Mysql UPDATE

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

Java (Java EE) Developer

In het kort Werken als Java developer betekent werken aan complexe IT projecten bij onder meer een internationaal containeroverslag bedrijf. Zo sturen we apparaten en eindgebruikers aan d.m.v. onze custom-made software oplossing, die dagelijkse vele duizenden containers verwerkt. Denk aan systemen die volautomatische kranen aansturen en op afstand bedienen, de volledige afhandeling van containernummerherkenning bij het laden en lossen van zeeschepen of het tonen van instructies aan de chauffeurs van ruim 300 straddle carriers. En dat allemaal redundant, robuust en in een dynamische 24/7 omgeving! Jij versterkt ons ontwikkelteam en gaat aan de slag met oa. Java i.c.m. Spring (Boot),

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 volgende »

Wesley PHP

Wesley PHP

03/12/2009 15:13:00
Quote Anchor link
Beste phphulpers,

ik snap niks van mysql update daarom krijg ik ook een error.

Mijn code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$Mysql = mysql_query("UPDATE gegevens SET Naam='$Naam', Adres='$Adres', Woonplaats='$Woonplaats', TelefoonAlgemeen='$TelefoonAlgemeen', Bedrijfsnaam='$Bedrijfsnaam', Notitie='$Notitie'");


Wat is hier fout aan?
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 21:03:56
 
TJVB tvb

TJVB tvb

03/12/2009 15:17:00
Quote Anchor link
Als je de error geeft kunnen we makkelijker kijken wat er fout is.
 
Wesley PHP

Wesley PHP

03/12/2009 15:19:00
Quote Anchor link
Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/a2663326/public_html/database/gegevens_veranderen.php on line 4
 
/home/joost

/home/joost

03/12/2009 15:30:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$Mysql
= mysql_query("UPDATE gegevens SET Naam='".$Naam."', Adres='".$Adres."', Woonplaats='".$Woonplaats."', TelefoonAlgemeen='".$TelefoonAlgemeen."', Bedrijfsnaam='".$Bedrijfsnaam."', Notitie='".$Notitie);
?>


Je vergat de puntjes, en de ", vergeet ook niet te checken of alle variabelen wel bestaan / een waarde hebben ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door /home/joost
 
John D

John D

03/12/2009 15:34:00
Quote Anchor link
Bouw je query altijd op in een variabele bijvoorbeeld $query en print deze variabele om te debuggen. Dit geeft je een beeld wat je op MySQl afvuurt en geeft je de gelegenheid om te testen. copy and paste de query en test deze op de MySQl prompt. Dit is slechts een voorbeeld neem ik aan ? In de daadwerkelijke query heb je toch wel een where clausule ??
 
Wesley PHP

Wesley PHP

03/12/2009 15:46:00
Quote Anchor link
Ik krijg nog steeds de error:

Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/a2663326/public_html/database/gegevens_veranderen.php on line 4

Maar als ik op bewerk klikt past hij het wel aan..

@John ik heb alleen where naam = '.$naam.'
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wesley PHP
 
- SanThe -

- SanThe -

03/12/2009 15:49:00
Quote Anchor link
Fatsoenlijke foutafhandeling ontbreekt. Dus we kunnen alleen maar gokken. Ik gok op lege vars.
 
TJVB tvb

TJVB tvb

03/12/2009 15:51:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
//dit bovenaan je script
ini_set('display_errors',1);
error_reporting(E_ALL);



//je query met al een beetje foutafhandeling
$query = "UPDATE gegevens SET Naam='".$Naam."', Adres='".$Adres."', Woonplaats='".$Woonplaats."', TelefoonAlgemeen='".$TelefoonAlgemeen."', Bedrijfsnaam='".$Bedrijfsnaam."', Notitie='".$Notitie;
$Mysql = mysql_query($query);
if(!$Mysql)
{

  echo 'ERROR IN QUERY, query:' . $query . '<br>' . PHP_EOL;
  echo mysql_error();
}

?>


Er gaat al iets in je query fout, daardoor werkt je mysql_fetch_assoc niet.
 
Hipska BE

Hipska BE

03/12/2009 15:51:00
Quote Anchor link
LEES nou es je error...




nee, ECHT lezen




vertaal hem anders eens naar het nederlands..





nog niet?




mysql_fetch_assoc($var) doe jij op lijn 4, waar $var niet een geldig resultaat is van mysql_query()

Heldert dit wat op?
 
Wesley PHP

Wesley PHP

03/12/2009 15:56:00
Quote Anchor link
Ik heb die fout afhandeling erbij gedaan en ik krijg nog steeds dezelfde error.
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

03/12/2009 15:58:00
Quote Anchor link
Mysql_fetch_assoc() werkt niet op een UPDATE statement.
 
Tamara

Tamara

03/12/2009 16:00:00
Quote Anchor link
linkje

je vergeet nog je WHERE in je query...
 
TJVB tvb

TJVB tvb

03/12/2009 16:04:00
Quote Anchor link
Gerben schreef op 03.12.2009 15:58:
Mysql_fetch_assoc() werkt niet op een UPDATE statement.

Lol, daar heb ik gewoon overheen gekeken. Ik mis gewoon al de foutafhandeling :p
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

03/12/2009 16:07:00
Quote Anchor link
Tamara schreef op 03.12.2009 16:00:
linkje

je vergeet nog je WHERE in je query...


WHERE is in principe niet nodig. Maar ik denk inderdaad dat de TS het wel nodig heeft..
 
Tamara

Tamara

03/12/2009 16:14:00
Quote Anchor link
Gerben schreef op 03.12.2009 16:07:
Tamara schreef op 03.12.2009 16:00:
linkje

je vergeet nog je WHERE in je query...


WHERE is in principe niet nodig. Maar ik denk inderdaad dat de TS het wel nodig heeft..


Wist niet dat het niet verplicht was, maar lijkt mij dat het beter is als je where wel in je query gebruikt, om eventuele fouten te voorkomen.
 
Wesley PHP

Wesley PHP

03/12/2009 16:20:00
Quote Anchor link
Hoe moet ik nu de gegevens uit mijn database halen en als value's gebruiken zonder mysql_fetch_assoc?
 
/home/joost

/home/joost

03/12/2009 16:21:00
Quote Anchor link
Plak je gehele script is ipv alleen die ene regel, het is mij niet geheel duidelijk wat je bedoeling is.
 
Wesley PHP

Wesley PHP

03/12/2009 16:22:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
<?php
include_once('config.php');

if($_POST['Aanpassen'] == 'Aanpassen') {
$query = "UPDATE gegevens SET Naam='.$Naam.' Adres='.$Adres.', Woonplaats='.$Woonplaats.', TelefoonAlgemeen='.$TelefoonAlgemeen.', Bedrijfsnaam='.$Bedrijfsnaam.', Notitie='.$Notitie.' WHERE ID='.$ID.'";
}


if($_POST['Verwijderen'] == 'Verwijderen') {
$Delete = mysql_query("DELETE FROM gegevens WHERE ID='.$ID.'");
header("Location: #");
}



while($row = $query) {
      $ID = $row['ID'];
      $naam = $row['Naam'];                          
      $adres = $row['Adres'];                        
      $woonplaats = $row['Woonplaats'];              
      $telefoonAlgemeen = $row['TelefoonAlgemeen'];  
      $bedrijfsnaam = $row['Bedrijfsnaam'];          
      $notitie = $row['Notitie'];                    
      $email = $row['Email'];                    
  }
  
?>

    
<link href="stijl.css" rel="stylesheet" type="text/css">

<form action='<?php echo $_SERVER['SCRIPT_NAME']; ?>' method='post'>
  <table>
    <tr>
      <td>Naam:</td>
      <td><input type='text' name='Naam' size= '42' value='<?php echo "$naam"; ?>' /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Adres:</td>
      <td><input type='text' name='Adres' size='42' value='<?php echo "$adres"; ?>' /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Woonplaats:</td>
      <td><input type='text' name='Woonplaats' size='42' value='<?php echo "$woonplaats"; ?>' /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Telefoon Algemeen:</td>
      <td><input type='text' name='TelefoonAlgemeen' size='42' value='<?php echo "$telefoonAlgemeen"; ?>' /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Bedrijfsnaam:</td>
      <td><input type='text' name='Bedrijfsnaam' size='42' value='<?php echo "$bedrijfsnaam"; ?>' /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>E-mail Adres:</td>
      <td><input type='text' name='Email' size='42' value='<?php echo "$email"; ?>' /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td valign='top'>Notitie:</td>
      <td><textarea name='Notitie' cols='41' rows='10'><?php echo "$notitie"; ?></textarea></td>
    </tr>
    <tr>
      <td valign='right'><input type='submit' name='Aanpassen' value='Aanpassen' />
      <input type='submit' name='Verwijderen' value='Verwijderen' /></td>
    </tr>
  </table>
</form>

<br />
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wesley PHP
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

03/12/2009 16:30:00
Quote Anchor link
Wesley schreef op 03.12.2009 16:20:
Hoe moet ik nu de gegevens uit mijn database halen en als value's gebruiken zonder mysql_fetch_assoc?


Dan doe je weer een SELECT statement.

Om te controleren of je UPDATE gelukt is (persoonlijk doe ik dit nooit) kun je mysql_affected_rows() gebruiken.
 
Wesley PHP

Wesley PHP

04/12/2009 15:08:00
Quote Anchor link
Ik heb nu dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
<?php
include_once('config.php');

$Mysql = mysql_query("SELECT * FROM gegevens WHERE ID='$ID'");

while($row = mysql_fetch_assoc($Mysql)) {
      $ID = $_GET['ID'];
      $Naam = $row['Naam'];
      $Adres = $row['Adres'];    
      $Woonplaats = $row['Woonplaats'];    
      $TelefoonAlgemeen = $row['TelefoonAlgemeen'];    
      $Bedrijfsnaam = $row['Bedrijfsnaam'];    
      $Notitie = $row['Notitie'];    
      $Email = $row['Email'];
      $Datum = $row['Datum'];
      $Tijd = $row['Tijd'];
      $Door = $row['Door'];
}
                
?>


<link href="stijl.css" rel="stylesheet" type="text/css">

<form action='' method='post'>
  <table>
    <tr>
      <td>Naam:</td>
      <td><input type='text' name='Naam' size= '42' value='<?php echo $Naam; ?>' /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Adres:</td>
      <td><input type='text' name='Adres' size='42' value='<?php echo $Adres; ?>' /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Woonplaats:</td>
      <td><input type='text' name='Woonplaats' size='42' value='<?php echo $Woonplaats; ?>' /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Telefoon Algemeen:</td>
      <td><input type='text' name='TelefoonAlgemeen' size='42' value='<?php echo $TelefoonAlgemeen; ?>' /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Bedrijfsnaam:</td>
      <td><input type='text' name='Bedrijfsnaam' size='42' value='<?php echo $Bedrijfsnaam; ?>' /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>E-mail Adres:</td>
      <td><input type='text' name='Email' size='42' value='<?php echo $Email; ?>' /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td valign='top'>Notitie:</td>
      <td><textarea name='Notitie' cols='41' rows='10'><?php echo $Notitie; ?></textarea></td>
    </tr>
    <tr>
      <td></td>
      <td><input type='submit' name='Aanpassen' value='Aanpassen' />
      <input type='submit' name='Verwijderen' value='Verwijderen' /></td>
    </tr>
  </table>
</form>

<br />

<?php
include_once('gegevens_ophalen.php');
?>


Alleen zet hij niks in de values..
 
- SanThe -

- SanThe -

04/12/2009 15:18:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 03.12.2009 15:49:
Fatsoenlijke foutafhandeling ontbreekt. Dus we kunnen alleen maar gokken. Ik gok op lege vars.

Zet dit bovenin je script.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);

// rest
?>
 

Pagina: 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.