Naam niet weergegeven

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer Consultancy

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Joren vh

joren vh

17/01/2008 22:52:00
Quote Anchor link
Beste,

Ik ben bezig met een klant login voor mijn website.
Het login formulier werkt uitstekend.
Na het inloggen wordt er een session gezet en word je doorgestuurd naar de beveiligde pagina. Werkt allemaal nog goed. Maar als je dan binnen die beveiligde pagina bent wil ik dit weergeven " dit is het beveiligde gedeelte 'klant001' "
( kalant001 staat voor de gebruikersnaam )
Dit eeft hij weer : dit is het beveiligde gedeelte.

Dit is mijn code.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
session_start();
ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);

include ("config.php");
    if ( isset($_SESSION['login']) ) {
        $gegegevensophalen = mysql_query ( " SELECT * FROM members WHERE naam = '". $_SESSION['login'] ."' ");
        $row = mysql_fetch_array($gegegevensophalen);
        echo 'Dit is het beveiligde gedeelte' .$row['naam'];
    }

    else {
        echo ' geen rechten tot deze pagina';
    }

?>


Al vast bedankt,
Joren
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 06:17:22
 
Joren de Wit

Joren de Wit

17/01/2008 22:56:00
Quote Anchor link
En waar controleer je of je query wel gelukt is en of hij wel resultaten opgelevert heeft? Dat ontbreekt nu, dus heb je geen idee of er wel degelijk een naam uit de database opgehaald is...
 

17/01/2008 22:56:00
Quote Anchor link
Foutafhandeling!!!

Bij mysql_query() or trigger_error(mysql_error());
Zetten
 
Joren vh

joren vh

17/01/2008 22:59:00
Quote Anchor link
Klopt blanche. Ik heb regel 8 geupdate naar dit :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$gegegevensophalen
= mysql_query ( " SELECT * FROM members WHERE naam = '". $_SESSION['login'] ."' ") or die(mysql_error());
?>


Maar dit verandert niets.

Edit:

@gijs

Is or die (mysql_error()) ook goed ?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door joren vh
 
Joren de Wit

Joren de Wit

17/01/2008 22:59:00
Quote Anchor link
Ja, en de controle of er wel resultaten opgehaald zijn? Met anderen woorden, ik mis de functie mysql_num_rows() nog?

Dus:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
$sQuery
= "
    SELECT kolom
    FROM tabel
    WHERE kolom = 'waarde'
"
;

if(!$rResult = mysql_query($sQuery))
{

    trigger_error(mysql_error().'<br />In query: '.$sQuery);
}

elseif(mysql_num_rows($rResult) == 0)
{

    trigger_error('Geen records opgehaald met query: '.$sQuery);
}

else
{
    // Verder met je script
}
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 
Joren vh

joren vh

17/01/2008 23:05:00
Quote Anchor link
Nog steeds geen verschil. Krijg nog steeds dit.
"dit is het beveiligde gedeelte"

De code is nu als volgt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
session_start();
ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);

include ("config.php");
    if ( isset($_SESSION['login']) ) {
        $gegegevensophalen = mysql_query ( " SELECT * FROM members WHERE naam = '". $_SESSION['login'] ."' ") or die(mysql_error());
        $controlegegevens = mysql_num_rows($gegevensophalen);
        $row = mysql_fetch_array($gegegevensophalen);
        echo 'Dit is het beveiligde gedeelte' .$row['naam'];
    }

    else {
        echo ' geen rechten tot deze pagina';
    }

?>


Joren

Edit:

Kan het niet volgens hoe ik het doe ?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door joren vh
 
Joren de Wit

Joren de Wit

17/01/2008 23:10:00
Quote Anchor link
Dat kan wel. Ik geef alleen maar een opzetje hoe je je query op een nette manier kunt uitvoeren en het resultaat kunt controleren...

In het laatste else statement weet je nu zeker dat 1) je query gelukt is en 2) de query resultaten opgeleverd heeft. Nu kun je dus fijn gaan fetchen en weergeven. In jouw code heb je die twee zekerheden (nog) niet, aangezien je ze niet in een if/else constructie verwerkt.

Verder is een trigger_error() wat netter dan die(). Deze laatste helpt meteen je hele script om zeep en dat is vaak niet wat je wilt...
 
Erik Rijk

Erik Rijk

17/01/2008 23:17:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php
session_start();
ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);

include ("config.php");
if(isset($_SESSION['login']))
{

    $controlegegevens = "SELECT * FROM members WHERE naam = '". $_SESSION['login'] ."'";
    if(($gegevensophalen = mysql_query($controlegegevens)) !== false)
    {

       if(mysql_num_rows($gegevensophalen) >= 1)
       {

          $row = mysql_fetch_array($gegegevensophalen);
          echo 'Dit is het beveiligde gedeelte' .$row['naam'];
       }

       else {
          echo ' geen rechten tot deze pagina';
        }
    }
}

?>


Ben in een goeie bui, volgens mij klopt ie.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Erik Rijk
 
Joren vh

joren vh

17/01/2008 23:18:00
Quote Anchor link
Ik doe nu dit.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
session_start();
ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);

include ("config.php");
    if ( isset($_SESSION['login']) ) {
        $gegegevensophalen = mysql_query ( " SELECT * FROM members WHERE naam = '". $_SESSION['login'] ."' ") ;
            if(!$gegegevensophalen = mysql_query($gegegevensophalen)) {
                trigger_error(mysql_error(). '<br /> in query: '.$gegegevensophalen);
            }

            elseif(mysql_num_rows(gegegevensophalen) == 0) {
                trigger_error('geen records opgehaald met query: '.$gegegevensophalen);
            }

        else {
        $controlegegevens = mysql_num_rows($gegegevensophalen);
        $row = mysql_fetch_array($gegegevensophalen);
        echo 'Dit is het beveiligde gedeelte' .$row['naam'];
        }
    }

    else {
        echo ' geen rechten tot deze pagina';
    }

?>


En daar krijg ik deze foutmelding mee.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
Notice: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'Resource id #4' at line 1
in query: in D:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\membersysteem\test.php on line 10


Dank,
joren
 
Joren de Wit

Joren de Wit

17/01/2008 23:20:00
Quote Anchor link
@Erik: ik zou er altijd voor kiezen om een foutmelding te genereren al de query mislukt. Er is niets zo frustrerend als iets niet werkt en je niet te zien krijgt waarom het niet werkt.

Kortom, nog even iets van een trigger_error() met de mysql foutmelding en de query erin.

ps. @Joren: kijk nog even goed naar je code. Die klopt niet. Je gaat een mysql_query() uitvoeren met iets dat al een resultaat van mysql_query(). Dat gaat niet werken.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 
Frank -

Frank -

17/01/2008 23:21:00
Quote Anchor link
$gegegevensophalen = mysql_query ( " SELECT * FROM members WHERE naam = '". $_SESSION['login'] ."' ") ;
if(!$gegegevensophalen = mysql_query($gegegevensophalen)) {

Tja, de bekende problemen met logische namen... Het ene moment is $gegegevensophalen een resultset en het andere moment is $gegegevensophalen een query. Wat dacht je er van om bv. $result en $query te gaan gebruiken? Dan is direct duidelijk wat er nu in de variabele staat!

$gegegevensophalen zegt 10x niks, het is een soort van werkwoord, dus een actie en dus is het een naam voor een functie. Een functie doet iets, een variabele doet niets maar bevat data.

Kortom, ga logische namen verzinnen en toepassen in je systeem. Dan heb je nooit meer last van dit soort zelfgeschreven bugs.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

17/01/2008 23:23:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?php
session_start();
ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);

include ("config.php");
    if ( isset($_SESSION['login']) ) {
    //hier ff mysql_query weggehaald.. :) Anders voer je 2x mysql_query uit:)
        $sSql = " SELECT * FROM members WHERE naam = '". $_SESSION['login'] ."' ";
            if(!$rResult = mysql_query($sSql) {
                trigger_error(mysql_error(). '<br /> in query: '.$sSql);
            }

            elseif(mysql_num_rows($rResult) == 0) {
                trigger_error('geen records opgehaald met query: '.$sSql.'
<br/>'
.mysql_error());
            }

        else {
       if(mysql_num_rows($rResult) == 1){
            $aRow = mysql_fetch_array($rResult);
        echo 'Dit is het beveiligde gedeelte' .$aRow['naam'];
        }
    }

    else {
        echo ' geen rechten tot deze pagina';
    }

?>


En zo dan?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert Deiman
 
Joren vh

joren vh

17/01/2008 23:24:00
Quote Anchor link
:o ik leg even in de knoop denk ik.

Wat moet ik nou gaan wijzigen aan de code die ik hier boven poste ?

Dank
joren
 
Joren de Wit

Joren de Wit

17/01/2008 23:28:00
Quote Anchor link
Kijk nog maar eens naar de laatste reacties van Frank en mij, dan zie je wat je moet wijzigen....

Tipje van de sluier: regel 8, in de code die je eerder postte.
 
Joren vh

joren vh

17/01/2008 23:28:00
Quote Anchor link
@ Robert. Thx. Nu geeft hij deze notice

Notice: geen records opgehaald met query: Resource id #4 in D:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\membersysteem\test.php on line 14


dank

Joren

Edit:


Ik probeer Robert zijn script uit maar krijg bovenstaande notice.

zie ik wat over het hoofd ?

Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door joren vh
 
Robert Deiman

Robert Deiman

17/01/2008 23:30:00
Quote Anchor link
joren schreef op 17.01.2008 23:28:
@ Robert. Thx. Nu geeft hij deze notice

Notice: geen records opgehaald met query: Resource id #4 in D:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\membersysteem\test.php on line 14


dank

Joren

Edit:


Ik probeer Robert zijn script uit maar krijg bovenstaande notice.

zie ik wat over het hoofd ?



Probeer nu nog eens? Ik denk dat er nog e.e.a. niet klopte.. :)
 
Frank -

Frank -

17/01/2008 23:31:00
Quote Anchor link
$gegegevenssql => $query of $sql en voortaan altijd deze namen voor een query/sql gebruiken.

$gegegevensophalen => $result, het betreft een resultset.

$controlegegevens => $iAantal, $iGevonden_records, iets in die geest, het getal (vandaar de i voor Integer) geeft het aantal gevonden records aan in de resultset.

Wanneer je een werkwoord in een naam opneemt, kan dat alleen maar voor een functie. Een functie doet iets, een constante of een variabele doet niets, een werkwoord is dan niet op zijn plaats. Beschrijf altijd het soort data dat in de variabele staat, dat maakt duidelijk wat er in staat. Duhh!

Met het voorvoegstel s, i, a en o kun je aangeven dat het om een string, integer, array of object gaat:
$sNaam, $iHuisnummer, $aMaanden, $oBestelling, etc. etc.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

17/01/2008 23:35:00
Quote Anchor link
pgFrank schreef op 17.01.2008 23:31:
Met het voorvoegstel s, i, a en o kun je aangeven dat het om een string, integer, array of object gaat:
$sNaam, $iHuisnummer, $aMaanden, $oBestelling, etc. etc.
En hier zou je de 'r' voor een resource/result nog aan toe kunnen voegen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$rResult
= mysql_query($sQuery);
?>
 
Robert Deiman

Robert Deiman

17/01/2008 23:36:00
Quote Anchor link
@Frank

Zo heb ik het nu ook aangepast in die code. Ik gebruik ook vaak voorvoegsel r voor een Resultset. -> Ik noem ze niet altijd result, maar geef ze vaak namen voor hetgeen waarvoor die query gebruikt wordt. Dit houdt het vaak overzichtelijk en je ziet meteen dat het een resultset betreft :)
 
Frank -

Frank -

17/01/2008 23:38:00
Quote Anchor link
@Blanche: Dat kan, maar ik moet de eerste query nog tegenkomen die geen string is, evenals de eerste resultset die geen resource/resultset is. Vandaar dat ik voor die inhoud simpelweg $query, $result en $row gebruik. Die zijn zó generiek, daar valt verder geen eer aan te behalen.
 
Joren vh

joren vh

17/01/2008 23:38:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
session_start();
ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);

include ("config.php");
    if ( isset($_SESSION['login']) ) {
        $sSql = " SELECT * FROM members WHERE naam = '". $_SESSION['login'] ."' ";
            if(!$rResult = mysql_query($sSql)) {
                trigger_error(mysql_error(). '<br /> in query: '.$sSql);
            }

            elseif(mysql_num_rows($rResult) == 0) {
                trigger_error('geen records opgehaald met query: '.$sSql.'<br/>'.mysql_error());
            }

    else {
       if(mysql_num_rows($rResult) == 1){
            $aRow = mysql_fetch_array($rResult);
            echo 'Dit is het beveiligde gedeelte' .$aRow['naam'];
       }

        else {
        echo ' geen rechten tot deze pagina';
        }
    }

?>


Kreeg net nog wat error, deze heb ik even verholpen maar aan deze geraak ik niet uit.


Parse error: parse error, unexpected $end in D:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\membersysteem\test.php on line 24

Dank voor al jullie hulp ;-)

Joren

Edit:

Robert

je hebt op regel 10 nog een ) vergeten.

Verder moet volgens mij in het begin van het script de 2de if een elseif zijn kan dat ?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door joren vh
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.