Meerdere resultaten[OPGELOST]

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer - remote werken

Functie Als Front-end (Angular) developer ga je aan de slag met het uitbouwen van hun webapplicatie, als één van de front-end experts ga je samen met collega’s in een devops team werken aan een nieuw front-end voor hun calculatie oplossing. Binnen de calculatiesoftware kunnen meerdere professionals tegelijk samenwerken, 3D calculaties uitvoeren en ook inzien met de benodigde specifieke details. Deze software wordt veel ingezet om projectbeschrijvingen en kosten in kaart te brengen, en tijdens de uitvoering te bewaken. Maar hiernaast liggen er in de toekomst veel meer plannen op het gebied van front-end in de andere applicaties. Genoeg te doen

Bekijk vacature »

Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij komt te werken in ons webdevelopment team, wat bestaat uit 8 ervaren collega’s. Hiernaast hebben wij nog een team van 2 ontwikkelaars die aan native applicaties werken. Bij ons zijn er korte lijntjes en er hangt een gezellige informele werksfeer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je aan geweldige applicaties zult gaan werken! Wij willen als organisatie niet te groot worden, we willen gewoon toffe dingen maken. Onze techstack bestaat momenteel uit: PHP, Laravel, Javascript, Typescript, Git, MySQL, Java, Kotlin, Xamarin. Samen met ons ga jij zorgen dat we puik werk leveren! Waarbij je bij elke fase in

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »
Sam Smekens

Sam Smekens

28/05/2009 17:02:00
Quote Anchor link
Hoe kan ik ervoor zorgen dat er 5 resultaten worden gegeven: dit is de code die ik heb

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
$selectr
= "SELECT * FROM `songs` ORDER BY `hits` DESC LIMIT 1";

$rating = mysql_query($selectr) or die (mysql_error());
while ($data = mysql_fetch_object($rating)) {
    $did = $data->id;
$dtitel = $data->titel;
$dartiest = $data->artiest;
}

?>


Hij selecteerd dus 1 song waar de meeste hits zijn, ik wil dat hij 5 songs toont met de meeste resultaten.

Mvg
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Sam Smekens
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 04:03:50
 
Mr.Ark

Mr.Ark

28/05/2009 17:21:00
Quote Anchor link
uhhh... LIMIT 5
 
Sam Smekens

Sam Smekens

28/05/2009 17:26:00
Quote Anchor link
ark schreef op 28.05.2009 17:21:
uhhh... LIMIT 5

Neen, hij toont nog steeds maar 1
 

28/05/2009 17:33:00
Quote Anchor link
?php
$selectr = "SELECT * FROM `songs` ORDER BY `hits` DESC LIMIT 1";

$rating = mysql_query($selectr) or die (mysql_error());
$a = 1;
while ($data = mysql_fetch_object($rating) and $a < 5) {
$did = $data->id;
$dtitel = $data->titel;
$dartiest = $data->artiest;
}
?>
 
Sam Smekens

Sam Smekens

28/05/2009 17:38:00
Quote Anchor link
Danny schreef op 28.05.2009 17:33:
?php
$selectr = "SELECT * FROM `songs` ORDER BY `hits` DESC LIMIT 1";

$rating = mysql_query($selectr) or die (mysql_error());
$a = 1;
while ($data = mysql_fetch_object($rating) and $a < 5) {
$did = $data->id;
$dtitel = $data->titel;
$dartiest = $data->artiest;
}
?>

werkt niet.. moet die limit niet 5 dan?
 
Afra ca

Afra ca

28/05/2009 17:39:00
Quote Anchor link
Ehm, danny, anders doe je het even verkeerd.....

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
$query
= "SELECT id, titel, artiest FROM songs ORDER BY hits DESC LIMIT 5";
$result = mysql_query($query);
if(!$result){
// ging iets mis
}
else {

while ($data = mysql_fetch_assoc($result)){
$id[] = $data['id'];
$titel[] = $data['titel'];
$artiest[] = $data['artiest'];
}

?>


edit: Niet verkeerd bedoeld danny, maar je moet mensen niet verkeerde dingen gaan aanleren. backticks in een query zijn verkeerd, al doet phpmyadmin het wel. * in een query is niet zo tactisch, beter te vervangen door veldnamen. we gebruiken ook geen mysql_fetch_object, maar mysql_fetch_assoc .
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Afra ca
 

28/05/2009 17:39:00
Quote Anchor link
ik zie het al

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
$selectr = "SELECT * FROM `songs` ORDER BY `hits` DESC LIMIT 5";

$rating = mysql_query($selectr) or die (mysql_error());
$a = 1;
while ($data = mysql_fetch_object($rating) and $a < 5) {
$did = $data->id;
$dtitel = $data->titel;
$dartiest = $data->artiest;
}
?>



Zo zou het moeten werken
 
Sam Smekens

Sam Smekens

28/05/2009 17:41:00
Quote Anchor link
Afra schreef op 28.05.2009 17:39:
Ehm, danny, anders doe je het even verkeerd.....

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
$query
= "SELECT id, titel, artiest FROM songs ORDER BY hits DESC LIMIT 5";
$result = mysql_query($query);
if(!$result){
// ging iets mis
}
else {

while ($data = mysql_fetch_assoc($result)){
$id[] = $data['id'];
$titel[] = $data['titel'];
$artiest[] = $data['artiest'];
}

?>

pagina slaat nu op hol..
 
Sam Smekens

Sam Smekens

28/05/2009 17:42:00
Quote Anchor link
Danny schreef op 28.05.2009 17:39:
ik zie het al

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
$selectr = "SELECT * FROM `songs` ORDER BY `hits` DESC LIMIT 5";

$rating = mysql_query($selectr) or die (mysql_error());
$a = 1;
while ($data = mysql_fetch_object($rating) and $a < 5) {
$did = $data->id;
$dtitel = $data->titel;
$dartiest = $data->artiest;
}
?>



Zo zou het moeten werken

werkt ook niet..

Btw ik echo de resultaten zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include ('rating.php'); ?>

<a href="?p=song&id=
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $did; ?>
">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $dartiest; ?>
-
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $dtitel; ?>
</a>
 
Afra ca

Afra ca

28/05/2009 17:43:00
Quote Anchor link
Danny schreef op 28.05.2009 17:39:
ik zie het al

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
$selectr = "SELECT * FROM `songs` ORDER BY `hits` DESC LIMIT 5";

$rating = mysql_query($selectr) or die (mysql_error());
$a = 1;
while ($data = mysql_fetch_object($rating) and $a < 5) {
$did = $data->id;
$dtitel = $data->titel;
$dartiest = $data->artiest;
}
?>



Zo zou het moeten werken


mocht je m'n edit niet meer lezen:

edit: Niet verkeerd bedoeld danny, maar je moet mensen niet verkeerde dingen gaan aanleren. backticks in een query zijn verkeerd, al doet phpmyadmin het wel. * in een query is niet zo tactisch, beter te vervangen door veldnamen. we gebruiken ook geen mysql_fetch_object, maar mysql_fetch_assoc .

@sammy, wees iets specifieker in je fout beschrijving. Pagina slaat op hol heb ik weinig aan.
 
Sam Smekens

Sam Smekens

28/05/2009 17:45:00
Quote Anchor link
Afra schreef op 28.05.2009 17:43:
Danny schreef op 28.05.2009 17:39:
ik zie het al

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
$selectr = "SELECT * FROM `songs` ORDER BY `hits` DESC LIMIT 5";

$rating = mysql_query($selectr) or die (mysql_error());
$a = 1;
while ($data = mysql_fetch_object($rating) and $a < 5) {
$did = $data->id;
$dtitel = $data->titel;
$dartiest = $data->artiest;
}
?>



Zo zou het moeten werken


mocht je m'n edit niet meer lezen:

edit: Niet verkeerd bedoeld danny, maar je moet mensen niet verkeerde dingen gaan aanleren. backticks in een query zijn verkeerd, al doet phpmyadmin het wel. * in een query is niet zo tactisch, beter te vervangen door veldnamen. we gebruiken ook geen mysql_fetch_object, maar mysql_fetch_assoc .

@sammy, wees iets specifieker in je fout beschrijving. Pagina slaat op hol heb ik weinig aan.

Kijk vorige post
 

28/05/2009 18:05:00
Quote Anchor link
Afra ik had het gelezen :), hij had overigens zelf de "backticks" erin staan ik gebruik ze nooit overigens ben ik het met je eens dat je assoc moet gebruiken dit werkt een stuk fijner.

@sam zet in je 2de laatste post eventjes je code tussen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
[code ][/code ] zonder de spaties tags! makkelijker te lezen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Afra ca

Afra ca

28/05/2009 18:23:00
Quote Anchor link
Hoe is het nou opgelost? Topic titel zegt het wel mooi, maar verwacht toch zeker wel een bedankje ^_^
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.