Meerdere resultaten[OPGELOST]

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Full Stack Developer/ Applicatie Ontwikkelaar

Wat jij doet Als Applicatie Ontwikkelaar ben je onderdeel van het team die de Rimote omgeving ontwikkeld en onderhoud. Hierbij kan je denk aan de cloud, on premise en webapplicaties welke worden gebruikt in bijvoorbeeld industriële bakkerijen, biogasinstallaties en kwekerijen. Deze applicaties verzorgen (remote) de aansturing en monitoring van processen, machines en robots. Van a tot z ben je betrokken bij projecten. Dit betekent vanaf ontwerp tot oplevering. Je moet samen met jouw team een goed product neer zetten. Dit begint met het opzetten van het ontwerp. De basis van de software moet staan als een huis. Daarvoor moet jij

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »
Sam Smekens

Sam Smekens

28/05/2009 17:02:00
Quote Anchor link
Hoe kan ik ervoor zorgen dat er 5 resultaten worden gegeven: dit is de code die ik heb

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
$selectr
= "SELECT * FROM `songs` ORDER BY `hits` DESC LIMIT 1";

$rating = mysql_query($selectr) or die (mysql_error());
while ($data = mysql_fetch_object($rating)) {
    $did = $data->id;
$dtitel = $data->titel;
$dartiest = $data->artiest;
}

?>


Hij selecteerd dus 1 song waar de meeste hits zijn, ik wil dat hij 5 songs toont met de meeste resultaten.

Mvg
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Sam Smekens
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 06:22:03
 
Mr.Ark

Mr.Ark

28/05/2009 17:21:00
Quote Anchor link
uhhh... LIMIT 5
 
Sam Smekens

Sam Smekens

28/05/2009 17:26:00
Quote Anchor link
ark schreef op 28.05.2009 17:21:
uhhh... LIMIT 5

Neen, hij toont nog steeds maar 1
 

28/05/2009 17:33:00
Quote Anchor link
?php
$selectr = "SELECT * FROM `songs` ORDER BY `hits` DESC LIMIT 1";

$rating = mysql_query($selectr) or die (mysql_error());
$a = 1;
while ($data = mysql_fetch_object($rating) and $a < 5) {
$did = $data->id;
$dtitel = $data->titel;
$dartiest = $data->artiest;
}
?>
 
Sam Smekens

Sam Smekens

28/05/2009 17:38:00
Quote Anchor link
Danny schreef op 28.05.2009 17:33:
?php
$selectr = "SELECT * FROM `songs` ORDER BY `hits` DESC LIMIT 1";

$rating = mysql_query($selectr) or die (mysql_error());
$a = 1;
while ($data = mysql_fetch_object($rating) and $a < 5) {
$did = $data->id;
$dtitel = $data->titel;
$dartiest = $data->artiest;
}
?>

werkt niet.. moet die limit niet 5 dan?
 
Afra ca

Afra ca

28/05/2009 17:39:00
Quote Anchor link
Ehm, danny, anders doe je het even verkeerd.....

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
$query
= "SELECT id, titel, artiest FROM songs ORDER BY hits DESC LIMIT 5";
$result = mysql_query($query);
if(!$result){
// ging iets mis
}
else {

while ($data = mysql_fetch_assoc($result)){
$id[] = $data['id'];
$titel[] = $data['titel'];
$artiest[] = $data['artiest'];
}

?>


edit: Niet verkeerd bedoeld danny, maar je moet mensen niet verkeerde dingen gaan aanleren. backticks in een query zijn verkeerd, al doet phpmyadmin het wel. * in een query is niet zo tactisch, beter te vervangen door veldnamen. we gebruiken ook geen mysql_fetch_object, maar mysql_fetch_assoc .
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Afra ca
 

28/05/2009 17:39:00
Quote Anchor link
ik zie het al

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
$selectr = "SELECT * FROM `songs` ORDER BY `hits` DESC LIMIT 5";

$rating = mysql_query($selectr) or die (mysql_error());
$a = 1;
while ($data = mysql_fetch_object($rating) and $a < 5) {
$did = $data->id;
$dtitel = $data->titel;
$dartiest = $data->artiest;
}
?>



Zo zou het moeten werken
 
Sam Smekens

Sam Smekens

28/05/2009 17:41:00
Quote Anchor link
Afra schreef op 28.05.2009 17:39:
Ehm, danny, anders doe je het even verkeerd.....

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
$query
= "SELECT id, titel, artiest FROM songs ORDER BY hits DESC LIMIT 5";
$result = mysql_query($query);
if(!$result){
// ging iets mis
}
else {

while ($data = mysql_fetch_assoc($result)){
$id[] = $data['id'];
$titel[] = $data['titel'];
$artiest[] = $data['artiest'];
}

?>

pagina slaat nu op hol..
 
Sam Smekens

Sam Smekens

28/05/2009 17:42:00
Quote Anchor link
Danny schreef op 28.05.2009 17:39:
ik zie het al

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
$selectr = "SELECT * FROM `songs` ORDER BY `hits` DESC LIMIT 5";

$rating = mysql_query($selectr) or die (mysql_error());
$a = 1;
while ($data = mysql_fetch_object($rating) and $a < 5) {
$did = $data->id;
$dtitel = $data->titel;
$dartiest = $data->artiest;
}
?>



Zo zou het moeten werken

werkt ook niet..

Btw ik echo de resultaten zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include ('rating.php'); ?>

<a href="?p=song&id=
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $did; ?>
">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $dartiest; ?>
-
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $dtitel; ?>
</a>
 
Afra ca

Afra ca

28/05/2009 17:43:00
Quote Anchor link
Danny schreef op 28.05.2009 17:39:
ik zie het al

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
$selectr = "SELECT * FROM `songs` ORDER BY `hits` DESC LIMIT 5";

$rating = mysql_query($selectr) or die (mysql_error());
$a = 1;
while ($data = mysql_fetch_object($rating) and $a < 5) {
$did = $data->id;
$dtitel = $data->titel;
$dartiest = $data->artiest;
}
?>



Zo zou het moeten werken


mocht je m'n edit niet meer lezen:

edit: Niet verkeerd bedoeld danny, maar je moet mensen niet verkeerde dingen gaan aanleren. backticks in een query zijn verkeerd, al doet phpmyadmin het wel. * in een query is niet zo tactisch, beter te vervangen door veldnamen. we gebruiken ook geen mysql_fetch_object, maar mysql_fetch_assoc .

@sammy, wees iets specifieker in je fout beschrijving. Pagina slaat op hol heb ik weinig aan.
 
Sam Smekens

Sam Smekens

28/05/2009 17:45:00
Quote Anchor link
Afra schreef op 28.05.2009 17:43:
Danny schreef op 28.05.2009 17:39:
ik zie het al

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
$selectr = "SELECT * FROM `songs` ORDER BY `hits` DESC LIMIT 5";

$rating = mysql_query($selectr) or die (mysql_error());
$a = 1;
while ($data = mysql_fetch_object($rating) and $a < 5) {
$did = $data->id;
$dtitel = $data->titel;
$dartiest = $data->artiest;
}
?>



Zo zou het moeten werken


mocht je m'n edit niet meer lezen:

edit: Niet verkeerd bedoeld danny, maar je moet mensen niet verkeerde dingen gaan aanleren. backticks in een query zijn verkeerd, al doet phpmyadmin het wel. * in een query is niet zo tactisch, beter te vervangen door veldnamen. we gebruiken ook geen mysql_fetch_object, maar mysql_fetch_assoc .

@sammy, wees iets specifieker in je fout beschrijving. Pagina slaat op hol heb ik weinig aan.

Kijk vorige post
 

28/05/2009 18:05:00
Quote Anchor link
Afra ik had het gelezen :), hij had overigens zelf de "backticks" erin staan ik gebruik ze nooit overigens ben ik het met je eens dat je assoc moet gebruiken dit werkt een stuk fijner.

@sam zet in je 2de laatste post eventjes je code tussen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
[code ][/code ] zonder de spaties tags! makkelijker te lezen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Afra ca

Afra ca

28/05/2009 18:23:00
Quote Anchor link
Hoe is het nou opgelost? Topic titel zegt het wel mooi, maar verwacht toch zeker wel een bedankje ^_^
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.