Mysql UPDATE

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 volgende »

Wesley PHP

Wesley PHP

03/12/2009 15:13:00
Quote Anchor link
Beste phphulpers,

ik snap niks van mysql update daarom krijg ik ook een error.

Mijn code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$Mysql = mysql_query("UPDATE gegevens SET Naam='$Naam', Adres='$Adres', Woonplaats='$Woonplaats', TelefoonAlgemeen='$TelefoonAlgemeen', Bedrijfsnaam='$Bedrijfsnaam', Notitie='$Notitie'");


Wat is hier fout aan?
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 20:39:51
 
TJVB tvb

TJVB tvb

03/12/2009 15:17:00
Quote Anchor link
Als je de error geeft kunnen we makkelijker kijken wat er fout is.
 
Wesley PHP

Wesley PHP

03/12/2009 15:19:00
Quote Anchor link
Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/a2663326/public_html/database/gegevens_veranderen.php on line 4
 
/home/joost

/home/joost

03/12/2009 15:30:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$Mysql
= mysql_query("UPDATE gegevens SET Naam='".$Naam."', Adres='".$Adres."', Woonplaats='".$Woonplaats."', TelefoonAlgemeen='".$TelefoonAlgemeen."', Bedrijfsnaam='".$Bedrijfsnaam."', Notitie='".$Notitie);
?>


Je vergat de puntjes, en de ", vergeet ook niet te checken of alle variabelen wel bestaan / een waarde hebben ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door /home/joost
 
John D

John D

03/12/2009 15:34:00
Quote Anchor link
Bouw je query altijd op in een variabele bijvoorbeeld $query en print deze variabele om te debuggen. Dit geeft je een beeld wat je op MySQl afvuurt en geeft je de gelegenheid om te testen. copy and paste de query en test deze op de MySQl prompt. Dit is slechts een voorbeeld neem ik aan ? In de daadwerkelijke query heb je toch wel een where clausule ??
 
Wesley PHP

Wesley PHP

03/12/2009 15:46:00
Quote Anchor link
Ik krijg nog steeds de error:

Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/a2663326/public_html/database/gegevens_veranderen.php on line 4

Maar als ik op bewerk klikt past hij het wel aan..

@John ik heb alleen where naam = '.$naam.'
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wesley PHP
 
- SanThe -

- SanThe -

03/12/2009 15:49:00
Quote Anchor link
Fatsoenlijke foutafhandeling ontbreekt. Dus we kunnen alleen maar gokken. Ik gok op lege vars.
 
TJVB tvb

TJVB tvb

03/12/2009 15:51:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
//dit bovenaan je script
ini_set('display_errors',1);
error_reporting(E_ALL);



//je query met al een beetje foutafhandeling
$query = "UPDATE gegevens SET Naam='".$Naam."', Adres='".$Adres."', Woonplaats='".$Woonplaats."', TelefoonAlgemeen='".$TelefoonAlgemeen."', Bedrijfsnaam='".$Bedrijfsnaam."', Notitie='".$Notitie;
$Mysql = mysql_query($query);
if(!$Mysql)
{

  echo 'ERROR IN QUERY, query:' . $query . '<br>' . PHP_EOL;
  echo mysql_error();
}

?>


Er gaat al iets in je query fout, daardoor werkt je mysql_fetch_assoc niet.
 
Hipska BE

Hipska BE

03/12/2009 15:51:00
Quote Anchor link
LEES nou es je error...




nee, ECHT lezen




vertaal hem anders eens naar het nederlands..





nog niet?




mysql_fetch_assoc($var) doe jij op lijn 4, waar $var niet een geldig resultaat is van mysql_query()

Heldert dit wat op?
 
Wesley PHP

Wesley PHP

03/12/2009 15:56:00
Quote Anchor link
Ik heb die fout afhandeling erbij gedaan en ik krijg nog steeds dezelfde error.
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

03/12/2009 15:58:00
Quote Anchor link
Mysql_fetch_assoc() werkt niet op een UPDATE statement.
 
Tamara

Tamara

03/12/2009 16:00:00
Quote Anchor link
linkje

je vergeet nog je WHERE in je query...
 
TJVB tvb

TJVB tvb

03/12/2009 16:04:00
Quote Anchor link
Gerben schreef op 03.12.2009 15:58:
Mysql_fetch_assoc() werkt niet op een UPDATE statement.

Lol, daar heb ik gewoon overheen gekeken. Ik mis gewoon al de foutafhandeling :p
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

03/12/2009 16:07:00
Quote Anchor link
Tamara schreef op 03.12.2009 16:00:
linkje

je vergeet nog je WHERE in je query...


WHERE is in principe niet nodig. Maar ik denk inderdaad dat de TS het wel nodig heeft..
 
Tamara

Tamara

03/12/2009 16:14:00
Quote Anchor link
Gerben schreef op 03.12.2009 16:07:
Tamara schreef op 03.12.2009 16:00:
linkje

je vergeet nog je WHERE in je query...


WHERE is in principe niet nodig. Maar ik denk inderdaad dat de TS het wel nodig heeft..


Wist niet dat het niet verplicht was, maar lijkt mij dat het beter is als je where wel in je query gebruikt, om eventuele fouten te voorkomen.
 
Wesley PHP

Wesley PHP

03/12/2009 16:20:00
Quote Anchor link
Hoe moet ik nu de gegevens uit mijn database halen en als value's gebruiken zonder mysql_fetch_assoc?
 
/home/joost

/home/joost

03/12/2009 16:21:00
Quote Anchor link
Plak je gehele script is ipv alleen die ene regel, het is mij niet geheel duidelijk wat je bedoeling is.
 
Wesley PHP

Wesley PHP

03/12/2009 16:22:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
<?php
include_once('config.php');

if($_POST['Aanpassen'] == 'Aanpassen') {
$query = "UPDATE gegevens SET Naam='.$Naam.' Adres='.$Adres.', Woonplaats='.$Woonplaats.', TelefoonAlgemeen='.$TelefoonAlgemeen.', Bedrijfsnaam='.$Bedrijfsnaam.', Notitie='.$Notitie.' WHERE ID='.$ID.'";
}


if($_POST['Verwijderen'] == 'Verwijderen') {
$Delete = mysql_query("DELETE FROM gegevens WHERE ID='.$ID.'");
header("Location: #");
}



while($row = $query) {
      $ID = $row['ID'];
      $naam = $row['Naam'];                          
      $adres = $row['Adres'];                        
      $woonplaats = $row['Woonplaats'];              
      $telefoonAlgemeen = $row['TelefoonAlgemeen'];  
      $bedrijfsnaam = $row['Bedrijfsnaam'];          
      $notitie = $row['Notitie'];                    
      $email = $row['Email'];                    
  }
  
?>

    
<link href="stijl.css" rel="stylesheet" type="text/css">

<form action='<?php echo $_SERVER['SCRIPT_NAME']; ?>' method='post'>
  <table>
    <tr>
      <td>Naam:</td>
      <td><input type='text' name='Naam' size= '42' value='<?php echo "$naam"; ?>' /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Adres:</td>
      <td><input type='text' name='Adres' size='42' value='<?php echo "$adres"; ?>' /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Woonplaats:</td>
      <td><input type='text' name='Woonplaats' size='42' value='<?php echo "$woonplaats"; ?>' /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Telefoon Algemeen:</td>
      <td><input type='text' name='TelefoonAlgemeen' size='42' value='<?php echo "$telefoonAlgemeen"; ?>' /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Bedrijfsnaam:</td>
      <td><input type='text' name='Bedrijfsnaam' size='42' value='<?php echo "$bedrijfsnaam"; ?>' /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>E-mail Adres:</td>
      <td><input type='text' name='Email' size='42' value='<?php echo "$email"; ?>' /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td valign='top'>Notitie:</td>
      <td><textarea name='Notitie' cols='41' rows='10'><?php echo "$notitie"; ?></textarea></td>
    </tr>
    <tr>
      <td valign='right'><input type='submit' name='Aanpassen' value='Aanpassen' />
      <input type='submit' name='Verwijderen' value='Verwijderen' /></td>
    </tr>
  </table>
</form>

<br />
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wesley PHP
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

03/12/2009 16:30:00
Quote Anchor link
Wesley schreef op 03.12.2009 16:20:
Hoe moet ik nu de gegevens uit mijn database halen en als value's gebruiken zonder mysql_fetch_assoc?


Dan doe je weer een SELECT statement.

Om te controleren of je UPDATE gelukt is (persoonlijk doe ik dit nooit) kun je mysql_affected_rows() gebruiken.
 
Wesley PHP

Wesley PHP

04/12/2009 15:08:00
Quote Anchor link
Ik heb nu dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
<?php
include_once('config.php');

$Mysql = mysql_query("SELECT * FROM gegevens WHERE ID='$ID'");

while($row = mysql_fetch_assoc($Mysql)) {
      $ID = $_GET['ID'];
      $Naam = $row['Naam'];
      $Adres = $row['Adres'];    
      $Woonplaats = $row['Woonplaats'];    
      $TelefoonAlgemeen = $row['TelefoonAlgemeen'];    
      $Bedrijfsnaam = $row['Bedrijfsnaam'];    
      $Notitie = $row['Notitie'];    
      $Email = $row['Email'];
      $Datum = $row['Datum'];
      $Tijd = $row['Tijd'];
      $Door = $row['Door'];
}
                
?>


<link href="stijl.css" rel="stylesheet" type="text/css">

<form action='' method='post'>
  <table>
    <tr>
      <td>Naam:</td>
      <td><input type='text' name='Naam' size= '42' value='<?php echo $Naam; ?>' /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Adres:</td>
      <td><input type='text' name='Adres' size='42' value='<?php echo $Adres; ?>' /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Woonplaats:</td>
      <td><input type='text' name='Woonplaats' size='42' value='<?php echo $Woonplaats; ?>' /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Telefoon Algemeen:</td>
      <td><input type='text' name='TelefoonAlgemeen' size='42' value='<?php echo $TelefoonAlgemeen; ?>' /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Bedrijfsnaam:</td>
      <td><input type='text' name='Bedrijfsnaam' size='42' value='<?php echo $Bedrijfsnaam; ?>' /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>E-mail Adres:</td>
      <td><input type='text' name='Email' size='42' value='<?php echo $Email; ?>' /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td valign='top'>Notitie:</td>
      <td><textarea name='Notitie' cols='41' rows='10'><?php echo $Notitie; ?></textarea></td>
    </tr>
    <tr>
      <td></td>
      <td><input type='submit' name='Aanpassen' value='Aanpassen' />
      <input type='submit' name='Verwijderen' value='Verwijderen' /></td>
    </tr>
  </table>
</form>

<br />

<?php
include_once('gegevens_ophalen.php');
?>


Alleen zet hij niks in de values..
 
- SanThe -

- SanThe -

04/12/2009 15:18:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 03.12.2009 15:49:
Fatsoenlijke foutafhandeling ontbreekt. Dus we kunnen alleen maar gokken. Ik gok op lege vars.

Zet dit bovenin je script.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);

// rest
?>
 

Pagina: 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.