de Wit

Joren de Wit

24/03/2007 20:35:00
Quote Anchor link
Jasper, lees nu even je laatste 6 berichten terug. Zie je zelf hoe nutteloos die eigenlijk zijn? Je schiet er niets, maar dan ook echt helemaal niets mee op om alleen maar te klagen...

Ik wil je best helpen, maar dan moet jij met concrete dingen komen. Wat heb je zelf al uitgedacht over je systeem? Wat heb je al gescript? Waar gaat het fout? Welke foutmelding krijg je?
 
Jasper Zegikniet

Jasper Zegikniet

24/03/2007 20:37:00
Quote Anchor link
klopt :P
ik zit te klooien met die hotscripts en er zit haast niks tusse...
SQL, SQL, SQL
niks meer :S
 
Menno

menno

24/03/2007 20:37:00
Quote Anchor link
zoek gewoon op internet een voorbeeldje van een inlog systeempje met txt bestanden, is zo gevonden.

Dan kan je daar kijken hoe ze het hebben gedaan.
Dan hoef je niet zo veel te vragen.

En stop ff met bumpen.
 
Jasper Zegikniet

Jasper Zegikniet

24/03/2007 20:39:00
Quote Anchor link
loginsysteem is het niej alleen je moet kunnen registreren he?
en dat heeft er bijna geen...
als jij zegt dat je er zo een vind...
waarom geef je niet een voorbeeldje zou ik zeggen:P
da valt zwaar tegen hoor ik zoek al een paar weken...
 
Joren de Wit

Joren de Wit

24/03/2007 20:41:00
Quote Anchor link
Quote:
ik zit te klooien met die hotscripts en er zit haast niks tusse...
Dat heb ik je volgens mij aan het begin van deze middag ook al uitgelegd, waarom dat niet zo veel voorkomt. Dus hoogstwaarschijnlijk zul je dat zelf moeten gaan verzinnen. Zeker als je het aan je eigen wensen wilt aanpassen.

Als je kijkt naar de loginsystemen zonder registreren, kun je daar toch zelf ook een uitbreiding op verzinnen?

En sorry hoor, maar als jij de hele dag bezig bent geweest, had je misschien ook je hele dag kunnen besteden aan het leren van sql. Dan had je morgen zo een leuk systeempje in elkaar kunnen draaien!

Maar goed, je bent nu nog steeds niet met concrete dingen gekomen...
 
Menno

menno

24/03/2007 20:42:00
Quote Anchor link
google is je vriend, je vind er alles

EDIT:

De rede waarom er zo weinig ledensysteem met txt zijn is dus omdat het niet handig is.
Je moet dus even ietjes harder zoeken maar alsnog is het wel vindbaar
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door menno
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.